رفتن به مطلب

اورکلاک AMD 955 X4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر شما دوستان عزیز  من برای اورکلاک پردازنده به کمک احتیاج دارم 

سی پی یو من AMD 955 X4  

مادربرد MSI 870-G45 

رم  ADATA 4GB 1333

پاور  گرین 430 وات

از اونجایی که پردازنده من ضریب باز من میتونم از این طریق اورش کنم اما یادم میاد برای این کار باید  یکی از گزینه های موجود داخل صفحه بوت ویندوز رو خاموش میکردم اصلا یادم نمیاد چجوری میویسنش ولی فکر کنم  COOL QUEIT یا همچین چیزی بود البته یه گزینه دیگه هم بود که یادم نمیاد حالا من از شما میخوام تمام گزینه هایی رو که باید داخل صفحه بوت فعال یا غیر فعال کنم به من بگید چون من از صفحه بوت همیشه اور میکنم

مورد بعدی سی پی یو من 4 هسته ای هست ولی برنامه ای که توی درایو مادربرد هستش که میتونه هسته مجازی پردازنده رو انلاک کنه شما این کار رو پیشنهاد میدید یا دستش نزنم بهتره ؟

ابزار تست پایداری چه باشه بهتره OCCT برنامه خوبیه؟ چند ساعت برنامه پایداری رو اجرا کنم و حداکثر دمای مجاز چند هست؟

به نظر شما در بازی های سنگین و کاهای گرافیکی چند درصد تاثیر داره ؟

واین که اگر من دائم روی اورکلاک قرارش بدم ولی با کولر خیلی خوب مشکلی پیش نمیاد؟

از همه دوستان که منو راهنمایی میکنن ممنونم

ویرایش شده توسط shirazeziba
لینک به دیدگاه

گزینه های زیر رو غیرفعال کن دوست عزیز

Spread Spectrum

در CPU Features گزینه های  cool n quiet و SVm  موفق باشید...

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز 

با چه برنامه ای تست پایداری بگیرم؟ occt  خوبه ؟چند ساعت ؟حداکثر دمای مجازش چند؟

کولر من اینه بنظر شما تا 4.2 اورش کنم ؟

http://lioncomputer.ir/product/295/Deepcool%20Iceberg%20Pro/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزیز 

با چه برنامه ای تست پایداری بگیرم؟ occt  خوبه ؟چند ساعت ؟حداکثر دمای مجازش چند؟

کولر من اینه بنظر شما تا 4.2 اورش کنم ؟

بله 1 ساعت OCCt تقریبا پایداری کامل هست.

دما نباید از 57-58 درجه عبور کنه چون با دمای بالا فنوم ها ناپایدار میشن.

ولتاژ رو هم بذارید روی 1.45 و ضریب رو کم کم ببرید بالا تا ناپایدار بشه.

همینطور تست کنید دماتون چقدر میشه.اگر از محدوده ای که گفتم بالاتر رفت تست رو متوقف و ولتاژ رو کم کنید.

لینک به دیدگاه

HEX عزیز من یه مشکلی دارم از طریق بایوس که میخوام اور کنم تمام گزینه های ولتاژ خاموشه 

الان فرکانس فابریک پردازنده 3.2 هست مثلا میخوام ببرمش روی 4 خب حالا منبیام با افزایش ضریب اول ببرمش رو 3.6 بعد یک ساعت تست پایداری بگیرم بعد دوباره ببرم روی 4 بعد دوباره یک ساعت تست پایداری بگیرم یا ببرمش روی مثلا 3.6 بعد ریاستارت کنم بعد دوباره فرکانسو زیاد کنم بعد که رسید به 4 تست پایداری رو شروع کنم مشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟در رابطه به خاموش بودن ولتاژ هم اگر توضیح بدید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

HEX عزیز من یه مشکلی دارم از طریق بایوس که میخوام اور کنم تمام گزینه های ولتاژ خاموشه 

