رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام. 73 درجه نرماله. تست استرس فشار رو بالا میبره و تو گیم احتمالا کمتره. 

اون یکی دو درجه اختلاف هم به دمای کیس و محیط مربوط میشه که اصلا نگران و حساس نباش

اخه تو گیم رو حالت اوتو دما میره بالای 80 درجه :(
الان شات تهیه میکنم

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، #Hydra گفته است :

اخه تو گیم رو حالت اوتو دما میره بالای 80 درجه :(
الان شات تهیه میکنم

من سافایر 2 فنشو داشتم بین 70-80 میومد بالا.البته تو زمستون!!و البته فن های کیسمم پر قدرتن!به نظرم دمای 80 نرماله!

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

من سافایر 2 فنشو داشتم بین 70-80 میومد بالا.البته تو زمستون!!و البته فن های کیسمم پر قدرتن!به نظرم دمای 80 نرماله!

الان که کولر روشنه انگار دماش به حد استاندارد نزدیک تر شد
احتمالا تو اتاق گرم بوده و اینکه فن های خود کیس فول اسپید نبودن ، دما برا همینه میرفته بالای 80 درجه
الان که فنای کیس فول اسپید کردم و کولر هم روشنه دمای 75 درجه خوب بنظر میاد البته نباس غافل شد که اسپید فن خود کارت گرافیک که رو اوتوماتیک هست تو این دما روی 52 درصده !!! 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، #Hydra گفته است :

الان که کولر روشنه انگار دماش به حد استاندارد نزدیک تر شد
احتمالا تو اتاق گرم بوده و اینکه فن های خود کیس فول اسپید نبودن ، دما برا همینه میرفته بالای 80 درجه
الان که فنای کیس فول اسپید کردم و کولر هم روشنه دمای 75 درجه خوب بنظر میاد البته نباس غافل شد که اسپید فن خود کارت گرافیک که رو اوتوماتیک هست تو این دما روی 52 درصده !!! 

اره خب خیلی چیزا تو دمای کارت و قطعات سیستم تاثیر میذارن!ولی یادت باشه کارت های amd کلا داغن و کیس رو جهنم میکنن ک البته Rx480 هم کارت داغیع

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، #Hydra گفته است :

تو گیم مثلا world of tanks تا 82-83 میرسه . فول جریات البته و روی حالت اوتوماتیک فن کنترل.

اینجا :

برنامه MSI After Burner رو دانلود کن .

میتونی هم دمای قطعات رو در حین بازی کردن و در لحظه چک کنی هم میتونی ازش شات بگیری هم میتونی دور فن رو دستی تنظیم کنی . مثلا برای دمای 70 درجه بزاری روی 70 درصد و برای دمای 85 درجه روی 100 درصد و ... . بهتره دما از 85 درجه بیشتر نشه و دیگه این که تست استرس رو برای مدت زیاد ران نکن .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز دورفن 100% وحشتناکه

گرافیکی که بابت دمای نرمالش دور فن بالای 70% بره (البته به درصد مقایسه درست نیست )دورفن بالای 2.500دور چرخش بره اصلا جالب نیست(یک گرافیک دور فن 10%مثلا 1300دور چرخشه .یکی دیگه 40%تازه 1300دور چرخش داره )

فن گرافیک ظریفه دورفن بابت کارتهایی  عادی بین 1600تا 1900بتونه خنک کنه خوبه .

بین 1700تا 21000معمولیه ..

بین 2000تا 2500دور چرخش برای دمای نرمال .مقدار چرخش زیاده یکم و یکجای کار عملکرد خوبی نداره (خمیرسیلیکون یا هیت سینک یا خودفن )

ودور فن 2800تا 3200 کاملا یکجای کارمیلنگه.باید سریعا بررسی کنی

نظر شخصی خودم که گرافیکهایی که دور فنشون برای دمای نرمال بخاد بالای 2100بره درجا میفروشم بره.البته من حساسم .ولی برای بقیه بالای 2500دور چرخش برای تثبیت دمای نرمال زیاد جالب نیست . ..

