رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، Aydin گفته است :

همین تنظیم کردن فن هاشو بدونم میتونم تستش بکنم که مشکل از خمیرشه یا نه

با توجه به چیزی که گفتین 3 درجه تغییر کرده 100% خمیر کارت خشک شده ! 

مورد دوم اینکه فن های واتر کولر رو برعکس بستین و داره هوا میکشه داخل کیس ! این کانفیگ درستی نیست و باید برعکس شه که هوای گرم سیستم رو خارج کنه ! اینجوری شما بستین همه فن ها دارن هوا میکشن داخل کیس و هوای داخل کیس از هیچ جا نمیتونه خارج شه ! 

اگر در صورت برعکس کردن فن ها دیدین دما سی پی یو خیلی بالا رفت ( که احتمالا ممکنه 2 -3 درجه بره بالاتر ولی مهم نیست) ولی اگر خیلی دما رفت بالا میتونید واتر رو جلوی کیس ببندین که هوای تازه بکشه و بالای کیس هوا رو بیرون بده 

لینک به دیدگاه

• ارسال 9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

بله الان که گفتین فنای واترو چک کردم یکیشون باد رو میده بیرون یکی دیگشون باد رو میده داخل کیس اونی که باد رو میده تو کیس را باید برعکسش کنم؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Aydin گفته است :

بله الان که گفتین فنای واترو چک کردم یکیشون باد رو میده بیرون یکی دیگشون باد رو میده داخل کیس اونی که باد رو میده تو کیس را باید برعکسش کنم؟

عرض ادب و احترام..

من جای شما باشم جای کولر و فنهای جلوی کیس رو عوض میکنم..اینطوری دمای پردازنده هم کمتر میشه..با همین ترتیبی که داخل عکس هست کولر رو منتقل کنین جلوی کیس و 2تا فنی که جلو هست رو بطوری که هوا رو به بیرون از کیس منتقل میکنه بذارین بالای کیس..

البته اینم بگم با نظر بعضی از دوستان که گفته بودن نیازی به هزینه برای خمیر نیست کاملا مخالف هستم..یه قطعه پر مصرف و داغی مثل کارت گرافیک که قرار هست همه نوع پردازشی انجام بده نیاز به رسیدگی داره..

هممون برای یه پردازنده قوی قبل از خرید به فکر یه کولر خیلی خوب میگردیم که بتونه به راحتی روی دمای متعادلی فعالیت کنه..برای کارتی به این وضعیت از نظر کیفیت و قدرت و 100 البته قیمت بعد از مدتها هزینه کردن اونم به این اندازه به عقیده من واجب هست..

در خوب بودن خمیر شرکن گرین هم شکی نیست ولی تفاوت قیمت و برند و کیفیت توی 1 ماه و 2 ماه مشخص نمیشه..یکم فشار روی کارت باشه و فعالیت کنه کیفیت بهتر خودشو نشون میده..

در نهایت شرمنده بابت پر حرفی🙏

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، aliroosta60 گفته است :

image.thumb.png.1f2e998cdf8482d1f1875431935cf953.png

دمای پردازندتون بالاس کولرتون درست کار میکنه ؟

اگر میشه از یه برنامه دیگه دمارو بفرستید واضح تر باشه مثلا hwinfo , core temp ,argus monitor 

ویرایش شده توسط AngelOfDeath
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کولر شما مدل 120 ش رو داشتم، با پردازنده داغ تر از مال شما، حد اکثر دما تو فول لود، 62 درجه بود...

پمپ کولر روی مادر برد به چه هدری وصله؟

لینک به دیدگاه

چیزی که من تو تصویر میبینم. جفت فنها برعکس بسته شده است. و دمای رادیاتور میاد داخل کیس بجای اینکه بر بیرون. در ضمن رادیاتور همون بالا ببندی بهتره. بر اساس جاذبه زمین واتر پمپ زور کمتر میزنه.

دوتای فن را باز کن و پشت رو کن و ببیند.

