رفتن به مطلب

مشکل با 295 GTX

SHINOODA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دروود.
دوستان بنده یک عدد کارت گرافیک 295 GTX دارم که 3 ماه نمیشه خریداری کردم. بر اساس مشکلاتی که بنده داشتم نتونستم این کارت رو تمام و کمال تست کنم. ولی الان که وقتش رو دارم این کارت منو اذیت میکنه.
مشکل از این قرار هستش که این کارت در اکثر بازی ها بعد از مدتی پردازش کردن دیگه تصویر نمیده و صفحه مانیتور سیاه میشه یک جورایی هنگ میکنه ولی صدای بازی همچنان پخش میشه. این قضیه بعضی اوقات ممکن هستش همون اول یازی اتفاق بیفته و بیشتر اوقات کلا بعد ار نیم الی یک ساعت بازی کردن این اتفاغ میفته.
آخرین درایو رو هم روش نصب کردم تاثیری نداشت. پاور بنده هم 685 گرین هستش که فکر نکنم مشکل از پاور باشه.

من در فروم انویدیا دیدم که خیلی ها مشکل من رو دارن مثل اینکه انویدیا از قصد این کار رو میکنه با درایو هاش که کوچ کنیم به کارت های جدیدترش. این قضیه رو یکی از افرادی که همین مشکل رو داشت بیان کرده بود در فروم. کارت در شدیدترین بنچمارک ها هم مشکلی ایجاد نمی کنه ولی در سبک ترین بازی ها صفحه سیاه میشه . ولی صدای بازی در حال پخش هستش.

در این تاپیک این شخص هم دقیقا مشکل بنده رو دارن.

https://forums.geforce.com/default/topic/484210

این هم متنش هست.

...I have the same problem with SEVERAL games -- call of duty black ops, battlefield, precursor...the screen goes black, music keeps playing, alt-ctrl-del won't work -- I have to switch off the power and restart...I have a 295 running win7...all drivers are current, everything updated...nothing I do seems to make any difference...the really odd thing is that there doesn't seem to be any specific point in a game that triggers it; it just happens somewhere between 1 and 10 minutes...

دوستان اگه میتونید کمکم کنید :(

اینم یک شات از gpu z

69510287729913545688.jpg

54548361350905416678.jpg

من با FurMark تست هم میکنم مشکلی پیدا نمیکنه.

65511046967966745760.jpg

لینک به دیدگاه

درود

درایور های قدیمی تر رو امتحان کردی؟

لینک به دیدگاه

برند کارت چی هستش ؟ تک PCB هستش یا 2 PCB ؟؟؟

اگر تک PCB باشه احتمالاً راهکار سخت افزاری داره، باید راجبش تحقیق کنم :-?  فقط اگر راه سخت افزاری داشته باشه باید دست به هویه بشی :blush:

لینک به دیدگاه

درود

درایور های قدیمی تر رو امتحان کردی؟

بله تست کردم تاثیری نداشت. حتی با اولین درایوی که برای 295 gtx اومد هم تست کردم ولی بازم مشکل داشتم.

لینک به دیدگاه

برند کارت چی هستش ؟ تک PCB هستش یا 2 PCB ؟؟؟

اگر تک PCB باشه احتمالاً راهکار سخت افزاری داره، باید راجبش تحقیق کنم :-?  فقط اگر راه سخت افزاری داشته باشه باید دست به هویه بشی :blush:

برند کارت MSI هستش.

اینم لینک

http://www.msi.com/product/vga/N295GTX-2D1792.html#/?div=Specification

الان من اینجا متوجه چیزی شدم.

CORE CLOCK گرافیک من روی 630 هستش ولی اینجا نوشته 576 مگاهرتز. من این گرافیک رو اورکلاک نکردم. از همون روز اولی که گرفتم روی 630 مگاهرتز بوده. ممکن هستش که صاحب قبلیش این اورکلاک رو انجام داده باشه ؟ ممکن هستش مال ولتاژ باشه ؟ الان ولتاژ گرافیک روی 1050 MV هستش.

54126538858588192054.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان مثل اینکه مشکل یک جورایی بر طرف شده.

من CORE CLOCK رو تا 598 مگاهرتز پایین آوردم.

MEMORY CLOCK رو هم تا 1020 پایین آوردم.

فقط مشکل اینجاست که چه جوری این رو روی کارت گرافیک ثابت نگه دارم که همیشه روی همین کلاک کار کنه؟ باید روی بایوس کار کنم ؟

ویرایش شده توسط SHINOODA
لینک به دیدگاه

خوب بسلامتی

بله عزیز

با استفاده از نرم افزارnibitur بایوس کارت رو edit کن

قبل از این کار از بایوس یه backup بگیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستش رو بخوای من این مشکل رو با یک کارت 6950 داشتم...

که هر کاری کردم مشکلم حل نشد و مشخص شده بود واسم که درایور مسئول این مشکلات بود...

بخاطر اینکه اون موقع چیپست مادربورد AMD بود وقتی چیپ رو نصب میکردم، با درایور مشکل پیدا میکرد و باعث این قضیه میشد...

مادربورد شما چی هستش؟

لینک به دیدگاه

دوستان با اینکه پایین آوردم بازم مشکل هستش.

الان core clock رو روی 580 مگاهرتز گذاشتم و memory clock رو هم روی 1006 گذاشتم دارم تست میکنم بیبنم چی میشه. اخه مسئله اینجاست که توی furmark اصلا مشکلی نیست ولی تو بازی اینطوری میشه.

مادربرد بنده هم P8Z77-V DELUXE هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز فن گرافیک رو بصورت دستی روی 100% ست کنید ببینید که آیا دمای بالا باعث چنین مشکلی میشه یا نه ؟

چند عدد فن هم اطراف کارت بذارید تا گرمای اضافی رو به بیرون هدایت کنه .

لینک به دیدگاه

ذوستان با اینکه کلاک پردازنده و حافظه رو پایین آوردم بازم مشکل صفحه سیاه شدن هستش.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فن گرافیک رو بصورت دستی روی 100% ست کنید ببینید که آیا دمای بالا باعث چنین مشکلی میشه یا نه ؟

چند عدد فن هم اطراف کارت بذارید تا گرمای اضافی رو به بیرون هدایت کنه .

نه فکر نکنم مال ذما باشه تو تست furmark دمای کارت تا 100 درجه هم میره ولی مشکلی ندارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمای 100 فوق العاده بالاست و می تونه آسیب به کارت وارد کنه

از اونجایی که این کارت چند ساله داره کار می کنه حتما تا الان خمیر gpu کارایی خودش رو از دست داده

اگر بتونید خمیر رو عوض کنید قطعا دما خیلی کمتر میشه

لینک به دیدگاه

دمای 100 فوق العاده بالاست و می تونه آسیب به کارت وارد کنه

از اونجایی که این کارت چند ساله داره کار می کنه حتما تا الان خمیر gpu کارایی خودش رو از دست داده

اگر بتونید خمیر رو عوض کنید قطعا دما خیلی کمتر میشه

بله درست میفرمایید . این دما فقط در تست furmark به اینجا میرسه و در بازی تا 75 درجه بیشتر نمیشه.

دوستان نمیدونن مشکل ار کجاست؟ خمیر رو به حود GPU بزنم یا هدسینگ بالاش ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...