اابته بسته به مدل گرافیک  و مقدار نانومترش وچیپش و  ....یک سری عوامل دیگه 5%الی 10% این شرایطو بالا پایین درنظر بگیر

مثلا الان یک hd7870دارم که مثلا جزو کارتهای  یکمقدار نسبت به گرافیکهای خنکتر  ، یکم گرمازا هستن (به استثنای کرافیکهای مثل gtx580 و r9 290 و...اینا که دیگه بخاری برقی هستن ) الان نسبت به دیکرهمرده ها با دورفن 48% یا درستش 1800دور چرخش دمای لودکامل 66هست که ازنظر من این دما واسه همچین گرافیکی با این مقدار دورفن عملکرد خوبی هست

شما دورفنو تنظیم کن نمودار تعیین کن واسش از درصد مقدار پایه هرچی هست تو ورژن بایوسش تا 85%  

هیچوقت دور فنو بالای 80% باز میگم مقایسه دور فن بهتره بیشتراز 3500دور تنظیم نکن برای خنک کردن . شاید لحظه ای دور فن 4500دور گرافیکو خنک کنه .ولی بخودش فشار میاد ومیسوزه و بالطبع عواقب بعدش بدون فن خود چیپ داغون میشه .

وقتی میتونی بادور فن  امنیت دمایی گرافیکو فراهم کنی .که اولا امنیت سلامت خود فن رعایت بشه

ویرایش شده توسط farshad sh
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali.king گفته است :

اره خب خیلی چیزا تو دمای کارت و قطعات سیستم تاثیر میذارن!ولی یادت باشه کارت های amd کلا داغن و کیس رو جهنم میکنن ک البته Rx480 هم کارت داغیع

اره قبول دارم
به نسبت کارت های همرده انویدیا ، AMD حدود 10 درجه گرمتره

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

اینجا :

برنامه MSI After Burner رو دانلود کن .

میتونی هم دمای قطعات رو در حین بازی کردن و در لحظه چک کنی هم میتونی ازش شات بگیری هم میتونی دور فن رو دستی تنظیم کنی . مثلا برای دمای 70 درجه بزاری روی 70 درصد و برای دمای 85 درجه روی 100 درصد و ... . بهتره دما از 85 درجه بیشتر نشه و دیگه این که تست استرس رو برای مدت زیاد ران نکن .

اره msi نرم افزار خیلی کاربردی after burner رو داره و خود ایسوس هم برای کارت هاش نرم افزار GPU Tweak رو در نظر گرفته که خیلی نرم افزار خوبیه و چیزی از امکانات افتربرنر کم نداره . مواردی که ذکر رو داره همگی بجز همین چک کردن دما در لحظه . ینی تو خود محیط بازی نمیشه دما یا چیزای دیگه رو کنترل کرد نگه که پنجره بزنی از بیرون گراف رو چک کنی فقط :
image.thumb.png.bc3ed7400af84074e379a48ceb2d749e.pngimage.thumb.png.8a782db4c2736bebf711018d3024315f.pngimage.thumb.png.7865ce9cb09d3df4f4b743526629eaba.png

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

دوست عزیز دورفن 100% وحشتناکه

گرافیکی که بابت دمای نرمالش دور فن بالای 70% بره (البته به درصد مقایسه درست نیست )دورفن بالای 2.500دور چرخش بره اصلا جالب نیست(یک گرافیک دور فن 10%مثلا 1300دور چرخشه .یکی دیگه 40%تازه 1300دور چرخش داره )

فن گرافیک ظریفه دورفن بابت کارتهایی  عادی بین 1600تا 1900بتونه خنک کنه خوبه .

بین 1700تا 21000معمولیه ..

بین 2000تا 2500دور چرخش برای دمای نرمال .مقدار چرخش زیاده یکم و یکجای کار عملکرد خوبی نداره (خمیرسیلیکون یا هیت سینک یا خودفن )

ودور فن 2800تا 3200 کاملا یکجای کارمیلنگه.باید سریعا بررسی کنی

نظر شخصی خودم که گرافیکهایی که دور فنشون برای دمای نرمال بخاد بالای 2100بره درجا میفروشم بره.البته من حساسم .ولی برای بقیه بالای 2500دور چرخش برای تثبیت دمای نرمال زیاد جالب نیست . ..

