رفتن به مطلب

AMD vs NVIDiA ‎کدام برای بازی بازده بیشتری دار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من قصد خرید کارت گرافیک دارم ولی یکم گیج شدم بعضی میگن انویدیا برای بازی خوبه بعضی میگن ای ام دی یکی میگه بستگی به ‏cpuداره اگه اینتل انویدیا اگه ‏amdهست کارتهمamdبگیر استفاده من فقط گیم های قوی هست من چند تا مدل مد نظرم هست لطفا در باره این کارتها نظر بدید با دلیل بعد از نظرها مشخص میشه برتری با کدام یک هست سیستم من در حال حاضر این است ‏min..,msi z77 gd65 gaming*cpu intel i7 3770 k *ram 8 g vengens 2400 oc ‎‏ کارت گرافیک های مد نظرم کارت کارکردست 770‎+680+670+590+7970+7950+6990+670 4gig+680 4g+7970 6gدوستان گلم کدام کارت نسبت به قیمتش ارزش خرید داره درضمن من میخوام روی تلوزیون ۵۰ اینج ۳ بعدی پلاسما بازی کنم ولی روی این رزو ‏‎ 1024‎*720‏ چون فول اج دی نیست درضمن برای فیلم های ۳بعدی هم مناسب باشه چون برام مهمه و اگر کارتهای دیگه مد نظرتون هست که ارزون تر هست ولی برای من مناسب هست لطفا بگید چون من فول اج دی بازی نمیکنم با تشکر از دوستانی که قراره راهنمای کنند ونظر بدن

لینک به دیدگاه

تو کارتهای بالا بهترین 770 هست از لحاظ قیمت و کاراییو...همون 680 هست که تو فرکانس بالاتر کار میکنه اما با قیمت ارزون تر.

نکته مهم:واسه این رزلوشن کارت پایینتر هم جواب میده اما با این رزلوشن کیفیت تصویر تو تلوزیون 50 اینچ واقعا خیلی بد میشه.

(این قضیه سازگاری cpu و کارت و اینها رو جدی نگیرید فقط موارد خاص apu های amd که به بحث ما ربط نداره)

کارتهی 590 و 6990 رو توصیه نمیکنم بهتون چون هم فدرت کارتها 680 و 770 و 7970 ghz ed هستن ولی دوال جی پی یو هستن که این یه مشکل هست و داغن و پرمصرف.

با اومدن سری 7 انویدیا و قیمت های انقلابش خرید سری 6 های اند توصیه نمیشه چون 680 با نام جدیدش یعنی 770 و کلاک بالاتر 300-400 ارزونتر قیمت میخوره.

الان تو موقعیتی هستیم که انتخاب کارت بسیار ساده و بی معطلی هست.

770 قیمت مناسبی به شدت نسبت به 7970 و 680 داره که هم رده هاش هستن.پس کاملا توصیه میشه.و بی درنگ.

اگر بودجتون کمتر هست تو رده بعدی 760 با قیمت مفت تو رده 7950 و با اختلاف خیلی کمی ضعیفتر از 670 هست.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم خیلی ممنون از نظری که دادید واقا لطف کردین پس شما نظرتون انویدیا هستش بعد یه سوال چرا ای ام دی نه چون من کارت کارکرده میخوام بگیرم یکم ۷۷۰ بد گیر میاد چون تازه امده

لینک به دیدگاه

داداش 680 و 670 و 660ti هم جزو کارتهای بسیار خوبند سری 7 تازه اومده و قیمتش مقداری مناسبتره

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم خیلی ممنون از نظری که دادید واقا لطف کردین پس شما نظرتون انویدیا هستش بعد یه سوال چرا ای ام دی نه چون من کارت کارکرده میخوام بگیرم یکم ۷۷۰ بد گیر میاد چون تازه امده

680 دست دو حدود 1300 رفرنس هست و 770 نو رفرنس حدود 1600 هست.

760 نو از برند گلکسی 1020 تومن تو لیون.

فعلا با این قیمت های سری 7 برای کارت بالای آک بند فقط سری 7 رو توصیه میکنم.

من هم amd و هم nvidia داشتم هر دو خوبن ولی الان شرایط قیمتی بازار اینطوری هست.

