رفتن به مطلب

کارت های گرافیک inno 3D سری IChill

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت مدیران و اساتید محترم انجمن لیون

میخواستم بدونم تو ایران وارد کننده معتبری برای این کارت ها هست

و اینکه این شرکت چطوره

چون که تعریفای زیادی ازش شنیدم و خیلیا گفتن خنک ترین کارتای موجوده

ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیار بزارید با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه خیر فعلا فقط لایون داره وارد میکنه من خودم میخواستم شهریور سفارش بدم 780 رو که عالی بود قیمتش ولی پشیمون شدم الان مثل اینکه هنوز هم نیومدن.

INNO3D قدیمی ترین پارتنر انویدیا ست و خنک کننده ICHIILL  هم یکی از بهترین سیستم ها ی خنک کننده gPU هستش منتها توی ایران وارد نمیکنن البته آقای حسینی برای همین اقدام کرد به واردات این برندچون واقعا جاش خالییه هر چند هنوز مشکلات هست.البته برندهای ASUS , MSIهم عالین ولی  ICHILL رو من خودم دنبالش بودم سخت متاسفانه نشد تهیه کنم چون خیلی طول میکشه واردات.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من خودم هم دنبال اين كارتها هستم كه بعد از ايملي كه به INNO3D زدم و جوابيكه گرفتم گفتن با خانوم مهرزاد از sharloot.com تماس بگيرم /

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

بیشترین دمایی که تا حالا دیدم از این کارت با وجود روشن بودن 2 روز سیستم و بازی کردن چندین ساعت bf4 با بالاترین تنظیمات به 48 درجه رسیده .مدل کارت Inno3D GTX 770 iChill HerculeZ X3 Ultra 2GD5 مدل کیس haf-x

ویرایش شده توسط samikkk
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...