اابته بسته به مدل گرافیک  و مقدار نانومترش وچیپش و  ....یک سری عوامل دیگه 5%الی 10% این شرایطو بالا پایین درنظر بگیر

مثلا الان یک hd7870دارم که مثلا جزو کارتهای  یکمقدار نسبت به گرافیکهای خنکتر  ، یکم گرمازا هستن (به استثنای کرافیکهای مثل gtx580 و r9 290 و...اینا که دیگه بخاری برقی هستن ) الان نسبت به دیکرهمرده ها با دورفن 48% یا درستش 1800دور چرخش دمای لودکامل 66هست که ازنظر من این دما واسه همچین گرافیکی با این مقدار دورفن عملکرد خوبی هست

شما دورفنو تنظیم کن نمودار تعیین کن واسش از درصد مقدار پایه هرچی هست تو ورژن بایوسش تا 85%  

هیچوقت دور فنو بالای 80% باز میگم مقایسه دور فن بهتره بیشتراز 3500دور تنظیم نکن برای خنک کردن . شاید لحظه ای دور فن 4500دور گرافیکو خنک کنه .ولی بخودش فشار میاد ومیسوزه و بالطبع عواقب بعدش بدون فن خود چیپ داغون میشه .

وقتی میتونی بادور فن  امنیت دمایی گرافیکو فراهم کنی .که اولا امنیت سلامت خود فن رعایت بشه

خیلی خیلی سپاس گذازم از توضیحات خوبتون
الان این کارت منم توی بازی gta v و روی فول جزیات اگه دمای اتاق نرمال باشه ، دما تا 75 درجه ماکزیمم و دور فن تا 51 درصد  بالاتر نمیره که طبق توضیحاتی  که فرمایش کردید باس نرمال باشه. درواقع اینجور میشه نتیجه گرفت که فن ها توی فشار گرافیکی بازی ها فقط 50 درصد ظرفیت چرخششون به کار گرفته و 50 درصد دیگش آزاده. که درصد خوبیه بنظرم و ایده آل محسوب میشه
طبق گرافی که خود ایسوس از کارخونه برای نسب دما به درصد چرخش فن تعین کرده به این شکله :
image.thumb.png.7865ce9cb09d3df4f4b743526629eaba.png

ویرایش شده توسط #Hydra
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

استریکس زیاد داشتم بستگی داره چه نوع تستی بگیری ولی 70 دمای زیادی برای این کارت نیست 

ببین چه کاری باهاش انجام میدی مثلا گیم چنددرجه میرسه ؟  

کولر سی پی یو هم تاثیر گذاره چون داخل کیس رو گرمتر میکنه 

فن 100 دما 73 نرمال نیست  جنگه مگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من زمانی که میخواستم 480 بگیرم چون به دما و نویز حساسم و کارتهای موجود تو ایران بررسی کردم به ایسوس و msi رسیدم فول لود msi حدود 73 درجه و ایسوس اگه اشتباه نکنم 68 یا 69 بود که نویز ایسوس بیشتر بود (فکر کنم به خاطر دور فن بالاتر) و چون ایسوس تو کیسم جا نمیشد و چند موردی واسه کاربران ایراد پیدا کرده رفتم طرف msi ، دمای اتاق و کیس تاثیر گذاره ولی نه انقدر که دورفن 100% (فنها میترکه نویزش به کنار) دمای 73 خوب نیست اگه تو بازی با دور فن 50% و دما 75 باشه بد نیست اما بازم خوب نیست باید حداقل دور بر 70 باشه بیشتر از 70 ایراد داره ، کارت و کیستو گردگیری کن ، خمیر کارتت نمیدونم شاید خشک شده (ماین نشده؟)

مثلا من الان اساسین کرید اوریجینز میزنم با دور فن 40% دما حدود 67 میشه و چون بازیه سنگینی هستش و تو فارکرای 5 دورفن حدود 30% دما 66، دور فن 75% دما میره زیر 60 تا حدود 58 تا میشه که خوب نیازی نیست فنها با دور بیشتری کار کنن و دمای 65 -70 نرماله

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، memex گفته است :

فن 100 دما 73 نرمال نیست  جنگه مگه

اینم مد نظر قرار بدید توی استرس تست بود

شاید اینجوری توجیح

در 5 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ولی نه انقدر که دورفن 100%

خب دور فن صد در صد روخودم روحالت دستی گذاشتم ۱۰۰٪ که ببینم تو استرس تست با حداکثر چرخش چجوری جواب میده وگرنه تا حالا ندیدم بیشتر ۵۲ درصد بره

اگه تو بازی با دور فن 50% و دما 75 باشه بد نیست اما بازم خوب نیست باید حداقل دور بر 70 باشه بیشتر از 70 ایراد داره ، کارت و کیستو گردگیری کن ، خمیر کارتت نمیدونم شاید خشک شده (ماین نشده؟)

البته این جا جنوبه هوا هم گرمه هم گردو خاک زیاد داریم. بیشتر مواقع تو اتاق کامپیوتر کولر میزنیم ولی بعضی وقتام خاموش که دما بالای ۸۰ هم رسیده ولی الحق گرم هست تو اتاق ادم خودش عرق میریزه چه برسه به اون کارت بدبخت که هوای خنک براش تامین نمیشه

اره بهتره یه سر مجددا گردوخاک گیریش کنم با فشار هوا. چند روز پیش از بس گل بود تو هوا ، زیر خاک مدفون شدیم. تازه سرویس کردم توی کیسو ولی بازم انجام میدم ببینم نتیجه میگیرم یا نه.

