رفتن به مطلب

کارت گرافیک NVIDIA GTX 550 ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه باز یه بلا اومده سرم دیگه عقلم به جایی نرسید گفتم بیام مزاحم دوستان لیونی بشم شاید فرجی شد به کارم من کارت گرافیک nvidia geforce gtx 550ti دارم چند روز پیش یحو صفحه مانیتور قرمز شد و هنگ کرد با ریستارد درست شد و تا حالا دیگه اینطوری نشده و کارت به صورت کامل کار میکند(در سخت ترین شرایط گیم) ولی با برنامه gpu-z که نگاه میکنم در پایین تیک cuda موجود نیست ولی قبلا همیشه نصب میشد بعد در اجرای بعضی نرم افزار و کلیه ی گیم ها تم ویندوز عوض شده و عکس دسکتاپ هم نیز عوض میشود یعنی بر روی windows 7 basic تنظیم میشود و به خوبی بدون ایراد کار میکند. برای خارج کردن از این حالت باید از نرم افزار یا گیم بیرون امد.ولی روی انبرد هیچ گونه مشکلی ندارد و در ستینگ کارت گرافیک روی phys-x هشدار میدهد لطفن کمکم کنید دیگه گیج شدم همه راه را امتحان کردم؟

ویرایش شده توسط salar_elc
لینک به دیدگاه

یک عکس از GPU-Z (صفحه اول و تب دوم سنسور) می گذارید؟

ورژن داریور چیه؟ ورژن درایور رو عوض کردید؟ برنامه خاصی رو سیستم نصب کردید؟

لینک به دیدگاه

سلام پوریا جان ورژن 331.65 رو زدم ولی باز جواب نداد با سی دی خودش هم زدم ولی باز هیچی و نرم افزار خاصی هم رو سیستمم نیست که بگم از اون هست.عکس gpu-zرو هم به زودی میزارم.

لینک به دیدگاه

میشه بگین پاورتون چند وات هستش؟

مشخصات کل سیستم چی هستش؟

سلام مشخصات تو امضام هست کامل

لینک به دیدگاه

مشکل دو چندان شد دوستان چون کارت گرافیک رو روی یکی از سیستم های دوستم امتحان کردم کارت کاملا درست هست و همه تیک های gpu-z زده شد و هیچ مشکلی ندارد ولی در سیستم خودم به صورت انبرد (بدون کارت گرافیک)باز همون مشکل پدیدار شد اینبار در اجرای نرم افزار پخش فایل های صوتی و تصویری یعنی(kmplayer) همه چیز به هم میخوره منظورم تم ویندوز و عکس صفحه هست و این پیغام رو هم در پایین نمایش میدهد که عکسشو گذاشتم برای دوستان؟

01283494019760936293_thumb.png

لینک به دیدگاه

اینم ازمایش کارت گرافیک که سالم از اب در اومد ولی مشکل از یه جای دیگه لنگ میکنه؟ ولی نمیدونم کجا؟ پاک موندم چیکار کنم؟

44559897862609117633_thumb.jpg

53128951358753694947_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

خوب رفیق منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و البته کاملا اونو حل کردم.

ابتدا نر افزار MicrosoftFixit50848 رو نصب کن و طبق روشی که خود سایت مایکروسافت داده تنظیمات ریجستری رو انجام بده، اما اگه مشکلت با این کار هم انجام هم حل نشد به فکر یه پاور قویتر باش.

منم دقیقا 550ti دارم و بعد از تست روی چندین پاور، نهایتا با یه پاور 1200 گرین مشکلم حل شد آخه کارت من EVGA هست و البه سوپرکلاک شده و طبق گفته سازنده حداکثر 140 وات مصرف میکنه که این خیلی بیشتر از رفرنس هستش.

مطمئن باش با تست یه پاور نسبتا قوی مانند 1200 مشکللت حل میشه.

در پناه حق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاید ویندوز مشکل پیدا کرده 

لینک به دیدگاه

شاید ویندوز مشکل پیدا کرده 

عوض کردم ولی باز همونه که همونه هم 7 رو زدم هم 8 رو ولی مشکل پا بر جاست.

لینک به دیدگاه

این مشکلو از تمام روشها رفتم و انواع ویندوزها رو تست کردم، البته شاید واسه شما فرق کنه.

خیلی ها بهم گفتن درایورتو عوض کن و منم انواع نسخه ها رو تست کردم و بازم مشکل حل نشد.

بعد کلی داستان به این نتیجه رسدم مشکل از پاوره، با تعویض پاور و انجام تست در شرایط لود کامل کارت هیچ مشکلی نداشت و دیگه اون ارور اعصاب خورد کن رو ندیدم.

لینک به دیدگاه

خوب رفیق منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و البته کاملا اونو حل کردم.

ابتدا نر افزار MicrosoftFixit50848 رو نصب کن و طبق روشی که خود سایت مایکروسافت داده تنظیمات ریجستری رو انجام بده، اما اگه مشکلت با این کار هم انجام هم حل نشد به فکر یه پاور قویتر باش.

منم دقیقا 550ti دارم و بعد از تست روی چندین پاور، نهایتا با یه پاور 1200 گرین مشکلم حل شد آخه کارت من EVGA هست و البه سوپرکلاک شده و طبق گفته سازنده حداکثر 140 وات مصرف میکنه که این خیلی بیشتر از رفرنس هستش.