در 8 ساعت قبل، Aydin گفته است :

نه. هر جفتش میده داخل. چون برعکس بستی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sam.Fisher گفته است :

عرض ادب و احترام..

من جای شما باشم جای کولر و فنهای جلوی کیس رو عوض میکنم..اینطوری دمای پردازنده هم کمتر میشه..با همین ترتیبی که داخل عکس هست کولر رو منتقل کنین جلوی کیس و 2تا فنی که جلو هست رو بطوری که هوا رو به بیرون از کیس منتقل میکنه بذارین بالای کیس..

البته اینم بگم با نظر بعضی از دوستان که گفته بودن نیازی به هزینه برای خمیر نیست کاملا مخالف هستم..یه قطعه پر مصرف و داغی مثل کارت گرافیک که قرار هست همه نوع پردازشی انجام بده نیاز به رسیدگی داره..

هممون برای یه پردازنده قوی قبل از خرید به فکر یه کولر خیلی خوب میگردیم که بتونه به راحتی روی دمای متعادلی فعالیت کنه..برای کارتی به این وضعیت از نظر کیفیت و قدرت و 100 البته قیمت بعد از مدتها هزینه کردن اونم به این اندازه به عقیده من واجب هست..

در خوب بودن خمیر شرکن گرین هم شکی نیست ولی تفاوت قیمت و برند و کیفیت توی 1 ماه و 2 ماه مشخص نمیشه..یکم فشار روی کارت باشه و فعالیت کنه کیفیت بهتر خودشو نشون میده..

در نهایت شرمنده بابت پر حرفی🙏

بله من خودمم واقعا تاثیر خمیر های مختلف رو دیدم و واقعا خمیر های خوب مثل کولرمستر و ترمال گریزلی واقعا تاثیر زیادی دارن تو کم کردن دما

در 4 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

چیزی که من تو تصویر میبینم. جفت فنها برعکس بسته شده است. و دمای رادیاتور میاد داخل کیس بجای اینکه بر بیرون. در ضمن رادیاتور همون بالا ببندی بهتره. بر اساس جاذبه زمین واتر پمپ زور کمتر میزنه.

راستش عزیز من برعکس بودن رو خوب متوجه نشدم 
یعنی این پشت فن ها که الان رو به پایین هستند باید رو به بالا باشن؟

در 8 ساعت قبل، The.13east گفته است :

با توجه به چیزی که گفتین 3 درجه تغییر کرده 100% خمیر کارت خشک شده ! 

مورد دوم اینکه فن های واتر کولر رو برعکس بستین و داره هوا میکشه داخل کیس ! این کانفیگ درستی نیست و باید برعکس شه که هوای گرم سیستم رو خارج کنه ! اینجوری شما بستین همه فن ها دارن هوا میکشن داخل کیس و هوای داخل کیس از هیچ جا نمیتونه خارج شه ! 

اگر در صورت برعکس کردن فن ها دیدین دما سی پی یو خیلی بالا رفت ( که احتمالا ممکنه 2 -3 درجه بره بالاتر ولی مهم نیست) ولی اگر خیلی دما رفت بالا میتونید واتر رو جلوی کیس ببندین که هوای تازه بکشه و بالای کیس هوا رو بیرون بده 

الان یعنی فن هایی که بالا بسته شدن و پشتشون رو به پایینه باید رو به بالا باشه؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

ارادتمندم...

به 2 دلیل عرض کردم رادیات به جلو کیس منتقل بشه بهتره..

اوا اینکه 9900 بالفطره پردازنده داغی هست و وقتی در معرض گرمای مضاعف کارت گرافیک ( که اون هم با تلاش زیاد گیگابایت برای خنک نگهداشتنش با مصرف کلی مس برای سطح و پشت کارت) قرار میگیره ناخودآگاه گرمتر هم میشه چون دمای کارت به طرف کولری که بالا نصب هست میره و بیشتر گرمش میکنه..

