رفتن به مطلب

690 یا Titan کدوم بهتره ؟؟ مسئله این است !!

اشتراک گذاری

690 یا titan  

53 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدومش بهتره ؟؟!!

• GTX Titan
      30
    • GTX 690
      23

Recommended Posts

دوستان به نظرتون کدوم کارت بهتره ؟؟؟؟

و کدوم کارت توی sli کردن عملکرد بهتری نشون میده

با تشکر از تمامی دوستان

Titan-07.jpg

ویرایش شده توسط stars
لینک به دیدگاه

این که معلومه 690 بهتره ولی در حالا SLI قضیه فرق می کنه 

ولی خوب تایتان یه جور خاصی طراحی شده انگار که یه چیزی درون این کارت هست که برای NVIDIA مثل اسرار FBI برای امریکا برای NVIDIA مهم هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

sli دو کارت گرافیک gtx 690 در روزلوشنهایی که ما مورد استفاده قرار مدیم مانند 1080*1920 اصلا از تمام قدرت دو گرافیک استفاده نخواهد شد ( در گیم ) اما در رولوشنهایی همانند 5,760x1,080 یقینا از قدرت دو تا کارت در حد زیادی استفاده میشه 

اما شما دوست عزیز اگر قصد sli دو گرافیک 690 دارین اصلا پیشنهاد نمکنم چون باید با دردسرهای زیادی دست و پنجه نرم کنین .

کارت گرافیک titan هم یک کارت گرافیک قدرتمند به شمار میاد ولی با توجه به قیمت نجومی که داره اونم نمیصرفه که کاربری بیاد دو تاشو بخره و sli کنه 

من به شما پیشنهاد میکنم دو تا کارت گرافیک gtx 780 بگیرین و در حالت sli قرار بدین و از انان لذت ببرید هم قیمت مناسبی داره هم قدرت بسیار زیادی

باز هم تصمیم با خودتون هست 

لینک به دیدگاه

SLI دو کارت 690 اشتباهه و تاثیر مثبتی بر روی Performance نخواهد داشت.

یک تایتان در حال حاضر همه ی بازی ها رو حریفه و اصلا" نیازی به SLI نداره.

ولی اگر زمانی رسید که نیاز شده، قطعا" SLI دو کارت TITAN بسیار معقولتر است.

اگر میخواهید SLI کنید، دو کارت 770 یا 780 برای این منظور بسیار مناسبتر خواهند بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

SLI دو کارت 690 اشتباهه و تاثیر مثبتی بر روی Performance نخواهد داشت.

یک تایتان در حال حاضر همه ی بازی ها رو حریفه و اصلا" نیازی به SLI نداره.

ولی اگر زمانی رسید که نیاز شده، قطعا" SLI دو کارت TITAN بسیار معقولتر است.

اگر میخواهید SLI کنید، دو کارت 770 یا 780 برای این منظور بسیار مناسبتر خواهند بود.

درود جناب ارمین 

ایشون بنظر من فقط وقتی در sli دو تا 690 تاثیر مثبتی شاهد خواهند بود که از رزولوشن 5,760x1,080 بهره ببرند .

لینک به دیدگاه

در حالت تک کارت 690 بهتره ولی اگه قصد sli داشته باشی titan یا 780 انتخاب بهترن!

البته اگه میخواید این مقدار هزینه کنید به نظر یکم صبر کنید شاید gtx 790 روانه بازار بشه که در اون صورت خیلی به صرفه تر از خرید 690 هست.

لینک به دیدگاه

پس یعنی به نظرتون تایتان بهتر از 690 ئه ؟؟!!

چون خودمم تایتان رو بهتر از 690 میدونم ولی وقتی سیستم دو نفر رو دیدم که اومدن دوتا 690 بستن به شک افتادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس یعنی به نظرتون تایتان بهتر از 690 ئه ؟؟!!

چون خودمم تایتان رو بهتر از 690 میدونم ولی وقتی سیستم دو نفر رو دیدم که اومدن دوتا 690 بستن به شک افتادم

عزیز اون دو نفری که اومدن دو تا 690 رو sli کردن صد در صد یقینا از سه مانیتور استفاده میکردن هیچ کسی نمیاد با یک مانیتور دو گرافیک 690 ببنده  ;)

لینک به دیدگاه

درود جناب ارمین 

ایشون بنظر من فقط وقتی در sli دو تا 690 تاثیر مثبتی شاهد خواهند بود که از رزولوشن 5,760x1,080 بهره ببرند .

احسان جان، در همین انجمن دوستی داشتیم که 2 تا 690 رو SLI کرد، اونقدر در بازی ها اذیت شد و دائم فریم ها کم و زیاد میشد و Micro-stuttering داشت که آخرسر با بیش از 2 میلیون ضرر، جفت 690 ها رو فروخت و یه دونه تایتان خرید.

