رفتن به مطلب

انویدیا معتقد است PC پلتفرم بسیار برتری نسبت به PS4, XONE است.

rezagtx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

بازی بازان حرفه ایی بدنبال نهایت سیستم اجرای بازی هستند و آن قطعا PCاست ،این گفته  مدیر فروش شرکت NVIDIA میباشد.

مدیر فروش شرکت انویدیا مت رایت در مصاحبه ایی باMCV گفت:"ما در حال ساخت و توسعه مینی کامپیوتر های کوچک هستیم که در کنار کنسول های نسل بعد قطعا حضوری برجسته خواهند داشت."

وقتی صحبت از اجرای بازی میشود PC برتر از هر پلتفرمی برای اجراست،ضمنا شما تمام کارهای جانبی مهم دیگر را که جز عملکرد های PC هستند در اختیار خواهید داشت..رایت اضافه کرد جعبه های کوچک بازی بخش مهمی از محرکه لازم برای حضور سیستم عامل VALVE OS(سیستم عامل جدید شرکت بزرگ والو که در حال توسعه است و PC ها رو تبدیل به یه هاب قدرتمند سرگرمی میکنه) در اتاق های نشمین میباشد.اولین استیم ماشین ها قرار است  در سال 2014  در بازار عرضه شوند.

اما درباره  پیچیدگی های ساخت و جمع کردن و نگه داری یه PC مخصوص بازی کردن در مقایسه با نسل بعد چه؟برطبق گفته های رایت نقش انویدیا در بازار PC در حال حاضر  این است که  تا جای ممکن PC GAMING را آسان کنند.بر طبق گفته رایت" ما فکر میکنیم  که این برنامه ها به کام  گیمر ها ی عادی هم خوش اماده هم مورد پسندشان واقع شده است."

شبکه STEAM در حال حاضر از کابران بیشتری نسبت به XBOX LIVE برخوردار است ، او اضافه کرد"نسل کاملا جدید و بزرگی از گیمر ها روی pC فقط با بازی کردن Minecraft , ویا world of tanksرشد و نمو کرده است.

انجمن بزرگی از بازی بازان که عاشق بازی کردن بازی هایشان روی pc هستند.

by Martin Gaston on  

November 29, 2013

ترجمه از اخبار گیم اسپات قابل توجه گیمرهای pc که میدونم توی ایران جمعیتشون کم نیست.

امیدوارم مفید باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صد در صد

و بدون هیچ گونه شک 

pc  pc  pc  pc  pc  pc  pc  pc  :clapping:

لینک به دیدگاه

بله ابته اگه کنسولها بیشتر بازی ها روانحصاری کردند چه کنیم؟

لینک به دیدگاه

این خوب معلومه فقط پی سی 

درسته که اصل بازار فروشش تو کامپیوتر است وهمه اینها هم درست خودمم طرفدارشم ولی 

شاید این حرفهام یه دلیل داشته باشه 

که GPU کنسول های نسل بعدی رو رقیبش زده حالا ناراحته 

البته شاید 

ولی در تک بودن پی سی شکی نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این خوب معلومه فقط پی سی 