خمیر کارتت نمیدونم شاید خشک شده (ماین نشده؟)

اینکه ماین شده یا نشده سراغ ندارم اخه کارت خودم که فن وسطش ایراد پیدا کرد به ناچار فرستادم گارانتی اونا هم برا من کارتو با یه مدل دست دوم عوض کردن. نمیدونم وضعیت خمیرهاش الان تو چه وضعیتیه. ولی خمیرش به رنگ زرد بود که نظر منو به خودش جلب کرد نمیدونم خود جنس خمیر فابریکا زرد رنگه ؟ یا کهنه و فرسوده شده !!! دقیقا زرد به رنگ پوست موز

ویرایش شده توسط #Hydra
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، #Hydra گفته است :

اینم مد نظر قرار بدید توی استرس تست بود

شاید اینجوری توجیح

خب دور فن صد در صد روخودم روحالت دستی گذاشتم ۱۰۰٪ که ببینم تو استرس تست با حداکثر چرخش چجوری جواب میده وگرنه تا حالا ندیدم بیشتر ۵۲ درصد بره

البته این جا جنوبه هوا هم گرمه هم گردو خاک زیاد داریم. بیشتر مواقع تو اتاق کامپیوتر کولر میزنیم ولی بعضی وقتام خاموش که دما بالای ۸۰ هم رسیده ولی الحق گرم هست تو اتاق ادم خودش عرق میریزه چه برسه به اون کارت بدبخت که هوای خنک براش تامین نمیشه

اره بهتره یه سر مجددا گردوخاک گیریش کنم با فشار هوا. چند روز پیش از بس گل بود تو هوا ، زیر خاک مدفون شدیم. تازه سرویس کردم توی کیسو ولی بازم انجام میدم ببینم نتیجه میگیرم یا نه.

اینکه ماین شده یا نشده سراغ ندارم اخه کارت خودم که فن وسطش ایراد پیدا کرد به ناچار فرستادم گارانتی اونا هم برا من کارتو با یه مدل دست دوم عوض کردن. نمیدونم وضعیت خمیرهاش الان تو چه وضعیتیه. ولی خمیرش به رنگ زرد بود که نظر منو به خودش جلب کرد نمیدونم خود جنس خمیر فابریکا زرد رنگه ؟ یا کهنه و فرسوده شده !!! دقیقا زرد به رنگ پوست موز

اگه جنوب هستید فن 50 درصد دمای 75 خوبه و مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ACOrigins_2018_06_22_18_25_50_965.thumb.png.3bf4b0b65b934110d67a953575a2bc0e.png

هومم جالبه چه کارت خنکی

ولی پردازندتون انگار تو لوده. چرخش فنتون ۱۰۰ درصد و دما ۵۵ درجه. استوک فن ؟

پیش پاتون داشتم کیسو با باد گردگیری میکردم تمیز تمیز شد. چند درجه خنک تر شد کارت

الان تو GTA v ماکزیمم تا ۷۱-۷۲

و توی  world of tanks ماکزیمم تا ۷۲-۷۳ میاد بالا. ولی دلم می خواد هنوزم خنک ترش کنم.

اساتید عزیز?

می خوام بدونم نظرتون راجع به باز کردن بک پلیت و تعویض و خمیر سیلیکون تراشه مرکزی GPU چیه ؟؟ خمیر سیلیکون z5 دارم خونه. بنظرتون از مال خودش بهتره ؟

در مورد ابطال گارانتی هم توضیح مختصری بدید که مثلا از کجا می خوان بفهمن من کارتو باز کردم ؟؟ تازه خود کارت قبلا برام تعویض شده دست دوم بم دادن مطمنم خودشون یبار باز کردن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ACOrigins_2018_06_22_18_25_50_965.thumb.png.3bf4b0b65b934110d67a953575a2bc0e.png