الان فرکانس فابریک پردازنده 3.2 هست مثلا میخوام ببرمش روی 4 خب حالا منبیام با افزایش ضریب اول ببرمش رو 3.6 بعد یک ساعت تست پایداری بگیرم بعد دوباره ببرم روی 4 بعد دوباره یک ساعت تست پایداری بگیرم یا ببرمش روی مثلا 3.6 بعد ریاستارت کنم بعد دوباره فرکانسو زیاد کنم بعد که رسید به 4 تست پایداری رو شروع کنم مشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟در رابطه به خاموش بودن ولتاژ هم اگر توضیح بدید ممنون میشم

بایوستون بروزه ؟

باید از برنامه CPU-Z از سه سربرگ مموری،مادربرد و پردازنده شات بذارید.همینطور برنامه wprime رو یک تست 1024 بگیرید و Hwmonitor رو کنارش باز بذارید و بعد از تست یه شات ازش بذارید.

لینک به دیدگاه

کولر شما استوک هست یا جدا تهیه کردین؟

کولر من این هست نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

درود بر HEX عزیز

شما گفتین از سه سربرگ برنامه  CPU-Z  و wprime شات بگیرم بزارم وبرنامه wprime  رو ازش یه تست 1024 بگیرم خب من این تست و شات از CPU-Z  رو بعد از اور کلاک انجام بدم(که اصلا نمیتونم چون ولتاژ خاموشه)یا قبل از اور کلاک؟

البته من خیلی دوست دارم تایمینگ رم خودم رو کم تر اگر توضیح بدید که با چه برنامه ای و به چه مدت تست پایداری بگیرم و افزایش ولتاژ رم تا چه حدی مجاز هست؟

اگر این کاهش تایمینگ رم رو بیشتر توضیح بدید تا من سریعتر رم رو اکی کنم بعد ازش برات شات بزارم

مشخصات رم هم اول پست هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر HEX عزیز

شما گفتین از سه سربرگ برنامه  CPU-Z  و wprime شات بگیرم بزارم وبرنامه wprime  رو ازش یه تست 1024 بگیرم خب من این تست و شات از CPU-Z  رو بعد از اور کلاک انجام بدم(که اصلا نمیتونم چون ولتاژ خاموشه)یا قبل از اور کلاک؟

البته من خیلی دوست دارم تایمینگ رم خودم رو کم تر اگر توضیح بدید که با چه برنامه ای و به چه مدت تست پایداری بگیرم و افزایش ولتاژ رم تا چه حدی مجاز هست؟

اگر این کاهش تایمینگ رم رو بیشتر توضیح بدید تا من سریعتر رم رو اکی کنم بعد ازش برات شات بزارم

مشخصات رم هم اول پست هست

قبل از اورکلاک برای چک کردن دماها،ولتاژها،ورژن بایوس،تایم رم و ...

هیچ وقت چندتا چیز را با هم نباید اورکلاک کرد.چون در صورت بروز ناپایداری متوجه نمیشید این ناپایداری از چی بوده !؟

برای تنگ کردن تایم رم هم گام بگام پیش میریم.

در سطح انجمن هم تاپیک داره و جستجو کنید مطالبش رو بخونید.

لینک به دیدگاه

کولر من این هست نظرتون چیه؟

میشه گفت کولر خوبی هست-احتمالا گرمای4.2 رو تحمل کنه

لینک به دیدگاه

HEXعزیز چطوره اول تایمینگ رم کم کنم و ترتیب رم رو بدم بعد که رم اکی شد میریم سراغ سی پی یو 

خب شما گام اول برای برای تنظیم تایمینگ رم رو بگید واینکه تمامی نرم افزار های مورد نیاز رو هم بگید 

یه مشکلی که دارم اینه که نمیدونم مشخصات رم من منظورم تایمینگ هست چند هست رفتم تو سایت adata  نگا کردم فقط cl رو نوشته بود 9 همین بقیه مشخصات رو ننوشته بود برنامه ای هست که بتونه تمتم اطلاعات رو بهم بده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز تاپیک تایمینگ رم در همین انجمن هست.

