رفتن به مطلب

خنک‌ترین کارت گرافیک GTX780

sahar.lashgari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارت گرافیک GTX ۷۸۰ DirectCU II با خنک‌کننده کاملا متفاوت معرفی شد.

کارت گرافیک ایسوس GTX ۷۸۰ DirectCU II با خنک‌کننده کاملا متفاوت DirectCU II معرفی شد.
به گزارش ایتنا این کارت گرافیکی دارای مدار طراحی‌شده توسط ایسوس و مجهز به کنترل‌کننده ولتاژ DIGI+ VRM است و در بخش تغذیه آن از اجزای Super Alloy استفاده شده است.

در کارت GTX ۷۸۰ DirectCU II ایسوس پردازنده پردازنده‌ GK۱۱۰-۳۰۰ نصب شده که دارای ۲۳۰۴ هسته پردازشی کودا (CUDA) است.
این کارت به همراه ۳ گیگابایت حافظه ویدیویی GDDR۵ با رابط ۳۸۴ بیتی طراحی شده است و برای گیمرها که نیاز به جزییات بالای گرافیکی و کیفیت تصویر فراتر از وضوح full HD دارند، کارت جیفورس GTX ۷۸۰ DirectCU II با یک خنک‌کننده قدرتمند و کارایی بالا، استقامتی بالاتر از استانداردهای مرجع برای این مدل ارائه می‌کند.

طراحی حرارتی اختصاصی DirectCU II دارای سطح تماس مستقیم با پردازنده گرافیکی و لوله‌های مسی ۱۰ میلی‌متری برای انتقال حرارت است که ۲۲۰ درصد سطح توزیع حرارت بیشتری دارند و عملکرد دفع حرارت را افزایش می‌دهند.
این طراحی در مقایسه با مدل مرجع ۳۰ درصد خنک‌تر است و تا ۳ برابر نویز صوتی کمتری ایجاد می‌کند.

فن اختصاصی CoolTech با یک تیغه ترکیبی و طراحی منحصر به فرد بلبرینگ، شامل دمنده شعاعی داخلی و تیغه‌های بیرونی به شکل گلبرگی است.
این طراحی با ایجاد جریان هوا در چندین جهت به فرآیند کاهش حرارت سرعت می‌بخشد و عملکرد پایدار گرافیکی را فراهم می‌کند.

فناوری DIGI+ VRM با ۱۰ فاز توان دارای رگولاتورهای دیجیتالی است که میزان حذف نویز برق را تا ۳۰ درصد و راندمان مصرف انرژی را تا ۱۵ درصد بهبود می‌دهد.
با کمک این فناوری طول عمر و پایداری کارت تا ۲.۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

نرم‌افزار GPU Tweak به همراه کارت جیفورس GTX ۷۸۰ DirectCU II ایسوس برای تنظیم کارت و اجرای همزمان آن از طریق یک رابط گرافیکی طراحی شده است و علاوه بر نمایش و نظارت دقیق بر جزییات بخش‌های مختلف کارت، درایور و بایوس را به صورت خودکار آپدیت می‌کند.

این کارت روی رابط نسل سوم PCI Express نصب می‌شود که سرعت بالاتری نسبت به رابط‌های پیشین دارد.
تراشه جیفورس GTX ۷۸۰ در این مدل نیز علاوه بر پشتیبانی از رابط DirectX نسخه ۱۱.۱ دارای

فناوری‌هایی مثل GPU Boost ۲.۰ برای کنترل هوشمند فرکانس پردازنده گرافیکی، PhysX با توان ۱۰ برابری محاسباتی فیزیکی در محیط بازی‌ها و تکنولوژی ۳D Vision انویدیا برای نمایش محتوای سه‌بعدی در وضوح بالا است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم یه مقدار دیر به شما معرفی شده  :lol:  چون یکی دو ماه پیش در بازار همینجا هم موجود بود و دوستان خریدن

لینک به دیدگاه

فکر کنم یه مقدار دیر به شما معرفی شده  :lol:  چون یکی دو ماه پیش در بازار همینجا هم موجود بود و دوستان خریدن

بهمن جان انصافا خنک ترین کارت مدل herculz 3000 هست از inno3d

البته ریویو ها اینو میگه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان مطمئن هستید که از این 1-2 ماه پیش در بازار اینجا موجود بوده ؟

چون من هیچ وقت 780Dcuii در ایران ندیدم .