دوم بابت این موضوع که الان داخل کیس دو منطقه گرم داریم..یکی خود کارت گرافیک و یکی پردازنده..با انتقال رادیات به جلوی کیس هوای تازه و خنک وارد کیس میشه و این هوای خنک روی دمای کارت گرافیک هم تاثیر داره و در نهایت از بالا و پشت کیس خارج میشه..

پ.ن : کولر این دوستمون ورژن پرو هست با عمر مفیدی بالغ بر 15 سال برای پمپ ( البته با رعایت شرایط استاندارد )..پس اگر قرار باشه با جابجا کردن رادیات اونم برای چند سانت ( اختلاف بین بالای کیس و زمانی که جلوی کیس بسته شده و لوله ها هم بالا قرار گرفتن ) فشاری رو متحمل بشه باید فاتحه این برند رو خوند..درضمن اینم در نظر داشته باشین که وقتی بالای کیس قرار داره و پردازنده گرمتر کار میکنه مجموعه کولر برای خنکتر شدن پردازنده مجبورن فعالیت بیشتری بکنن ( دور بیشتر پمپ و فنها ) که اینم خودش به نوعی با فرمایش شما بابت " پمپ زور کمتر میزنه" همخونی نداره..

در هر صورت ایشون اگر فرصت دارن برای تست کردن هر دو وضعیت با توجه به شرایط محیطی و استفاده ای که میکنن از سیستم خیلی بهتر میتونن متوجه بشن توی کدوم وضعیت نتیجه به ایده آلی که در نظر دارن نزدیکتر میشه🙏🙏

در 13 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

بله من خودمم واقعا تاثیر خمیر های مختلف رو دیدم و واقعا خمیر های خوب مثل کولرمستر و ترمال گریزلی واقعا تاثیر زیادی دارن تو کم کردن دما

راستش عزیز من برعکس بودن رو خوب متوجه نشدم 
یعنی این پشت فن ها که الان رو به پایین هستند باید رو به بالا باشن؟

دقیقا باید فنها رو 180 درجه برگردونید و پشت فن ( قسمتی که نوشته ها و دیپ سویچ مربوط به اونها هست ) رو بچسبونید به رادیات

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sam.Fisher گفته است :

ارادتمندم...

به 2 دلیل عرض کردم رادیات به جلو کیس منتقل بشه بهتره..

اوا اینکه 9900 بالفطره پردازنده داغی هست و وقتی در معرض گرمای مضاعف کارت گرافیک ( که اون هم با تلاش زیاد گیگابایت برای خنک نگهداشتنش با مصرف کلی مس برای سطح و پشت کارت) قرار میگیره ناخودآگاه گرمتر هم میشه چون دمای کارت به طرف کولری که بالا نصب هست میره و بیشتر گرمش میکنه..

دوم بابت این موضوع که الان داخل کیس دو منطقه گرم داریم..یکی خود کارت گرافیک و یکی پردازنده..با انتقال رادیات به جلوی کیس هوای تازه و خنک وارد کیس میشه و این هوای خنک روی دمای کارت گرافیک هم تاثیر داره و در نهایت از بالا و پشت کیس خارج میشه..

پ.ن : کولر این دوستمون ورژن پرو هست با عمر مفیدی بالغ بر 15 سال برای پمپ ( البته با رعایت شرایط استاندارد )..پس اگر قرار باشه با جابجا کردن رادیات اونم برای چند سانت ( اختلاف بین بالای کیس و زمانی که جلوی کیس بسته شده و لوله ها هم بالا قرار گرفتن ) فشاری رو متحمل بشه باید فاتحه این برند رو خوند..درضمن اینم در نظر داشته باشین که وقتی بالای کیس قرار داره و پردازنده گرمتر کار میکنه مجموعه کولر برای خنکتر شدن پردازنده مجبورن فعالیت بیشتری بکنن ( دور بیشتر پمپ و فنها ) که اینم خودش به نوعی با فرمایش شما بابت " پمپ زور کمتر میزنه" همخونی نداره..