مطالعه بفرمایید و پیش برید و هرجا مشکل داشتید سوال بفرمایید.

رمهاتون هیت سینک دارند ؟

لینک به دیدگاه

عزیز تاپیک تایمینگ رم در همین انجمن هست.

مطالعه بفرمایید و پیش برید و هرجا مشکل داشتید سوال بفرمایید.

رمهاتون هیت سینک دارند ؟

نه متاسفانه هیت سینک نداره

لینک به دیدگاه

من فهمیدم  سنسور دمای برنامه occt  گاهی اوقات اشتباه عمل میکنه درسته؟

برنامه خوب دیگه ای سراغ ندارید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه متاسفانه هیت سینک نداره

معمولا رمها از یک تایمی به پایین تر در فرکانس مشخصی اصلا بوت نمی شوند.

و با اون بهترین تایمی که بوت می شوند هم یکم نیاز به ولتاژ دارند و بدون ولتاژ ناپایدار خواهند بود و یا نتیاج ضعیفی می گیرند.

باتوجه به اینکه رمتون هیت سینک نداره و نمیتونید ولتاژ بدید به نظر بنده تغییر تایمینگ رو هم فراموش کنید.

من فهمیدم  سنسور دمای برنامه occt  گاهی اوقات اشتباه عمل میکنه درسته؟

برنامه خوب دیگه ای سراغ ندارید؟

اکثر برنامه ها سنسورهای ولتاژ و دماشون کمی خطا دارند.

باید ببینید کدوم برنامه منطبق ترین گزارش دما و ولتاژ رو با اطلاعات موجود در بایوس و در قسمت hwmonitor به شما میده.

برنامه هاردور مانیتور و هاردور اینفو دو برنامه رایگان هست.

لینک به دیدگاه

من گزینه های    cool n quiet و SVmو ci  رو غیر فعال کردم و ضریب رو طوری افزایش دادم که فرکانس پردازنده از 3.2 بشه 3.8 بعد سیو کردم ری استارت کردم با  برنامه wprime  تست 1024 گرفتم هیچ مشکلی نبود یعنی درواقع ری استارت نشد

بعد با  occt  ورژن 4 تست گرفتم یک ساعت مشکلی نبود و ری استارت نشد ودمایی که خود occt و HWMonitorPro نشون میدادن بین این تست تا 69 درجه هم رفته بود خواستم ببینم تا این دما مشکلی نداره؟ یه برنامه یگه هست اسمش کنترل سنتر هست که مربوط به شرکت  msi  هست اون دما 5 درجه کمتر از این دو برنامه نشون میده

اومدم فرکانس رو ببرم رو 4 که دیگه بین بوت شدن ویندوز صفحه ابی می شد ری استارت میشد که احتمال 99 درصد بخاطر ولتاژ هست چون داخل بایوس من ولتاژ پردازنده خاموشه 

حالا شما راهی پیشنهاد کنید که چجوری ولتاژ رو فعال کنم توجه کنید بایوس کاملا اپدیت هست 

بعد یه سوال تخصصی شما ببینید این برنامه occt  چقدربه پردزنده فشار میاره حالا میخوام بدونم وقتی ما یه بازیمثل کریسیس با اخرین تنظیمات بازی میکنیم به همین اندازه فشار میاره به سی پی یو؟

ممنون میشم جواب بدید

لینک به دیدگاه

hex عزیز بعد از جواب به سوالات بالا به نظر من بهتر هست که برای اور کلاک پردازنده پله به پله پیش بریم یعنی شما به طور کامل منو اهنمایی کنید که اول به چه فرکانسی ببرم و بعدش به چه فرکانسی ببرم اگر هم بتونید لینکی که اورکلاک کامل  این پردازنده رو یعنی ترجیحا این پردازنده یا سری چهر هستی فنوم باشه به من نشون بدید ممنون میشم

