رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، Hasan.Tabatabaii گفته است :

سلام و عرض ادب.

از این موضوع (85 درجه برای کارت گرافیک بالاست) مطمئن هستید؟!

من کِی گفتم حداقل دمای کارت گرافیکم ۴۹ درجه هست؟!

من اصلا وارد نیستم که بخوام در مورد تهویه کیس نظر بدم، اما این از عکس های درون کیس:

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۷۰۴_۱۹۱۰۲۷_s0pq.jpg

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۷۰۴_۱۹۰۵۱۷_1z2x.jpg

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۷۰۴_۱۹۰۵۴۹_n8z7.jpg

نظرتون؟!

حتما دمای بازی رو از داخل بازی با افتر بورنر امتحان می کنم.

باشه دیگه تست پایداری کارت گرافیک نمی گیرم اگر اینطور هست.

من طی دو سالی که این سیستم رو گرفتم، داشتم از پاور تسکو ۲۵۰ وات استفاده می کردم که ۴ سال پیش خریدمش. متوجه می شین؟! دو سال پیش همه قطعات به جز مادربرد و پاور ۲۵۰ واتم رو ارتقا دادم(البته ۴ گیگ رم از قبل داشتم که ۴ گیگ دیگه انداختم روش). همین ماه پیش فهمیدم این پاور برای سیستم من ضعیفه و به فکر خرید پاور گرین ۴۰۰ وات افتادم. بنظرتون این مشکل طی ۲ سال توسط پاور ۲۵۰ وات تسکو به وجود اومده؟!

سلام.کیستون که تقریبا هیچ تهویه ای نداره.بنظر من یه فن بزارید جلو و روی درب که هوا رو بده داخل و یدونه پشت هوارو بده بیرون.البته صبر کنید دوستان هم نظرشون رو بگن.

در مورد رم هم ویندوز 64 بیت یا 32 بیت؟چون در ویندوز 32 بیت تقریبا 3 گیگ رم رو میشناسه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

با این نرم افزار کارتت رو تست نکن .

همون تست تحت بازی خوبه

دمای 85 درجه خوب نیست اما خطر خاصی هم نداره .

سری 1000 انویدیا تا این دما مشکل خاصی ندارن .

هرچند هرچی دما کمتر بهتر

لینک به دیدگاه

یه نمه دما زیاده

سیستم قبلی من هم دارای همین مدل گرافیک البته نسخه ti بود  دما حدودا ۷۴ اینا بود   کیسم هم چیز خوبی نبود و هیچگونه فن روش نداشت 

تا اینکه کلا کوبیدم از نو ساختم

لینک به دیدگاه

تست دما تو بازی مهمه نه نرم افزاری های اینطوری که فشار زیادی وارد میکنن ، اگه Stress Test گرفته باشی که دیگه بدتر...نهایتا با تعویض خمیر مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

دمای کارت بالاست که خب هم کیست تهویه نداره هم که  تابستونه . خونه رو نمیدونم چقدر خنک نگه میدارید ولی درکل داغه چون هیچ تهویه نداره کیس. 

فعلا در کیس رو باز بزار تا فن نخریدی براش . حداقل دوتا فن میخواد البته با این گرما تاثیر خاصی نمیزاره بنظرم بخاطر گرما بهترین کار باز گذاشتن در کیس باشه.

حداقل دما رو توی تست دیدن دوستان که اون هم بالاست . کارت rx 570  خودم زیر 35 هست .  درمورد حرارت گرافیک  هم با درب باز کیس تست کن. هم فنشو چک کن ببین سالمه یا نه  ؟ سفت نباشه یا هر ایرادی. 

اون میزان اشغال رم هم زده فکر میکنم   کل رم پر شده حدود 70 درصد کل رم فیزیکی سیستمه و 2400 تاش توسط بازی اشغال شده بقیه هم سایر برنامه ها و سیستم.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۱۳ در ۱۸:۰۱، silvermanHHH گفته است :

سلام غیر عادیه،کارت اونقد قدیمی هم نیست بگیم خمیر عوض کنی یا سرویس کنی

حتی اگه فن گرافیکت هم کار نکنه نباید اینقد دما بره بالا،احتمالا از تهویه هست داخل کیست اونقد داغ میشه که گرافو هم داغ میکنه

دره کیستو بزار باز بعد تست کن

سلام و عرض ادب.

