رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

من تست کردم با سیستم قبلیم که دوتا 560ti بود به کارتی که کابل تصویر رو میزدم (کارت اول یا کارت دوم) دماش نسبت به حالت قبلش بیشتر میشد و کارتی که کابل بهش وصل نبود دماش پایین تر میومد. دلیل زیاد داره.

لینک به دیدگاه

درود بر شما و همه دوست

بنده برای کامل کردن نظر بچه ها نظر خودمو میدم - تا جای میدونم کارت دوم گرمته چراکه دوبار پردازه داده ی صورت میگیره و بهتر بگم اینکه کارت دوم هر بار داره خودشو با کارت اول مقایسه میکنه و ترافیک دادهی بیشتر بین این دوکارت هستش و بعد داده ها کارت اول به دوم میره و مقایسه میشه و بعد هر دو داده برای کارت اول فرستاده میشه وبه نمایش در می یان

دوستان درست گفتن کیستون رو درست کنید

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه من دیروز یک i7 4790k خریداری کردم دمای TjMax  ثابت روی 100 همیشه برای این پردازنده دمای هسته ها هم بین 32 تا 37 با برنامه wPrime هم تست زدم دما روی لود به 62 تا 65 برای همه هسته ها میرسه آیا این دمای 100 برای TjMax  طبیعی هست برای این پردازنده مدل کولر هم enermax ets-t40 black twister هست مادربورد هم z97 ud5 h bk یک عکسم از دمای سیستم بابرنامه HWMonitor بهمراه core temp قراردادم 

WktDP.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نگران نباشید

دمای پردازنده شما کاملا عالی و خنکه

ضمن اینکه این tj max برای همه پردازنده ها 100 هست

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نگران نباشید

اون tj max به این معنا نیست که الان دمای پردازنده شما 100 درجه هست،به این معنیه که نهایت دما برای پردازنده شما 100 هست

دوست عزیز نگران نباشید

اون tj max به این معنا نیست که الان دمای پردازنده شما 100 درجه هست،به این معنیه که نهایت دما برای پردازنده شما 100 هست

خیلی ممنون من این tj max داخل بایوس پیدا نکردم با چند تا برنامه تست دیگه هم نبود فقط با همین core temp مشخص بود پس مهم دمای هسته ها هستش که الان مناسبه با تشکر از شما دوست عزیز @};- 

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون من این tj max داخل بایوس پیدا نکردم با چند تا برنامه تست دیگه هم نبود فقط با همین core temp مشخص بود پس مهم دمای هسته ها هستش که الان مناسبه با تشکر از شما دوست عزیز @};- 

خواهش میکنم :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

tj max نشان دهنده حداکثر دمایی هست که هسته های پردازنده شما میتونن تحمل کنن و اگر دمای داخلی پردازنده یا به عبارتی دمای هر کدوم از هسته ها به 100 درجه سانتیگراد برسه سیستم شما به صورت اتوماتیک خاموش میشه تا به پردازنده آسیب جدی وارد نشه.

پس نگران نباشید. دمای هسته های پردازنده شما خوب هستش.

@};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نگران نباشید

ضمن اینکه این tj max برای همه پردازنده ها 100 هست

سلام به نیمای عزیز.

نیما جان این tj max برای تمام پردازنده ها یکسان نیست دوست من و میتونه 90 یا 95 یا 100 یا 105 هم باشه.  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

اون عدد نمایش نهایت دماست که. هسته ها به اون برسن بعدش سیستم مجبور به خاموش کردن میکنه و از توی مادربورد این قسمت قابل تغییر هستش

لینک به دیدگاه

سلام به نیمای عزیز.

نیما جان این tj max برای تمام پردازنده ها یکسان نیست دوست من و میتونه 90 یا 95 یا 100 یا 105 هم باشه.  @};-  @};-  @};-

سلام :)

بله،البته اکثرا پردازنده های اینتل که بنده داشتم همون 100 هست

لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید اینجا می پرسم دمای 63 در حالت لود هنگام بازی برای i5-4570 با فنس استوک مناسبه؟

لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید اینجا می پرسم دمای 63 در حالت لود هنگام بازی برای i5-4570 با فنس استوک مناسبه؟

سلام دوست من.

