رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باز اینی که میگی خوبه، من یک بار حضوری رفتم گارانتی هماهنگ شعبه مشهد. چند روز قبلش به هماهنگ ایمیل زدم گفتم شما پنج‌شنبه این هفته هستید گفتند آره. وقتی رسیدم مشهد دیدم تعطیله رفته بودن مسافرت! =))

همون جا به تهران زنگ زدم گفتم شعبه مشهدتون چرا بسته است میگفت این هفته تعطیلاً و فقط شعبه مرکزی (تهران) سرویس میده گفتم من چند روز پیش بهتون ایمیل زدم گفتید که هستید گفت منظورمون این بود شعبه تهران. و من دست از پا درازتر به شهرمون برگشتم

هفته بعدش باز رفتم مشهد لپ تاپو تحویل دادم.(باید بایوس ریکاوری می‌شد) بعد از گرفتن لپ تاپ متوجه شدم لوگوی بایوس 20 ثانیه طول میکشه همون‌جا به مسئول ارباب رجوع گفتم چرا این‌جوریه گفت چون هاردش پره! :laughing:

بعدش برگشتم به شهرمون. بعد از یک هفته تصمیم گرفتم خمیرشو عوض کنم. هولوگرام گارانتی رو کندم یک سال از گارانتی مونده بود! به خودم گفتم من غلط کنم دوباره برم گارانتی با این هزینه‌های رفت‌وآمد.

چند هفته بعد متوجه شدم بایوسی که لپ تاپمو ریکاوری کردن اصلا مال لپ تاپ من نبوده و خودم افتادم دنبال ریکاوری. بعد از ریکاوری لپ تاپم مثل روز اولش شد. فکر کنید چه کسایی تو شرکت گارانتی کننده لپ تاپو تعمیر می‌کنن. فقط بلدن سر از کار وا کنن.

متاسفانه یکی از مهمترین دلایلی که کشورمون پیشرفت نمیکنه همینه که برای هر پستی فرد متخصص او پست انتخاب نمیشه و انتخابها فقط از خانواده یا آشنایان یا دوستان انتخاب میشه.
لینک به دیدگاه

نه  :)

به سایت های فروش سی دی کی ایرانی مراجعه کنید 

مثل :

originalkey.net

gamecdkey.ir

persiankey.ir

لینک به دیدگاه

دوستان.

این پردازنده دمای امنش 90 درجه هستش.

این حرفیه که MSI دوباره چک کرده وبا اطمینان به من گفته.

از چندین ناحیه مختلف هم با اینتل به صورت زنده چت کردم اونا هم گفتن که دماهائی که دارم مشکل نداره و به طور کلی پردازنده های نوتبوکی تحمل دمائی بالاتری دارند و زیاد حساس نباشم.

از طرفی هم ماتریس هم میگه که ما هر خمیر دیگه ای رو برات بزنیم ازات یه نامه میگیریم که هرگونه مشکلی برای لپ تابت پیش بیاد پای خودته و یه جورائی فرقی نداره با اینکه خودم خمیر رو بزنم :|

هیچی دیگه فعلا با همون دیفالتش کار میکنیم و کارش نداریم

لینک به دیدگاه

دوستان.

این پردازنده دمای امنش 90 درجه هستش.

این حرفیه که MSI دوباره چک کرده وبا اطمینان به من گفته.

از چندین ناحیه مختلف هم با اینتل به صورت زنده چت کردم اونا هم گفتن که دماهائی که دارم مشکل نداره و به طور کلی پردازنده های نوتبوکی تحمل دمائی بالاتری دارند و زیاد حساس نباشم.

