رفتن به مطلب

تنظیم دور فن کیس گرین X3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم بدونم چه طوری فن هارو وصل کنم که اون تنظیم فن کیس درست کار کنه؟

لینک به دیدگاه

کیس شما یدونه کنترولر فن داره پس فن هایی که قصد تنظیم کردن دورشونو دارید رو بهش وصل کنید.

مثلا فن بزرگ روی در + فن 12 سانتی روی دیواره ی خروجی کیس+فن های روی سقف

فن جلوی کیس هم به پاور وصل کنید.(صدای زیادی نداره پس نگران صداش نباشید)

لینک به دیدگاه

کیس شما یدونه کنترولر فن داره پس فن هایی که قصد تنظیم کردن دورشونو دارید رو بهش وصل کنید.

مثلا فن بزرگ روی در + فن 12 سانتی روی دیواره ی خروجی کیس+فن های روی سقف

فن جلوی کیس هم به پاور وصل کنید.(صدای زیادی نداره پس نگران صداش نباشید)

میشه بگید کابلش چه شکلی هست.

والا نمیدونم چه طوری فن هارو به کنترل کننده وصل کنم!!

لینک به دیدگاه

یه کابل مادگیه 3 پین هست که در واقع دو پین هست:دی

اینطوریه:

7g9csvjskzdleugorg.jpg

البته میتونید از وسایل دیگه ی کنترولر دور فن کیس استفاده بکنید.

مثل محصولات شرکت دیپکول یا ...

لینک به دیدگاه

ببینید هر کدوم از فن های کیس شما 3 شکل اتصال داره. یک نری 4 پین Molex (یا IDE) یک ماده گی 4 پین Molex (یا IDE) و یک کانکتور 3 پین .   شما 2 تا فنی که رو سقف داری رو 4 پین IDE شون رو از یک طرف به هم وصل کن ، (یعنی نری یکی بره توی مادگی دیگری) ، بعد یکی از 3 پین هاشون رو به 3 پینی که از جلو کیس میاد (که محمد در پست قبل عکسش رو گذاشت) وصل کن.  

:excl: توجه کن که دیگه لازم نیست به این کانکتورها برق وصل کنی چون برقشون رو از همون 3 پینی که از جلوی کیس میاد تامین می کنن، اگر از طرف دیگه ی کانکتورهای IDE باز به این 2 فن که به فن کنترلر وصل هستند برق برسونی هم این 2 فن با حداکثر دور می چرخن و دیگه دورشون عوض نمی شه و هم مدار فن کنترلرت بعد از مدتی خراب می شه :excl:

حالا اون 3 پینی که از جلو کیس اومده برق از کجا میاره ؟!!! یک کابل 4 پین IDE دیگه از پنل جلویی کیس اومده که اون تامین کننده برق فن کنترلر هست و باید به پاورت وصلش کنی ... 

با این روش هر تعداد فن که بخوای می تونی دورش رو کنترل کنی ولی توصیه می کنم تعداد فن هایی که دورش رو کنترل می کنی از 2 یا 3 تا بیشتر نشه چون ممکن فشار بیار به مدار فن کنترلر... @};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

ببینید هر کدوم از فن های کیس شما 3 شکل اتصال داره. یک نری 4 پین Molex (یا IDE) یک ماده گی 4 پین Molex (یا IDE) و یک کانکتور 3 پین .   شما 2 تا فنی که رو سقف داری رو 4 پین IDE شون رو از یک طرف به هم وصل کن ، (یعنی نری یکی بره توی مادگی دیگری) ، بعد یکی از 3 پین هاشون رو به 3 پینی که از جلو کیس میاد (که محمد در پست قبل عکسش رو گذاشت) وصل کن.  

:excl: توجه کن که دیگه لازم نیست به این کانکتورها برق وصل کنی چون برقشون رو از همون 3 پینی که از جلوی کیس میاد تامین می کنن، اگر از طرف دیگه ی کانکتورهای IDE باز به این 2 فن که به فن کنترلر وصل هستند برق برسونی هم این 2 فن با حداکثر دور می چرخن و دیگه دورشون عوض نمی شه و هم مدار فن کنترلرت بعد از مدتی خراب می شه :excl:

حالا اون 3 پینی که از جلو کیس اومده برق از کجا میاره ؟!!! یک کابل 4 پین IDE دیگه از پنل جلویی کیس اومده که اون تامین کننده برق فن کنترلر هست و باید به پاورت وصلش کنی ... 

با این روش هر تعداد فن که بخوای می تونی دورش رو کنترل کنی ولی توصیه می کنم تعداد فن هایی که دورش رو کنترل می کنی از 2 یا 3 تا بیشتر نشه چون ممکن فشار بیار به مدار فن کنترلر... @};-

مرسی پوریا جان مفید بود

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

من صحیح نصب کردم ولی انگاراین کنترلر کارنمیکنه !ازهمه این قضایا گذشته مشکل من چیز دیگه ای هست که گفتم اینجابگم براش بیخود تایپیک (متن نمیگیم چرا؟یانوشته)نزنم:این وسایل داخل این کیس رومن کم دارم چون دست دو خریدم وبجای این وسایل رایتررو داد طرف بهم که چون گفت بعداپیدامیکنه بههم میده منم بعید میدونستم مشکل سازبشه قبول کردم(نارضی هم نیستم )اماحالا کارم گیر این وسیله نصب هارد وبست سیمهاشه ازکجامیتونم تهیه کنم دوستان اگه کسی داره لطف کنه بگه خریدارم 

لینک به دیدگاه

سلام

فن هارو که به سه پین ها وصل می کنی نصف کار هست برای تغیه برق فن ها باید یک 4 پینی که از همون جا بیرون آمده هم به یکی از کابل های پاور وصل کنی

لینک به دیدگاه

سلام

فن هارو که به سه پین ها وصل می کنی نصف کار هست برای تغیه برق فن ها باید یک 4 پینی که از همون جا بیرون آمده هم به یکی از کابل های پاور وصل کنی

این کارروهم کردم ،این رو حالابیخیال !این وسایل رو نمیتونم از نمایندگیگرین بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

خب اینکارو کردم برای منظم شدنشون به بستهانیازدارم که اون هم گیرم از بست غیر اصلی استفاده کردم من یه ابزار هارد دارم اما دوتاهارد حداقل روسیستمه .برای این چه کنم ؟

لینک به دیدگاه

خب اینکارو کردم برای منظم شدنشون به بستهانیازدارم که اون هم گیرم از بست غیر اصلی استفاده کردم من یه ابزار هارد دارم اما دوتاهارد حداقل روسیستمه .برای این چه کنم ؟

بست فرقی نداره،برو ابزار فروشی بگو یه بسته بست کمری 140 میخام حدودا 2 تومنه،اگه مشکی داشت بگیر وگرنه همون سفید بگیر.برای ابزار هارد هم برو پیش کسی که کیس رو ازش گرفتی بگو باقی وسایل کیسمو بده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...