شاید وقتی سری بعد amd بیاد همچی فرق کنه.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

یه چیزی یادم رفت بگم درست حافظه کارت گرافیک زیاد تاثیر نداره ولی برای اینده خوبه چون بازی های که حافظه بیشتری نیاز داره در اینده کارت به راحتی اجراش میکنه یه چیز دیگه من اخر سر در نیوردم بعضی از کارتها مثلا ۲ گیگه میگن تا ۵ گیک شر میکنن همچین قابلیتهای ارزش داره روش حساب باز کنید یا نه بعد وضعیت رم سیستم باید چی باشه

لینک به دیدگاه

یه چیزی یادم رفت بگم درست حافظه کارت گرافیک زیاد تاثیر نداره ولی برای اینده خوبه چون بازی های که حافظه بیشتری نیاز داره در اینده کارت به راحتی اجراش میکنه یه چیز دیگه من اخر سر در نیوردم بعضی از کارتها مثلا ۲ گیگه میگن تا ۵ گیک شر میکنن همچین قابلیتهای ارزش داره روش حساب باز کنید یا نه بعد وضعیت رم سیستم باید چی باشه

وجود رم بالا برای استفاده از چند تا مانیتور خوبه.

680 هم نمونه 4 گیگ داره.

اما این نظر شخصیه منه ذر مورد رم شاید هم درست نباشه:

عزیز آینده هم که بیاد مثلا کارت 680 با 2گیگ رم مثلا فرض کنیم تو بازی crysis 5:

باید رزلوشن و همه چیز رو بزارین رو پایینترین حد تا با فریم درست  اجرا کنه :D تو اون حالت هم بیشتر از 2 گیگ رم مصرف نمیشه اگرم همه چیز رو بزارین رو آخرین حد که مثلا بگیم 4 گیگ رم بخواد اگه این کارت 4 گیگ هم باشه خود gpu نمیکشه و لگ میزنه.

البته این تا حدی صدق میکنه و ما از آینده خبر نداریم میشه گفت رم بالای گرافیک آینده نگری هست.

مثل اتفاقی که برای بعضی از گرافبک های های اند نسلهای قبل که رم 1 گیگ یا 512 داشتن افتاد این اتفاق برای کارتهای 2 گیگ هم ممکنه بیافته.

قابلیت شیر هم معمولا رو گرافیک های low هسا که یه gt430  یک گیگ هست که مثلا تا 4 گیگ شیر میکنه ولی 430 با 4 گیگ رم هیچ فرقی با 430 با 1 گیگ رم نداره حتی اگه پرفرمنس شیرینگ عالی باشه.

اون قابلیت شیر کردن هم من تا حالا تو گرافیک های خیلی عالی و اند ندیدم.شاید باشه من ندیدم

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

مرسی از راهنمایتون حالا دوستان یکم بیشتر در مور حافظه نظر بدن ببینیم ارزش داره پول بیشتری بابت حافظه بیشتر پرداخت کنیم یا نه من به شخصه فکر میکنم ۲۰۰ بیشتر هزینه کنیم بابت حافظه بیشتر در اینده پشیمون نمیشی ولی این فقط نظره چون اطلاع دقیقی ندارم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تو بازی هایی که ssaa دارند مثل کرایسیس 3 یا مترو last night اگر ssaa رو روی حداکثرش قرابدی اون موقع هست که دیگه رم گرافیک مهم میشه مثلا gtx 580 که 1.5 گیگ رم داره تونست کرایسیس 3 رو حداکثر حزییات و ssaa روی رزولیشن معمولی بازی کنه ولی دیگه زورش به کرایسیس بعدی یا حتی بازی که مثل کرایسیس باشه نمی رسه چون توی بازی های اینده از تمام قدرت کارت استفاده میشه در سایر جزییات و وقتی که ssaa روشن میشه به رم گرافیک هم بستگی پیدا می کنه که با 1.5 گیگ دیگه تیک میزنه 

البته گرافیکی مثل 7970 ghz که 3gb گرافیک خیلی خوبی هست و از 680 و حتی 6990 هم قوی تر هست ولی از 770 ضعیف تر هست ولی زیاد نمی خواد برای رم گرافیک خرج کنی چون اگر 770 بخری حالا حالا بازی نمی یاد که بخواد از تمام قدرت این کارت استفاده کنه بعد به ssaa که میرسه از 2gb هم بیشتر بخواد حدود 4 سال دیگه شاید یه همچین بازی انقلابی بیاد که اونم به احتمال زیاد کرایسیس 4 هست.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم به نظر شما پس کار بیهوده ای هست پول دادن به حافظه بیشتر درسته شما برای بازی چی پیشنهاد میکنید که هم به کار من بیاد هم قیمت مناسبی داشته باشه

لینک به دیدگاه

خوب معلومه دیگه. اگرnvidia می خواهی و الان هم می خوای بدون ذره ایی درنگ 770 ایسوس 

