رفتن به مطلب

فرمت هارد و پاک شدن اطلاعات به صورت کامل

Recommended Posts

درود دوستان عزیز

متاسفانه یه مشکل بسیار فجیع برای ما پیش اومد!

درایورهای هارد به صورت دینامیک بود و اجازه نصب ویندوز روی هارد داده نمی شد!

ازطریق نرم افزارAOMEI DYNAMIC DISK MANAGER PRO EDITION  درحال تبدیل فرمت پارتیشن به BASIC بودم که یه پارتیشن ایجاد شده 1M مانع انجام کارتبدیل بود!

ازطریق نصب ویندوز xP  اون پارتیشن 1M رو پاک کردم و دوباره وارد ویندوز شدم!

متاسفانه کل هارد رو فرمت شده دیدم و هارد الان به صورت یک پارچه و به صورت unallocated هست

ویندوز روی سیستم دیگری هست که الان هارد مصدوم رو به اون وصل کردم و این مراحل رو ازطریق اون سیستم انجام دادم!

دوستان عزیز هرگونه کمک و تجربه ای دراین زمینه دارید ممنون میشم بیان کنید

ایا امکان داره پارتیشن تیبل سالم مونده باشه؟

الان هارد به صورت basic هست و unallocated هست!

باتشکر

تمام اطلاعات مهم هست

ویرایش شده توسط Hamid Parniyan
لینک به دیدگاه

• ارسال 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

حمید جان هرگز و هرگز هارد رو روی اون سیستمی که این کارو باهاش کردی روشن نکن و به هیچ وجه پارتیژن بندی نکنش!

دقیقا همین مورد چند وقت پیش که میخاستم کانورت کنم به باسیک برای خودم پیش اومد

روی سیستمی که باهاش این کارارو کرده بودم هاردم رو به صورت یه پارتیژن خالی و پارتیژن بندی نشده نشون میداد !

اما رو یه سیستم دیگه قشنگ همه درایو ها و اطلاعات نشون داده میشدن.

وصل کن به یک سیستم دیگه اطلاعاتت رو انتقال بده به اون سیستم تا از دست نرفتن .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

سلام

پسر هنوز کاری نکردی !!!

درود نه عطا جان

تازه میخاستم برم سروقت سیستم که این مشکل پیش اومد!

لینک به دیدگاه

حمید جان هرگز و هرگز هارد رو روی اون سیستمی که این کارو باهاش کردی روشن نکن و به هیچ وجه پارتیژن بندی نکنش!

دقیقا همین مورد چند وقت پیش که میخاستم کانورت کنم به باسیک برای خودم پیش اومد

روی سیستمی که باهاش این کارارو کرده بودم هاردم رو به صورت یه پارتیژن خالی و پارتیژن بندی نشده نشون میداد !

اما رو یه سیستم دیگه قشنگ همه درایو ها و اطلاعات نشون داده میشدن.

وصل کن به یک سیستم دیگه اطلاعاتت رو انتقال بده به اون سیستم تا از دست نرفتن .

ممنون امیر جان

والا سیستم دیگه ای دردسترس نیست!

فقط لپ تاپ هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اطلاعاتت سر جاش هست تیبل پارتیشن ها پاک شده پارتیشن تیبل ریکاوری باید بکنی خیلی سریع انجام میشه . قبلا اگر یادت باشه تو یه تاپیک درموردش صحبت کردیم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راهنمای قدم به قدم : http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step قسمت Partition table recovery را نگاه کن. لینک دانلود http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download

لینک به دیدگاه

بسیارممنونم که بازهم مثل همیشه کمک حال هستین بسیارممنونم

برنامه دانلود شد الان نصب و مراحل رو انجام میدم

ممنون میشم درصورت امکان حضورداشته باشید تا نتیجه رو گزارش بدم!

بازهم تشکر

لینک به دیدگاه

برنامه رو اجرا کردم و لیست هارد ها اومده و هارد مورد نظر هم اومده با حجم کامل

برای ادامه کار درمبحث راهنما توشته write رو انجام بدم اما نحوه این کار به چه صورت هست؟

توضیح مختصر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینجا :

Analyse.gif

پایین سمت پچ 2 آیتم هست یکی Quick search و یکی Backup اول Backup رو انتخاب کن و یک بک آپ از وضعیت موجود بگیر که در صورت مشکل بتونی برگردی به عقب . بعد Quick search رو انتخاب کن لیسن پارتیشن هایی که پیدا میکنه رو نشون میده :

First_results.gif

روی هر پارتیشن که بری و کلید p رو بزنی لیست فایل های روش رو نشون میده و میتونی چک کنی enter کن و برو مرحله بعد :

Search_menu.gif

اگر پارتیشن ها همون پارتیشن های مد نظرت بود Write رو انتخاب کن تا پارتیشن تیبل برگرده یا ریکاوری بشه در غیر اینصورت Deeper Search رو انتخاب کن :

Results_deeper_search.gif

لینک به دیدگاه

بسیارممنون

قبل ازرسیدن به این مراحل

با اجرای برنامه به این مرحله رسیدم

درادامه کدام قسمت رو انتخاب کنم

post-5456-0-57566600-1385498978_thumb.jpg

با کلیک روی هارد مورد نظر

به این قسمت وارد میشم

post-5456-0-40603300-1385498990_thumb.jpg

درادامه  مفهوم نبوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اشتباه رفتی اون فایل ریکاوری هست یعنی فایل اجرایی رو اشتباه انتخاب کردی الان چیزی که میبینم photorec_win هست که اجرا شده باید testdisk_win.exe رو اجرا کنی و مراحلی رو که توپست قبلی نوشتم بری تو مد ادمین هم باید اجرا کنی یعنی Run As Administrator