آره میدونم غیر عادیه. خب ببینین اینکه توی این دو سال داشتم از پاور 250 وات استفاده می کردم (که از اونجایی که تحقیق کردم سیستمم نیاز به پاور قوی تری داشته) بنظرتون باعث خراب شدن کارت یا خشک شدن خمیر نشده؟!

لعنتی چقدر بد! خب پس چرا دمای سی پی یو اونقدر نمیره بالا که توجهمو جلب کنه؟!

مطمئنی که با در کیس رو باز گذاشتن دما پایین میاد؟! چه تستی مثلا برم تو بازی دما رو چک کنم یا تست استرس؟!

لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، Hasan.Tabatabaii گفته است :

سلام و عرض ادب.

آره میدونم غیر عادیه. خب ببینین اینکه توی این دو سال داشتم از پاور 250 وات استفاده می کردم (که از اونجایی که تحقیق کردم سیستمم نیاز به پاور قوی تری داشته) بنظرتون باعث خراب شدن کارت یا خشک شدن خمیر نشده؟!

لعنتی چقدر بد! خب پس چرا دمای سی پی یو اونقدر نمیره بالا که توجهمو جلب کنه؟!

مطمئنی که با در کیس رو باز گذاشتن دما پایین میاد؟! چه تستی مثلا برم تو بازی دما رو چک کنم یا تست استرس؟!

سلام

معمولا وقتی پاور کشش تامین برقو نداره،خودش داغ میکنه و از عمرش سریع کاسته میشه،بعد اینکه به جاهای خطر ناکی رسید به بقیه قطعات صدمه میزنه،ولی خمیر با این قضیه خشک نمیشه،بلکه خوده گرافیک خراب میشه،پس این قضیه منتفیه 

البته دمای cpu تون هم کم نیست

همون در رو باز بزارید،اما وقتی کارتون با سیستم تمومشد و خاموش شد،یا درشو بزارید،یا پارچه ای چیزی بزارید روش تا گرد و خاک نره داخلش

تست هم ساده هست ،در یه بازی مشخص،و در یه دوره یا جای مشخص تو بازی ،در کیس بسته باشه،دما رو تست میکنی میبینی چقده ،بعد همون موقه در کیسو بزار باز یک دو دقیقه صبر کن ببین چی میشه چقد دما میاد پایین

لینک به دیدگاه

تمامی مطالب داخل وب درسته 

پردازنده 5800x بسیار داغه یعنی روی 30 درصد لود داخل پریمیر 70 درجه به بالاست ! تازه من کولینگ 360 دارم ! اوایل کمی دما پایین تر بود مثلاً هنگام کار بین 60 - 70 ولی الان کافیه یک نرم افزار بر پایه سی پی یو باز کنی تا ببینی چطور میره به 80 میرسه ! هرچند دمای کاری این پردازنده توسط شرکت سازنده ماکسیمم 90-95 تعریف شده ولی خب خیلی ترسناکه که وسط بازی به 70 و وسط تدوین به 80 برسه ! بنچ 23 هم همین الان گرفتم ! شما دمارو نگاه کن
ولی در کل پردازنده سریعی هست درضمن یک سال پیش بحث فرکانس میکردید که پردازنده ضعیفیه و غیره خیر شما حتی میتونی با اورکلاک فرکانسو برسونی به 5 پردازنده عجیبیه خلاصه شاید مجبور شم واتر کولینگ کاستوم ببندم تا دماش کنترل شه ! چون فقط با واترکولینگ کاستوم بعضی ها تونستن دما رو روی فول لوود برسونن به 70!

capture2_8510.png

ویرایش شده توسط npslt
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من یک کارت گرافیک  +SAPPHIRE RX 480 4GB Nitro دست دوم خریدم که تست فورمارکشو توی عکس مشاهده میکنید !

کارت تو فشار 100 درصد دماش تا 90 درجه بالا میره !!!!

دفعه سوم تست یک نوار فلزی زیر کارت و بالای پاور بود که اونو باز کردم 

سوکت برقشو عوض کردم 

درایور کارت گرافیکو آپدیت کردم 

و کیس رو کمی جمع و جور کردم ولی باز هم تست همون قبلی شد و دما تا 90 درجه بالا رفت بعد 10 دقیقه ...

تا 30 دقیقه بعد هم روی 90 موند .

