رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 10 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز

کارت گرافیکی که چند سال کار کرده است . باید خمیر حرارتی پردازنده تعویض شود چون خمیر حرارتی فعلی خشک و قابلیت خود را از دست داده است .از یک شخص وارد کمک بگیرید و یک خمیر حرارتی با کیفیت مثل کولر مستر یا گرین یا دیپ کول تهیه و خمیر حرارتی را تعویض نمایید . اگر تا به حال این کار را انجام ندادید بهتره از شخص وارد کمک بگیرید . همچنین با برنامه افتربرنر میتونید به طور موقت موقع بازی دور فن رو بالا ببرید که دما در بازی بالا نرود .

این هم اضافه کنم برای این پردازنده گرافیکی دما 82 درجه تو لود اصلا مشکلی بوجود نمیاره و دمای زیر 90 درجه در لود مشکلی ایجاد نمیکند .

ممنون از پاسخ و راهنمایی🙏

با توجه به انتهای حرفاتون پس لازم نیست خمیر عوض بشه؟

یکی از دلایلی که دوس ندارم کارت باز بشه بخاطر پلمپ موندن کارت. اما اگر عدم تعویض خمیر باعث صدمه به کارت میشه اینکارو میکنم.

لینک به دیدگاه

• ارسال 9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 6 ساعت قبل، mj_sabz68 گفته است :

ممنون از پاسخ و راهنمایی🙏

با توجه به انتهای حرفاتون پس لازم نیست خمیر عوض بشه؟

یکی از دلایلی که دوس ندارم کارت باز بشه بخاطر پلمپ موندن کارت. اما اگر عدم تعویض خمیر باعث صدمه به کارت میشه اینکارو میکنم.

خواهش میکنم دوست عزیز

فعلا با افتر برنر زمان بازی فن را روی منوال بگذارید مقدار سرعت هم میتونید با تست کردن بدست آورید .اگر دما به بالای 90 درجه رسید اونوقت اقدام به تعویض خمیر کنید .البته باید خمیر بسیار با کیفیت خرید کنید .چون خمیرهای ارزان قیمت هیچ تاثیری ندارند و ممکنه دما را هم افزایش بدهند .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

خواهش میکنم دوست عزیز

فعلا با افتر برنر زمان بازی فن را روی منوال بگذارید مقدار سرعت هم میتونید با تست کردن بدست آورید .اگر دما به بالای 90 درجه رسید اونوقت اقدام به تعویض خمیر کنید .البته باید خمیر بسیار با کیفیت خرید کنید .چون خمیرهای ارزان قیمت هیچ تاثیری ندارند و ممکنه دما را هم افزایش بدهند .

ممنون از اینکه وقت گذاشتی دوست عزیز 🙏

لینک به دیدگاه

سلام به اساتید

بنده که کیس با مشخصات زیر رو دارم

MB : Asus Z390 Pro Gaming

Cpu : i7-0700k

GPU : 2060

من بعد از اینکه بایوس رو به حالت ست دیفالت در اوردم ، وقتی وارد ویندوز شدم و کاری انجام دادم که باعث بالا رفتن Performance CPU شد ، احساس کردم فن کولینگ به شدت داره کار میکنه و بعد از اینکه درجه حرارت CPU رو با استفاده از HWMonitor بررسی کردم متوجه شدم که درجه حرارت CPU روی 100C هست !

نکته اینه که وقتی از CPU استفاده نمیکنم Temp CPU روی 40 درجه هست ولی وقتی از CPU استفاده میشه درجه تا 100 هم میره ،

مساله بعدی اینکه ، وقتی تو بایوس میرم حتی بعد از اینکه درجه به 100 میرسه ولی تو بایوس درجه حرارت عادی رو داره نشون میده ، نهایتن 50درجه

بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت هم کردم و به صورت جدا کردن باتری هم ریست کردم ، هر دو مورد هم با موفقیت انجام شد ولی همچنان به همون صورت هست

کولینگ روی سیستم هم Coler Master ML120 هست

هم کولینگ هم فن هم به صورت کامل کار میکنه و تو بایوس دوره فن و کولینگ رو به درستی نشون میده ....

کسی از اساتید نظری داره لطفا ؟

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، SinaSeven7 گفته است :

سلام به اساتید

بنده که کیس با مشخصات زیر رو دارم

MB : Asus Z390 Pro Gaming

Cpu : i7-0700k

GPU : 2060

من بعد از اینکه بایوس رو به حالت ست دیفالت در اوردم ، وقتی وارد ویندوز شدم و کاری انجام دادم که باعث بالا رفتن Performance CPU شد ، احساس کردم فن کولینگ به شدت داره کار میکنه و بعد از اینکه درجه حرارت CPU رو با استفاده از HWMonitor بررسی کردم متوجه شدم که درجه حرارت CPU روی 100C هست !