دیگه از ما گفتن بود. 

لینک به دیدگاه

از نظر پرفرمنس تک کارت پرفورمنس 690 مسلمه که بهتر از تایتان هست و مشخصه(تو این تاپیک http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=22317 بحثش شده با انواع بنچ مارک از منابع مختلف و نیازی نیست اینجا بحث شه)

اما 690 مشکلات کارتهای دوال را یدک میشکه هر چند که تو این کارت این مشکلات بسیار کمتر شدن.

اما برای sli قضیه فرق میکنه sli دو تا 690 در واقع sli چهار کارت هست و sli تعداد 4 کارت زیاد جالب نمیشه و توصیه نمیشه.ولی sli تایتان این مشکلات رو نداره چون single هست.

پس اگر قصد sli دارین 690 نمیتونه گزینه بهتری از تایتان باشه.

اما اگر تک کارت میخواین استفاده کنین 690 میتونه پرفورمنس بالاتری بهتون بده.

در هر صورت تو این قیمت با خرید 2 عدد 770 غیر رفرنس(مثلا dcu به قیمت کمتر از 1600 برای هر کدام)میتونید پرفرمنس بهتر بگیرید.

علاوه بر اینکه خنکتر و کم نویزتر هم هست.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مبلغ رو بزاری کنار و مشکلات 2 تا بودن پردازنده گرافیکی رو بزاری کفه ترازو == من بودم تایتان بر میداشتم

جانشنین( البته اگه عطا بود می گفت هیچ کدوم چون منتظر نسل بعدی انویدیاست )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

نه دوستان sli رو همینطوری پرسیدم !!

ملیاردر نیستم که 7 تومن بدم پای گرافیک :D

وقتی مشکلات کارت 7990 یکی از دوستان رو دیدم از صداش گرخیدم که از این 690 ئه هم به شک افتادم :D

لینک به دیدگاه

690  خیلی از مشکلات کارتهای دوال توش تا حدودی حل شده (مثلا مشکلات حرارت و مصرف تا حد قابل لمسی کم شده) و همونطور که خود اون عزیز هم تو پست اولشون نوشتن این مشکل صدا رو nvidia تو 690 حل کرده.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=22711

دوستانی تو تاپیک فوق هم که تجربه 690 رو داشتن فرمودن این صدا رو نداره.

ولی همونطور که قبلا گفتم منطقی تر اینه که 2 عدد 770 dcu بخرین راحت sli کنین پرفرمنس حتی از 690 هم بهتره و خنکتره و نویز هم کمتره.از نظر قیمتی هم مناسبتره.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مبلغ رو بزاری کنار و مشکلات 2 تا بودن پردازنده گرافیکی رو بزاری کفه ترازو == من بودم تایتان بر میداشتم

جانشنین( البته اگه عطا بود می گفت هیچ کدوم چون منتظر نسل بعدی انویدیاست )

البته تا اونجا که من فهمیدم نسل بعد انویدیا همین بورد کپلر رو داره که خیلی از محدودیتهای کارتهای فعلی رو نخواهد داشت، که باعث میشه چشمم آب نخوره که آنچنان تهفه ای بشه با این قیمتهایی که انویدیا واسه کارتهاش میگذاره باید گفت که قایله رو کاملا به AMD باخته...

کارتهای جدید AMD دارای Bridge واسه کراس نیستن(البته کارتهای سری 290 فقط) و با این کار AMD قصد داره که همون مشکل Stuttering و افت فریم (Pacing) رو کاهش بده...

که جدیدا هم با درایور 13.8 تا حد زیادی این مشکل رو کاهش داده بود و خیلی هم تبلیغ کرده بود واسش ولی انگار زیاد هم موفق نبوده که اومده این طرح رو پیاده کرده که به نظر میرسه بخاطر Band Width زیاد این کارتها وجود 2تا PCIE نسل سوم در حالت 16X خیلی ضروری به نظر برسه، در غیر اینصورت احتمال BottleNeck شدن کارتها خیلی زیاد هستش...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گفتنی باشه من جای شما باشم منتظر میمونم تا 2 هفته دیگه(15 اکتوبر) که AMD کارتهاش رو قراره روانه بازار کنه که مطمئنا وقتی بنچمارکها و ریویوهای زیادی خواهد اومد و تکلیف رو مشخص میکنه...

تا اینجا که به نظر میرسه 2 کارت 290 و 290X (اگه واقعا اینجوری باشه، چون ظاهرا 290 وجود نداره) از 770 و 780 و تایتان در رنج ها خودشون بهتر عمل میکنن و همچنین کارت 290X که با توجه به شایعات 599 دولار قیمت داره با تفاوت 400 دولاری نسبت به قیمت تایتان واقعا دلیلی واسه خرید 2 تایتان به نظر نمیرسه...