درسته که اصل بازار فروشش تو کامپیوتر است وهمه اینها هم درست خودمم طرفدارشم ولی 

شاید این حرفهام یه دلیل داشته باشه 

که GPU کنسول های نسل بعدی رو رقیبش زده حالا ناراحته 

البته شاید 

ولی در تک بودن پی سی شکی نیست

متاسفانه همه اینو میگن یعنی برداشت ها شون اینه دوست خوب مگر انویدیا تمام این سالها چیپ کنسول میزد؟دلیل شرکت نکردن  انویدیا در ساخت و توسعه کنسول ها  رو در یکی از تاپیک هام توی بازی سنتر نوشتم  اگر شد کپی میکنم .و لی کل کلام این بود که یکی از مدیران انویدیا چند سال پیش توی مصاحبه ای گفت که  (پیش بینی کرد تقریبا)که کنسول های بعدی دقیقا معماری pc رو پیش خواهند گرفت چون روی خود pc توسعه داده میشن و اجراشون روی devkitکه مشابه سخت افزار ساخته شده است خیلی راحت تره و دقیقا هم همین شد  خیلی عجیبه چون کنسول دیگه اسم اینا نیست مینی pc قدرتمند بهتره و بنابراین pc خیلی سریع جلو میزنه این سری و دیگه مثل زمانی که خواستن با cpu ساخت سونی cell رقابت کنن نیست. همین الان هم معماری ها ی pc جلو هستن . خدا میدونه چون  سخت افزار کنسول ها دقیقا  مشابه هستش   توی چند سال آینده تفاوت فاحشی رودر قدرت پردازشی شاهد خواهیم بود.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقا مثل "وقتی گربه دستش به گوشت نمیرسه" اینجا کاربرد داره !

چون ریزپردازنده(GPU( های دو کنسول ساخت AMD هست انویدیا میگه PC !

اگر ساخت خودش بود اینطوری می گفت !

البته در زمینه دکستاپ هم خوش قیمت های AMD رقیب سرسختی برای انویدیا بوده اند.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انویدیا اگه جای این حرفا حمایت عملی از PC Gaming می کرد نتیجه بهتری داشت هم محصولش فروش می رفت، هم بازی سازها هم بازیکن ها سود می کردن

سونی و مایکروسافت برای کنسول 300 دلاریشون میلیون ها دلار هزینه استودیوهای بازی سازی و انحصاری کردن بازی ها می کنن

شرکتی مثل انویدیا که کارت گرافیک Mid range اش بالاتر از 300 دلار هست چه سرمایه گذاری در این زمینه کرده؟ 

هرقدر هم تکنولوژی و نوآوری تو کارت های گرافیکش قرار بده وقتی نهایتا بعد از این همه سال فیزیکس اش توی 6/7 تا بازی هم استفاده درست حسابی نشده چه فایده؟

من فقط خدارو شکر می کنم که سایه ی رقیبی به نام AMD همیشه پشت سر nvidia هست وگرنه الان مجبور بودیم همین 780 رو بالای 700 دلار بخریم!

با 700 دلار میشه 2 تا کنسول نسل جدید گرفت (کلی بازی انحصاری و حمایت شرکت ها هم به کنار)

آقای انویدیا ما یه ضرب المثل داریم که "به عمل کار براید..."

لینک به دیدگاه

در سر تر بودن پلتفرم پر قدرت PC شکی نیست اما به شرط هزینه کردن پای اون پرقدرته

اگه منم رو این سیستم یه 660 تی ای ببندم خب معلومه تا آخر روی PS4 رو کم میکنه ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقا مثل "وقتی گربه دستش به گوشت نمیرسه" اینجا کاربرد داره !

چون ریزپردازنده(GPU( های دو کنسول ساخت AMD هست انویدیا میگه PC !

اگر ساخت خودش بود اینطوری می گفت !

البته در زمینه دکستاپ هم خوش قیمت های AMD رقیب سرسختی برای انویدیا بوده اند.

