رفتن به مطلب

معرفی انواع اسپیکر

mr.linux
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در این تاپیک میتونید انواع اسپیکر های جدید ، حرفه ایی یا زیبا رو معرفی کنید .

لینک به دیدگاه

اگر شما طرفدار شنیدن موسیقی با صدای بلند هستید بی شک حجم و کیفیت صدا از فاکتور هاییست که بسیار برایتان مهم است. معمولا به دنبال Speaker هایی با قدرت و کیفیت بالا می گردید. بعضی اوقات هم شکل اسپیکر برایتان مهم است تا بتواند جلوه ای زیبا و فانتزی به اتاق کار و یا پذیرایی شما ببخشد. اخیرا کمپانی JVC توانست 12 عدد اسپیکر را در یک طرح هندسی بسیار زیبا در کنار هم چیده و در قالب یک طرح به بازار عرضه کند. این 12 یونیت تاثیر به سزایی در حجم صدا خواهد داشت. دیگر اهمیت ندارد که شما اسپیکر را در چه جهتی تنظیم کرده و قرار دهید. چون این یونیت 12 تایی می تواند صدا را با قدرت یکسان در زاویه 360 درجه به صورت یکنواخت پخش کند.با وجود اینکه این نوع اسپیکر فعلا در حد یک ایده است اما می توان پیش بینی کرد که به محض ورود چه طرفدارانی در بازار خواهد داشت.

jvc.jpg

منبع:

http://tinyurl.com/2ze67k

لینک به دیدگاه

با درود

واقعا اسپیکر جالب و زیبایی بود و به نظر من چنین چیزی بیشتر جنبه فانتزی داره و چون اکثر مردم ما از این خاصیت کمتر استفاده میکنن در ایران استقبال کمتری از این کالا(اگر وارد ایران بشه ) خواهد شد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مقاله ای . مقایسه ای از کریتیو تی 7900 میتونید پیدا کنید؟

لینک به دیدگاه

مقاله ای . مقایسه ای از کریتیو تی 7900 میتونید پیدا کنید؟

با سلام

من پیگری کردم ولی متاسفانه چیزی نتونستم پیدا کنم که هم توی ایران باشه و با این مقایسه شده باشه .

البته تا اونجایی که من ازش تست گرفتم و خرید و فروش کردم به این نتیجه رسیدم .

اسپیکری خوب با تفکیک صدا بالا برای بازیهای سه بعدی و فیلمهای دالبی .

کیفیت صدا من توی این رنج قیمت با این امکانات چیزی توی بازار ایران ندیدم .

در ضمن بلندیه صدا یه میشه گفت متوسطه ولی قابل قبول .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...