کلا دمای زیر 70 درجه برای اکثر پردازنده های اینتل با هر نوع فن مناسبه.

نگران نباش.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

کلا دمای زیر 70 درجه برای اکثر پردازنده های اینتل با هر نوع فن مناسبه.

نگران نباش.

سلام

تست wprime در حالت 1024m رو با حداکثر دمای 63 پاس کرد

نیازی به خرید فن بهتر برای cpu هست یا نه ؟

اخه من به دمای قطعات خیلی حساسم

لینک به دیدگاه

سلام

تست wprime در حالت 1024m رو با حداکثر دمای 63 پاس کرد

نیازی به خرید فن بهتر برای cpu هست یا نه ؟

اخه من به دمای قطعات خیلی حساسم

حالا که برات خیلی مهمه پس یه خنک کننده بگیر دوست من و ضمنا اکثر خنک کننده ها از فن استوک بهتره. اگه قصد خرید کولر داری حتما در نظر داشته باش کولری بخری که اگر پردازنده رو ارتقا دادی بازم به کارت بیاد.

ولی بازم میگم که دمای پردازنده شما خوبه و نیاز نداری بیشتر خنکش کنی چون دمای بین 60 تا 65 درجه برای این پردازنده کاملا عادی هستش.

ویرایش شده توسط حمید محمدی
لینک به دیدگاه

سلام  بابت راهنمایی مشکل قبلی در مورد دما خیلی ممنون من ولتاژ vcore  سی پی یو خودم برای اینکه دمای اونو تا حدی پایینتر بیارم تغییر دادم از داخل بایوس ولتاژ دیفالت برای زمانی که intel turbo boost غیر فعال کردم 1.089 بود که با برنامه wPrime روی حالت دیفالت تست کردم دمای هسته ها بین 63 تا 65 بود مانند شکل اولی بعد ولتاژروی 1.040 قراردادم از داخل بایوس بعد از تست دمای هسته ها بین 59 تا 61 رسید شکل دوم بعد باز ولتاژاز داخل بایوس روی 1.030 ست کردم بعد از تست دمای هسته ها بین 59 تا 60 بود شکل سوم سئوال من اینه حالا اگر ولتاژ من روی 1.030 قراربدم مشکلی نداره برای این cpu با اینکه داخل سایت پایینم بحث شده ولتاژدرست برای این cpu در تمامی حالتها بصورت زیر است یعنی من اگر ولتاژم برای حالت 4 گیگاهرتز روی 1.010 هم قراربدم مشکلی ندارد با تشکر از همه.

my i7 4790k haswell is burning while working

http://www.techpowerup.com/forums/threads/my-i7-4790k-haswell-is-burning-while-working.206518/

That voltage is way too high
proper stock voltage for 4790K should be at about
1.00-1.10V at 4GHz
1.10-1.15V at 4.2GHz
1.20V at 4.4GHz

jszl_auto=1.89.jpg
tfur_1.040.jpg
5juj_1.030.jpg
لینک به دیدگاه

سلام  بابت راهنمایی مشکل قبلی در مورد دما خیلی ممنون من ولتاژ vcore  سی پی یو خودم برای اینکه دمای اونو تا حدی پایینتر بیارم تغییر دادم از داخل بایوس ولتاژ دیفالت برای زمانی که intel turbo boost غیر فعال کردم 1.089 بود که با برنامه wPrime روی حالت دیفالت تست کردم دمای هسته ها بین 63 تا 65 بود مانند شکل اولی بعد ولتاژروی 1.040 قراردادم از داخل بایوس بعد از تست دمای هسته ها بین 59 تا 61 رسید شکل دوم بعد باز ولتاژاز داخل بایوس روی 1.030 ست کردم بعد از تست دمای هسته ها بین 59 تا 60 بود شکل سوم سئوال من اینه حالا اگر ولتاژ من روی 1.030 قراربدم مشکلی نداره برای این cpu با اینکه داخل سایت پایینم بحث شده ولتاژدرست برای این cpu در تمامی حالتها بصورت زیر است یعنی من اگر ولتاژم برای حالت 4 گیگاهرتز روی 1.010 هم قراربدم مشکلی ندارد با تشکر از همه.

my i7 4790k haswell is burning while working

http://www.techpowerup.com/forums/threads/my-i7-4790k-haswell-is-burning-while-working.206518/

That voltage is way too high
proper stock voltage for 4790K should be at about
1.00-1.10V at 4GHz
1.10-1.15V at 4.2GHz
1.20V at 4.4GHz

jszl_auto=1.89.jpg
tfur_1.040.jpg
5juj_1.030.jpg

کسی نبود سئوال منوجواب بده که با پایین آوردن ولتاژمشکلی واسه cpu پیش نمیاد بطور مثال برای فرکانس  4 GHZ ولتاژ vcore روی 1.010 بزارم من ?

