رفتن به مطلب

فروش Intel Corei7 4770k تقریبا" آک

Farjam
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت دوستان عزیز

یک عدد 4770k موجوده برای فروش که فقط باکسش باز شده و چون خریدار قبلی موفق به خرید بورد نشد ازش استفاده هم نکرده اما با این حال نسبت به فاکتور خریدشون که 1100 بوده 150 تومن از قیمت آک گفتن که کم کنم و بصورت امانت در اختیار بنده گذاشتن برای فروش

قیمت فروش هم 950 هزار تومان

(با توجه به این که 4770k های تست شده و دست دوم به راحتی و فوری 920 هزار تومان فروش میرفتن این قیمت مناسبه)

خریدار واقعی کسی هستش که به سرعت مبلغ رو واریز کنه نه کسی که فکر کنه چون اولین نفر پیشنهاد داده باید به اون بفروشم و تا ابد وقت داره برای واریز

خریدار واقعی در اینجا اعلام کنه و پیام بده برای گرفتن شماره کارت بانک بنده و یا اینکه فوری حضوری مراجعه کنه چون دوستان بسیار عزیزی هستن که در گذشته سر تاپیکهای بسیاری ما رو سر کار گذاشتن

عکس:

78202611885521393560_thumb.jpg

به علت اینکه در اینده کسی از این عکس استفاده نکنه بچ نامبر پردازنده در عکس سیاه شده

43429661979456127004_thumb.jpg

خرید حضوری برای من راحت تره چون خریدار میتونه کاملا ظاهر پردازنده و باکسش رو چک کنه
در صورت خرید غیر حضوری ابتدا واریز مبلغ سپس ارسال کالا برای شما و طبق عرف هزینه ارسال هم با خریدار

تذکر:درخواست تخفیف نکنید قیمت کاملا مقطوع میباشد و با توجه به مهم نبودن فروشش برای شخص بنده, اهمیتی نمیدم که فروش نره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با i7 3770  تعویض دارید 200 سر میدم

ویرایش شده توسط jahfar
لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت آکش 960 هست

با اجازه استارتر عزیز

دوست عزیز قیمتی که شما میگی واسه 4770

سی پی یو ایشون 4770k

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز قیمت آکش 960 هست

پس توصیه میکنم سریعا" بخرید از اونجایی که 960 قیمت داده

دوست عزیز با i7 3770  تعویض دارید 200 سر میدم

سلام دوست عزیزم

متاسفانه پلتفرم قبلی دیگه به کارم نمیاد

اما از پیشنهادتون ممنونم

با اجازه استارتر عزیز

دوست عزیز قیمتی که شما میگی واسه 4770

سی پی یو ایشون 4770k

با تشکر از شما دوست عزیز

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...