رفتن به مطلب

صدا در هارد سیگیت

payman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه هارد سیگیت 2 ترا دارم که دو سه روزه دارم ازش استفاده میکنم. از همون روز اول وقتی سکوت باشه تقریبا هر یکی دو دقیقه یه بار یه صدای جیر در حد یه ثانیه ازش میاد

هارد قبلی من مکستور بود و همچین صدایی نمیداد میخاستم بدونم این طبیعیه ؟

ضمنا خود هارد از نظر فیزیکی و نرم افزاری هیچ مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

سلام

بله دوست عزیز صدا کاملا طبیعی میباشد.

بنده هم دو عدد از همین هاردها دارم که از نویی شون همین صدا را میداند و 

الان نزدیک به 6 ماهه بدون هیچ مشکلی کار میکنند.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست این صدا رو فقط هارد 2ترا مارک سیگیت داره که بعد از مدتی از کارکرد اکش بوجود میاد سری 2تراسیگیت خیلی بد ازاب در اومد به نظر من ردش کن بره وسترن بگیر میخای لاشه2ترا خودم رو نشون بدم :unsure:  :excl:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

برا منم واسه لپ تاپ این صدا بودش / الان این سومین هارد هستش که این همون صدا رو داره و بیخیال شدم / البته با برنامه هایی که دوستان گفته بودن تست گرفتم و مشکلی نبود تو هارد ولی با این حال عوض کردم و دیدم هر 3 تاش اینجورین

توشیبا 750 گیگ

و 2 تای آخری هم سامسونگ 1 ترا

صدا شبیه به کلیک ماوس بودش

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

یه سوال شما از تبدیل برای برقش استفاده کردی؟

لینک به دیدگاه

سلام

بله دوست عزیز صدا کاملا طبیعی میباشد.

بنده هم دو عدد از همین هاردها دارم که از نویی شون همین صدا را میداند و 

الان نزدیک به 6 ماهه بدون هیچ مشکلی کار میکنند.

پس یعنی باید صبر کنیم آب بندی بشه ؟! صداش خیلی آزاردهنده نیست و در حد یه ثانیه انگار که هد جابجا میشه ولی خب نگران بودمه نکنه فقط این هارد مشکل داره

سلام

دوست این صدا رو فقط هارد 2ترا مارک سیگیت داره که بعد از مدتی از کارکرد اکش بوجود میاد سری 2تراسیگیت خیلی بد ازاب در اومد به نظر من ردش کن بره وسترن بگیر میخای لاشه2ترا خودم رو نشون بدم :unsure:  :excl:

مال من که نو هست ولی خودم بین سیگیت و وسترن دو به شک بودم منتهی وسترن گرین 7200 دور نیست و سرعتش پایینه بلک هم خیلی گرونه نمیصرفه. هرچند برای ویندوز از SSD استفاده میکنم

سلام دوست عزیز

یه سوال شما از تبدیل برای برقش استفاده کردی؟

نه برقشو مستقیم زدم

ویرایش شده توسط payman
لینک به دیدگاه

پس یعنی باید صبر کنیم آب بندی بشه ؟! صداش خیلی آزاردهنده نیست و در حد یه ثانیه انگار که هد جابجا میشه ولی خب نگران بودمه نکنه فقط این هارد مشکل داره

خیر نیازی به آب بندی ندارد

برای بنده هنوز هم همان صدا را میدهد

و بعد از یک مدت بهش عادت میکنید.

بنده هم اوایل خریدم همین احساس شما را داشتم اما بعد از پرس و جو

از اهل فن متوجه شدم این صدا عادی است و هیچ مشکلی ندارد.

ویرایش شده توسط Mohammad.J
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه هارد ها بعد از چند وقت به صدا میافتن من که تا حالا کلی هارد داشتم همه همین جور شدن چه قدیم که مکستور بود سامسونگ و توشبیا هم داشتم صداشون از همه بیشتر بود.وسترن و سیگیت هم صدا میدن ولی خیلی ضعیفه صداشون .صدای سامسونگ ها خیلی زیاده.