نکته اینه که وقتی از CPU استفاده نمیکنم Temp CPU روی 40 درجه هست ولی وقتی از CPU استفاده میشه درجه تا 100 هم میره ،

مساله بعدی اینکه ، وقتی تو بایوس میرم حتی بعد از اینکه درجه به 100 میرسه ولی تو بایوس درجه حرارت عادی رو داره نشون میده ، نهایتن 50درجه

بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت هم کردم و به صورت جدا کردن باتری هم ریست کردم ، هر دو مورد هم با موفقیت انجام شد ولی همچنان به همون صورت هست

کولینگ روی سیستم هم Coler Master ML120 هست

هم کولینگ هم فن هم به صورت کامل کار میکنه و تو بایوس دوره فن و کولینگ رو به درستی نشون میده ....

کسی از اساتید نظری داره لطفا ؟

100 درجه؟!؟!؟!!!!!!!!! بابا ولش کن کار نکش همین الانه که بسوزه! با توجه به اینکه میگید بعد از دیفالت کردن بایوس اینطوری شد احتمالا پروفایل فن روی توربو یا فول اسپید بوده و برگشته به استاندارد و درضمن اگه رو استاندارد هم باشه نباید تا 100 بره احتمالا خمیر خشک شده چند وقته خمیر رو تعویض نکردید؟

لینک به دیدگاه

سلام کولینگ زیاد مناسب نیست و دما باید تا ۷۳ یا کمی بیشتر بره ولی نه ۱۰۰ درجه چک کنید ببین واتر کولر درست نصب شده و آیا خمیر سیلیکون مناسب هست؟ در صورت امکان خمیر سیلیکون رو هم تعویض کنید خوب میشه یه z9 بزنید تا ببینیم چی میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

فعلا دوتا سناریو در اولویت بررسی هستن:

1- ولتاژ زیاد میره به cpu و auto oc میشه

2- کولینگ ایراد داره که خودش دو سناریو داره: 1- خمیر 2- پمپ

برای مورد اول، ممکنه از محیط نرم افزار hwmonitor (مخصوصا ولتاژ‌ها) زیر فول لود تصویر بدید؟ یه تست cinebench r20 هم ران کنید بد نیست. مشخص میشه که ولتاژ زیادی داره میره به پردازنده یا نه.

توی مورد دوم، به اولی خیلی مشکوک نیستم من، ولی دومی میتونه محتمل باشه. ممکنه پمپ نیم‌سوز شده باشه یا هوا توش گیر کرده باشه (درسته که aio هست، ولی aio کولرمستر کارت r9 fury x یکی از دوستان فروم هم چندی پیش دچار همچین وضعیتی شده بود و با تعدادی تقه زدن و تکون تکون دادن درست شد). میتونید اولی و دومی رو باهم امتحان کنید. اگه خمیر خوب دم دستتون هست که هیچی، اگه هم نیست یه تیوب خمیر تهیه کنید (gt4 خوبه، gt40 و g15 هم خوبن ولی z9 به هیچ وجه به این قیمت ارزش نداره) و همزمان دو مورد رو باهم تست کنید (پمپ و بلاک رو باز کنید، همزمان که متصل هستن وارد بایوس بشید و اجازه بدید سیستم کار کنه. پمپ و رادیاتور رو یه خورده تکون تکون بدید در جهات مختلف)

لینک به دیدگاه

از برنامه hwinfo استفاده کنید برنامه hwmonitor رو بعضی بردها، اعداد رو درست نشون نمیده.

لینک به دیدگاه

سلام

خمیر رو تازه عوض کردم z9 ظدم فقط 2 درجه فرق کرد

وقتی fps تو بازی ها قفل نیست دما میره تا 85

توی furmark هم تا 85 میره دور فن 100 از دمای 73 شروع میشه

دما تصاعدی میره بالا،اصلا انگار نه انگار فن کار میکنه

دوساله گرافیک دستمه

فقط به فامیلمون دادم اون یکار کرده تا پچ نزنی گرافیکو نمیشناسه،بایوس مود کرده،ماین هم اصلا نشده،آیا این بایوس مود مشکل ساز شده؟