یه نگاه به لینک کن =http://www.anandtech.com/bench/GPU13/583

و این لینک=http://www.anandtech.com/bench/GPU13/709

کارت 770 توی هردو لینک از 7970ghz و 680 که اک هردو زیر 2 تومن نیست  خیلی قوی تر هست و فریم بیشتری داده درصورتی که قیمت اک این کارت 1600 هست اونم از بهترین مارک و بهترین مدل اورکلاکش 

خیلی ساده دوست عزیز بهت بگم که این کارت در بازده قیمتی خودش یه جواهر هست 

لینک به دیدگاه

اگه این تست ها درست باشه ۷۷۰ کارت عالی هست وبهترین انتخاب نسبت به قیمتش ولی متسفانه کارت کارکرده ۷۷۰ خیلی بد گیر میاد فعلا بودجه من هم ۱۳۰۰ هستش پیشنهاد های بعدی راستی چرا هیچ کس ای ام دی پیشنهاد نمیکنه یکی میگفت برای بازی فقط ای ام دی چون برای پلی استشن ۴ هم از پردازنده وهم گرافیک ای ام دی استفاده شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته ولی صداش رو در نیار فعلا تا کارتهای جدید AMD بباد بعد...

کارتهای AMD گزینه مناسبتری هستش بخاطر اینکه کنسولهای جدید کاملا AMD هستن و بازیهایی که ساخته میشه واسه 3تا پلتفرم مطمئنا به سمت سازگاری بیشتر با کارتهای گرافیک AMD هستن و الان میبینیم که بازیهایی که ساخته بیشتر تبلیغ AMD میکنن تا Nvidia و با توجه به اینکه حتی مایکروسافت هم ویندوزهای جدیدش رو بیشتر برای پشتیبانی از AMD ارائه کرده، نتیجه میگیریم که AMD عملا بازار رو در دست گرفته... -_-

حالا ببین اگه این بحث باعث افزایش قیمت کارتهای AMD نشد!!! :(

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

اگه این تست ها درست باشه ۷۷۰ کارت عالی هست وبهترین انتخاب نسبت به قیمتش ولی متسفانه کارت کارکرده ۷۷۰ خیلی بد گیر میاد فعلا بودجه من هم ۱۳۰۰ هستش پیشنهاد های بعدی راستی چرا هیچ کس ای ام دی پیشنهاد نمیکنه یکی میگفت برای بازی فقط ای ام دی چون برای پلی استشن ۴ هم از پردازنده وهم گرافیک ای ام دی استفاده شده

عزیز شما 770 میخواین:

770 همون 680 هست که یه چیپ مموری بهتر توش استفاده شده که میتونه فرکانس بالاتری بزنه و خود gpu کمی نسبت به 680 اور شده پس:

یه 680 دست دو با کولر خوب بخرین اور کنین حالا شما 770 دارین به همین سادگی. :lol: البته به مموریش زیاد دست نزنین اونقدرا هم موثر نیست تو رزلوشن شما این کارتها  بندویچ نسبتا خوبی دارن و زیاد موثر نیست.

میتونین برای جبران ضعف در فرکانس مموری کمی gpu رو بیشتر اور کنین.

اینو ببینین مشخصات 770 و 680 رو قیاس کنین میبینین که بجز در کلاک فرقی ندارن:

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=881&gid2=576&compare=geforce-gtx-770-vs-geforce-gtx-680

میبینین که فقط اسم کارت عوض شده تا بدون اینکه 3 کاری شه بتونن قیمت رو پایین بیارن :p

پس با اور 680 شما میشه 770 به همین سادگی(البته بازم میگم به مموری دست نزنین چون اور مموری کارت رو اذیت میکنه ولی اور gpu به اندازش مشکل نداره تازه مموری واسه کارتی که بندویچش خوبه و تو رزلوشن پایینی که شما بازی میکنی تاثیر زیادی نداره و فشار اضافی رو کارت هست)

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

amd حالا حالا کارتاش نمیاد ولی موقعی هم که بیاد انقلابی بپا میکنه .

ولی خوب این قضیه مال حالا حالا ها نیست و از قدیم همین طوری بوده که کارت های amd فقط و فقط مهندسی شدند برای بازی و مثلا یکی از کارت هایی که همه جوره تامین شده بود برا بازی و مهندسی خارق العاده ایی داشت طوری که پر هزینه ترین طرح ساخت کارت برای amd همین ساختن 5970 بود که 

ولی خوب شما الان می تونی 770 بگیری تا موقعی که amd بیاد اون موقع اگر دلت خواست که بعید بودم بعد از خرید این کارت دیگه سراغ کارت دیگه ایی بری می تونی عوض کنی و یکی از کارت های سری amd رو بگیری

ولی اگر دق دقت این هست که نتونی بتلفید 4 رو روی رزولیشن 4k با حداکثر تنظیمات بازی کنی باید بهت بگم که بتلفید که هیچی اگر گرن توریسمو 6 هم برا pc بیاد این بهتر از ps4 اجرا می کنه.

