رفتن به مطلب

کنسول. یا pc. کدومبرای بازی بهتره

amirminaee
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من میخواستم بدونم قابلیتهی کنسول برای بازی بیشتره یا pc

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب گفتی عزیز...

من هم دلم میخواد جواب این رو از یک نفر بگیرم یا حداقل نظر چندین نفر رو بشنوم تا بتونم تصمیم بگیرم که کنسول بگیرم یا به فکر یک کارت High End باشم...

البته چیزی که هست شما اگه کنسول بگیرید دیگه احتیاج به آپدیت اون تا حداقل 4-3 سال رو نخواهید داشت ولی PC حداکثر عمرش 2 سال هستش...

حالا چیزی که اعصاب من رو بهم ریخته اینه که کنسول ها که نباید افت فریم و لگ داشته باشن ولی E3 رو اگه نگاه کرده باشید میبینید که خیلی از بازی افت فریم و ایرادات وحشتناکی داشتن در هنگام نمایششون...

البته بازیهای منحصر به فردشون هم هست مثل Forza و Metal Gear و God Of War و Uncharted و kill Zone و Destiny و Ryse و Dead Rising و Division و Titan Fall که دوتای آخری بعد از درخواست PC بازها قرار شده که واسه PC هم بیاد...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بستگی به خودت داره دوست عزیز. اگر میخوای از بازی کردن با نهایت جزئیات و کیفیت لذت ببری و از نظر مالی مشکلی نداری باید یک سیستم های اند بخری نه یک گرافیک های اند. اما اگر میخوای با بودجه محدود و با گرافیک خوب بازی کنی کنسول بخر. زیاد هم به بازی های انحصاری توجه نکن دوست عزیز این بازی ها ملاک درستی برای خرید کنسول یا PC نیست.

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

سلام.اول اینکه هر کدام مزیت هایی دارن مثلا کنسول بازی وقتی بازی عرضه میشه دیگه دلهره نداری برای این که به راحتی اجرا بشه یا نشه ! ولی pc  رو میتونی با جزئیات  بالاتر و کیفیت بالاتر اجرا کنی که اون هم بسستگی به سخت افزار pc دارد که بشه با چه جزئیاتی بازی کرد  :)

ویرایش شده توسط alithz
لینک به دیدگاه

100 در صد PC چون هم راحت میشه بعدا ارتقاش داد هم کلا بازی با موس و کیبرد و ترجیح میدم.

لینک به دیدگاه

انتخابهای من :

PS4

PC

PS3

X 1

اگر برا شما گرافیک و تکسچر مهمه در خرید PC شک نکنین. منتها باید تو بازار الان یه 5-10 تومنی هزینه کنین.

اگر براتون داستان و گیم پلی مهمه در خرید کنسول شک نکنین. چون هیچ کدوم از مولتی پلت فرم ها داستانی در حد انحصاری های کنسولی ندارن. انحصاری PC هم دیگه داستان نمیخواد یه سری Point & Click هستش.

لینک به دیدگاه

بهتر بود یک نظر سنجی برای تاپیک میزاشتی

----

PS3 و XBOX360 که کلا هیچی

----

PS4 , XBOX1 :

مزایا :

1 رلیز سریعتر بازی ها

2 بازی های انحصاری

3 بدون ارتقا تا 3-4 سال ، تنهات نمیزاره

4 قیمت کمتر (1.5 میلیون)

5 مصرف برق کمتر

معایب :

1 کنترل بعضی بازی ها مثل بازی های strategy تقریبا دوشواره !

2 با توجه به اینکه بازی های جفت کنسول ها بلوری BluRay  شده ، مشکلات تهیه دیسک ،قیمتش ، کپی خور کردن و رایت دیسک و اینجور چیزا پیش روتونه !

PC

مزایا :

1 یک کامپیوتر قوی که علاوه بر بازی خیلی کارا میکنه !

2 کیفیت بالا تر بازی ها

3 بازیا ها سریع کرک میشن و در دسترس هستند

معایب :

1 قیمت خیلی بیشتر (حداقل 4 تومن)

2 مصرف برق بالا تر + نویز بالاتر(البته این چون زیاد مهم نبود با هم یکی نوشتم)

3 زود تر قدیمی میشن(نهایتا 2 سال بتونی همه بازیا رو بدون لگ اجرا کنی)

-----

اگر در ایران نبودم حتما  کنسول رو انخاب میکردم

اما الان که ایرانم با توجه به شرایط محیطی و اون خطی که قرمز کردم میرم دنبال PC هر چند که عاشق DualShock هستم.

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

خب این سوال جوابش کاملا مشخصه

بزرگترین مزیت کنسولهای بازی اینه که خب فقط برای بازی ان و نگرانی ای از بابت ارتقاء و گرفیک نداری

درحالیکه پی سی اگر گیمر باشی حتما به جزئیات بالا تو بازی اهمیت میدی و این یعنی اینکه حتما نیاز به تعویض مرتب کارت گرافیک خواهی داشت

در حالیکه تو کنسول این نگرانی رو نداری

برای کنسول میری یه دفه 1 تومن نهایت 2 تومن (که نمیشه) هزینه میکنی و تموم

بازیهای کنسول هم که روزبه روز بهتر میشن 

ولی تو پی سی یهو یه کارت جی تی ایکس 690 4تومنه؟؟!!!