دوست گرامی من فکر میکنم نظر شما اشتباه باشه چون توی بحث قبل تر توضیح دادم شرکت سونی سالها پیش از انویدیا درخواست هم کاری کرد برای هدایت کردن بخش r&d گرافیک کنسول ولی انویدیا قبول نکرد به همین دلیل هر دو شرکت رفتن سراغ Amd !شماببینید چقدر این خنده داره دو شرکت که به خون هم تشنه هستن برای کنسول هایی که تمام قدرت شرکت هاشون به هم وابسته اان رفتن یه جا  گفتن برا ما توسعه بدید حتی بعضی جاها صحبت از دزدی صعنعتی شده بود توی Amd میگفتن مایکروساافت سعی داره اطلاعات سخت افزاری ps4 رو قبل از همگانی شدن بدست بیاره!! Amd هم از یک سخت افزار شبیه هم برا هردو استفاده کرد چون هزینه وحشتناک توسعه اجازه نمیداد متفاوت باشن که کلا هیجان نسل رو نصف کرده .ضمنا اینتل هم شرکت نکرده میشه گفت دستش به گوشت نمیرسه؟؟انویدیا سالهاست داره گرافیک میسازه بازی های روpc رو چقدر رو به جلو برده چقدر تکنولوزی جدید زد همون موقع که گرافیک ps3 رو ساخته بود اون موقع هم خیلی صحبت از pc gamingمیزد .ریلیز crysis 1 رو نمیدونم یادتونه یه نه یک سال تمام انویدیا تبلیغات pcgaming داشت .شاید یه سری از دوستان گیمر pc نباشن ولی همین جور نظر درباره این مسایل دادن خیلی عجیبه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انویدیا اگه جای این حرفا حمایت عملی از PC Gaming می کرد نتیجه بهتری داشت هم محصولش فروش می رفت، هم بازی سازها هم بازیکن ها سود می کردن

سونی و مایکروسافت برای کنسول 300 دلاریشون میلیون ها دلار هزینه استودیوهای بازی سازی و انحصاری کردن بازی ها می کنن

شرکتی مثل انویدیا که کارت گرافیک Mid range اش بالاتر از 300 دلار هست چه سرمایه گذاری در این زمینه کرده؟ 

هرقدر هم تکنولوژی و نوآوری تو کارت های گرافیکش قرار بده وقتی نهایتا بعد از این همه سال فیزیکس اش توی 6/7 تا بازی هم استفاده درست حسابی نشده چه فایده؟

من فقط خدارو شکر می کنم که سایه ی رقیبی به نام AMD همیشه پشت سر nvidia هست وگرنه الان مجبور بودیم همین 780 رو بالای 700 دلار بخریم!

با 700 دلار میشه 2 تا کنسول نسل جدید گرفت (کلی بازی انحصاری و حمایت شرکت ها هم به کنار)

دوست خوب توی امریکا میشه با هفتصد دلار  دو تاکنسول گرفت شما شرایط اینجا رو ببینید با 700 تومان دو تا بازی انحصاری ps4 هم میدن خدمتتون!وقتی کنسول اوردن سه تا چهار میلیون بازیش هم میدن 400 تومان شما یه pc خوب ببنیدین چقدر به صرفه تره .بارها هم گفتم مسئله قیمت یکم ارزون تره amd بخاطر بزرگ بودن شرکته بابا ناسلامتی یارو cpu سازه صد جا  خط تولید داره بزرگ تره قوی تره معلومه باید یک قیمتش ارزون تر باشه  که نیست هم همین الان 290 x اش هم 2 میلیون به بالاست همچین میفرمایید ارزون حالا انگار 500 تومانه!!!!

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

دمت گم داداش خدایی حرف دلمو زدی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست خوب توی امریکا میشه با هفتصد دلار  دو تاکنسول گرفت شما شرایط اینجا رو ببینید با 700 تومان دو تا بازی انحصاری ps4 هم میدن خدمتتون!وقتی کنسول اوردن سه تا چهار میلیون بازیش هم میدن 400 تومان شما یه pc خوب ببنیدین چقدر به صرفه تره .بارها هم گفتم مسئله قیمت یکم ارزون تره amd بخاطر بزرگ بودن شرکته بابا ناسلامتی یارو cpu سازه صد جا  خط تولید داره بزرگ تره قوی تره معلومه باید یک قیمتش ارزون تر باشه  که نیست هم همین الان 290 x اش هم 2 میلیون به بالاست همچین میفرمایید ارزون حالا انگار 500 تومانه!!!!

صحبت من اصلا در مورد بازار ایران و قیمت ها نبود عزیز، نمی دونم شما ازکجای صحبت های من چنین برداشتی کردید

الان که قیمت 780 از 700 دلار سابق شده 499 دلار یعنی انویدیا داره ضرر می ده دیگه؟ یا خط تولیدش فرقی کرده؟ 

البته بحث سر قیمت و اینا نیست

حرف من حمایت از بازی ها بود، اینکه فقط بیاد بگه pc قویتره که خوب توضح واضحات هست، مهم اینه در عمل حمایت کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان حرفهای درستی زدن، هم در مورد قیمتهای انویدیا و هم ضرب المثل گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده...

