رفتن به مطلب

درایو دینامیک(کمک)

ShayanC1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه هارد جدید ا ترا گرفتم اومدم پارتیشن بندی کنم  کل دراایو ها به دینامیک تبدیل شد...حدود 500 گیگ هم اطلاعات توش دارم که برام مهمن...تعداد پارتیشن هام هم 7تان...راهی وجود  داره که بدون ازبین رفتن اطلاعات به حالت بیسیک برگرده...خیلی راه ها رو هم انجام دادم نتونستنم اوکیش کنم...از اساتید محترم خواهشمندم که در این زمینه کمکم کنن

لینک به دیدگاه

هاردتو اگه می تونی به یه سیستم دیگه وصل کن ببین اونجوری به اطلاعات و درایوهات دسترسی داری اگه داشتی یه بک آپ بگیر بعدم از اول این هاردو پارتیشن بندی کن. 

نرم افزار واسه این کار زیاد هست مثل نورتون گوست ولی راستش من خودم دستو دلم موقع استفاده ازش می لرزه باید به تنظیمات تسلط کامل داته باشی وگرنه اطلاعاتت امکان داره کلا از بین بره. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سعی کردی جستجو کنی تو فروم ؟ :D مثلا جستجو کنی داینامیک یا بیسیک یا .... و http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=8102#entry83000

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

نه سعی نکردم شما ببخش...درست کردم کارو اما به قیمت جون یه پارتیشنم که 80 گیگ اطلاعاتش مستقیم به درک الهی واصل شد...راهی برا بازگشت اون 80 گیگ بنده خداها نی عزیزان؟

لینک به دیدگاه

شما به راحتی و بدون از دست رفتن اطلاعات باید مراحل زیر را انجام دهید:

1) اول از همه یک دیسک ویندوز لایو سون (ترجیحا نسخه مورچه یا همون ام آر تی سابق) رو تهیه کرده و درون درایو دستگاه گذاشته و سیستم رو از روی درایو بوت میکنید تا سیستم با ویندوز لایو بالا بیاد.

2) حالا برنامه قدرتمند مدیریت هاردهای دینامیک رو نصب میکنید (Aomei Dynamic Disk Converter Professional Edition) یا بخرید یا دانلود کنید . شاید فکر کنید که در ویندوز لایو برنامه نصب نمیشه ولی برنامه های زیر 100 مگابایت معمولا نصب میشند.

3) حالا برنامه رو باز کرده و متد مورد نظر رو انتخاب میکنید

در هنگام اجرای برنامه دو مرحله باید انجام شود:

اول اینکه باید هارد یا درایو مورد نظر جهت تبدیل از حالت دینامیک به بیسیک و بالعکس انتخاب گردد

دوم اینکه نوع تبدیل انتخاب شود که در صورت نیاز به حفظ اطلاعات درون درایو یا هارد مورد نظر معمولا متد 1 انتخاب میشود (بسته به نوع و ورژن برنامه باید متد را انتخاب کرد ، معمولا در انتهای متن متد مذکور، متن زیر موجود است :

without lost data.....

سپس معمولا کلید تایید اعمال انتخابی رو انتخاب میکنید (معمولا apply/ok)

قبل و یا پس از انجام تغییرات به درخواست برنامه و یا به صورت دستی بایستی سیستم ریست بشه

من با این برنامه کار کردم و کاملا تعییدش میکنم

لینک به دیدگاه

شما به راحتی و بدون از دست رفتن اطلاعات باید مراحل زیر را انجام دهید:

1) اول از همه یک دیسک ویندوز لایو سون (ترجیحا نسخه مورچه یا همون ام آر تی سابق) رو تهیه کرده و درون درایو دستگاه گذاشته و سیستم رو از روی درایو بوت میکنید تا سیستم با ویندوز لایو بالا بیاد.