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

tj max نشان دهنده حداکثر دمایی هست که هسته های پردازنده شما میتونن تحمل کنن و اگر دمای داخلی پردازنده یا به عبارتی دمای هر کدوم از هسته ها به 100 درجه سانتیگراد برسه سیستم شما به صورت اتوماتیک خاموش میشه تا به پردازنده آسیب جدی وارد نشه.

پس نگران نباشید. دمای هسته های پردازنده شما خوب هستش.

@};-

بله

حق با دوستمون هست

این دما نشانگر حداکثر دمای کاری سی پی یو هست که بسته به هرمدل و سری ساخت تغییر میکنه

در سابت رسمی اینتل هم این دما برای هر پردازنده قید شده است

یا علی

لینک به دیدگاه

کسی نبود سئوال منوجواب بده که با پایین آوردن ولتاژمشکلی واسه cpu پیش نمیاد بطور مثال برای فرکانس  4 GHZ ولتاژ vcore روی 1.010 بزارم من ?

تا اونجایی که من میدونم کاهش بیش از حد ولتاژ ، درسته که دمارو پایین میاره ولی باعث عدم تغذیه ی درست سی پی یو در حالت فول لود میشه که خود این باعث کاهش راندمان میشه

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم کاهش بیش از حد ولتاژ ، درسته که دمارو پایین میاره ولی باعث عدم تغذیه ی درست سی پی یو در حالت فول لود میشه که خود این باعث کاهش راندمان میشه

خب الان ولتاژ auto برای فرکانس 4 گیگاهرتز بدون turbo boost روی 1.089 الان اگر من ولتاژ vcore روی 1.040 یا که 1.030 بصورت دستی برای این فرکانس ست کنم مابقی گزینه های داخل بایوسم auto باشه بازم مشکلی پیش میاد ؟ ممنون  @};- 

لینک به دیدگاه

خب الان ولتاژ auto برای فرکانس 4 گیگاهرتز بدون turbo boost روی 1.089 الان اگر من ولتاژ vcore روی 1.040 یا که 1.030 بصورت دستی برای این فرکانس ست کنم مابقی گزینه های داخل بایوسم auto باشه بازم مشکلی پیش میاد ؟ ممنون  @};- 

سلام دوست عزیز.

میتونم بپرسم چرا توربو بوست رو خاموش میکنی؟

در ضمن به این تاپیک هم یه نگاهی بنداز شاید جواب سوالهات رو پیدا کنی. اگر بیشتر کمک خواستی من در خدمتم.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43126&hl=

همچنین اگر ولتاژ رو دستی وارد کنی و بقیه گزینه ها در حالت اتوماتیک باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

و اینم بگم که بعد از تغییر ولتاژ شما باید سیستم رو تحت فشار قرار بدی تا ببینی که با اعمال ولتاژ کمتر آیا باز هم سیستم پایدار هست یا نه.

موفق باشی  @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

میتونم بپرسم چرا توربو بوست رو خاموش میکنی؟

در ضمن به این تاپیک هم یه نگاهی بنداز شاید جواب سوالهات رو پیدا کنی. اگر بیشتر کمک خواستی من در خدمتم.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43126&hl=

همچنین اگر ولتاژ رو دستی وارد کنی و بقیه گزینه ها در حالت اتوماتیک باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

و اینم بگم که بعد از تغییر ولتاژ شما باید سیستم رو تحت فشار قرار بدی تا ببینی که با اعمال ولتاژ کمتر آیا باز هم سیستم پایدار هست یا نه.