به نظرتون چه مشکلی داره و مهلت تست دارم ... بهتره برگردونم کارتو یا خمیرشو عوض کنم یا ... ؟

1.png

2.jpg

لینک به دیدگاه

اول چک کن ببین فن های روون و سالمن . گیرو گور ندارن. دوم دمای بیکاریت رو هم بگو. من خودم ایسوز 570 4 گیگ  رو دارم. تو این روزای گرم 75 رو هم ممکنه رد کنه ولی خب چون حساسم با اندرولت دماش رو همیشه زیر 70 نگه میدارم.  اون تست رو هم مدت طولانی اصلا نزار انجام بده شدیدا پدرکارتو درمیاره . همین ک دما ثابت شد کفایت میکنه.

درب کیس رو هم باز کن   مجددا تست بگیر . اون داخل  نتایج دمایی همیشه داغون رو به نابودی داره. مخصوصا اگر تعداد فن و تهویه کیست ضعیف باشه. کیس خودم الان 6 تا 12 سانتی و یدونه 8 سانتی بیستم روش. 

لینک به دیدگاه

سلام 

دره کیس رو باز بزارید و دوباره تست بگیرید

البته مطمئنا بخاطر اینه که رُست کارت کشیده شده،و باید سرویس و خمیر عوض بشه

موقع تست یا گیمینگ ،تصویر عجیب غریب نمیشد؟مثلا صفحه شطرنجی بشه یا رنگ ها عوض بشن ،یا چهار خونه ای بشه،آرتیفکت بش میگن،کارتی که آخر عمرشه معمولا از این رفتار ها داره 

لینک به دیدگاه

نمودار دمات چرا صاف صافه ؟  اولش منحنی داشت یا کلا خط صافه؟ 

لینک به دیدگاه

در ۴ دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

۲۸دقیقه رو تست فورمارک هست o.O

بالاش نوشته

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است :

۲۸دقیقه رو تست فورمارک هست o.O

بالاش نوشته

فکر کردم سنسور مشکل داره. چون قبلا دیدم کارتی که یک ثانیه بعد از تست رفته رو 90 درجه. فن هم لود 100. کلا دما رو درست نشون نمیداد. تا میرفت زیر فشار فقط 90 نشون میداد تصویر واضح نیست ولی فک کنم دقیقه 26 تسته 

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 21:25، milad.azn گفته است :

اول چک کن ببین فن های روون و سالمن . گیرو گور ندارن. دوم دمای بیکاریت رو هم بگو. من خودم همین کارت ایسوزش رو دارم. تو این روزای گرم 75 رو هم ممکنه رد کنه ولی خب چون حساسم با اندرولت دماش رو همیشه زیر 70 نگه میدارم.  اون تست رو هم مدت طولانی اصلا نزار انجام بده شدیدا پدرکارتو درمیاره . همین ک دما ثابت شد کفایت میکنه.

درب کیس رو هم باز کن   مجددا تست بگیر . اون داخل  نتایج دمایی همیشه داغون رو به نابودی داره. مخصوصا اگر تعداد فن و تهویه کیست ضعیف باشه. کیس خودم الان 6 تا 12 سانتی و یدونه 8 سانتی بیستم روش. 

فن ها به نظر کاملا سالم هستند 

دمای بیکاریش حدودا 47 درجه تا 50 

من تو آذربایجان شرقی و تو شهرستان هستم که الان هم هوا ابریه و کاملا خنک 

تست رو معمولا 10 دقیقه انجام میدم ... این عکس دفعه اوله که ... انقد تعجب کردم گذاشتم تا نیم ساعت تست کنه 

تهویه کیسم نسبتا مناسبه ولی در کیسم باز میکنم و تست میگیرم

در در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 21:26، silvermanHHH گفته است :

سلام 

دره کیس رو باز بزارید و دوباره تست بگیرید

البته مطمئنا بخاطر اینه که رُست کارت کشیده شده،و باید سرویس و خمیر عوض بشه

موقع تست یا گیمینگ ،تصویر عجیب غریب نمیشد؟مثلا صفحه شطرنجی بشه یا رنگ ها عوض بشن ،یا چهار خونه ای بشه،آرتیفکت بش میگن،کارتی که آخر عمرشه معمولا از این رفتار ها داره 

تست گیم انجام ندادم فعلا ولی تا یکی دو ساعت دیگه یه هارد به دستم میرسه که ازش گیم نصب میکنم و تست میکنم 

فعلا که تصویر مشکلی نداشته 

در در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 21:28، milad.azn گفته است :

