رفتن به مطلب

کمک در مورد کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

مادربورد من p5ad2 وسیستم ام 3.2 میباشد.

کارت گرافیک فعلی ام جیفورس 7100 است.

لطف نموده کسانی که اطلاعات کافی دارند یک کارت گرافیک متناسب با سیستم من حدود 70-80 تومان معرفی کنند.=D>

ویرایش شده توسط as57
لینک به دیدگاه

یادم رفت بگم بیشتر کار من با فتوشاپ است!

دوست عزیز درسته که فتوشاپ یه نرم افزار گرافیکی است اما دلیل نمیشه که از گرافیک کاربکشه.بستگی داره شما از چه ورژن این برنامه کار کنید.

ببینید ایگه از نسخه cs3 یا cs4 استفاده میکنید بهتره به جای این کارها بیایو حجم رمتو افزایش بدید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز درسته که فتوشاپ یه نرم افزار گرافیکی است اما دلیل نمیشه که از گرافیک کاربکشه.بستگی داره شما از چه ورژن این برنامه کار کنید.

ببینید ایگه از نسخه cs3 یا cs4 استفاده میکنید بهتره به جای این کارها بیایو حجم رمتو افزایش بدید.

دوست عزیز رم سیستمم 1 گیگ است لکن در هنگام انجام کارهای گرافیکی با فتوشاپ گاها" سیستم خیلی سنگین کار میکنه و گاهی اوقات به علت نقص انجام برخی دستورات فتوشاپ مجبور میشوم کامپیوتر را ری استارت نمایم.احساس بنده این است که مشکل از گرافیک پایینم میباشد.

گرافیک سیستم جی فورس 7100 جی اس 128mb است.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز رم سیستمم 1 گیگ است لکن در هنگام انجام کارهای گرافیکی با فتوشاپ گاها" سیستم خیلی سنگین کار میکنه و گاهی اوقات به علت نقص انجام برخی دستورات فتوشاپ مجبور میشوم کامپیوتر را ری استارت نمایم.احساس بنده این است که مشکل از گرافیک پایینم میباشد.

گرافیک سیستم جی فورس 7100 جی اس 128mb است.

اخرش نگفتید از کدوم ورژن فتوشاپ استفاده میکنید اگر cs4 هست اصلا پول برای گرافیک ندید فقط پردازنده و رم

اگر cs3 هست پردازندتون خوبه رم رو 2گیگ کن مشکلت حل میشه بازم میگم ربطی به گرافیکتون نداره

لینک به دیدگاه

اخرش نگفتید از کدوم ورژن فتوشاپ استفاده میکنید اگر cs4 هست اصلا پول برای گرافیک ندید فقط پردازنده و رم

اگر cs3 هست پردازندتون خوبه رم رو 2گیگ کن مشکلت حل میشه بازم میگم ربطی به گرافیکتون نداره[/quote

ورژن فتوشاپم cs4 است.و مادربورد سیستمم نیز p5ad2 میباشد.راهنمایی فرمایید اگر نیاز به تعویض کارت گرافیک نیست دقیقا" چه کاری انجام دهم.

لینک به دیدگاه

اگر cs3 هست پردازندتون خوبه رم رو 2گیگ کن مشکلت حل میشه بازم میگم ربطی به گرافیکتون نداره

ورژن فتوشاپم cs4 است.و مادربورد سیستمم نیز p5ad2 میباشد.راهنمایی فرمایید اگر نیاز به تعویض کارت گرافیک نیست دقیقا" چه کاری انجام دهم.

لینک به دیدگاه

توی این رنج قیمت من پیشنهاد میکنم 9500gt 512mb ddr3 بیگری .

77000 تومان .

لینک به دیدگاه

برند sparkel یک مدل گرافیک gf9600 2gb

بعد من گشتم اطلاعاتش رو گرفتم اینا بود ؟

core clock :650mhz

memory clock:800

ddr2

256bit

قیمتش هم حدود 160 بود.

بعد جریان چیه ؟ این واقعیه؟ فروشنده هم داشت توضیح می داد جدی می گفت قوی ؟

جریان این گرافیک ها چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در مورد کارت مد نظر شما باید بگم که حجم مرجع حافظه برای این کارت 512mb هستش و هرچه قدر هم که حجم اون بالاتر بره شما افزایش کارایی محسوسی بدست نمیارید اما از اون طرف قیمت کارت با افزایش حجم حافظه افزایش زیادی پیدا میکنه که بهتره شما برید به دنبال کارت قویتر (از لحاظ هسته گرافیکی)

فرکانس مرجع کارتهای 9600 به شرح زیر است:

فرکانس حافظه:900mhz

فرکانس هسته:650mhz

نوع حافظه:DDR3

رابط حافظه:256Bit

قیمت مدل 512 این کارت 116 تومان هستش اما مدلی که شما مدنظر دارید قیمت مناسبی نداره

در این محدوده قیمت کارتهایRADEON HD 4850 512mb و Geforce GTS 250 انتخابهای بهتری هستند.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در مورد کارت مد نظر شما باید بگم که حجم مرجع حافظه برای این کارت 512mb هستش و هرچه قدر هم که حجم اون بالاتر بره شما افزایش کارایی محسوسی بدست نمیارید اما از اون طرف قیمت کارت با افزایش حجم حافظه افزایش زیادی پیدا میکنه که بهتره شما برید به دنبال کارت قویتر (از لحاظ هسته گرافیکی)

فرکانس مرجع کارتهای 9600 به شرح زیر است:

فرکانس حافظه:900mhz

فرکانس هسته:650mhz

نوع حافظه: DDR3

رابط حافظه:256Bit

قیمت مدل 512 این کارت 116 تومان هستش اما مدلی که شما مدنظر دارید قیمت مناسبی نداره

در این محدوده قیمت کارتهایRADEON HD 4850 512mb و Geforce GTS 250 انتخابهای بهتری هستند.

لینک به دیدگاه

آقا این آدرس توی سایت ایرانی کارت پیدا کردمش این آدرس

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3200

بله توی این قیمت GTS250 بهترین هست.

لینک به دیدگاه

VGA 9600GT 512 mb با قیمت بالای 110 تومان نمیارزه اصلا

لینک به دیدگاه

بله 100%

حق با شما هست. آخه برا من سوال شد فروشنده داشت با آب و تاب تعریف می کرد

منم بهش گفتم مموریش چنده گفت 800 بعد دیگه هیچی نگفت.

من کنجکاو شدم که سوال کردم.

لینکشم اگر ببینید هستش

معلومه.

از شما آقای حسینی و Turok متشکرم.

لینک به دیدگاه

یادم رفت بگم بیشتر کار من با فتوشاپ است!

مشکل شما رم ...رم حداقل باید 2 باشه ...اگه بیشترشم کنی بهتر....هاردت چه حجمی داره و بافرش چقدره؟

پولتو برا گرافیک صرف نکن چون کاراییت تو فتو شاپ خیلی زیاد نمیشه...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...