رفتن به مطلب

سوال در مورد اعداد radeon

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خوب هستید

من یه سوال داشتم من یه کارت گرافیک gainword radeon hd2600 512ddr2 خریدم که فروشنده گفت این از

و ati raedon hd3200 onboard - ati radeon hd3450 بالاتر هست در انجام بازی

فروشنده گفت عدد دوم کارت من 6 هست و اون کارت 4 و 2. گفت عدد دوم مربوط به قدرت گرافیک هست و بقیه

اعداد سری ساخت هستند

آیا اینطور هست؟ یعنی کارت من از 4550 هم بالا تره؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام.

همه کارت های Radeon اینگونه نستند و فقط هر سری از کارت های مثلا HD4800 Series که HD4830 ضعیف تر از HD4850 هست.عدد سوم متفاوت هست.

یا HD3870 از HD3850 قویتر هست.

حرف فروشنده درست نیست اگر قرار باشه با حرف فورشنده عمل کنیم Radeon 9200 128MB AGP 8 x از HD4890 باید قویتر باشه.

لینک به دیدگاه

درود

رضا جان فکر کنم خواست یه چیزی بگه که کالاشو بفروشه

لینک به دیدگاه

سلام خیلی ممنون از راهنماییتون

من با نظر شما موافقم کارت آنبرد من ati radeon 3200 hd کمتر ازاین کارت نبود چون وقتی آخرین ورژن directx و درایور کارت آنبردم رو نصب کردم از این کارتم چیزی کم نداشت کارتی که خریدم تنها مزیتش اینکه از رم سیستم کم نمیکنه

من حرف دوست عزیزم arman را به فروشنده گفتم

این جوابش هست :

در سری 512ddr2 pci-e16 v2

2600 از 3450 بالاتر هست و منو به سایتی برد که کارتها رو تست میکرد در اونجا یک 2600hd و یک 3450hd را انتخاب کرد در تست 3dmark کارت 2600 بالا تر از 3450 بود و لی در سری ddr3 کارت من از 4550 ddr3 پایین تر بود

نظر شما چیه ؟ ایا از این سایتهای سرکاری بوده؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام.

من کارت های هم سری رو عرض کردم.

مثلا hd4870 از hd4830 قویتره.

سایت ها درست بوده.

در سری 512mb ddr2 خیلی کارت های بهتری هم هستند.

لینک به دیدگاه

سلام دوباره

من در آخر با مرکز شاب تماس گرفتم اونا گفتن حرف فروشنده اشتباه بوده و عدد اول ملاک برتری کارتهای ati هست و 3450 از 2600 بالاتر هست هم به لحاظ قدرت و هم تکنولوژی ولی کفت این کارت 2600در قیاس با گرافیک انبرد ati 3200 - 3300 بالاتر هست ولی در برابر کارت سری سه پایینتر این هم حرف بخش گارانتی

گفتم بنویسم که دیگران دچار اشتباه نشن

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...