لینک به دیدگاه

اشتباه رفتی اون فایل ریکاوری هست یعنی فایل اجرایی رو اشتباه انتخاب کردی الان چیزی که میبینم photorec_win هست که اجرا شده باید testdisk_win.exe رو اجرا کنی و مراحلی رو که توپست قبلی نوشتم بری تو مد ادمین هم باید اجرا کنی یعنی Run As Administrator

بله متوجه شدم

پس ازاجرا و قبل از رسیدن به مراحلی که شما زحمت توضیحش رو کشیدیدن به این قسمت برخورد میکنم

مراحل رو ادامه دادم تا به قسمتی رسیدم که شروع به analyse میکنه و دراین مرحله no partition is bootable نشان داده شده

مشکل ازکجاست؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

no partition is bootable رو درست نشون میده چون پارتیشن بوت نداشتی مشکلی نیست و فقط یه توضیح هست ادامه کار رو برو .

لینک به دیدگاه

درادامه به این مرحله رسیدم و جایی گزینه backup ندیدم!

برای backup راهی هست؟

ادامه کدام گزینه ها؟

post-5456-0-84460200-1385500712_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

باید پارتیشنی رو انتخاب کنم؟

برای ذخیره کردن؟

بک آپ گرفتن؟

ممنون میشم این چند قدم باقی مانده رو هم راهنمایی بفرمایین

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حمید عزیز بک آپ تو مرحله قبلی بود نوشتم که طبق تصاویر و توضیحات عمل کن به مرحله ایی که تو پست 15 گذاشتی رسیدی Enter کن و مرحله بعد ( چیزی که تو تصویر مشخصه اینه که پارتیشن ها سالم هستند ) تا جایی که Write رو پاین صفحه ببینی و لیست پارتیشن ها هم OK باشه از نظر خودت اونجا Write رو انتخاب کن.

لینک به دیدگاه

حمید عزیز بک آپ تو مرحله قبلی بود نوشتم که طبق تصاویر و توضیحات عمل کن به مرحله ایی که تو پست 15 گذاشتی رسیدی Enter کن و مرحله بعد ( چیزی که تو تصویر مشخصه اینه که پارتیشن ها سالم هستند ) تا جایی که Write رو پاین صفحه ببینی و لیست پارتیشن ها هم OK باشه از نظر خودت اونجا Write رو انتخاب کن.

ممنون از توضیحات

من مراحل رو جلو رفتم جایی backup نبود (اون قسمتی که توی خود راهنمای برنامه هم توضیح داده Step by step)  از back up اثری نبود تا این مرحله که لیست پارتیشن ها اومده یه گزینه داره که نوشته L= loud back up جزاین جای دیگه ای back up ندیدم!

شاید مراحل رو جایی نادرست رفتم!

خب درقسمتی که لیست پارتیشن ها اومده و میگه p رو بزن لیست فایل هاروببین این کارو انجام دادم و ok بود الان قصد ذخیره یا همون write کردن اون پارتیشن مورد نظررو دارم  اما جایی کلی write رو ننوشته!

من enter میزنم مینویسه  quite یا deeper search

درحالی که من پارتیشن رو درمرحله قبل دیدم و لیست فایل هارو هم از طریق کلید p دیدم و درست بود!

احتمالا باید جستجوی عمیق تر رو انتخاب کنم!

درحال انجام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو مرحله ایی که تو پست 15 شات گذاشتی Enter بزن بعد تو صفحه بعدی یه شات اتچ کن . اون ابتدا وقتی Analyse رو میزنی پایین بجز Quick search چه گزینه دیگه ای هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته ممکن هست پارتیشن تیبل ها پاک نشده باشن فقط استراکچر وقتی اون پارت 1 مگی رو حذف کردی بهم ریخته باشه فرقی نمیکنه در نهایت باید گزینه Write رو داشته باشی .

لینک به دیدگاه

تو مرحله ایی که تو پست 15 شات گذاشتی Enter بزن بعد تو صفحه بعدی یه شات اتچ کن . اون ابتدا وقتی Analyse رو میزنی پایین بجز Quick search چه گزینه دیگه ای هست ؟

احیانا منظورتون این قسمت هست؟

قسمت analyse؟

و قسمت بعدازاون شات گرفتم

post-5456-0-41852700-1385504025_thumb.jpg

post-5456-0-22140600-1385504036_thumb.jpg

مراحل به ترتیب هست!

post-5456-0-53714400-1385504198_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

quick search رو بزنی میری به شاتی که تو پست 15 اتچ کردی درسته ؟ اونجا Enter کن بعد شات اتچ کن

لینک به دیدگاه

quick search رو بزنی میری به شاتی که تو پست 15 اتچ کردی درسته ؟ اونجا Enter کن بعد شات اتچ کن

بله دقیقا

و توی اون شات من یکی از پارتیشن هارو انتخاب میکنم

و درادامه enter رو میزنم و نتیجه میشه این شات زیر

post-5456-0-54357000-1385504590_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درشات پست 15 درایور مد نظر رو چطورباید انتخاب کرد یا همون highlight کرد؟

احیانا نباید گزینه sdd psrtition رو زد؟

یکبارهم deep search ؤ وزدم که حین کارکنسل کردم !درحال جستجوی پارتیشن ها و اسکن بود!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا مشکل به دلیل داینامیک بودن هست یا کاری که قبلا انجام دادی Deeper رو انتخاب کن ببین داستان چی هست یه شات اتچ کن اگر نشد بریم سراغ یه نرم افزار دیگه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...