رفتن به مطلب

فروش CPU intel 4770K لو ولتاژ

m!dn!ght
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

کنسل شد

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان درحال حاضر مادربرد 1150 دم دست ندارم، طبق فرموده فرجام جان برای ویندوز هفت 3.4 صدم ولتاژ بیشتر لازم داره و البته شایدم نداشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلم نمیاد این تاپیک رو آپ بدم :D 

تا اواسط هفته آینده فروش برقرار هست بعد از اون مادربرد مورد نظرم تهیه میشه و فروش cpu کنسل

لینک به دیدگاه

سلام هر چند که نفهمیدیم ولتاژ در ویندوز 7 چه است ولی خوب  لو ولتاژ یه امتیاز محسوب میشه در خنک بودن سی پیو

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام هر چند که نفهمیدیم ولتاژ در ویندوز 7 چه است ولی خوب  لو ولتاژ یه امتیاز محسوب میشه در خنک بودن سی پیو

سلام

همونطور که  عکس مشخص هست در ویندوز xp در فرکانس 4500 ولتاژ 1.148 هست

در همین فرکانس در ویندوز 7 احتمالا ولتاز 1.151 نیاز داشته باشه و البته ممکنه هم نیازی به ولتاژ بالاتر نداشته باشه

دقیقا خاص بودن این CPU به دلیل ولتاژ پایینش هست خیلی از CPU های این مدل حتی در ولتاژ 1.300 هم نمی تونن در فرکانس 4500 پایدار بشن

چون به یکی از عزیزان قولش رو دادم تا فردا برای جوابشون صبر می کنم، اگر ایشون نخواستن فروش کنسل میشه ( مادربرد مورد نظرم به لطف یکی از دوستان در هفته آینده جور میشه)

از مدیران گرامی در خواست دارم تاپیک بسته بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

همونطور که  عکس مشخص هست در ویندوز xp در فرکانس 4500 ولتاژ 1.148 هست

در همین فرکانس در ویندوز 7 احتمالا ولتاز 1.151 نیاز داشته باشه و البته ممکنه هم نیازی به ولتاژ بالاتر نداشته باشه

سلام 

این سی پی یو برای استیبل شدن در ویندوز 7 نیاز به ولتاژی معادل 1.185-1.19 ولت دارد و محال ممکن هست با ولتاژ 1.151 ولت در ویندوز 7 استیبل شود.

سی پی یو های 4770k با هر ولتاژی در ویندور XP استیبل میشوند برای استیبل شدن در ویندوز7 نیاز به 0.04-0.05 ولت بیشتردارند 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...