چه کنیم؟

ایراد از کجاست؟

آندرولت که میکنم دما آخرش 67 هست

چه کنیم؟

توی دمای 85 اصلا نه کرش داره و نه تصویر خراب میشه

bandicam 2020-12-07 14-30-27-730.jpg

bandicam 2020-12-07 14-28-53-879.jpg

لینک به دیدگاه

مدل دقیقش چیه

اگه گیمینگه،بایوس اصلیشو بگیر فلش بزن

Z9 هم انچنان مالی نیست

ویرایش شده توسط silvermanYummy
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، MMDf14 گفته است :

بایوس از سایت techpower گرفتم زدم آره گیمینگه

فرقی نکرد

الان که بایوس رو عوض کردی،دیفالت ولتاژ و فرکانس چنده 

من خودم msi gaming دارم همین ۵۷۰ ،فرکانس ۱۲۸۱ بود کردم ۱۳۰۰ ،ولتاژ ۱۱۵۰ بود کردم ۱۰۵۰ ،فرکانس مموری هم ۱۷۵۰ بود کردم ۱۹۵۰ با تایمینگ لول ۲،یعنی من هم اور کلاک کردم هم آندرولت،نهایت دما با فن ۷۰ درصد حدود ۶۶ هست فول لود،کارت منم قبل اینکه بخرم ماین شده بوده،البته کارت های سافایر دمای نسبتا بالاتری دارن ولی خب فرکانسشونم معمولا بالاتره

لینک به دیدگاه

دما غیر عادیه

حتما بایوس اصلی کارت رو با توجه به نوع مموری هاش فلش کن. اون پچ زدن و اینا هم بخاطر اینه که بایوسش مود شده

خمیر رو که عوض کردی خمیر قبلیش خشک شده بود؟

asic quality کارت چند درصده؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، a.d oc گفته است :

دما غیر عادیه

حتما بایوس اصلی کارت رو با توجه به نوع مموری هاش فلش کن. اون پچ زدن و اینا هم بخاطر اینه که بایوسش مود شده

خمیر رو که عوض کردی خمیر قبلیش خشک شده بود؟

asic quality کارت چند درصده؟

بله خاصیتش رو از دست داده

در 11 دقیقه قبل، silvermanYummy گفته است :

الان که بایوس رو عوض کردی،دیفالت ولتاژ و فرکانس چنده 

من خودم msi gaming دارم همین ۵۷۰ ،فرکانس ۱۲۸۱ بود کردم ۱۳۰۰ ،ولتاژ ۱۱۵۰ بود کردم ۱۰۵۰ ،فرکانس مموری هم ۱۷۵۰ بود کردم ۱۹۵۰ با تایمینگ لول ۲،یعنی من هم اور کلاک کردم هم آندرولت،نهایت دما با فن ۷۰ درصد حدود ۶۶ هست فول لود،کارت منم قبل اینکه بخرم ماین شده بوده،البته کارت های سافایر دمای نسبتا بالاتری دارن ولی خب فرکانسشونم معمولا بالاتره

این دیفالت هست

دما بشدت میره بالا اصلا قابل کنترل نیست اینطوری

bandicam 2020-12-07 15-51-54-280.jpg

bandicam 2020-12-07 15-51-57-088.jpg

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، MMDf14 گفته است :

بله خاصیتش رو از دست داده

این دیفالت هست

دما بشدت میره بالا اصلا قابل کنترل نیست اینطوری

bandicam 2020-12-07 15-51-54-280.jpg

bandicam 2020-12-07 15-51-57-088.jpg

اگه رو این فرکانس خیلی میره بالا،حتما کارتت باید سرویس کامل بشه، فن هاش بی اثر شدن 

لینک به دیدگاه

شاید مشکل از خمیری که استفاده کردی باشه چون در صورتی که خمیر قبلیت خشک شده بوده باید خیلی اوضاع دما بهتر میشد نه که فقط 2 درجه!

فن ها درست میچرخن؟ دما تو حالت بیکاری چند درجست؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، silvermanYummy گفته است :

اگه رو این فرکانس خیلی میره بالا،حتما کارتت باید سرویس کامل بشه، فن هاش بی اثر شدن 

فن ها رو میشه روغن کاری کرد؟

یا کولر رو باز کرد و دو تا فن 120 خوب انداخت

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، a.d oc گفته است :

شاید مشکل از خمیری که استفاده کردی باشه چون در صورتی که خمیر قبلیت خشک شده بوده باید خیلی اوضاع دما بهتر میشد نه که فقط 2 درجه!