همونطور که دوستان گفتن دقیقه 28 هست و از اول منحنی  عبور کرده

سلام دوباره 

در کیس رو باز گذاشتم و تست گرفتم اینبار تا 83 بالا رفت !! خیلی بهتره ولی بازم به نظرم زیاده چون اگه الان که سرده اینطور دما میده .... هوا گرم باشه تا چند بالا میره ... منم که نمیتونم در کیس رو باز بزارم ... کلا گرد و خاک میشه 

فوقش مجبور بشم سه چهار تا فن بگیرم و تهویه کیس رو بهبود بدم 

الان دقت کردم یکی از فن هاش تو دور پایین موج میزنه یکم 

یه چیز دیگه هم این که ... قاب کناری کیس طلق هستش نه شیشه ... اینم میتونه تو حرارت زیادش اثر گذار باشه ؟ و این که میشه از بیرون براش شیشه درست کرد یا تهیه کرد ؟!

furmark_000001.jpg

لینک به دیدگاه

خب الان خیلی بهتره. احتمالا با سرویس و تعویض خمیر دمات خیلی بهتر بشه. تست رو قطع کن نور گوشی بنداز زیر کارت ببین موقعی که میاد خاموش بشه فن ها با چه اختلافی  دوتا فن نسبت به هم خاموش میشن  تا ببینی واقعا گیر و گور داره فنت یا نه 

لینک به دیدگاه

نیم ساعت فور مارک !!!!  داداش این کارت مشکل خمیر داره الانم که اینجوری تست گرفتی ازش فک نکنم  دیگه مثل قبل بمونه

در 49 دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است :

رُست کارت کشیده شده،

داداش صاحب قبلی رس کارتو کشیده,  رفیقمون تیر خلاصو با فورمارک زد 🙂

ویرایش شده توسط Slasher
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

خب الان خیلی بهتره. احتمالا با سرویس و تعویض خمیر دمات خیلی بهتر بشه. تست رو قطع کن نور گوشی بنداز زیر کارت ببین موقعی که میاد خاموش بشه فن ها با چه اختلافی  دوتا فن نسبت به هم خاموش میشن  تا ببینی واقعا گیر و گور داره فنت یا نه 

تقریبا باهم خاموش میشن  

در 3 ساعت قبل، Slasher گفته است :

نیم ساعت فور مارک !!!!  داداش این کارت مشکل خمیر داره الانم که اینجوری تست گرفتی ازش فک نکنم  دیگه مثل قبل بمونه

تست فور مارک با 100% شدن gpu در گیم تفاوتی داره ؟!

یعنی میگید بیشتر تحت فشار میزاره ؟ ... بعد هم تست هام کمتر از 10 دقیقه هست ... فقط همین یه بار رو چون هی دما بالاتر میرفت گذاشتم تست بگیره

البته یه جا خونده بودم تا 30 دقیقه باید بزارید تست بگیره تا اگه مشکلی داشت معلوم بشه .

ویرایش شده توسط m411saw
لینک به دیدگاه

نیم ساعت گذاشتی تست فور مارک تو دمای ۹۰درجه :o

داداش کجا خوندی تست فورمارک باید نیم ساعت بزاری اونم تو این دما ۹۰ درجه که پلاستیک اب میشه و اب جوش!

به هر حال بستگی به شرایط و دمای محیطی هم داره حالا اگه خیلی حساسید بدین دوستان براتون یه خمیر توپ بزنن خیلی تاثیر داره

لینک به دیدگاه

نکن برادر من نکن

پدر کارت رو درآوردی شما

شما که انقدر حساسی، با این حساسیت زدی نیمه باقی مونده عمر  کارت رو نابود کردی ...

بعله دمای کارت شما بالاس  مخصوصا تو بیکاری...

Rx 580 بنده توی بیکاری 31 درجه دماشه، اونم توی هوای گرم .. ماکسیموم هم 69 درجه + آندرولت

پس حتما به فکر خمیر باش..