اقا منم سی پی یوم i5 4460 ولی تو بازی اگه 100% بشه تا 70 - 71 درجه میره! کولر استوک. اسیب میزنه به سی پی یو این دما؟ تازه خمیرش هم عوض کردم ولی خمیرش معمولیه. کیس هم Z+ Grand با سه فن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 41 دقیقه قبل، #Hydra گفته است :

هومم جالبه چه کارت خنکی

ولی پردازندتون انگار تو لوده. چرخش فنتون ۱۰۰ درصد و دما ۵۵ درجه. استوک فن ؟

پیش پاتون داشتم کیسو با باد گردگیری میکردم تمیز تمیز شد. چند درجه خنک تر شد کارت

الان تو GTA v ماکزیمم تا ۷۱-۷۲

و توی  world of tanks ماکزیمم تا ۷۲-۷۳ میاد بالا. ولی دلم می خواد هنوزم خنک ترش کنم.

اساتید عزیز1f603.png

می خوام بدونم نظرتون راجع به باز کردن بک پلیت و تعویض و خمیر سیلیکون تراشه مرکزی GPU چیه ؟؟ خمیر سیلیکون z5 دارم خونه. بنظرتون از مال خودش بهتره ؟

در مورد ابطال گارانتی هم توضیح مختصری بدید که مثلا از کجا می خوان بفهمن من کارتو باز کردم ؟؟ تازه خود کارت قبلا برام تعویض شده دست دوم بم دادن مطمنم خودشون یبار باز کردن

نه اون لود سی پی یو هستش 100 % چون این بازی شدیداً پردازنده میخوره مال من هم i5 4460 مال 4 سال پیش ، کولر هم تو پروفایلم هستش خمیر هم واسه سی پی یو گرین زدم 

خمیر خود کارت به نظرم بهتره ، جای پیچ گوشتی روی پیچ ها میمونه ، اگه گارانتی تو شهرتون نمایندگی داره میتونید بدید براتون خمیر تعویض کنن اگه خمیر خشک نشده خمیر خودش بهتره

در 7 دقیقه قبل، Illidan گفته است :

اقا منم سی پی یوم i5 4460 ولی تو بازی اگه 100% بشه تا 70 - 71 درجه میره! کولر استوک. اسیب میزنه به سی پی یو این دما؟ تازه خمیرش هم عوض کردم ولی خمیرش معمولیه. کیس هم Z+ Grand با سه فن

طبق گفته اینتل تا دمای 72 مشکلی نداره ولی بالاتر از اون خطرناکه ، قطعات الکترونیکی هر چقدر خنکتر عمر مفیدتر و بهتر کار میکنن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

نه اون لود سی پی یو هستش 100 % چون این بازی شدیداً پردازنده میخوره مال من هم i5 4460 مال 4 سال پیش ، کولر هم تو پروفایلم هستش خمیر هم واسه سی پی یو گرین زدم 

اره میدونم برا سی پی یو هستش

اخه بنظرم یکم زیاد اومد یکم جلب توجه کرد

من سی پی یوم i5 6600 با ایر کولر گرین نوتوس ۱۰۰ تو بدترین شرایط دماش از ۵۰ بالاتر نمیره اونم رو چرخش ۶۰-۷۰ درصد. بنظرم من که به قیمتش می ارزه واقعا . اون موقع خریدمش ۵۰ تومن مفته بنظرم.

در 11 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

خمیر خود کارت به نظرم بهتره ، جای پیچ گوشتی روی پیچ ها میمونه ، اگه گارانتی تو شهرتون نمایندگی داره میتونید بدید براتون خمیر تعویض کنن اگه خمیر خشک نشده خمیر خودش بهتره

اها

خب پس بیخیال تعویض خمیر میشم. نه متاسفانه نمایندگی نداره تو بوشهر

سری قبل هم که کارتم عیب پیدا کرد ۵۰ تومن هزینه رفت برگشت دادم با یک مااااااه بدون کارت بودن اخر سر هم کارتمو با دست دو عوض کردن که معلوم نیس چش بوده صابش باش چکار کرده دست کی بوده چجور ادمی بوده

پس به همین دمای ۷۲-۷۳ راضی ام?