لینک به دیدگاه

کارت ۷۷۰ ایسوس ۴ گیک هستش بگیرم یا ام اس ای ۴ گیک قیمتش چقدره بعد اور کلاک شدش بگیرم یا خودم اورش کنم من سی پی یو خودم رو از ۳.۵ گیکاهرتز به ۵.۱ گیکا هرتز اور کردم ولی داخل بازی فرم بیشتری احساس نکردم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مدل =http://www.msi.com/product/vga/N770-TF-2GD5-OC.html#overview

از همه ی 770 ها برتری داره حتی میشه گفت با اورکلاک  قدرتش اندازه 780 میشه 

ولی اگر این مدل گیرت نیومد این سه مدل در حد هم هست ویه قدرتی تقریبا دارند

1-http://www.msi.com/product/vga/N770-Lightning.html

2-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125463

3-http://lioncomputer.ir/product/2600/ASUS%20GTX%20770%20OC%20DCII%202GB%20GDDR5/#!prettyPhoto

ویرایش شده توسط c100cc
لینک به دیدگاه

کارت ۷۷۰ ایسوس ۴ گیک هستش بگیرم یا ام اس ای ۴ گیک قیمتش چقدره بعد اور کلاک شدش بگیرم یا خودم اورش کنم من سی پی یو خودم رو از ۳.۵ گیکاهرتز به ۵.۱ گیکا هرتز اور کردم ولی داخل بازی فرم بیشتری احساس نکردم

به فرض که شما با نرم افزار فرپس فریم رو مانیتور کنین باز هم با اور پردازنده میبینین فریمتون بالا نرفته!!!!!!

شما پردازنده تون رو اور کردین 3770 همینجوری رو کلاک دیفالت از اکثر کارتهای تکی قوی هم بیشتر فریم میده این یعنی مثلا  480 شما تو بازی مورد نظر 50 فریم میده و 3770 شما داره 100فریم میده شما cpu رو اور میکنین 120 فریم میده ولی 480 داره همون 50 فریم رو میده پس شما همون 50 فریم رو در کل میگیرین.

عزیز مسلمه که فرقی هم با چشم نمیبینین چون که تفاوت 30 فریم و 60 فریم هیچ هست یعنی چشم انسان چه 30 فریم چه 1000 فریم براش فرق نمیکنه.پس چشمی نمیشه تشخیص داد.باید با نرم افزار تست کنین که اگه با نرم افزار هم تست کنین میبینین به اون دلیلی که گفتم بازم فریم بالا نرفته.

اور cpu قدرت مندی مثل 3770 مثلا برای وقتایی هست که شما یه کارت خیلی قدرت مند دارین یا 2 کارت قدرت مند دارین که مثلا کارت شما داره 80 فریم میده و پردازنده داره 60 فریم میده پردازنده رو اور میکنین مثلا تو فرکانس 4500.

توصیه میکنم برای گیم اصلا از فرکانس (4200 یا نهایتا 4500) بیشتر خصوصا رو ایر اور نکنین چون طبق اون قضیه که گفتنم اثری نداره.اگر کولر مناسب ندارین اصلا اور نکنین.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

اگه دوست عزیزم فرم بیشتر با چشم دیده نمیشه پس چرا کارتهای گرافیک قوی تر میخرن خیلی از کارت های ارزون قیمت راحت بازی ها رو روی ۳۰ فرم نشون میدن فریم بیشتر هم که به گفته شما نمیتونه چشم انسان تشخیص بده بس چرا گیم بازا هزینه های سنگینی بابت حتی چند فریم نسبت به کارتهای گرافیک قبلی میکنن ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه دوست عزیزم فرم بیشتر با چشم دیده نمیشه پس چرا کارتهای گرافیک قوی تر میخرن خیلی از کارت های ارزون قیمت راحت بازی ها رو روی ۳۰ فرم نشون میدن فریم بیشتر هم که به گفته شما نمیتونه چشم انسان تشخیص بده بس چرا گیم بازا هزینه های سنگینی بابت حتی چند فریم نسبت به کارتهای گرافیک قبلی میکنن ?