و حداکثر دمای قابل تحنل برای کار همیشگی با این پردازنده چند هست؟ 

ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من گزینه های    cool n quiet و SVmو ci  رو غیر فعال کردم و ضریب رو طوری افزایش دادم که فرکانس پردازنده از 3.2 بشه 3.8 بعد سیو کردم ری استارت کردم با  برنامه wprime  تست 1024 گرفتم هیچ مشکلی نبود یعنی درواقع ری استارت نشد

بعد با  occt  ورژن 4 تست گرفتم یک ساعت مشکلی نبود و ری استارت نشد ودمایی که خود occt و HWMonitorPro نشون میدادن بین این تست تا 69 درجه هم رفته بود خواستم ببینم تا این دما مشکلی نداره؟ یه برنامه یگه هست اسمش کنترل سنتر هست که مربوط به شرکت  msi  هست اون دما 5 درجه کمتر از این دو برنامه نشون میده

اومدم فرکانس رو ببرم رو 4 که دیگه بین بوت شدن ویندوز صفحه ابی می شد ری استارت میشد که احتمال 99 درصد بخاطر ولتاژ هست چون داخل بایوس من ولتاژ پردازنده خاموشه 

حالا شما راهی پیشنهاد کنید که چجوری ولتاژ رو فعال کنم توجه کنید بایوس کاملا اپدیت هست 

بعد یه سوال تخصصی شما ببینید این برنامه occt  چقدربه پردزنده فشار میاره حالا میخوام بدونم وقتی ما یه بازیمثل کریسیس با اخرین تنظیمات بازی میکنیم به همین اندازه فشار میاره به سی پی یو؟

ممنون میشم جواب بدید

عزیز دمای مطلوب برای پردازنده شما در استفاده طولانی مدت زیر 57 درجه هست !تا 60 درجه هم معمولا مشکلی نیست ولی احتمال کرش یا ناپایداری وجود داره در بلند مدت.

بالای 60 درجه باعث دیگرید و نهایت آسیب دیدن پردازنده میشه.

متاسفانه شما  اسکرین شات نذاشتید که بتونیم کنترل روی دماها و ولتاژهاتون داشته باشیم و پردازنده رو زیر فشار بردید با دمای 69 درجه.

شما دارید راه خودتون رو میرید و بنده و سایت لیون و تمامی دوستانی که اینجا در حال راهنمایی هستند هیچ مسئولیتی در قبال آسیب های احتمالی که به واسطه اورکلاک ناآگاهانه انجام میدید نخواهیم داشت.

hex عزیز بعد از جواب به سوالات بالا به نظر من بهتر هست که برای اور کلاک پردازنده پله به پله پیش بریم یعنی شما به طور کامل منو اهنمایی کنید که اول به چه فرکانسی ببرم و بعدش به چه فرکانسی ببرم اگر هم بتونید لینکی که اورکلاک کامل  این پردازنده رو یعنی ترجیحا این پردازنده یا سری چهر هستی فنوم باشه به من نشون بدید ممنون میشم

و حداکثر دمای قابل تحنل برای کار همیشگی با این پردازنده چند هست؟ 

ممنونم

با توجه به اینکه کولر مناسبی جهت کنترل دما ندارید و همچنین ولتاژ پردازنده شما قفل هست بنده پیشنهاد می کنم اورکلاک نکنید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

عزیز مطمئن باشید هیچ مسئولیتی به عهده شما نیست همینطور که خودتون می فرمایی قدم به قدمم زیر نظر خودتون پیش میریم 