لینک به دیدگاه

سلام

مادبرد من هیت سینک چیپش به شکل عجیبی داغ میشه به طوری که شاید بشه دو ثانیه بهش دست زد.......البته تو بازی ها اینطوری میشه اما در حالت بیکاری هم نسبتا گرمه

دادمش گارانتی گفتن سالمه و این مدل مادربردا همشون اینطورین

منم الان میترسم الکی اینو گفته باشن منو از سر خودشون باز کنن

کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمایی کنه..........این حد از داغی مشکلی نداره؟

اینم بگم که یکساله مادربردو دارم و از اول همینطور بود 

مدل مادربرد:

motherboard:asus970 pro gaming/aura

لینک به دیدگاه

متاسفانه 

بعضی مادربردا این مشکلو دارن 

نه اینکه با اون حرارت بسوزه . بقول بعضی ازدوستان تا 100درجه هم ننیسوزه !!

ولی دمای بالای 60خوب نیست وبالای 70ازنظر من افتضاحه .درسته نمیسوزه ولی بنظرم دمای 70یا 80دقیق اطلاع ندارم با اینکه نمیسوزه ولی گرمای این حد میتونه تو اکسیدشدن قلع زمانو جلو بندازه واسه قطعات . وبه اصطلاح قلع سرد انفاق بیوفته .دقیق ننیدونم این دمای مخرب چنده که این زمان اکسیداسیون قلع واتصالاتو جلو میندازه .ولی قبول ندارم بعضیا میات فقط میگن تا 100درجه که ننیسوزه مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، fmahdi گفته است :

سلام

منم همین مادربرد رو دارم و اصلا در اون داغ نمیکنه.

شما جریان هوای کیست چطوره؟

گارانتی چی بود؟

لینک به دیدگاه

یک پیشنهاد دارم واسه این دسته ازدوستان با این مشکل

اگه قصد مصرف مادربرد مدت دار هستین 

از یک رشته سیم کلفت مسی .(جنس مس بهتر باشه و کلفتتر که مقاومتش دربرابر انتقال گرما کمترباشه .وافشان ) استفاده کنید

دوسرشو کاملا با دو تا ازین سر سوکت یا سرفیش  برنجی ها ی کوچک ومتوسط .بسته به مادربردتون ببینید کدوم بهتره . کاملا خوب  سیمو تو سرفیشها اتصال بدین  بعد یک سر سرفیش به بدنه کیس اتصال بدین مثلا محکم پیچ کنید اگه سرفیش گرد باشه یل خودتون وسطشو سوراخ کنید .سردیگشو یکجور اتصال بدین به هیت سینک چیپ (مثلا اون مادربرد ها یکسریشون هیت سینکش روش بصورت تیکه های مستطیلی عمودی هست  ازین سر فیش فیوز ها هست برنحی کوچیک قشنگ داخل یکی ازونا جا میخوره 

سوما هم طول سیم هرچی کوتاهتر بهتر ومقاومت انتقال کرماش کمتر میشه 

اینحوری تا10% میتونید کرما رو به بدنه میس انتقال بدین .البته موقع اینکار به هیت وچیپ فشار نیارین دقت کنید

ویرایش شده توسط farshad sh
لینک به دیدگاه

متاسفانه AMD از این قبیل مشکلات زیاد داره

منم همین مشکل دمای بالای چیپ رو داشتم که قابل حل نبود و دیگه کلا برگشتم سمت اینتل

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

متاسفانه 

بعضی مادربردا این مشکلو دارن 

نه اینکه با اون حرارت بسوزه . بقول بعضی ازدوستان تا 100درجه هم ننیسوزه !!

ولی دمای بالای 60خوب نیست وبالای 70ازنظر من افتضاحه .درسته نمیسوزه ولی بنظرم دمای 70یا 80دقیق اطلاع ندارم با اینکه نمیسوزه ولی گرمای این حد میتونه تو اکسیدشدن قلع زمانو جلو بندازه واسه قطعات . وبه اصطلاح قلع سرد انفاق بیوفته .دقیق ننیدونم این دمای مخرب چنده که این زمان اکسیداسیون قلع واتصالاتو جلو میندازه .ولی قبول ندارم بعضیا میات فقط میگن تا 100درجه که ننیسوزه مشکلی نیست

دمای مادربردم همیشه بین سی و دو تا سی و هشت هستش ولی این یه قسمت اینجوریه

در 4 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

منم همین مادربرد رو دارم و اصلا در اون داغ نمیکنه.

شما جریان هوای کیست چطوره؟

گارانتی چی بود؟

در کیسو باز میذارم به خاطر همین مسئله ..........فقط زمستونا یه مقدار بهتره اوضاع شاید ببندم

گارانتی لایف بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...