در هر صورت ایشون اگر فرصت دارن برای تست کردن هر دو وضعیت با توجه به شرایط محیطی و استفاده ای که میکنن از سیستم خیلی بهتر میتونن متوجه بشن توی کدوم وضعیت نتیجه به ایده آلی که در نظر دارن نزدیکتر میشه🙏🙏

دقیقا باید فنها رو 180 درجه برگردونید و پشت فن ( قسمتی که نوشته ها و دیپ سویچ مربوط به اونها هست ) رو بچسبونید به رادیات

خب الان فن هارو برعکسشون کنم و واتر همون جای خودش بمونه یا فن هارو دست نزنم و کلا واترو به قسمت جلو منتقل بدم و فن های جلو رو به پشت وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

شاید خمیر زیر پردازنده نیاز به تعویض داشته باشه.

یه بررسی بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

خب الان فن هارو برعکسشون کنم و واتر همون جای خودش بمونه یا فن هارو دست نزنم و کلا واترو به قسمت جلو منتقل بدم و فن های جلو رو به پشت وصل کنم؟

گفتم که فن ها رو پشت رو کن ببند. بعدش اینکه بالا باید باشه دوتا دلیل مهم داره

1-یکی جاذبه زمین باعث میشه مایه راحتر به سمت پمپ حرکت کنه و به مکش پمپ کمک میکنه. اصطهلاک پمپ کمتر میشه

2- اینکه هوای گرم میل داره به سمت بالا حرکت کنه پس اگه افقی رو ی کیس باشه بهتره.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، aliroosta60 گفته است :

image.thumb.png.a9616cc75bd8e9af80206fc2d942bb79.pngسیستمم تو گیم داغ میکنه به نظرتون علتش چیه؟

این دما عادیه حتی به 80 درجه نرسیده دوست عزیز عادیه

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

گفتم که فن ها رو پشت رو کن ببند. بعدش اینکه بالا باید باشه دوتا دلیل مهم داره

1-یکی جاذبه زمین باعث میشه مایه راحتر به سمت پمپ حرکت کنه و به مکش پمپ کمک میکنه. اصطهلاک پمپ کمتر میشه

2- اینکه هوای گرم میل داره به سمت بالا حرکت کنه پس اگه افقی رو ی کیس باشه بهتره.

اگر براشون این امکان باشه که هردو حالت رو تست کنن یقینا نتیجه ای که میگیرن مشخص میکنه با توجه به شرایط کدوم حالت براشون بهتره..

عرض بنده هم در راستای فرمایش شماست..اصل تاپیک در خصوص گرم شدن زیاد کارت گرافیک هست و با توجه به "اینکه هوای گرم میل داره به سمت بالا حرکت کنه" پس فنها هوای گرم رو به طرف رادیاتور منتقل میکنن..

ریش و قیچی دست صاحب تاپیک برای گرفتن نتیجه بهتر بین این دو حالت👌

مهم اینه ایرفلو خوبی داشته باشن..چه اون 2تا فن جلوی کیس هوارو داخل کیس بیاره چه فنهای رادیاتور ..با توجه به جهت فنهای رادیاتور که خوب یقینا الان درست نیست ممکنه با تغییر جهت فنها نتیجه ای که میخوان رو بگیرن..

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

شاید خمیر زیر پردازنده نیاز به تعویض داشته باشه.

یه بررسی بفرمایید

اخه عزیز دل، داغون ترین خمیر سیلیکون ها هم تا دو سال نیاز به تعویض ندارن

10700 دو سال هست اومده که خمیرشون خشک شده باشه؟! تازه کولر ایشون کولرمستره و احتمالا یه خمیر باکیفیت تو بسته بندیش بوده که ایشون استفاده کردن

--------------------

استارتر عزیز، لطفا از یه نرم افزار خوب مثل hwmonitor گزارش دما رو بذارید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Aydin گفته است :

عاره باید پشتشون به سمت بالا باشه تا هوا رو به بیرون کیس انتقال بدن 

چون گرما به صورت فیزیکی خودش میره بالا و موقعی فن رو به سمت داخل کیس (پایین) بستین توی هوای کیس خراب کاری میشه یکم ! 