اون تست رو هم دیگه نگیر

برو توی یه گیم سنگین بعد ببین دما چقدر میره بالا 

گیم خیلی فرق میکنه با تست

تست کارت رو تحت فشار کامل میزاره اما گیم  این فشار کم و زیاد میشه و همین باعث خنک شدن کارت میشه

سری بعد برو توی یه گیم سنگین تست کن .. شاید دیدی اصلا دما توی گیم خوب باشه 

بیخیال اون 30 دقیقه هم بشو... فکر کنم خورد خورد جمع کنیم، این کارت رو شما 2 یا 3 ساعتی زیر تست گذاشتی

لینک به دیدگاه

بله فهمیدم بی دقتی کردم و گذاشتم تو دمای بالا بازم تست ادامه پیدا کرده , فهمیدم واقعا !!

خورد هم جمع کنی یه ساعت نشده ... 

پس من خمیرش رو تعویض میکنم تو مدت پیش رو ... چه مدل خمیری پیشنهاد میدین ؟ 

و باید چنتا فن هم اضافه کنم به کیس حتما .

البته من یه مشکلی هم با کیس جدیدم دارم که تو تایپک جدا میپرسم چون ربطی به کارت گرافیک نداره .

ویرایش شده توسط m411saw
لینک به دیدگاه

در ۳۳ دقیقه قبل، m۴۱۱saw گفته است :

پس من خمیرش رو تعویض میکنم تو مدت پیش رو ... چه مدل خمیری پیشنهاد میدین ؟

غیر از خمیر های متفرقه ،هر چی که خاستی بخری اول توجه کن که یا تاریخ تولیدش مشخص باشه نهایت مال یکسال پیش ،یا اگرم مشخص نبود،حداقل مدلش ساخت همین یکی دوسال اخیر باشه

مثل از خمیر دیپ کول مدل های z3 z5 z9 رو نخر ،بجاش g15 و g40 بخر ،

در کل مدل های زیادی هست اما به اون دوتا نکته توجه کنی،هر مدلی هم که بزنی بالاخره نتیجش خوب خواهد بود

البته اگه هنوزم فروشنده این کارتو میتونه پس بگیره ،و کارت دیگه هم برای خرید سراغ داری،اینو بده یکی دیگه بگیر،که خرج نداشته باشه

لینک به دیدگاه

سلام 

داداش گلم به هیچ عنوان دست به کارت نزن و بازش نکن 

اول با فروشنده صحبت کن اگه تعویض کنه بهتره 

اگرم نکرد بده خودش خمیر بزنه و یا با خودش شرط کن اگه خودت خمیر زدی و دما تغییری نکرد واسش پس بفرستی 

من 70درصد مطمان هستم با تعویض خمیر هم دما نرمال نمیشه 

من کارتم 580 هست بیکاری تا 34 نهایت می‌ره 

و زیر گیم سنگین با تنظیم فن دستی دما نهایتا تا 65 می‌ره اونم دور فن 32درصد

لینک به دیدگاه

اره بنظرم مشکل فراتر از خمیر هست. مگر اینکه خمیر  واقعا به طور مطلق نابود باشه که اون هم باز  باعث میشه درمورد سلامت کارت شک کنیم ک چه میدونم چند وقت با این وضعیت داشته کار میکرده.

منم نظرم همینه کارتو پس بده.بگو خودش خمیر بزنه. اگر دما کم شد ازش بخر.

اگر خواستی من خودم 570  4 گیگ دارم چند وقته تو فکر ارتقا هستم . خواستی درموردش صحبت کنیم پ خ بده.

لینک به دیدگاه

از منحنی ها مشخصه که گرافیک throttle کرده. در غیر این صورت دما بالاتر هم میرفت.

ظاهرا مشکل بتنهایی از خمیر نیست؛ و اگر بدون پنل کیس دما 83 هست مشکل با فن اضافه حل نمیشه. جنس پنل هم تاثیر خاصی روی دما نداره.

با اینکه این کارت ها به دمای بالا عادت دارند؛ ولی برای طولانی مدت بالای 75 رو توصیه نمیکنند.

بله تست فرمارک خیلی شدید تر از گیم هست. گرافیک 100% با سی‌پی‌یو 100% کاملا متفاوته. از فرمارک با تست های کوتاه برای آزمایش دما و وجود آرتیفکت استفاده میشه.

برای تست های واقع گرایانه و سالم‌تر، پیشنهاد میشه از بازی یا بنچمارک های سه‌بعدی استفاده کنید، بعد مجدد نتیجه رو بررسی کنید.

نهایتا اگر تنایج مطلوب نبود پیشنهاد میکنم کارت رو مرجوع کنید. قطعا نمونه های بهتری پیدا میشه که ارزش پول شما رو داشته باشه.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...