موفق باشی  @};-

خیلی ممنون واقعا تاپیکی که معرفی کردین درزمینه تنظیم ولتاژعالی یود حرف نداشت من turbo boost برای این غیر فعال کردم برای اینکه تو حالت لود که با برنامه wPrime چک کردم دمای هسته به 79 تا 85 همون اول کاری قرارمیگرفت روی همون 5% اولیه بعد turbo boost غیر فعال کردم الان باز از داخل بایوس turbo boost فعال کردم فرکانس cpu شد 4.4 گیگاهرتز ولتاز دیفالت vcore هم داخل بایوس 1.290 که بنظر من خیلی زیاد بود الان من ولتاز روی 1.150 گذاشتم مابقی گزینه ها هم طبق گفته شما به غیر از vcore روی حالت auto بدون دست زدن قراردادم بعد از تست با برنامه wPrime نتیجه عکس پایین شد دمای هسته ها به 73 رسید پس این پایین آورردن ولتاژ روی کارایی cpu تاثیر نمیزاره درصورتی که سیستم مشکلی نداشته باشه با پایین آوردن ولتاژ؟  @};-

73kk_1.150.jpg

لینک به دیدگاه

عکس از تنظیمات بایوس بفرست تا بتونیم چکش کنیم.

لینک به دیدگاه

در ضمن زمان تست هم بزار حدود 15 دقیقه تا خیالت تا حدودی از پایداری راحت بشه

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون واقعا تاپیکی که معرفی کردین درزمینه تنظیم ولتاژعالی یود حرف نداشت من turbo boost برای این غیر فعال کردم برای اینکه تو حالت لود که با برنامه wPrime چک کردم دمای هسته به 79 تا 85 همون اول کاری قرارمیگرفت روی همون 5% اولیه بعد turbo boost غیر فعال کردم الان باز از داخل بایوس turbo boost فعال کردم فرکانس cpu شد 4.4 گیگاهرتز ولتاز دیفالت vcore هم داخل بایوس 1.290 که بنظر من خیلی زیاد بود الان من ولتاز روی 1.150 گذاشتم مابقی گزینه ها هم طبق گفته شما به غیر از vcore روی حالت auto بدون دست زدن قراردادم بعد از تست با برنامه wPrime نتیجه عکس پایین شد دمای هسته ها به 73 رسید پس این پایین آورردن ولتاژ روی کارایی cpu تاثیر نمیزاره درصورتی که سیستم مشکلی نداشته باشه با پایین آوردن ولتاژ؟  @};-

خواهش میکنم. خدا رو شکر که تاپیک به کارتون اومد.

خیالت راحت باشه دوست من. ولتاژ پایینتر تا وقتی که سیستمت کاملا پایدار باشه و هنگ نکنه و صفحه آبی بالا نیاد یعنی داره کاملا درست کار میکنه. البته باز هم به نظر من میتونی ولتاژ رو پایینتر بیاری. من برای یکی از دوستانم تا 1.10 هم ولتاژ رو پایین اوردم و سیستمش کاملا پایدار بود.

یه مقدار سعی و خطی کنی و کم کم ولتاژ رو پایین بیاری میتونی محدوده پایداری رو پیدا کنی و خیالت راحت که هر چی پردازنده با ولتاژ پایینتر بتونه کار بکنه به عمر پردازنده اضافه میشه و دما هم پایینتر میاد. فقط وقتی میزان ولتاژ پایدار رو پیدا کردی برای اینکه خیالت راحت باشه 0.005 به ولتاژ اضافه کن. مثلا اگر دیدی با ولتاز 1.095 پایدار نیست و با 1.100 پایدار میشه, بهتره که ولتاژ رو 1.105 بزاری.

موفق باشی.   @};-

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بابت راهنمایی بسیارکاملی که کردین عکسم از بایوس در اسرع وقت فرصت کنم بهمراه تست قرارمیدم فقط از قسمت مخصوص به ولتاژعکس قراربدم در ضمن مادربورد من گیگا با برنامه EasyTune هم دستی از داخل خود ویندوز میشه ولتاژ دستکاری کرد اگر شد عکس از طریق این برنامه قرارمیدم امیدوارم باراهنمایی که شما میکنید بتونم سیستم روی بهترین ولتاژ برای حالت 4.4 گیگاهرتز قراربدم بازم ممنون @};-

ویرایش شده توسط mehdi.d
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...