2) حالا برنامه قدرتمند مدیریت هاردهای دینامیک رو نصب میکنید (Aomei Dynamic Disk Converter Professional Edition) یا بخرید یا دانلود کنید . شاید فکر کنید که در ویندوز لایو برنامه نصب نمیشه ولی برنامه های زیر 100 مگابایت معمولا نصب میشند.

3) حالا برنامه رو باز کرده و متد مورد نظر رو انتخاب میکنید

در هنگام اجرای برنامه دو مرحله باید انجام شود:

اول اینکه باید هارد یا درایو مورد نظر جهت تبدیل از حالت دینامیک به بیسیک و بالعکس انتخاب گردد

دوم اینکه نوع تبدیل انتخاب شود که در صورت نیاز به حفظ اطلاعات درون درایو یا هارد مورد نظر معمولا متد 1 انتخاب میشود (بسته به نوع و ورژن برنامه باید متد را انتخاب کرد ، معمولا در انتهای متن متد مذکور، متن زیر موجود است :

without lost data.....

سپس معمولا کلید تایید اعمال انتخابی رو انتخاب میکنید (معمولا apply/ok)

قبل و یا پس از انجام تغییرات به درخواست برنامه و یا به صورت دستی بایستی سیستم ریست بشه

من با این برنامه کار کردم و کاملا تعییدش میکنم

صحیح... اما من مشکلم حل شد ولی اطلاعات یکی از پارتیشن هام ازبین رفتن...یعنی یکی از پارتیشن هام به کل محو شد که پارتیشن رو برگدوندم اما اطلاعاتش ازبین رفتن...الان مشکل اون اطلاعاته که میخوام بدونم راهی براش نی که برگردن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سعی کردی تو فروم جستجو کنی ریکاوری یا بازیابی اطلاعات ؟ :D

لینک به دیدگاه

سعی کردی تو فروم جستجو کنی ریکاوری یا بازیابی اطلاعات ؟ :D

تو فقط گیر بده :D

لینک به دیدگاه

برای ریکاوری بهترین برنامه ای که من باهاش کارمیکنم برنامه get data back هست

شما به راحتی میتونید اونو دانلود کنید و بسته به نوع پیکره بندی هاردتون (ntfs/fat) نسخه مربوطه رو نصب و اقدام به ریکاوری کنید

روش ریکاوری اینه که شما اول هارد یا درایو مورد نظر رو انتخاب میکنید و سپس علت حذف اطلاعات رو انتخاب میکنید که پیشنهاد من برای نهایت قدرت برنامه استفاده از گزینه ای هست که علت از دست رفتن اطلاعات رو فرمت یا افدیسک دونسته

سپس ریکاوری شروع میشه و پس از اسکن و یافتن فایلها ، فایلهای مورد نظرو برمیگردونید

فقط مهمترین نکته در ریکاوری اینه که شما به هیچ وجه نباید در محل اطلاعات مورد نظر اطلاعات جدید بریزید

یا علی

لینک به دیدگاه

برای ریکاوری بهترین برنامه ای که من باهاش کارمیکنم برنامه get data back هست

شما به راحتی میتونید اونو دانلود کنید و بسته به نوع پیکره بندی هاردتون (ntfs/fat) نسخه مربوطه رو نصب و اقدام به ریکاوری کنید

روش ریکاوری اینه که شما اول هارد یا درایو مورد نظر رو انتخاب میکنید و سپس علت حذف اطلاعات رو انتخاب میکنید که پیشنهاد من برای نهایت قدرت برنامه استفاده از گزینه ای هست که علت از دست رفتن اطلاعات رو فرمت یا افدیسک دونسته

سپس ریکاوری شروع میشه و پس از اسکن و یافتن فایلها ، فایلهای مورد نظرو برمیگردونید

فقط مهمترین نکته در ریکاوری اینه که شما به هیچ وجه نباید در محل اطلاعات مورد نظر اطلاعات جدید بریزید

یا علی

عزیزم شما واقعا در حق بنده لطف کردید...سربلند باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو فقط گیر بده :D

داستانش طولانی هست :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...