رفتن به مطلب

4770k cooler roundUP

اشتراک گذاری

4770k cooler  

34 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدوم بهتره؟

• Deepcool Ice Blade Pro Ver. 2
    • Tuniq Tower 120 Extreme
    • Thermalright HR-02 Macho
    • Thermalright True Spirit 120
    • Deepcool GAMMAXX 400
      0
    • DeepCool NeptWin

Recommended Posts

دوستان کدوم یک از گزینه های بالا انتخاب بهتریه؟ راستی آیا coolermaster hyper 212 evo در ایران موجوده و اگه هست قیمتش چنده؟

ویرایش شده توسط Rezapatil
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کدوم یک از گزینه های بالا انتخاب بهتریه؟ راستی آیا coolermaster hyper 212 evo در ایران موجوده و اگه هست قیمتش چنده؟

بقیه مدل ها رو باید منتظر باشید دوستانی که کار کردن جواب بدن و راهنمایی کنن ولی دوست خوب من روی 4770 ماچو یا ماکو بستم HR2  ازش راضی  هستم  باهاش اور هم کردم کیفت فن اش هم بالاست  چیل فکتر ترمال لایت هم باهشه خیلی موثره 4770 که دماش روی 92 هم میره من بزور 62 کردم دماشو اونم تو سنگین ترین بازی ها  پردازش فیزیک رو GPU گذاشتم روی CPU باز هم دماش رو کنترل میکنه راحت  تازه دور فنش همش 600 تا 700 دور بوده تا 1300 اگر بذارید میتونه خیلی خنکش کنه چون شعاع فن و اندازه رادیات خیلی بزرگن.همونطور که گفتم ببینید برا بقیه مدل ها چی میگن دوستان.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به این تاپیک یه نگاهی بندازی بد نیست

مشاوره ی جامع برای خرید کولر CPU 4770k
لینک به دیدگاه

بقیه مدل ها رو باید منتظر باشید دوستانی که کار کردن جواب بدن و راهنمایی کنن ولی دوست خوب من روی 4770 ماچو یا ماکو بستم HR2  ازش راضی  هستم  باهاش اور هم کردم کیفت فن اش هم بالاست  چیل فکتر ترمال لایت هم باهشه خیلی موثره 4770 که دماش روی 92 هم میره من بزور 62 کردم دماشو اونم تو سنگین ترین بازی ها  پردازش فیزیک رو GPU گذاشتم روی CPU باز هم دماش رو کنترل میکنه راحت  تازه دور فنش همش 600 تا 700 دور بوده تا 1300 اگر بذارید میتونه خیلی خنکش کنه چون شعاع فن و اندازه رادیات خیلی بزرگن.همونطور که گفتم ببینید برا بقیه مدل ها چی میگن دوستان.

ممنون از راهنماییت

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

پیشنهاد دیگه ای هم هست که واقعا فراموش کردین

thermaltake frio

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...