رفتن به مطلب

مشکلات اینترنت

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام.

با اجازه مدیر بخش این تایپیک رو باز کردم به امید اینکه اگه کسی مشکلی داشت مشکلش برطرف بشه (:|

و اول از همه مشکل خودم رو سوال میکنم که امیدوارم برطرف بشه:

من الان حدود 1.5سال میشه از شرکت مخابرات اشتراک 256کیلوبیتی گرفتم و برخلاف چیزهایی که قبلا درباره این شرکت مثل قطعی زیاد شنیده بودم وجود نداشت و سرعت خوب و پشتیبانی خوبی هم داشت.

اما الان نزدیک به 1ماهه خیلی اذیت میکنه قطعیش زیاد شده یدفعه چراغ لینک مودم قرمز میشه،یدفعه روشن هست سبز هم هست اما هیچ دانلودی صورت نمیگیره خلاصه خیلی از اینجور مشکلات.

من شکم بر مودمم هست یه مودم زاکسل دارم که  مال 2سال پیشه و از اون اولشم اذیت میکرد اما باز شک دارم از مودم باشه.

حالا سوال من از عزیزانی که از این شرکت اشتراک گرفتن اینه که آیا مال شما هم جدیدا با مشکلاتی مواجه شده؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز

مخابرات توی این یک ماهه در بعضی از استان ها داره یه سری تغییرات ایجاد میکنه که به گفته خودشون دارن تجهیزات رو ارتقا میدن!البته توی اصفهان تا این لحظه مشکل خاصی نبوده و شرایط مثل قبل هست!مشکل شما هم خیلی بعید میدونم از مودم باشه اگه براتون مقدوره یه مودم ازدوستی بگیرید و تست کنید تا ازسلامت مودم مطمئن بشید

لینک به دیدگاه

ببخشید این پست اشتباه زدم

ویرایش شده توسط amirminaee
لینک به دیدگاه

باسلام

توی شهر ما هم اینجوری شده ودر بعضی ساعات مشکل داره وفکر نکنم مشکل از مودم باشه

لینک به دیدگاه

سلام 

آره واسه منم دقیقا همین مشکلات چند وقتیه پیش اومده 

درست همین طور که عنوان کردین 

منم فکر کردم شاید از مودم باشه ظاهرا اینطور نیست 

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم کسی توی این انجمن باشه که این مشکل رو از اینترنت لاکپشتی که ایران برای کاربرا تامین میکنه راضی باشه و به این مشکل بر نخورده باشه...

بنده همین مشکل رو دارم ولی اگه مشکل از اینترنت باشه چراغ internet خاموش میشه و دیتایی رد و بدل نمیشه ولی مشکلی که شما گفتید من شکم به مودم معطوف شد که مشکل از خود مودم باشه...

ای که چراغ قرمز روشن میشه و سبز میشه ولی دیتا ردو بدل نمیشه مشکل مودم رو میرسونه...

بوده مواقعی که خود بنده به همین مشکل برخورده باشم و یک بار با خاموش و روشن کردن مودم برطرف شده...اگه براتون مقدوره یکبار مودم رو عوض کنید احتمال میدم مشکلتون حل بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...