اول از همه به نظر شما من پردازنده رو انلاک کنم ؟

دوما اگر راهکاری برای فعال کردن ولتاژ داشته باشید عالی میشه

من تا جایی که میشه میخوام زیر نظر خودتون اورکلاک کنم تا جایی که دما اجازه بده 

این اسکرین شات هایی هم که گذاشتم مربوط به قبل از اور کلاک هست در واقع الان هم روی اور کلاک نیست  و همچنین زمانی که که دارم این عکس ها رو میگیرم سیستم هیچ کار سنگینی انجام نمیده

3 عکس اولی که خودتون میدونید عکس بعدی بعد از تست با برنامه wPrime در حالت 1024 هست که نشون میده بیشترین دما 53 هست البته هر عکسی گذاشتم مربوط به حالت دیفالت هست نه اورکلاک

post-14524-0-09688300-1386167434_thumb.png

post-14524-0-77144800-1386167463_thumb.png

post-14524-0-96014100-1386167482_thumb.png

post-14524-0-32773500-1386167529_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز لطفا در قسمت مربوطه تاپیک بزنید . 

از مدیران عزیز خاهش میکنم تاپیک را به بش مرتبط با این موضوع انتقال بدند.

لینک به دیدگاه

دوست گرامی به برنامه hw monitor در مورد دما نمیشه اطمینان کرد شما در حالت دیفالت از برنامه کنترل سنتر اسکرین شات بگیرید.یک بار در حالت بیکار و یک با در حالت لود کامل با استفاده از برنامه wprime حتما هم رو 4 ترد بزارید 1024 تست بگیرید تا بشه در مورد دما مطمئن شد و بیشتر راهنمایی کنیم

لینک به دیدگاه

دوست گرامی به برنامه hw monitor در مورد دما نمیشه اطمینان کرد شما در حالت دیفالت از برنامه کنترل سنتر اسکرین شات بگیرید.یک بار در حالت بیکار و یک با در حالت لود کامل با استفاده از برنامه wprime حتما هم رو 4 ترد بزارید 1024 تست بگیرید تا بشه در مورد دما مطمئن شد و بیشتر راهنمایی کنیم

post-14524-0-52295900-1386179363_thumb.png

البته این رو هم بگم اینجا دما 44 نشون داده شده ولی حداکثر دمایی که رسید 49 بود ولی جالبه برنامه HWMonitorPro دما رو 53 نشون می داد که به نظر خودم برنامخ کنترل سنتر دما رو دقیقتر نشون می داد 

نظر شما چیه ؟

این عکس هایی که تو این پست و پست قبلی گذاشتم مبوط به زمانی هست که اور کلاک نشده

همونطور که قبلا گفتم  برنامه HWMonitorPro دما رو تو حالت اورکلاک 69 درجه نشون میداد ولی رنامه کنترل سنتر دما رو 64 تا 65 نشون می داد 

پس به نظر شما من رو همین کنترل سنتر حساب کنم؟

در ضمن عکس بالا بعد از تست با برنامه wprime  هست تو حالت بیکار هم الان 43 درجه هست که به عجیب هست چون تا 1 ساعت پیش برنامه کنترل سنتر دما رو 40 نشون می داد ولی کلی حساب کنیم با برنامه  wprime کنترل سنتر دما رو حداکثر 48 تا 49 نشون میده 

لینک به دیدگاه

به برنامه سازنده مادربرد میتونید اطمینان کنید منم خودم مادربرد MSI دارم که دما در کنترل سنتر در بیکاری 23 و در لود کامل 47 درجه هستش در حالی که در HW دماهای نجومی رو میبینم.

خب الان تنظیمات بایوس رو با دکمه F6 دیفالت کنید بعد از قسمت اورکلاک یه شات بزارید تا جلو بریم.

لینک به دیدگاه

عرضم به خدمن شما اینم شات از بایوس روی حالت دیفالت اگر دقت کنید تو عکس دوم ولتاز غیر فعال هست که نمیدونم چجوری باید فعالش کنم

post-14524-0-88220200-1386189957_thumb.jpg

post-14524-0-80310000-1386190011_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...