رفتن به مطلب

مزایده فروش سی پی یو AMD Phenom II X4 840

mahi58
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. :)

چند روز قبل از بازارچه پی تی یک قبضه X6 1090T خریدم و لذا سی پی یوی قبلی کامپیوترم رو که AMD Phenom II X4 840 باشه برای فروش می ذارم.

مشخصات سی پی یو رو در این لینک می تونید ببینید:

AMD Phenom II X4 840 3.2GHz Socket AM3 95W Quad-Core Desktop Processor HDX840WFGMBOX - Newegg.com

همونطور که در تصاویر مشخصه به صورت باکس هستش و کلیه وسایلش (فن AMD اصلی اش + جعبه + کارت گارانتی و راهنما) موجود هستش.

صحیح و سالم و تمیزه و فقط ممکنه به دلیل تنبلی بنده یه مقدار فنش گرد و غبار داشته باشه (البته یه مختصری غبار روبی شده توسط من)! 43qoqxf.gif

گارانتی فیوچر داره که تا تاریخ 19 می 2014 اعتبار داره.

یک ثانیه هم اورکلاک نشده (اصلا اهل اور نیستم من)، ولی تا دل تون بخواد باهاش گیم بازی شده (:دی)، واقعا هم توی هیچ گیمی کم نیاورده و الان من توی 4-3 تا گیم 2013 که تست کردم تفاوت محسوسی بین این و 1090T جدیدم ندیدم.

من تهران هستم. دوستان عزیزی که شهر دیگه ای هستند باید مبلغ پیشنهادی رو به اضافه 10 تومن مبلغ پست واریز کنند تا بنده براشون قطعه رو ارسال کنم.

فروش به صورت مزایده هستش و پایان زمان مزایده آخر روز پنجشنبه یعنی ساعت 12 شب.

قیمت پایه: این CPU توی بازارچه پی تی 190 هم فروخته شده، ولی من پایه رو می گذارم 175. قیمت فروش فوری هم 50 بالاتر یعنی 225 تومن. گام افزایشی هم 3000 تومن.

فروش در پی تی و لیون کامپیوتر به صورت همزمان خواهد بود.

یه درخواست مهم: از دوستانی که از خریدشون مطمئن نیستند شدیدا خواهش می کنم قیمت پیشنهاد ندند. دوستان عزیز، قیمت پیشنهاد دادن و بعد پشیمون شدن شما باعث اذیت شدن فروشنده میشه! لطفا این کار رو نکنید. ممنون... :)

اسپم و ترول و کارشناسی قیمت و چیزهای دیگر هم آزاده! :دی

عکس ها رو روی فروم آپ نمی کنم و روی آپلودسنتر دیگه ای می ذارم که بتونم بندانگشتی بکنم شون:

23338974920176853135_thumb.png

70532085626038485765_thumb.png

لینک به دیدگاه

مزایده امشب تموم میشه و اگر قیمت بالاتر از پایه نباشه از فروشش منصرف میشم. :)

لینک به دیدگاه

زمان مزایده تموم شد.

یکی از دوستان سی پی یو رو توی پی ام در انجمن همسایه خواسته بودند که با ایشون صحبت می کنم، اگر به ایشون فروختم که توی همین تاپیک می نویسم که ردش کردم، اگر چیزی از فروخته شدنش ننوشتم معنی اش اینه که هنوز دارمش، و اگر نیاز داشتید می تونید پی ام بدید.

با آرزوی موفقیت.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...