مطمئن باش با تست یه پاور نسبتا قوی مانند 1200 مشکللت حل میشه.

در پناه حق

اخه قبلا با این پاور که دارم خوب کار میکرد و برای تست دادم به دوستم پاور اونم درست مثله پاور من هست ولی مشکلی در تست ان پیدا نشد . (مشابه مشکل من)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی کارت گرافیک مشکل نداره 

و ویندوز هم عوض کردین مشکل حل نشده 

یک احتمال هم به طرف مادربرد میره 

سیستم رو که اور نکردین 

لینک به دیدگاه

وقتی کارت گرافیک مشکل نداره 

و ویندوز هم عوض کردین مشکل حل نشده 

یک احتمال هم به طرف مادربرد میره 

سیستم رو که اور نکردین 

نخیر به هیچ وجه اور نشده و بایوس مین رو هم اپ کردم ولی......

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میشه لیست قطعات رو بدی و همینطور پاور 

و هارد رو هم یک تستی بکنید 

لینک به دیدگاه

نخیر به هیچ وجه اور نشده و بایوس مین رو هم اپ کردم ولی......

بعد از بروز مشکل آپ کردین یا قبلش؟

برای این میپرسم که اگر به سایت مثلاً گیگا سر بزنید در قسمت بروزرسانی برای اکثر مادربردها این متن نوشته:

Warning:

Because BIOS flashing is potentially risky, if you do not encounter problems using the current version of BIOS, it is recommended that you not flash the BIOS. To flash the BIOS, do it with caution. Inadequate BIOS flashing may result in system malfunction.

لینک: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3857#bios

لینک به دیدگاه

قرار نیست چون پاور شما مانند دوستتون هست قدرتش هم یکی باشه، اخرش یه قطعه الکترونیکی هست و مطمئنا در طول زمان کارایی واقیشو از دست میده.

راستی اینو هم بگم اگه زیاد با این وضعیت کار کنین ممکنه به مدار تغذیه مین بوردتون اسیب بزنه، البته در طول مدت زمان زیاد.

بابا ضرر که نداره با یه پاور قوی تست کن و مطمئن شو که از لحاظ تغذیه کم نداری.

لینک به دیدگاه

میشه لیست قطعات رو بدی و همینطور پاور 

و هارد رو هم یک تستی بکنید 

مشخصات قطعات کلا در امضام موجود هست و پاور تست شده مشکلی ندارد ولی هارد ن چطوری تست کنم منظورم با کدوم نرم افزار یا هر چیزیکه شما بگین؟

لینک به دیدگاه

قرار نیست چون پاور شما مانند دوستتون هست قدرتش هم یکی باشه، اخرش یه قطعه الکترونیکی هست و مطمئنا در طول زمان کارایی واقیشو از دست میده.

راستی اینو هم بگم اگه زیاد با این وضعیت کار کنین ممکنه به مدار تغذیه مین بوردتون اسیب بزنه، البته در طول مدت زمان زیاد.

بابا ضرر که نداره با یه پاور قوی تست کن و مطمئن شو که از لحاظ تغذیه کم نداری.

ای به چشم تست میشود ممنون.

لینک به دیدگاه

بعد از بروز مشکل آپ کردین یا قبلش؟

برای این میپرسم که اگر به سایت مثلاً گیگا سر بزنید در قسمت بروزرسانی برای اکثر مادربردها این متن نوشته:

Warning:

Because BIOS flashing is potentially risky, if you do not encounter problems using the current version of BIOS, it is recommended that you not flash the BIOS. To flash the BIOS, do it with caution. Inadequate BIOS flashing may result in system malfunction.

لینک: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3857#bios

سلام دوست عزیز بعد از مشکل اپ شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من امضاها رو نمیتونم ببینم 

با برنامه hd tune  میتونی سلامتی هاردت رو چک بکنی 

لینک به دیدگاه

من امضاها رو نمیتونم ببینم 

با برنامه hd tune  میتونی سلامتی هاردت رو چک بکنی 

مین:asus p8h77-v

vga:gtx 550ti

cpu:i3 3220

ram:4gb buf1600

نتیجه تست را تا چند لحظه دیگر اعلام میکنم.

لینک به دیدگاه

مین:asus p8h77-v

vga:gtx 550ti

cpu:i3 3220

ram:4gb buf1600

نتیجه تست را تا چند لحظه دیگر اعلام میکنم.

نتیجه تست هاردها که سه عدد هست و کار میکنن که سالم در اومد و این هم عکس هاش

05849455200600507832_thumb.png

29604547878877328936_thumb.png

23934807157024959258_thumb.png

ویرایش شده توسط salar_elc
لینک به دیدگاه

اعلام ختم تایپیک

از شما دوستانی که من رو در این تایپیک یاری کردید ممنون و سپاس گزارم

مشکل از ویرتو بود که به دلیل اپ کردن به نخسه اخر که خراب از اب در اومد بود و با ویرتو فابریک خوده مین به درستی کار میکند و هر کس میخواد ویرتوشو اپ کنه یک نخسه پایین اپ کنه که بعد از چند ماه براش مشکل ایجاد نکنه مثله من چون ماله من بعد از فکر کنم یک ماه استفاده این طوری شد.

با تشکر از همه کاربران لیون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...