رفتن به مطلب

مشکل هنگ سیستم هنگام استفاده اینترنت و کار با فایر فاکس

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

دوستان یه مشکل خنده دار دارم

اونم اینه که وقتی دارم از اینترنت و با موزیلا کار میکنم یه دفعه میبینی سیستم کلا هنگ میکنه و مجبورم دستی ریست کنم 

ورژنهای مختلف فایرفاکس رو هم تست کردم از 20 تا 25  همش همین جوریه

تازه وقتی که گوگل کروم نصب میکنم سیستم بلو اسکرین میده 

جدیدا سیستمم اینطوری شده

mpower z77

3570k

2*2 corsair 1600

7950 msi

ویندوز هم عوض کردم

درایور ها هم همه به روزه

بایوس مین هم 17.12 هست

کسی میتونه راهنمایی کنه

post-7332-0-45573400-1386596759_thumb.jpg

حتی با نرم افزار blue screen view هم تست کردم چیزی نشون نمیده

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز بنده با سیستم جدیدم (Z87) مشکل بلو اسکرین داشتم زمانی که تو یکی از سایتهای آپلود (فقط یک آپلود سنتر خاص) میخواستم عکس یا فایلی رو آپلود کنم سیستم بلو اسکرین نشون میداد و سیستم ری استارت میشد

بعد از اینکه ویندور رو کاملا آپدیت کردم دیگه این مشکل باسم پیش نیومد همین الآن هم دوباره امتحان کردم خداروشکر مشکلی نبود

پیشنهاد میکنم ویندوز تون رو اگر آپدیت نکردید اینکارو انجام بدید . ویندوز بنده 7 x64 هست

امیدوارم که مشکل نرم افزاری باشه :)

ویرایش شده توسط Mehdi_Full
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

-اگر درایور beta نصب دارید پاک کنید و آخرین نسخه whql رو نصب کنید.

-از ویندوز دیگه ای استفاده کنید(ویندوز آپدیت و بروز).

-نهایتا اگر تنظیمات خاصی در بایوس انجام دادید(اورکلاک و هرنوع دستکاری) به حالت اولیه برگردونید یا بایوس رو به نسخه قبلی تنزل دهید.

لینک به دیدگاه

دوست من منم مدتی این مشکل رو با کروم داشتم و با اپدیت کردن ویندوز مشکلم حل شد

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان از راهنماییهاتون سپاسگزارم

ولی من یه نسخه از ویندوز 7 که اپدیت نوامبر 2013 بود رو نصب کردم باز هم همین مشکل رو داشتم

من خودم شکم به انتی ویروسه

کسی این انتی ویروس avira suit 2014 رو نصب کرده ببینه سالمه یا نه

فکر میکنم باگ داره  انتی ویروسم 

من فقط موقع استفاده از اینترنت این مشکل رو دارم

وگرنه الان کال اف گاست بتل 4 مورتال کمبات و فیفا 14 رو رو سیستم نصب دارم و اینها رو اگر 3 یا 4 ساعت هم بازی کنم سیستمم مشکل نداره (از نظر درایور کارت گرافیک میگم )

حتی فیلم هم که نگاه میکنم بازم مشکلی ندارم فقط و فقط مشکل با اینترنته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

-اگر درایور beta نصب دارید پاک کنید و آخرین نسخه whql رو نصب کنید.

-از ویندوز دیگه ای استفاده کنید(ویندوز آپدیت و بروز).

-نهایتا اگر تنظیمات خاصی در بایوس انجام دادید(اورکلاک و هرنوع دستکاری) به حالت اولیه برگردونید یا بایوس رو به نسخه قبلی تنزل دهید.

درود معین خان

فکر نمیکنم درایور گرافیک باشه چون داخل بازیها اصلا مشکل ندارم

ویندوز با اپدیت تا نوامبر2013 هم نصب کردم باز هم همین طوره

داخل بایوس هم تنظیمات دیفالت هست چیزی رو دست نزدم (یعنی بنده اصلا اهل اور واینجور چیزا نیستم)

لینک به دیدگاه

ولی من یه نسخه از ویندوز 7 که اپدیت نوامبر 2013 بود رو نصب کردم باز هم همین مشکل رو داشتم

وگرنه الان کال اف گاست بتل 4 مورتال کمبات و فیفا 14 رو رو سیستم نصب دارم و اینها رو اگر 3 یا 4 ساعت هم بازی کنم سیستمم مشکل نداره (از نظر درایور کارت گرافیک میگم )

