رفتن به مطلب

اتصال لبتاب به TV

Recommended Posts

Ba Salam khedmate asatide mohtaram, bebashid ke  pernglish neveshtam man ba type farsi moshkel daram, vaghti mikham labtabamo be TV vasl konam tasvir kamel fit nemishe o masalan TASKBAR az safeye TV

khareje, in moshkel ham ba HDMI ham ba RGB  vojud dare

Man tanzimate SCREEN RESOLUTION windows ro ham taghir dadam ama moshkel hal nashod, Labtobe man AZ  2 karte graphic estefade mikone o baraye karaye mamuli INTEL HD4000 hastesh ke tanzimate unam natunest moshkel ru hal kone

Mamnun misham rahnamaieem konin

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

http://behnevis.com/index.html

با سلام خدمت اساتید محترم، ببشید که  پینگلیش نوشتم من با تایپ فارسی مشکل دارم، وقتی‌ می‌خوام لبتابمو به تی وی وصل کنم تصویر کامل فیت نمی‌شه و مثلا تسکبار از صفه ی تی وی

خارج، این مشکل هم با hdmi هم با rgb  وجود داره

من تنظیماته اسکرین رزولوشن ویندوز رو هم تغییر دادم اما مشکل حل نشد، لبتب من از  ۲ کارت گرافیک استفاده می‌کنه و برای کارای معمولی‌ اینتل hd۴۰۰۰ هستش که تنظیماته اونم نتونست مشکل روا حل کنه

ممنون میشم راهنماییم کنین

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

تنظیمات سایز تلوزیون رو چک کردی؟ و تغییراتی دادی توش؟؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اولا که زبان انجمن فارسی هستش و به فینگلیش نوشتن در این انجمن خلاف قوانینه و ممکنه طبق قوانین باهاتون برخورد بشه.

در مورد مشکلتون کابل رو چک کردید؟؟با کابل دیگه ای تست کردید؟؟

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

اول از همه تشکر می‌کنم از معرفی بهنویس، بله تنظیماته تلویزیون رو تغییر دادم هر تنظیمی که بین موضوع ربط داشته باشه تلویزیون من panasonic فول ۴۲hd  اینچ هستش

بله هم کابل rgb هم کابل hdmi

لینک tv

http://www.digikala.com/Product/DKP-2537/Panasonic-Plasma-Viera-TH-P42G10/%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-42-%D8%AC%DB%8C-10

لینک کاتالوگ

http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/TCP42G10.pdf

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

دوست گرامی شما برین توی قسمت Source یا Input یا کلا هر چیزی که ورودی ها رو نشون میده روی ورودی HDMI مورد نظرتون گزینه ادیت رو انتخاب کنین یا کلا وارد قسمتی بشین که میشه به TV فهموند این ورودی برا چه وسیله ای هستش و از اونجا  ورودی HDMI خودتون رو تو حالت PC بزارین.

صفحه 53 همین راهنما که ضمیمه کردین این مطلبو توضیح داده. فقط شما باید بزارین رو حالت Computer

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و کتلگو خوندید من دقیقا همین کاریو که شما میگین رو انجام دادم اما تغییری نکرد در واقع خودش ایی پروفایل آماده واسه کامپیوتر داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...