رفتن به مطلب

فروش یکعدد کارت GT440 1G GDDR5

sajjad mntzr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام همونطور که میبینید یک کارت GT440 1G DDR5 موجوده که که خیلی کم ازش استفاده شده و تقریبا 1سال و نیم گارانتی سازگار داره.میخوام یه مدل بالاتر بخرم و به پول فوری نیاز دارم واسه همین قیمت رو خیلی مناسب میزارم.تو همین سایت 270 گذاشتن من میذارم 200

تماس بگیرید 09337176765

post-13798-0-90833300-1379177679_thumb.jpg

200 تومان

فروخته شد

ویرایش شده توسط sajjad mntzr
لینک به دیدگاه

اگه با پاور 685 گرین 94.12 تعویض داشتی پ.خ بده!

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز ببخشید مطرح می کنم اما قیمتتا اندازه ای  تنده 

حدود 3 ماه پیش همین گرافیک سالم دست دو گارانتی تا 2015 تو شهرمون  خدا شاهده 200 قیمت دادند برای فروش و من 180 قیمت دادم اما به دلیل تعلل من کمتر از یک هفته بعد که برای خرید رفتم به قیمت 190 فروخته شده بود 

الان دست دو 5770 که تو  بنچمارکها  بسیار قویتره حدود 270 تا 300 قیمت  دست دوم تو فروم ها فروش میره

من بودجم تا 200 بیشتر نیست-اگر با ارسال 208 مشکلی نداشتید اعلام بفرمایید

در هر صورت شما فروشنده اید و حق قیمت گذاری با شماست و مال شماست 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

سلام

حدود 3 ماه پیش همین گرافیک سالم دست دو گارانتی تا 2015 تو شهرمون  خدا شاهده 200 قیمت دادند برای فروش و من 180 قیمت دادم اما به دلیل تعلل من کمتر از یک هفته بعد که برای خرید رفتم به قیمت 190 فروخته شده بود 

الان دست دو 5770 که تو  بنچمارکها  بسیار قویتره حدود 270 تا 300 قیمت  دست دوم تو فروم ها فروش میره

موفق باشید 

اگه با پاور 685 گرین 94.12 تعویض داشتی پ.خ بده!

سلام

موفق باشید 

سلام پیشتاز عزیز خیر دیروز 230 از شهرستان قزوین تماس داشتم رد کردم.ارسال به شهرستان  برام مقدور نیست

لینک به دیدگاه

دوستان قیمت 30 تومن کاهش یافت بیاید بردارید ببرید اینو :D مونده رو دستم

لینک به دیدگاه

دادا  من هنوز رو نظر قبلیم با ارسال 208 هستم(نهایت ارسال پشت پیشتاز 8000 تا 9000 بیشتر پول پست نمیشه) چون  گرافیک دایرکت ایکس 11 ساپورت ترجیحا دست دوبرای سیستمم مد نظر دارم 

ارسال به شهرستان برای شما مقدور نیست اما در اینترنت برای فروش گذاشتن یعنی ارسال به همه جا البته این استنباط شخصی ام است دیگه شما خود دانید کالای شماست و اختیارش را دارید در استان خودتان بفروشید

در ضمن شما اصلا نگفتید کدام شهر هستید دوست عزیز اگر هم استانی باشیم که دیگر نقلی نیست :unsure: من استان اصفهان شهرستان خوانسارهستم-

منتظر جواب شما هستم

با تشکر

ویرایش شده توسط pishtaz
لینک به دیدگاه

دوستان قیمت کاهش یافت فقط تا فردا در تهران فقط تهران

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...