حتی همین الان هم فقط سری رفرنس تو بازار هست و البته دوستان آمار گیگابایت غیر رفرنس هم گرفتند ولی تا خالا از کسی نشنیدم که 780Dcuii دیده باشه  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله بهزاد جان یه مدت خیلی محدود موجود شد و سریعا هم تمام شد.

لینک به دیدگاه

حالا بحث خنک ترین 780 شد اینو بگم جدای از بحث  طراحی کولر که هر سه شرکت (MSI.ASUS,EVGA) بسیار خوب عمل کردند اما  مهمترین عاملی که باعث شده   780DCUII نسبت به کارت های چون MSI Lightning وEvga classified خنکتر باشه بوست کلاک و VGPU پاینترش هست ولی همینطور که دوستان هم اشاره داشتند لقب خنکترین کارت780 تنها برازنده  Inno3D GTX 780 iChill HerculeZ X3 Ultra که با وجود BosstClock بالاتر کمترین دما را نسبت به سایر کارت های GTX780 دارد

GTX-780-LIGHTNING-47.jpg

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله بهزاد جان یه مدت خیلی محدود موجود شد و سریعا هم تمام شد.

عجیبه !!

چون نه از کسی شنیدم و نه جائی دیدم !

میشه بگید به چه قیمتی دوستان خرید کردند ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجیبه !!

چون نه از کسی شنیدم و نه جائی دیدم !

میشه بگید به چه قیمتی دوستان خرید کردند ؟

برای من هم عجیبه. چند وقت پیش یکی از کاربران که تو فروم همسایه کارش فروش گرافیک هست موجود داشت و گارانتی اصلی هم بود قیمتش هم فکر کنم حدود 2820 میگفت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای من هم عجیبه. چند وقت پیش یکی از کاربران که تو فروم همسایه کارش فروش گرافیک هست موجود داشت و گارانتی اصلی هم بود قیمتش هم فکر کنم حدود 2820 میگفت

بهمن جان من هفته ای 2-3 بار به بازار ایران و رضا سر میزنم و تقریبا تمامی فروشگاههائی که محصولات ایسوس را با گارانتی اصلی یا ... عرضه میکنند رامیشناسم و اکثر محصولات high end از قبیل مادربرد و گرافیک را که میرسه دستشون نهایتا 5-6 ساعت بعد هم به من اطلاع میدهند .

در ادامه این بحث هم امروز به 2 تا از فروشگاهها تلفن زدم و گفتند تا بحال چنین کارتی وارد نشده و توسط شرکت هم گارانتی نشده . ( فروشگاه پلازا و کاستل)

در احترام به حرف شما هنوز هم معتقدم که چنین کارتی با گارانتی اصلی وارد نشده و در بهترین حالت یکی دو عدد به عنوان سمپل که آن هم بعید میدونم .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

بهمن جان من هفته ای 2-3 بار به بازار ایران و رضا سر میزنم و تقریبا تمامی فروشگاههائی که محصولات ایسوس را با گارانتی اصلی یا ... عرضه میکنند رامیشناسم و اکثر محصولات high end از قبیل مادربرد و گرافیک را که میرسه دستشون نهایتا 5-6 ساعت بعد هم به من اطلاع میدهند .

در ادامه این بحث هم امروز به 2 تا از فروشگاهها تلفن زدم و گفتند تا بحال چنین کارتی وارد نشده و توسط شرکت هم گارانتی نشده . ( فروشگاه پلازا و کاستل)

در احترام به حرف شما هنوز هم معتقدم که چنین کارتی با گارانتی اصلی وارد نشده و در بهترین حالت یکی دو عدد به عنوان سمپل که آن هم بعید میدونم .

بهزاد جان وارد نشده.

من الان 1 ماهه که هر روز پیگیر این کارت هستم. حتی یدونه هم گیر نیاوردم.

آخرش هم از خریدش منصرف شدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهزاد جان من هم با استناد به حرف اون شخص این رو گفتم. حالا راست و دروغش پای خودش  :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...