رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک MSI GTX 670 OC EDITION

dante21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دلار 2850 ..... فردا 2800 .... ولی 2750 یا 2800 آخرین افتش هست ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا چند ماه پیش با این قیمت 580 هم با کلی قر و قمیش به آدم میفروختن!

انصافاً قیمت این دوستمون مناسبه

------

مردم منتظر معجزه هستن انگار!

دیروز یه خانم اومده بود بنگاه ساعت 9.5صبح! میخواست خونه بخره میگفت خوب دیگه مذاکرات هســـته ای هم که مثبت بود چرا قیمت خونه پایینتر نمیاد؟؟؟!

گفتم خانم اینکه مذاکره هســـته ای بود,اگر بـمـب هســـته ای هم بود اثراتش به این سرعت تاثیر نمیگذاشت! 

لینک به دیدگاه

از (مـردم انــــگار)تون میشه تشخیص داد که مشخصا شما جز مردم نیستید پس ... ؟!!

معجزه نــــــــــه ... امـــــــــا بـــــــــــــــــاید در بازار تاثیر بزاره ... حدود 15 تا 20 % ...  چرا زمانی که اخبار منفی هست بازاریها به لحــــــــــظه قیمت هارو میبرن بالا ؟؟؟!!!!! مگه همون لحظه خرید کردن ؟؟!! 10 تا تک تومنی دلار هم دیده میشه !!! اما وقتی 200 تومن پایین بیاد این همه حرف و قر و قمیش میان ؟؟؟ !!! این پول ها سالم و رضایت پشتش نیســت ....... ( صحبت من با این تا پیک نبود )

ویرایش شده توسط kiaspid
لینک به دیدگاه

اوضاع برای همه روشنه دلار الان 2900 هست قبل مذاکرات هم همین بود..چون صبح زود 2800 بود دلیل نمیشه این کارت بشه 800 تومن  :D

منم راضیم کارت مورد نظرم برای خرید ارزون بشه..ارزون بشه منم اینو 800 میدم

لینک به دیدگاه

اوضاع برای همه روشنه دلار الان 2900 هست قبل مذاکرات هم همین بود..چون صبح زود 2800 بود دلیل نمیشه این کارت بشه 800 تومن  :D

منم راضیم کارت مورد نظرم برای خرید ارزون بشه..ارزون بشه منم اینو 800 میدم

^_^ 100 % همین طوره . ارزون شدن بنفع همه ست .با عث رونق بازار میشه ،  خدمت شما هم عرض کردم صحبت من با این تاپیک نبود . بازار فعلا تو مقاومت بسر میبره ... بستگی به مردم ما داره که چه جوری در برار بازار عمل کنن  ...

ویرایش شده توسط kiaspid
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته جدا از مسئاله دلار، کاهش اخیر قیمت کارتهای 780 و 770 از طرف Nvidia هم بی تاثیر نیست. چون با همون روال سابق هم اگر قیمت جهانی کارتی مثل 770 رو که الان شده حدود 320 دلار حساب بکنیم آکبند کولر دارش با گارانتی میشه یه چیزی حدود 1200 تومن ! چون قبلا که 400 دلار بود اینجا 1500 بود. البته الان هم هست و مشخص نیست چقدر طول بکشه تا وارد کننده های عزیز قیمت جدید رو اعمال بکنن!!!

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

عزیز جنس دست 2 رو 30 درصد کم میکنن حالا هرچی کار کنه.. این کارت هم 2 سال کار نکرده اینو از مسعود موسوی گرفتم یکسال هم نشده

با کسر 30% ای که خودتون فرمودید از قیمت آکبندش، 800 خریدارم ...  ^_^  ^_^

http://lioncomputer.ir/product/2170/MSI%20GTX%20670%202GB%20GDDR5/

ممنون 

ویرایش شده توسط GTX 295
لینک به دیدگاه

با کسر 30% ای که خودتون فرمودید از قیمت آکبندش، 800 خریدارم ...  ^_^  ^_^

http://lioncomputer.ir/product/2170/MSI%20GTX%20670%202GB%20GDDR5/

ممنون 

پ خ شد

لینک به دیدگاه

قیمت پایه = 800 

و در حال مذاکره با یکی از دوستان

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...