رفتن به مطلب

صفحه سیاه کزایی

Mehrad Can
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با اجازه از اساتید محترم میگم بعد از این همه سال تعمیر و نگهداری چرا راه حل این مشکلو نمیدونم؟ حتی بخاطرش ازنو ویندوز ریختم اما درست نشد فکر میکردم بخاطر اپدیت های ویندوز که نبود دیسک روهم همه جوره اسکن کردم اما فرقی نکرد و لبتابمم نو هستش

مشکل صفحه سیاه و یکم طولانی بین بوت لوگوی ویندوز و صفحه لاگینه شما میدونین دلیلش چیه؟

windows 8 enterprise \ lenovo y480 \ i7 qm3610 \ intel hd 4000 and geforce gt640m le \ 750gb 5400rpm hdd with 2 OS: 7 ULTIMATE 64 and 8 Enterprise 64

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تجربه میگه که این مشکل رو درایور ها ایجاد میکنند خصوصا درایور گرافیک تو بعضی نسخه های geforce این مشکل عمومی دیده شده آن اینستال کردن درایور گرافیک تو حالت safe mode ویندوز یا با برنامه های ان اینستالز و نصب آخریم نسخه درایور Whql یکی از راه کار ها میتونه باشه یه مورد دیگه روی سیستم هایی هست که جدای از pci گرافیک آنبرد هم دارن مثل شما، لود دیفالت بایوس و تنظیم استفاده از pci نه در حالت اتو میتونه راه حل باشه و یکسری داستان های دیگه هست، اگر دقیقا متوجه مشکل میخوای بشی باید بوت لاگ ویندوز رو نگاه کنی و برسی کنی که کار زمان بری هست میتونی جستجو کنی "windows 8 black screen after boot logo" مشکلات و راه حل های زیادی گزارش شده .

لینک به دیدگاه

ممنون ازت اما چیزه دیگه ای که خواستم به این موضوع اضافه کنم که اطمینان دارم شما یادت هست روی کامپیوتر های دسکتاپمونم وقتی xp  رو میریختیم اولش یکم روی بوت لوگو مطل میشدیم اما پس از نصب درایور ها شاهد چرخش الکی نوار بوت لوگو بودیم اگر چیزی به نظرت رسید ممنون میشم بمنم بگی

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...