رفتن به مطلب

فروش ALL IN ONE و 4 کاره ی HP مدل 7500A بسیار کم کارکرد

Vaioman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان 

یک ALL IN ONE  و 4 کاره ی HP مدل 7500A موجود هست که دارای پرینتر رنگی و اسکنر و کپی و فاکس می باشد و قابلیت نصب روی ویندوز 8 رو هم داره کارتریج های رنگی تقریبآ تموم شده(اخرشونه) اما مشکی کاملآ سالمه.خود پرینتر هم کاملآ نو هست و استفاده زیاد نشده.لازم به ذکر است که این پرینتر یکی از مدلهای حرفهای HP است و قابلیت پرینت تا سایز A3 و فرمت Wide رو داره.جعبه و متعلقاتش هم کاملآ موجوده.

قیمت پایه: 530 تومن
گام افزایشی: 10 تومن
فروش فوری: 550 تومن
در ضمن قیمت نو در بازار تهران هم حدود 750 تومن.

آخ  شرمنده یادم رفت.با قطعات داخل کیس هم تعویض میکنم.

post-10770-0-98956800-1379189832_thumb.jpg

اینم مشخصات کامل:

Spec Data
Printer Category Ink Jet Type All-In-One Color or Monochrome 4-pass color Ink Jet Type Standard All-Purpose Connection Type USB, Ethernet, Wireless Maximum Standard Paper Size Wide Format Number of Cartridges 4 Number of Ink Colors 4 Direct Printing from Cameras No Direct Printing from Media Slots Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Secure Digital, MultiMedia Card, xD-Picture Card, MiniSD Card LCD Preview Screen Yes Scanner Type Flatbed with ADF (Standard or Optional) Scanner Optical Resolution 4800 pixels per inch Maximum Scan Area 8.5" x 14" Standalone Copier and Fax Copier, Fax Duty Cycle 7000 pages per month Input Capacity (printer input only) 150 sheets Network-Ready Yes Print Duplexing No Cost Per Page (Mono) 2.7 cents Cost Per Page (Color) 9.1 cents Water/smudge proof or resistant yes Tech Support www.hp.com; (800) 474-6836 with 1 year limited warranty backed by HP Customer Care
ویرایش شده توسط Vaioman
لینک به دیدگاه

سلام داداش مایل به تعویض با این مورد هستین ؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=20405&page=1

لینک به دیدگاه

سلام داداش مایل به تعویض با این مورد هستین ؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=20405&page=1

نه دوست عزیز .اگه قطعات داخل کیس داری تعویض میکنم.اما این پرینتر رو با یه پرینتر دیگه تعویض کنم که چی بشه.همین پرینتر خودم کاملآ نو هست حدود 4 الی 5 ماهه که خریدم کلا 20 تا پرینت باهاش نگرفتم.اصلا به کارم نمیاد.برای همین دارم میفروشم.

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز .اگه قطعات داخل کیس داری تعویض میکنم.اما این پرینتر رو با یه پرینتر دیگه تعویض کنم که چی بشه.همین پرینتر خودم کاملآ نو هست حدود 4 الی 5 ماهه که خریدم کلا 20 تا پرینت باهاش نگرفتم.اصلا به کارم نمیاد.برای همین دارم میفروشم.

نه اقا ندارم این لیزری رو داشتم دنبال جوهر افشان بودم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

این پزینتر خیلی نو هست.واقعآ یه فروش اکازیونه.با خریدار واقعی راه میام.

لینک به دیدگاه

به دلیل نیاز مالی .

قیمت فوق العاده برای این پرینتر حرفه ای فقط:  450 تومان.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یکی از بهترین پرینتر های جوهر افشان
کاملآ در حد اک
40 درصد زیر قیمت بازار فقط 450.

لینک به دیدگاه

با سلام

کاربر گرامی لطفا با توجه به قوانین خرید و فروش در انجمن اقدام به فروش کالای خود نمایید در غیر این صورت تاپیک فروش شما پس از 24 ساعت حذف خواهد شد 

با تشکر

(20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد ). 

لینک به دیدگاه

با سلام

کاربر گرامی لطفا با توجه به قوانین خرید و فروش در انجمن اقدام به فروش کالای خود نمایید در غیر این صورت تاپیک فروش شما پس از 24 ساعت حذف خواهد شد 

با تشکر

(20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد ). 

به روی چشم.من همه قطعات دیگم در تاپیک های دیگه عکس دارند.متاسفانه دوربین من مشکل پیدا کرده.در اولین فرصت عکس هم اضافه میکنم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...