رفتن به مطلب

خرید بهترین کارت گرافیک برای این سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان میخواستم با این سیستمم که میزارم بهترین کارت گرافیک ممکن رو بخرم که میتونه از ظرفیتش استفاده کنه

MB : P8H61 Asus

Ram : 4 GIG 13xx

CPU : Core i3 3210

SSD : null

Monitor:CRT :D

Power : Green EU 530 Watt

VGA : GT 9800

راستش از چند نفر تو فروم های دیگه پرسیدم بعضیاشون گفتن سیستمت نمیکشه 550 هم براش زیاده بعضیا گفتن سیستمت خوبه و هر کارتی رو پشتیبانی میکنه ولی گلولگاه ایجاد میکنه خلاصه منم موندم تو کف خرید یه کارت گرافیک خوب

حالا به نظر شما با این سیستم بهترین کارت گرافیکی که میتونم استفاده کنم چی هست؟آیا واقعا سیستمم ضعیف هست؟این کیس رو من 1 ماه پیش خریدم ولی با گفته دوستان کلی خورد تو ذوقم اصلا دارم افسردگی میگیرم :D

ممنون

لینک به دیدگاه

سیستم معمولی هست

با اون پردازنده بهتره یه GTX650 Ti GAINWARD یا GTX 650 از همین برند تهیه کنید بیشترازاین پاورباید عوض بشه!

با مانیتوری که مشا دارید دررزولیشن 1024*768 با گرافیک هایی که پیشنهاد دادم دراجرای بازی ها به مشکل برنمیخورید

لینک به دیدگاه

دوست عزيز شما اگه بودجت اجازه ميده بهتره اول مانيتورت رو عوض کني بعد به فکر گرافيک باشي!

من که نيم ساعت به crtنگاه ميکنم سر درد ميگيرم.يه مانيتور حداقل 19اينچ بايد بگيري.بعد تو اون رزوليشن که با ساير قطعاتت. سيستمت مشکلي نداشه باشه مثل 7770 يا 650 ti يا 7850بگيري.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما برای این سیستم یک 7850 بگیر که هم خیلی قوی هست و هم با پاورتون سازگاری داره 

البته بهتره مانیتور هم تعویض بشه 

چونکه اگر نخوای مانیتور رو تعویض بکنی همون 9800 هم واسه شما کافیه  :D

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان

به نظرتون اگر بحث پاور نباشه میشه چه گرافیک هایی برای این سیستم استفاده کنم؟از گرافیکهای رده بالا میتونم استفاده کنم؟گلوگاه ایجاد نمیشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه اونقدرا که فکر بکنی چونکه cpu  شما تو بازی خوب عمل میکنه 

لینک به دیدگاه

بهترین انتخاب برای شما همون 7850 هست کم مصرف هست (یه دونه 6 پین لازم داره)  قدرتش بین 6950 و 6970 هست و سیپیو براش گلوگاه ایجاد نمی کنه. با این مانیتوری که شما دارید تا 3 سال راحت تمامی بازیها رو ساپرت می کنه.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7850-vs-Radeon-HD-6950

http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-6970-vs-Radeon-HD-7850

ویرایش شده توسط HUAWEI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...