تبلیغات دو شرکت سبز و قرمز واسه رزولوشن UHD واقعا جالب هستش که انگار AMD با این کارتها (مقدار مموری 4 گیگ و 6 گیگ این کارتها) کاملا دنبال عوض کردن معادله هستش...

لینک به دیدگاه

سعی کردم فقط به نظرات درست امتیاز مثبت بدم ولی حیفم اومد نظرمو نگم

همونطور که بیشتر دوستان هم اشاره فرمودن 780 بهتر از هر دوی اینهاست.چون تکنولوژی جدیدتری داره و در مجموع هم قیمت و هم پرفورمنس، 780 خیلی خیلی گزینه مناسبتریه.

الته یه دوستمون هم نظری داشتن که صبر کنید تا تکنولوژی جدیدترش بیاد، ورژن جدید انویدیا!!!

خوبه ولی اگه بخوای هی صبر کنی ورژن جدیدش بیاد، چون سالی یه بار میاد نمی تونی هیچی بخری.پس بهتره آخرین تکنولوژی حال حاضر رو تهیه بفرمایید

با احترام به نظرات همه اساتید

Titan vs 780

780 vs 690

Titan vs 690

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر خیلی عجله ندارید بهتره یه مقدار صبر بکنید. چون ظاهرا Nvidia قراره کارتی به نام GTX 770Ti رو با قیمت حدود 450 دلار روانه بازار بکنه که همون هسته GK110 رو که در تایتان و 780 استفاده شده داراست با این تفاوت که تعداد Cuda Core هاش 1920 عدد هستش و مموری 3 گیگ و 384 بیت که دقیقا مثل مموری 780 هستش. و اصولا باید کارایی حدود 10 درصد پایین تر از 780 داشته باشه که با توجه به قیمت 450 دلاریش بسیار به صرفه تر به نظر میاد.

GTX-770-Ti.jpg

http://videocardz.com/46200/nvidia-working-geforce-gtx-770-ti-1920-cuda-cores

لینک به دیدگاه

اگر خیلی عجله ندارید بهتره یه مقدار صبر بکنید. چون ظاهرا Nvidia قراره کارتی به نام GTX 770Ti رو با قیمت حدود 450 دلار روانه بازار بکنه که همون هسته GK110 رو که در تایتان و 780 استفاده شده داراست با این تفاوت که تعداد Cuda Core هاش 1920 عدد هستش و مموری 3 گیگ و 384 بیت که دقیقا مثل مموری 780 هستش. و اصولا باید کارایی حدود 10 درصد پایین تر از 780 داشته باشه که با توجه به قیمت 450 دلاریش بسیار به صرفه تر به نظر میاد.

GTX-770-Ti.jpg

http://videocardz.com/46200/nvidia-working-geforce-gtx-770-ti-1920-cuda-cores

این کارت اگه عرضه بشه با این فرکانس از 780 رفرنس قویتر میشه!

ویرایش شده توسط Veyron
لینک به دیدگاه

سلام
در حالت single قطعاً 690 و در حالت SLI قطعاً Titan قویتر عمل میکنه
با توجه به اینکه در بعضی بازیها مثل کرایسس 3، کارت Titan کم میاره در حالت Single توصیه نمیکنم مگر اینکه بعداً قصد SLI کردن داشته باشید(اون موقع ارزششو واقعاً داره که Single بخری)
اگه قرار باشه صبر کنی که همش باید صبر کنی!به نظر من انتخاب Titan در حالت کلی با توجه به جدیدتر بودن تکنولوژی و در نظر گرفتن میزان وات مصرفی و نویز تولیدی کمتر در مقاسیه با 690 منطقی تر هست
الانم قیمت حدود 1 میلیون تومن از زمانی که من گرفتم افت داشته ...بعیده دیگه تا زمانی که نسل جدیدتر انویدیا وارد بازار بشه قیمتش کم بشه...مسلماً موقع SLI کردن Titan قیمتش از این هم پایین تر خواهد بود.
نظر من Titan هستش

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارت اگه عرضه بشه با این فرکانس از 780 رفرنس قوی میشه!

البته این تصویر ممکنه کاملا ساختگی هم باشه و خبرش هم شایعه ای بیش نباشه. چون بعیده که فرکانس های این کارت اینطور که در تصویر هستش باشند. باید صبر کرد و دید. ولی در کل اگر اون فرکانس ها رو در نظر نگیریم و کارتی باشه که حدود 10 درصد از 780 ضعیفتر باشه و 450 دلار هم قیمتش باشه بسیار کارت خوبی خواهد بود

لینک به دیدگاه

دوستان به نظرتون دوتا تایتان بهتر عمل میکنه یا 4 تا GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 ؟:D :lol:  :D 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...