از طرفی هم ماتریس هم میگه که ما هر خمیر دیگه ای رو برات بزنیم ازات یه نامه میگیریم که هرگونه مشکلی برای لپ تابت پیش بیاد پای خودته و یه جورائی فرقی نداره با اینکه خودم خمیر رو بزنم :|

هیچی دیگه فعلا با همون دیفالتش کار میکنیم و کارش نداریم

پردازنده رو 100 درجه کار کنه مشکلی پیش نمیاد ولی میزنه فاتحه سایر کامپوننت‌ها میخونه

لینک به دیدگاه

ممنون فقط یک یک سوالی برام پیش اومد اونم اینکه مثلا فارکرای 4 چند مدل قیمت ازش دیدم که یکیش 50 دلاره و یکیش 7 دلاره چه فرقی باهم دارن؟

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

پردازنده رو 100 درجه کار کنه مشکلی پیش نمیاد ولی میزنه فاتحه سایر کامپوننت‌ها میخونه

به صد که نمیرسه.

تو بازی میانگینش 78 هست و گاهی یه سر میره رو 85.

خودم حسابی اعصابم خورده ولی کاریش نمیشه کرد.

تا دو سال گارانتی داره فعلا اگه خراب شد میکوبم سرشون یه پردازنده دیگه برام میندازن.

لینک به دیدگاه

به صد که نمیرسه.

تا دو سال گارانتی داره فعلا اگه خراب شد میکوبم سرشون یه پردازنده دیگه برام میندازن.

:D

به صد که نمیرسه.

راستی دمای gpu چطوره؟؟؟

لینک به دیدگاه

:D

راستی دمای gpu چطوره؟؟؟

به 75 هم نمیرسه.

یادم نیست دقیقا ولی خیلی پایین بود

لینک به دیدگاه

لپ تابم DELL VOSTRO 1520 منم داغ میشد بگم 5 سالی دارمش خمیرش عوض کردم یک دونه کول پد گرفتم دیگه دماش تا 60 تا 70 بیشتر نمیشه قبلا در هنگام انجام بازی و دیدن فیلم ریست می شد

ویرایش شده توسط parsa_45
لینک به دیدگاه

اون 7 دلاری احتمالا dlc هست یعنی باید روی بازی اصلی نصب بشه تا چیزی به بازی اضافه بشه مثل ماموریت یا لباس جدید و...

لینک به دیدگاه

من خودمم پرسیدم منتهی چیزی که متوجه شدم همون حرف شما فقط با این تفاوت که گفت اون 7 دلاریه قسمت داستانیه بازیش درسته ولی مثلا قسمت مولتی پلی یرش کامل نیست واسه همین قیمتش کمتره.انگار 7 دلارش فقط واسیه داستان بازیه .

حتی ازش پرسیدم گفتم مگه اینا هردوشون اورجینال نیستن ؟ واینکه آیا آپدیت ها بازیش کمتره؟ گفت نه اونم کاملا آپدیت هاش منتهی با این تفاوت که تو قسمت مولتی پلی یرش کامل نیست مثلا اصلحه هاش تعدادش کمتره یا نقشه هاش کمتره.

منظور گفت کاملا برای اجرای داستانیه بازی کامله.

لینک به دیدگاه

لینک اون 7 دلاری رو لطفا درج کنید همنجا اگه میشه تا من هم ببینم 

لینک به دیدگاه

لپ تابم DELL VOSTRO 1520 منم داغ میشد بگم 5 سالی دارمش خمیرش عوض کردم یک دونه کول پد گرفتم دیگه دماش تا 60 تا 70 بیشتر نمیشه قبلا در هنگام انجام بازی و دیدن فیلم ریست می شد

امیدوارم لپ تاب منم بدون مشکل تا چند سال کار کنه.

مشکل دما فقط مال من نیست.

همه افرادی که این لپ تاب رو دارند مشکل من هم دارند بعضی ها میدونن و کنار میان و بعضی ها هم نمیدونن.

به هر حال منم مثله خیلیای دیگه که این لپ تاپ رو دارن باهاش کنار میام.

به قول آقای مرتضوی که خودشو به عنوان مدیر ماتریس به من معرفی کرده شرکت بزرگی مثله MSI فکره همه جاشو کرده و همینجوری یه کالا رو نساخته و بیرون بده و دلیل ندارم تا خیالمو ناراحت کنم.