ولی باید گفت که انویدیا با سری Maxwell یکمی و Volta تقریبا داره کارهای جدیدی انجام میده واسه کم کردن قیمت های کارتهاش، یه چندتا سرچ بزنید تو گوگل همه چیز رو متوجه میشید که این کارتها از نظر قدرت Cuda Core ها ضعیفتر شدن و روی 20 نانومتری ساخته خواهند شد و با تعداد Cuda Core های خیلی بیشتری که نسبت به کارتهای قبلی خواهند داشت(البته این هم باید گفت که شاید در حدود 3/2 قدرت کارتهای قبلی رو خواهند داشت) قیمت خیلی پایینتری دارن!!!

چیز جالب دیگه ای که میشه در مورد این کارتها گفت کار جالب دیگه ای از انویدیا هستش که Stacked Dram اسمش رو گذاشتن که اومدن واسه استفاده مستقیم از چیپ های مموری اونهارو روی GPU نصب میکنن(چیزی که من متوجه شدم) تا سرعت پردازش بالاتر بره و Bandwidth تا حدود 1 ترا بر ثانیه افزایش پیدا میکنه!!!!!!!!

اولین نمونه این کارتها(مدلهای 860 و 860TI) که نمونه های Midrange هستن تا مارس 2014 به بازار وارد خواهند شد(البته بازار یکمی توی این چند ماه بهم ریخت، ماشالله AMD که تونست برنامه های انویدیا رو بهم بزنه، شاید یکمی عقب بیوفته) که قیمت خیلی جالبی در حدود 250 دولار و 2304 کودا خواهند داشت...

post-10788-0-70738400-1385979032_thumb.jpg

واسه من که طرفدار تیم قرمز هستم یکمی سخت هستش ولی فکر میکنم اگه انویدیا بتونه برتری قیمتی AMD رو ازش بگیره... :(

البته تا آخر سال 2014 که کارتهای تاپ 20 نانومتری وارد بازار میشن، AMD هم کارتهای 20 نانومتری خودش رو وارد بازار میکنه که بعید بدونم AMD هم بیکار بمونه، هنوز خبر جدیدی از کارتهای جدید AMD بیرون نیومده...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در سر تر بودن پلتفرم پر قدرت PC شکی نیست اما به شرط هزینه کردن پای اون پرقدرته

اگه منم رو این سیستم یه 660 تی ای ببندم خب معلومه تا آخر روی PS4 رو کم میکنه ;)

PC هیچ وقت نمیتونه برتری کامل رو حفظ کنه !

برفرض شما کارت قدرتمند روز رو دارید !مثلا همین 660ti!

میشه گفت همین الان هم نمیتونه تمام بازیهای روز رو با بالاترین جزئیات در رزولوشن 1080P و بهترین فریم ممکن اجرا کنه(60 فریم)بعضا زیر 30 فریم هم داریم مثل مترو 2033.

ولی میشه گفت یه کنسول 400 دلاری تا 5 سال دیگه به هر بازی که بیاد نه نمیگه ! تا 5 سال دیگه با اون کارت بعید میدونم بشه بازیهای اون زمان رو روی 30 فریم و با جزئیات متوسط و پایین تر بالا بیاره !