خب آدم پیرش درمیاد دیگه

ولی یه کنسول میگیری و تموم

حالا پی اس 4 و ایکس باکس 1 هم که دارن میان که دیگه عالیه

من همین سوالو از یکی از دوستام که خودشم کنسول داره (ایکس 360) پرسیدم و این نظرش بود که خب اگه یه کم فکر کنی منطقیه 

منم از کنسول خوشم نمیومد ولی شاید در آینده برم سراغش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه فقط بازی صد درصد کنسول های نسل جدید رو پیشنهاد میکنم... برو ببین این کنسول دارا چه حالی میکنن با این انحصاریاشون مخصوصا انحصاریای سونی، خودم می خوام اینبار برا عید یک کنسولPS4 بگیرم خسته شدم از بس ارتقا دادم آخرشم هیچ بدلم ننشست بغیر از بازی های استراتژیکی که همش انحام می دادم...!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتر بود یک نظر سنجی برای تاپیک میزاشتی

----

PS3 و XBOX360 که کلا هیچی

----

PS4 , XBOX1 :

مزایا :

1 رلیز سریعتر بازی ها

2 بازی های انحصاری

3 بدون ارتقا تا 3-4 سال ، تنهات نمیزاره

4 قیمت کمتر (1.5 میلیون)

5 مصرف برق کمتر

معایب :

1 کنترل بعضی بازی ها مثل بازی های strategy تقریبا دوشواره !

2 با توجه به اینکه بازی های جفت کنسول ها بلوری BluRay  شده ، مشکلات تهیه دیسک ،قیمتش ، کپی خور کردن و رایت دیسک و اینجور چیزا پیش روتونه !

PC

مزایا :

1 یک کامپیوتر قوی که علاوه بر بازی خیلی کارا میکنه !

2 کیفیت بالا تر بازی ها

3 بازیا ها سریع کرک میشن و در دسترس هستند

معایب :

1 قیمت خیلی بیشتر (حداقل 4 تومن)

2 مصرف برق بالا تر + نویز بالاتر(البته این چون زیاد مهم نبود با هم یکی نوشتم)

3 زود تر قدیمی میشن(نهایتا 2 سال بتونی همه بازیا رو بدون لگ اجرا کنی)

-----

اگر در ایران نبودم حتما  کنسول رو انخاب میکردم

اما الان که ایرانم با توجه به شرایط محیطی و اون خطی که قرمز کردم میرم دنبال PC هر چند که عاشق DualShock هستم.

البته عزیز واسه خوشحال کردنت باید بگم که اگه کنفرانس Sony در E3 رو دیده باشی، اعلام کرد که روی کنسولش هیچ گونه قفل یا محدودیتی واسه کپی کردن یا رد و بدل بازی ها قرار نداده(برعکس مایکروسافت) که با توجه به قیمت در حدود 100 دولار پایینتر PS4 باید گفت که PS4 هم قایله رو از مایکروسافت برده...

لینک به دیدگاه

من خودم ps 3 دارم و شرکت های سازنده بازی ببرای کنسول ps3 کیفیت بیشتری دارد نسبت به pc

ویرایش شده توسط amirminaee
لینک به دیدگاه

بازی با کیفیت بیشتری برای ps3 نسبت به pc میسازند

ویرایش شده توسط amirminaee
لینک به دیدگاه

یعنی شما دوست عزیز بازی های پلی 3 که کیفیتشون بیشتر از اچ دی نیست رو به بازی های پی سی که گرافیکشون سر به فلک کشیده رو ترجیح میدین ؟

اگه یبار احصاری های سونی رو بازی کنی میفهمی که PC عمرت رو به هدر داده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بستگی به خودت داره دوست عزیز. اگر میخوای از بازی کردن با نهایت جزئیات و کیفیت لذت ببری و از نظر مالی مشکلی نداری باید یک سیستم های اند بخری نه یک گرافیک های اند. اما اگر میخوای با بودجه محدود و با گرافیک خوب بازی کنی کنسول بخر. زیاد هم به بازی های انحصاری توجه نکن دوست عزیز این بازی ها ملاک درستی برای خرید کنسول یا PC نیست.

سلام

موافقم

تو خونه هم PC داریم هم PS3 که قبلاً هم اون یکی سری ها بودش /

بازی بدون مشکل و دغدغه می خوایی کنسول که البته کیفیتش مونده که انحصاری اون کنسول باشه یا نه ( گرافیک رو نمیشه گفت مثلاً بولت استورم رو PC بازی کردم گرافیکش حرف نداشت و همون رو روی کنسول ، چنگی به دل نزد / برعکس آنچارتد که گرافیکی من مثل اون ندیدم حتی در PC

PC هم معایب و خوبی ها خودش رو داره

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23221&p=252169

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...