کلا به یه نتیجه ای رسیدم که دنیای نوت بوک ها و پی سی ها خیلی تفاوت دارن و اصلا مثله هم نیستن و این هم که من انتظار داشتم بتونم همه چیزه نوتبوکم رو کنترل کنم مثله پیسی یه اشتباهه و باید باهاش کنار بیام.

:|

لینک به دیدگاه

http://store.steampowered.com/app/324344/?snr=1_7_15__13

همین که باز شد برات بالاش یک جای سرچ داره ،داخلش سرچ کن far cry 4

وقتی زدی تمام مدل هاشو برات میاره از 4.5 دلار تا 59 دلار.

احتمالا حرف شما درسته اونم حرف منو متوجه نشده

میشه بدونم الان شما خودتون از چه طریقی بازی میکنین ؟یعنی از همون cdkey میخرید؟ یا از سایتی به صورت مجانی منتهی آپدیت کامل نیستن ؟

لینک به دیدگاه

من نسخه کرک شده رو بازی میکنم ، مدتی هست بازی اورجینال نخریدم ، فقط چندتا بازی در استیم دارم که free هستند .

این لینکی که دادین و 15 دلار هم قیمتش هست همون dlc هست که گفتم ، یعنی باید روی بازی اصلی نصب بشه و خود بازی اصلی باید جدا خریده شده باشه 

شما میخواین بازی اورجینال بخرین درسته ؟

چه بازی مورد نظرتون هست ؟

چرا می خواین اورجینال بخرین ؟

در نهایت شما فعلا به فکر خرید مستقیم از استیم نباشید و فعلا بهتره یه بازی ارزون رو از سایت هایی که نام بردم بخرین و تجربه کسب کنید و بعدا خرید بازی های گرون . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من الان چند ماه هست با سایت های خارجی مشکل دارم دوست عزیز ، همین سایت گوگل خالی حدود یک دقیقه طول میکیشه تا باز شه !

به هر حال پردازنده 4460 شما ولتاژ مناسبی داره و مشکلی نیست از این لحاظ ، درضمن ولتاژ پردازنده بسته به فرکانس متغیرش و میزان فعالیت متغیر هست .

الان یه ربع که منتظرم گوگل باز شه ! ~x(

DNS هات رو عوض کن یه کم بهترمیشه مثلا از OPEN DNS استفاده کن :-? :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

روی open dns هم میزارم 

روی گوگل 

روی dns شرکت isp

روی ...

زیاد فرقی نمیکنه

مشکل اساسی تر از این حرف هاست 

لینک به دیدگاه

حرفت درست ولی من تقریبا تمام بازیهای قبل فارکرای 4 رو انجام دادم از این هم به بعد بقیشون کمترین حالتش 60 تومان هست.

بازیه کرک شده که میگین منظور توی همین سایت های معمولی مثلا سرچ میکنین دانلود فارکرای 4 درسته؟

لینک به دیدگاه

بالاخره یه منبع خوب و کامل راجع به دمای پردازنده ها پیدا کردم.

راجع به پردازنده های نوتبوک چیزه خاصی اضافه نکرده ولی گفته که 80 درجه به بالا خطرناک محسوب میشه.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1800828/intel-temperature-guide.html

امیدوارم به کاره دوستان بیاد و اگه بشه بعدا تو یه تاپیک دیگه میزارمش و یه قسمت هائیش هم ترجمه میکنم.

لینک به دیدگاه

بالاخره یه منبع خوب و کامل راجع به دمای پردازنده ها پیدا کردم.

راجع به پردازنده های نوتبوک چیزه خاصی اضافه نکرده ولی گفته که 80 درجه به بالا خطرناک محسوب میشه.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1800828/intel-temperature-guide.html

امیدوارم به کاره دوستان بیاد و اگه بشه بعدا تو یه تاپیک دیگه میزارمش و یه قسمت هائیش هم ترجمه میکنم.