فن ها درست میچرخن؟ دما تو حالت بیکاری چند درجست؟

asic رو نمیاره هنگ میکنه

رفتم پیش یه مغازه ا گفت خمیر رو عوض کنیم درست میشه

حالا هیچ فرقی نکرده طرف هم میگه از چیپته

بیکاری از 32 تا 35

فن نویز داره صداش شنیده میشه میچرخه با سرعت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MMDf14 گفته است :

فن ها رو میشه روغن کاری کرد؟

یا کولر رو باز کرد و دو تا فن 120 خوب انداخت

نه خودت دست نزن بده یکی حرفه ای باشه  برات انجام بده

وضعیت تهویه کیست هم مهمه،من قبلا یدونه فن داشت پشت هوارو میداد داخل،دمای کارت تا ۷۶ میرفت،بعد رفتم سه تا فن دور ۱۱۰۰خریدم یدونه جلو هوا بده داخل دوتا بالا هوارو بدن بیرون،اون فن پشتم برعکس کردم هوا بره بیرون،دما رسید به ۶۹

کلا خیلی چیزا روی دما تاثیر داره خوده کارت و خمیر و فنش اولویتن ولی تهویه کیس هم مهمه و جای کیس

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، silvermanYummy گفته است :

نه خودت دست نزن بده یکی حرفه ای باشه  برات انجام بده

وضعیت تهویه کیست هم مهمه،من قبلا یدونه فن داشت پشت هوارو میداد داخل،دمای کارت تا ۷۶ میرفت،بعد رفتم سه تا فن دور ۱۱۰۰خریدم یدونه جلو هوا بده داخل دوتا بالا هوارو بدن بیرون،اون فن پشتم برعکس کردم هوا بره بیرون،دما رسید به ۶۹

کلا خیلی چیزا روی دما تاثیر داره خوده کارت و خمیر و فنش اولویتن ولی تهویه کیس هم مهمه و جای کیس

یه فن سی پی یو دارم یکسرش کردم گذاشتم روی گرافیک فقط باد رو از بیرون میزنه روش

یدونه هم از جلو باد رو میزنه روش

درب کیس هم بازه هر دوطرفش

لینک به دیدگاه

سلام

میتونی وقتی دما بالاس کولر ( هرچی نزدیک تر به چیپست بهتر ) رو لمس کنی ؟

یادت باشه دما 60 درجه دست رو میسوزونه . مدل دقیق کارتت رو هم بنویس .

لینک به دیدگاه

مشکل داغ کردن وقتی شروع میشه که fps رو قفل نکنم

بردم یه مغازه دیگه دیدم اون طرف اصلا خمیر عوض نکرده فقط 90 تومن پول گرفته،چطوری این پولا رو میخورن

خمیر عوض کردم،اما 7 درجه خنک تر شده و دما وقتی fps قفل نیست تا 75 میره با دور فن 100

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MMDf14 گفته است :

مشکل داغ کردن وقتی شروع میشه که fps رو قفل نکنم

بردم یه مغازه دیگه دیدم اون طرف اصلا خمیر عوض نکرده فقط 90 تومن پول گرفته،چطوری این پولا رو میخورن

خمیر عوض کردم،اما 7 درجه خنک تر شده و دما وقتی fps قفل نیست تا 75 میره با دور فن 100

الان تقریبا خوبه

اما آندر ولت کن ،ببین با همون فرکانس ۱۲۸۰ میتونی با ولتاژ ۱۰۵۰ کارتو بدون مشکل فول لود کنی یا نه،برنامه 3dmax یا هر برنامه ای که کارتتو کامل فول بکنه اجرا کن بزن روی استرس تست،بعد با hwinfo همزمان چک کن ،پایین برنامه نوشته memory error اگه بعد ده دقیقه صفر موند اوکیه،اگه نه،ولتاژو ده تا ببر بالا

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، silvermanYummy گفته است :

الان تقریبا خوبه

اما آندر ولت کن ،ببین با همون فرکانس ۱۲۸۰ میتونی با ولتاژ ۱۰۵۰ کارتو بدون مشکل فول لود کنی یا نه،برنامه 3dmax یا هر برنامه ای که کارتتو کامل فول بکنه اجرا کن بزن روی استرس تست،بعد با hwinfo همزمان چک کن ،پایین برنامه نوشته memory error اگه بعد ده دقیقه صفر موند اوکیه،اگه نه،ولتاژو ده تا ببر بالا

الان با این آندولت کار میکنم دما نهایتش 57 با دور فن 63 هست البته fps قفله روی 60

bandicam 2020-12-08 17-06-58-203.jpg

در هم اکنون، MMDf14 گفته است :

الان با این آندولت کار میکنم دما نهایتش 57 با دور فن 63 هست البته fps قفله روی 60

bandicam 2020-12-08 17-06-58-203.jpg

این مشکلی داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...