رفتن به مطلب

یک اسکنر و چاپ گر خوب باید داریه چه مشخصاتی باشه

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید دوستان من چون از این زیاد به اون صورت سر در نمی یارم

خواستم اطالاعاتی در این مورد به دست بیارم

خواستم بدونم یک اسکنر و چاپگر خوب باید داریه چه مشخصاتی باشه ؟

با تشکر سلام دوستان

ببخشید دوستان من چون از این زیاد به اون صورت سر در نمی یارم

خواستم اطالاعاتی در این مورد به دست بیارم

خواستم بدونم یک اسکنر و چاپگر خوب باید داریه چه مشخصاتی باشه ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز،چاپگر ها خودشون چند نوع هستن.

رایج ترینشون: لیزری، جوهر افشان، سوزنی.

اسکنر ها هم چند نوع هستن.

رایج ترینشون:هد متحرک و سند متحرک هستند.

شما کدوم رو می خوای؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

اول در مورد این نوع اسکنر ها یک توضیح بدید شما که چه فرقی با هم دارن و کدومشون بهتر هست

و دوم در مورد چاپگر ها هم بیشتر در مورد جوهر افشان و لیزری توضیح بدید که کدومشون بهتر است و چرا ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

اسکنر های هد متحرک، اسکنر هایی هستند که شما بر روی یک صفحه شیشه ای معمولا به اندازه a4 یا a3، چیزی رو که می خواهید ازش اسکن بگیرید قرار می دید، بعد از اون در اون رو می بندید، با زدن دکمه اسکن از روی نرم افزار، دستگاه شروع به اسکن گرفتن می کنه.

تو اسکنر های سند متحرک، شما برگه ای رو که می خوای اسکن بگیری، جای قسمت مربوطه قرار می دی، دکمه اسکن رو که از رو نرم افزار می زنی، برگه تو دستگاه کشیده می شه و بعد از اسکن می یاد بیرون.

لینک به دیدگاه

پرینتر های جوهر افشان دارای چند تانک جوهر هستند و کیفیت بالایی هم دارند، این پرینتر ها رنگ رو تو کاغذ تزریق می کنند . می دن بیرون. این پرینتر ها معمولا بین 2 تا 14 تا تانک جوهر می خودن و بین 80 تا 300 صفحه با اون ها پرینت می گیرن.

پرینتر های لیزری خودشون به دو دسته لیزری رنگی و سیاه و سفید تقسیم می شن.به جوهر های اون کارتریج می گن.

این پرینتر ها مواد مصرفی به نام تونر دارن که تقریبا نقض جوهر رو ایفا می کنه.این پرینتر ها قیمتشون از جوهر افشان ها معمولا گرون تره و با هر تونر از 500 تا به بالا صفحه چاپ می کنن.پرینتر های ساه و سفید یک تونر و رنگی 4 تونر و یا بیشتر مصرف دارن.قیمت تونر نسبت به کارتریج بالاتره.کیفیت پرینتر های لیزری پایین تر از جوهر افشان هاست اما سرعتشون خیلی سریع تره.

پرینتر های لیزیری چون با گرما چاپ می کنن، گرم هم می شن و بعد از چندیدن صفحه چاپ، خودشون چاپ رو برای دقایقی متوقف می کنن.البته این برای پرینتر های جدید و حرفه ای تقریبا بعد از خیلی تعداد صفحه بالاست.

لینک به دیدگاه

اسکنر های هد متحرک، اسکنر هایی هستند که شما بر روی یک صفحه شیشه ای معمولا به اندازه a4 یا a3، چیزی رو که می خواهید ازش اسکن بگیرید قرار می دید، بعد از اون در اون رو می بندید، با زدن دکمه اسکن از روی نرم افزار، دستگاه شروع به اسکن گرفتن می کنه.

تو اسکنر های سند متحرک، شما برگه ای رو که می خوای اسکن بگیری، جای قسمت مربوطه قرار می دی، دکمه اسکن رو که از رو نرم افزار می زنی، برگه تو دستگاه کشیده می شه و بعد از اسکن می یاد بیرون.

سلام

خوب دوست من حالا تویه این دو نوع کدومشون بهتر هست ؟

و یه سوال دیگه خواستم بدم یک اسنکر با قیمت پایین مثلان 90 تومان با یک اسکنر 200 تومان به بالا چه فرقی دار؟

پرینتر های جوهر افشان دارای چند تانک جوهر هستند و کیفیت بالایی هم دارند، این پرینتر ها رنگ رو تو کاغذ تزریق می کنند . می دن بیرون. این پرینتر ها معمولا بین 2 تا 14 تا تانک جوهر می خودن و بین 80 تا 300 صفحه با اون ها پرینت می گیرن.

پرینتر های لیزری خودشون به دو دسته لیزری رنگی و سیاه و سفید تقسیم می شن.به جوهر های اون کارتریج می گن.

این پرینتر ها مواد مصرفی به نام تونر دارن که تقریبا نقض جوهر رو ایفا می کنه.این پرینتر ها قیمتشون از جوهر افشان ها معمولا گرون تره و با هر تونر از 500 تا به بالا صفحه چاپ می کنن.پرینتر های ساه و سفید یک تونر و رنگی 4 تونر و یا بیشتر مصرف دارن.قیمت تونر نسبت به کارتریج بالاتره.کیفیت پرینتر های لیزری پایین تر از جوهر افشان هاست اما سرعتشون خیلی سریع تره.

پرینتر های لیزیری چون با گرما چاپ می کنن، گرم هم می شن و بعد از چندیدن صفحه چاپ، خودشون چاپ رو برای دقایقی متوقف می کنن.البته این برای پرینتر های جدید و حرفه ای تقریبا بعد از خیلی تعداد صفحه بالاست.

ببخشید

یک سوال در این رابطه

من یک پرینتر رنگی دارم وقتی می خوام یک نوشته با رنگ سیاه چاپ کنم ایا از کارتریج سیاه استفاده می شه یا رنگی ( منظورم از کارتریج رنگی یعنی 3 رنگ رو با هم مخلوط کنه و تا رنگ سیاه به دست بیاد)

پرینرتره من داریه 2 کارتریج یکی رنگی و دومی سیاه و سفید فکر کنم 37 و 38

این پرینتر ها معمولا بین 2 تا 14 تا تانک جوهر می خودن

بببخشید متوجه این جمله شما نشودم

منظورتون از این که 2 تا 14 تانک جوهر می خورن یعنی چیه

می شه کمی بیشتر توضیح بدید

با تشکر

لینک به دیدگاه

در مورد اسکنر:

برای کار های خونگی معمولا هد متحرک بهتره.

این اسکنر ها تو سایز برگه قابل اسکن، و تعداد نقطه قابل اسکن در اینچ باهم فرق دارن(البته فرق های دیگه ای مثل پورت خروجی،اسکن نگاتیو و ... هم هست).

در مورد پرینتر:

دوست عزیز، کارتریج سیاه برای متن های سیاه و سفید استفاده می شه، شما کارتریج رنگی رو نداشته باشی، متن سیاه و سفید پرینت می گیره.

یعنی پرینتر ها ، 2 تا 14 تا جای حوهر دارن.

یک سری ها مثل پرینتر شما، 2 تا جای جوهر دارن، یعنی دو تا تانک جوهر می خورن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...