البته که نمیشه گفت خطرناک ولی عمر لپ تاپو کم می‌کنه

لینک به دیدگاه

البته که نمیشه گفت خطرناک ولی عمر لپ تاپو کم می‌کنه

داشتم مقاله رو میخوندم و لا به لاش به چیزای جالبی رسیدم.

Section 6 - Throttle Temperature

Also called "Tj Max" (Tjunction Max), this is the Thermal Specification that defines the Core temperature at which the processor will Throttle (reduce clock speed) to protect against thermal damage. Although Intel processors are capable of operating above 90C, we also know that excessive heat kills electronics.

میگه پردازنده ها تو 90 درجه هم آخ نمیگن و کار میکنن و این کامپوننت های الکترونیکی هستند که خراب میشن.

من که 82 تا 85 درجه رو دارم و گرم هم هست.

به هر حال میخوام با msi هم صحبت کنم ببینم به نظر اونا هم مشکل داره یا نه اگه مشکل نداشت به این ماتریس اینو بفهمونن تا کمتر اینا دهن مارو سرویس کنن.

یه مورد دیگه هم حین تحقیقاتم بهش برخوردم و بهش توجه نکرده بودم این بود که زیره لپ تابم آلومینیوم هست و رساناست و ممکنه اگه لیکوئید بزنم و یه چیزی با کف اتصالی کنه باید با لپتاپ خداحافظی کنم.....

لینک به دیدگاه

داشتم مقاله رو میخوندم و لا به لاش به چیزای جالبی رسیدم.

Section 6 - Throttle Temperature

Also called "Tj Max" (Tjunction Max), this is the Thermal Specification that defines the Core temperature at which the processor will Throttle (reduce clock speed) to protect against thermal damage. Although Intel processors are capable of operating above 90C, we also know that excessive heat kills electronics.

میگه پردازنده ها تو 90 درجه هم آخ نمیگن و کار میکنن و این کامپوننت های الکترونیکی هستند که خراب میشن.

من که 82 تا 85 درجه رو دارم و گرم هم هست.

به هر حال میخوام با msi هم صحبت کنم ببینم به نظر اونا هم مشکل داره یا نه اگه مشکل نداشت به این ماتریس اینو بفهمونن تا کمتر اینا دهن مارو سرویس کنن.

یه مورد دیگه هم حین تحقیقاتم بهش برخوردم و بهش توجه نکرده بودم این بود که زیره لپ تابم آلومینیوم هست و رساناست و ممکنه اگه لیکوئید بزنم و یه چیزی با کف اتصالی کنه باید با لپتاپ خداحافظی کنم.....

لیکوئید آلترا، آلومینیوم، بای بای :D

شما همون راه حلی که گفتم باید انجام بدید ---)‌ تغییر در جدول دمای/سرعت فن EC. به جز این کاری نمیشه کرد.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

لیکوئید آلترا، آلومینیوم، بای بای :D

شما همون راه حلی که گفتم باید انجام بدید ---)‌ تغییر در جدول دمای/سرعت فن EC. به جز این کاری نمیشه کرد.

نه عزیز اشتباه متوجه شدی.

هیتسینکم که مسیه!!!!

ولی پشت لپ تاپم الومینیومیه که میتونه هادیه الکتریسیته ساکن باشه.

کولپدم هم آلومنیومه :|

این قضیه ec رو میشه بیشتر توضیح بدی؟

من ولتاژ پردازنده هم روی 1.028 ثابت کردم(static) فقط در حده 2 درجه اختلاف دما احساس شد :|

اگه هم منظورت اینه سرعته فنای لپتاپم رو بالا بیارم روی خوده لپ تاپ یه دکمه turbofan داره و اونو بزنیم یه صدایی مثه تراکتور میاد و تا 6 درجه دما بهتر میشه با اونا وضعیت دمائی من الان اینه برادر.

این برنامه ای که دادی رو چطوری باس بزارمش توی startup با هیچ کلک رشتی نمیاد اصلا.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...