دوست گرامی من فکر میکنم نظر شما اشتباه باشه چون توی بحث قبل تر توضیح دادم شرکت سونی سالها پیش از انویدیا درخواست هم کاری کرد برای هدایت کردن بخش r&d گرافیک کنسول ولی انویدیا قبول نکرد به همین دلیل هر دو شرکت رفتن سراغ Amd !شماببینید چقدر این خنده داره دو شرکت که به خون هم تشنه هستن برای کنسول هایی که تمام قدرت شرکت هاشون به هم وابسته اان رفتن یه جا  گفتن برا ما توسعه بدید حتی بعضی جاها صحبت از دزدی صعنعتی شده بود توی Amd میگفتن مایکروساافت سعی داره اطلاعات سخت افزاری ps4 رو قبل از همگانی شدن بدست بیاره!! Amd هم از یک سخت افزار شبیه هم برا هردو استفاده کرد چون هزینه وحشتناک توسعه اجازه نمیداد متفاوت باشن که کلا هیجان نسل رو نصف کرده .ضمنا اینتل هم شرکت نکرده میشه گفت دستش به گوشت نمیرسه؟؟انویدیا سالهاست داره گرافیک میسازه بازی های روpc رو چقدر رو به جلو برده چقدر تکنولوزی جدید زد همون موقع که گرافیک ps3 رو ساخته بود اون موقع هم خیلی صحبت از pc gamingمیزد .ریلیز crysis 1 رو نمیدونم یادتونه یه نه یک سال تمام انویدیا تبلیغات pcgaming داشت .شاید یه سری از دوستان گیمر pc نباشن ولی همین جور نظر درباره این مسایل دادن خیلی عجیبه.

اگر الان بود شک نکنید انویدیا همکاری رو قبول می کرد !

شرایط الان خیلی فرق می کنه .یه زمانی هم نیمی از عنوان ها(بازی) اختصاصی انویدیا بودند ولی الان چی ؟

بحث، بحث حال حاظر هست...

بحث صرفیدن توی ایران نیست اصلا! انویدیا هم که اصلا برای ایران صحبت نکرده(میدونید که سایتش هم ip ایرانی ها رو دسترسی ممنوع کرده).

بله توی ایران با شرایط موجود میصرفه که یک پی سی بخری 5 تومان دوسال هم باهاش بازی کنی با جزئیات بالا ولی با بازی های کرک شده!

خارج از ایران یک شخص کنسول میخره 400 دلار.بازیهایش رو هم میخره 59.99 دلار.بازیهای پی سی رو هم باید همین59.99 بخره ! و میتونه با400 +120 دلار فقط یه کارت 780 بخره !تا 3 سال بعد هم دیگه جوابگوی بازیهای روز نخواهد بود.تازه یکسری عناوین اختصاصی مثل گرندتوریسمو،آنچارتد و ... رو هم که فقط برای کنسولهاست از دست میده.

با این شرایط شما خارج از ایران باشید به حرف انویدیا گوش می کنید و PC گیمینگ می خرید و یا به سمت کنسولها می روید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم همیشه کنسول سونی رو گرفتم دارمشون همه رو باور میکنید هنوز ps1 ps2 رو در کنار ps3 دارم و جالبه شما میگید تمام انحصاری های مهم ps3 رو من اورجینال دارم توی این سالها خیلی هزینه کردم برای خرید بازی ps3 البته یک سالی میشه گیم نگرفتم چون کپی خور نیست دستگاه و دیسک بازی هم کم شده.یعنی از هزینه برای سرگرمی اصلا کوتاه نمیام ولی خودم رو گیمر pc و اونم تیم سبز میدونم .اون دوستمون هم که گفت انویدیا از بازی ها حمایت نمیکنه خیلی عجیبه حمایت از بازی ها؟؟دیگه چکار کنه ؟توی این چند ماهه بینید فقط چند تا بازی بهینه شدن با تکنولوژی انحصاری بهتر از کنسول ارایه شدن دیگه چکار کنن؟؟خدمت کاربر که میگه pc نمیتونه برتری اش رو  حفظ کنه میگم کاملا در اشتباهید چون pc  همیشه برتر بوده و همین الان هم زده جلو اساسی . فقط مسئله قیمت نیست همیشه pcهای قوی گیمینگ گرانتر از کنسول 200 یا 300 دلاری بودن شکی نیست مگر pc ارزون تر بوده نه هیچ وقت ولی گیمر pc همیشه بهاشو رو پرداخته.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...