خمیر کارت رو هم بفرستین گارانتی براتون عوض کنن و نیازی نیست خمیر سیلیکن هم تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

اخه عزیز دل، داغون ترین خمیر سیلیکون ها هم تا دو سال نیاز به تعویض ندارن

10700 دو سال هست اومده که خمیرشون خشک شده باشه؟! تازه کولر ایشون کولرمستره و احتمالا یه خمیر باکیفیت تو بسته بندیش بوده که ایشون استفاده کردن

--------------------

استارتر عزیز، لطفا از یه نرم افزار خوب مثل hwmonitor گزارش دما رو بذارید

درسته عزیز

اما ممکنه بعد از اولین نصب برای چک مجدد یا کنجکاوی یاهرچی دوباره بازشده بلاک ومجدد بسته شده که همونطور که میدونید با رفتن هوا بین لایه های خمیر وهم چنین ازدست دادن یکپارچگی لایه پخش شده روی ihs،خمیر نیاز به تعویض داشته وبنده هم حرفی از فاسد شدن خمیر نزدم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

درسته عزیز

اما ممکنه بعد از اولین نصب برای چک مجدد یا کنجکاوی یاهرچی دوباره بازشده بلاک ومجدد بسته شده که همونطور که میدونید با رفتن هوا بین لایه های خمیر وهم چنین ازدست دادن یکپارچگی لایه پخش شده روی ihs،خمیر نیاز به تعویض داشته وبنده هم حرفی از فاسد شدن خمیر نزدم

بله حق با شماست

این سناریو هم مطرح هست.

آیا این طور بوده استارتر عزیز؟

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

بله حق با شماست

این سناریو هم مطرح هست.

آیا این طور بوده استارتر عزیز؟

خیر تا حالا بعد از نصب باز نشده بنده فکر میکنم بیشتر برای تهویه کیس باشه چون داخل کیس دما افزایش داره و از خروجی ها هوای زیادی خارج نمیشه اگر نه تو تست استرس سی پی یو هم و در بازی به مرور زمان و بعد 1 ساعت شروع به گرم شدن میکنه 

لینک به دیدگاه

ببینید من هنوز مطمئن نیستم که دما بالا هست یا نه.

اگه مقدوره، از نرم افزار HwMonitor گزارش دما رو قرار بدید.

لینک به دیدگاه

با درود

یه کارت گرافیک دارم میخرم، حدود دوسال کارکرده. از سری لوپروفایل ph ایسوسه ، با قیمت تقریباً مناسب

این کارت تو تست استرس furmark دماش تا 75 میرسه، ولی استیبله، چهار ساعت تو اون حالت بدون مشکل موند. در حالی که نوش زیر 70 میمونه.

امتیاز بنچمارک furmarkش هم حدود 5 درصد پایینتر از نوع گیمینگشه.

با توجه چیزهایی که عرض کردم ، به نظرتون خریدش مشکلی نداره؟

ویرایش شده توسط Taghi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یعنی نوش رو هم خودتون تست کردید یا اینکه از گزارشات دیگر کاربرها اینو دارید میگید؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیز یعنی نوش رو هم خودتون تست کردید یا اینکه از گزارشات دیگر کاربرها اینو دارید میگید؟

از گزارش یوزرهای دیگه عرض میکنم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Taghi گفته است :

از گزارش یوزرهای دیگه عرض میکنم

عزیزم چندین دلیل هست که ممکنه دمای کارت هرکسی رو بالا و پایین کنه.تهویه کیس ، دمای محیط ، نوع استفاده از کارت

برای بنچ مارک هم همینطوره.سیستم که برای امتیاز گیری استفاده میشه کاملا موثره.به نظر من کارت مورد نظر شما نه از نظر دما مشکل داره و نه از نظر بنچمارک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...