سلام

من خودم برا :

1- تکنولوژی های جدید در پردازش تصاویر و طبیعی تر بودن آن ( بستگی به بازی هم داره !!!!  ) + تفکیک رنگ ها

2- روانتر بودن در صحنه هایی که آبجکت زیادی لود میشه

پس چرا الان کارتم 580 هستش ؟؟

چون فعلاً بازی نمیکنم درگیر درسم و هنوز 780 چنگی به دلم نزده ( منتظر سری عدش هستم که 2014 میاد احتمال زیاد )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

الان از نظر قیمت که تو خارج 7950 ترکونده و همه این کارت رو می خرن .

حالا از لحاظ کاربرد که بگی نمی دونم دیگه !!!

لینک به دیدگاه

عزیز چند تا علت داره چون کارتهای قوی هم تو آخرین تنظیمات بالای 30 فریم میدن و کارتهای ضعیف تو تنظیمات پایین.

برای 2 روز دیگه که بازی جدید اومد همین کارت قوی به زور 30 تا رو میده به شما چه برسه به اون ضعیفه.

و علاقه

عزیز دلم من تا تحقیق نکنم که حرف الکی به شما نمیزنم شما یه سرچ بزنین ببینین چشم انسان میتونه بیشتر از 30 فریم رو تشخیص بده یا نه تو همین فروم هم بارها بحث این قضیه شده.البته بعضی هام میگن از 45 به بعد.

فیلم هایی که شما نگاه میکنی چند فریم هستن یه نگاه کنین متوجه میشین که رو 30 هستن عموما.

شما اگه تو بازی 30 فریم بگیری دیگه هیچ لگی متوجه نمیشی.

واسه چی معیار رو همیشه 30 قرار میدن عزیزم مثلا میگن من با فلان کارت میتونم تو فول اچ دی 30 بگیرم یا نه؟

چون 30 فریم حد توانایی چشم انسان هست.شما اگر بازی رزیدنت اویل رو داری یه بار فریم رو رو 30 قفل کن بازی کن یه بارم رو 60 ببین فرقی میبینی یا نه.البته بعضی از پزشکان طبق مطالبی که من خوندم گفتن انسان هیجان زده که میشه قادر هست کمی فرم ریت بالاتری رو هم پردازش کنه.

بنده قصدم راهنمایی هست نه گمراهی شما که عزیز.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

خرید کارت بالاتر فقط بخواطر فریم بالاتر نیست عزیز همیشه شما با 30 فریم روون و راحتی و بالاترم بره خصوصا بالای 45 اصلا اگه بره رو 1000 هم شما متوجه نمیشی با چشم فقط با نرم افزار تاره اگه مانیتوری وجود داشته باشه که رفرش ریتش 1000 باشه :)

مهم اینه که کارت با چه جزئیات و رزلوشنی به شما فریم مناسب میده علت خرید کارت قوی هم همینه وگرنه شما میتونی با کارت 300 تومنی کرایسیس 3 رو بالای 30 بگیری اما با چه تنظیماتی!!!!؟؟؟؟؟؟

انسان یعنی همه ما وقتی داریم دنیارو میبینیم با 30 فریم میبینیم.مغز همینقد میکشه

وقتی هیجانی میشیم ممکنه کمی با رفرش ریت بالاتر ببینیم.

اینم یه مطلب:

http://residentevil.ir/index.php?topic=4379.0;wap2

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این حرف کاملا صحیح هست که بیشتر از 30 فریم رو نمیشه دید ولی هرکارتی که نمی تونه کرایسیس 3 رو روی حداکثر تنظیمات و رزولیشن فول hd راحت 30 فریم بده 

این بنچمارک رو نگاه کن=http://www.anandtech.com/bench/GPU13/708

از کارت gtx 660 به بالا تونسته کرایسیس رو روی 30 فریم جواب بده ولی خوب حالا 660 هم اکش 1 میلیون هست ولی ایا همین 660 می تونه سال دیگه کرایسیس 4 رو اجرا کنه صددرصد نمی تونه .

و یه مطلب دیگه هم هست این که توی کنسول ها 60 فریم  فریم مناسب محسوب میشه و این هم یه مسیله دیگه هست که اگر می خواهی گرافیکی که می خری بر کنسول ها حالا حالا برتری داشته باشه 

((770 همه برنامه های ماکروسافت و سونی رو به هم زد.))

ویرایش شده توسط c100cc
لینک به دیدگاه

دوستان عزیزم من منظورم این نبوده که شما اشتباه میکنید فقط واسم سوال شد منم قصد بازیهای فول اچ دی ندارم چرا اینقدر هزینه کنم برم کارت گرافیک ۷۷۰ بخرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...