بنده هم شکم به آنتی ویروس رفت که پاکش کردم اما بازم مشکل برقرار بود

به بایوس هم شک کردم که بعد از دانگرید بازم مشکل پابرجا بود

اما بعد از آپدیت کلا مشکل حل شد یعنی الآن آنتی ویروس نصبه + آخرین ورژن بایوس و درایورهام هم همه به روزه

تو آپدیتهای جدید یکسری مشکلات بیخودی باسه سیستم بوجود میاد البته بعضی از آپدیتها مثل اجرا نشدن برنامه ها و ارور دادن اتوماتیک در زمان ورود به ویندوز

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

جسارتا اروری که بلو اسکرین میده چیه؟؟

میتونین یه عکس ازش بزارین یا کدشو عنوان کنین؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

شما با مرورگر های دیگه تست کردید؟

پیشنهاد میکنم از مرورگر Comodo Dragon استفاده کن-بسیار سریعتر و امن تر از کروم

اگه تو تنظیمات موزیلا گزینه برای بازگشت به تنظیمات پیش فرض هست یکبار این کارو بکن من موزیلا ندارم چک کنم ببینم داره یا نه

تنظیمات پروکسی تو setting مرورگر رو غیر فعال کن

با نرم افزار های پاکسازی مثل CCleaner یاadvanced  SystemCare 7 تمام اثرات باقی مونده از اینترنت رو پاک کن(کوکی ها-کش ها-history )

لینک به دیدگاه

سلام

من هم از وقتی که همین آنتی ویروس رو نصب کردم و با فایرفاکس کار میکنم 2- 3 باری بلو اسکرین داده و ریستارت کرده در حالی که قبلا این طور نبود، هم ویندوز 7-64x نوامبر 2013 و هم درایو کارت  آخرین ورژن هست، این آنتی ویروس رو روی یه لبتاب هم که نصب کردم واسه اونم  موقع کار با فایر فاکس همین ارور رو داده

ویرایش شده توسط PETRONAS
لینک به دیدگاه

با سلام...

منم مشکل شمارو داشتم با این تفاوت که ارور display sttoped.....ماله درایو میداد..این ارورم فقط زمان اینترنت میومد....تو بازیم هیچ مشکلی نداشتم.. الان avira هم نصبه... همه دوستان هرکدوم یه نظر میدادن... یکی دایرکت ایکس.. یکی اپدیتها... یکی ورژن ویندوز..یکی خازنای گرافیک... ولی 50تا از کورکلاک و مموری کلاک کم کردم تا الان که مشکلم حل شده!!!! خدا نکنه یه وقت یه ارور گریبانگیر کسی بشه.....

لینک به دیدگاه

ورژن adobe flash player for IE & chrome & firefox رو حتما حتما بروز و آخرین نسخه رو نصب کن. و تیک آپدیت اتوماتیک رو بدار.

این فلش پلیر خیلی اوقات باعث میشه سی پی یو بی خودی لودش بره بالا و گرم شه سیستم (یه جور بنچ مارک گیری هست انگار!! ) که اگه سیستم مختصری به لحاظ سی پی یو و رم و گرافیک استیبل نباشه باعث خطا و به دنبال اون بلو اسکرین و ریست میشه.

احتمال این لود بالا رو هم تحریم adobe برای ip های ایرانی و عدم دسترسی این برنامه به سورس adobe جهت آپدیت یا هرچیز دیگه میدونم....

و اما یه نکته بی ربط به تاپیک.

اگر میتونید جلوی ویروس رو دستی بگیرید، هیچ نرم افزار آنتی ویروسی نصب نکنید که این آنتی ویروس خودش بدتر از ویروسه!

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

جسارتا اروری که بلو اسکرین میده چیه؟؟

میتونین یه عکس ازش بزارین یا کدشو عنوان کنین؟؟

سلام

ارور بلو اسکرینش اونقدر سریع میاد وسیستم رو ریست میکنه که من فقط صفحه ابی شو میبینم اصلا نوشته ها شو نمیتونم بخونم که بتونم ازش عکس بزارم

میگم جلبش اینه که با فایرفاکس سیستم هنگ میکنه وبلو اسکرین نمیده اصلا فقط با کروم بلو اسکرین میاد

دوستان حالا میخوام دوباره ویندوز عوض کنم ایندفعه به جای اویرا میخوام اواست نصب کنم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...