لینک به دیدگاه

هارد بنده هم سیگبت هست اما با این هارد کلا مشکل دارم یک بار کلا سوخته باز دوباره این مارک خریدم فعلا که خوب کار میکنه

اما گاهی اوقات ویندوز بالا نمیاره  :) وسترن انتخاب بعد من هست ببینم چی در میاد کیفیتش  ;)

لینک به دیدگاه

من از هرکی پرسیدم یه چیزی میگه همه هاردها هم یه صدای به خصوص دارن. کلا از این جور قطعات مکانیکی و غیر قابل اعتماد خوشم نمیاد ای کاش قیمت اس اس دی معقول تر بود که میشد استفاده گسترده تری کرد

لینک به دیدگاه

منم یه هارد 500 داشتم صدا میداد الان دیگه اصلا کار نمیکنه! نمیدونم کجا ببرم درستش کنم که آدم مطمئنی باشه... به خاطر اطلاعات روش

لینک به دیدگاه

متاسفانه بیشترین خرابی های هارد به سیگیت مربوط میشه

هارد هایی مثل وسترن وقتی دیدکت نمیشن که بردش سوخته باشه و یا هد و دیسک اون خراب بشه

ولی سیگیت نسبت به بد سکتور های زیاد حساس هستن و با کوچیکترین مشکل دیتکت نمیشن............

وقتی برای چند ماه (مثلا 6 ماه) از هارد زیاد استفاده نمیشه سرعتش میاد پایین و بعضی وقت ها دیتکت نمیشه!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

صدای هاردت خیلی طبیعیه و اصلا ازش نترس و باخیال راحت کار کن باهاش

وجود این صدا به خاطر بالا بودن دور دیسک هارده 

هاردهای ظرفیت بالا و دور 7200و 64mb کلا این صدا رو میدن

بنده دو ساله از نمونه هارد شما استفاده میکنم و مشکلی هم نداشته

ویرایش شده توسط shadmehr007
لینک به دیدگاه

غصه نخور دوست گرامی برای شما چند روزه اینطوری . من 1.5 ترابایت دارم  الان 3 ساله همین صدا رو میده :(

ویرایش شده توسط hassan820
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من یه هارد مکستور 320 دارم که هر وقت چیزی می خوام بهش کپی کنم صدا درمیاره و سرعتش هم کند می شه به نظرتون مشکلش چیه؟

لینک به دیدگاه

به یک ترا دو ترا نیست !

من هارد 500 سیگیت دارم

تنها صدایی که کیسم میده صدای هارد هست بقیه چیزا فول سایلنتن !

هرکاری هم کردم خفه نشد

عجب حنجره ای داره ...

لینک به دیدگاه

سلام من یه هارد مکستور 320 دارم که هر وقت چیزی می خوام بهش کپی کنم صدا درمیاره و سرعتش هم کند می شه به نظرتون مشکلش چیه؟

خوب عزیز تقریبا طبیعیه ! شما هنگام کپی فایل از کل سرعتش داره استفاده میکنی و هارد هم داره به شددت میچرخه و صدا میده

هرچیزی که فعالیت کنه صدا میده دیگه !

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

من 2 ساله دو تا از این هاردا دارم ! که صدا میدن .... اصلاً هم مشکلی ندارن ! ولی صدا هست که هست !

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزيز من با هاردهاي وسترن و سيگيت هر دو اين مشكل رو داشتم. صدايي زوزه مانند. شبيه وزززززززززززز

بعد از بررسي هاي زياد و پرسش از خود شركت هاي سازنده، به اين نتيجه رسيدم كه اگه هاردهاي جديد كه رابط اونها SATA III يا SATA 6Gb/S و دور بالا هستند رو به رابط SATA II يا SATA #3Gb/S‌وصل كنيد همچين صدايي ميدن. اين تجربه‌ي شخصي بنده بود. ممكنه مشكل شما هم اين باشه.

لینک به دیدگاه

سلام

به سایت سازنده سر بزن ببین اپدیت فیرم ویر داره اپدیتش کن ولی از اطلاعاتت بک اپ بگیر

لینک به دیدگاه

متاسفانه بیشترین خرابی های هارد به سیگیت مربوط میشه

هارد هایی مثل وسترن وقتی دیدکت نمیشن که بردش سوخته باشه و یا هد و دیسک اون خراب بشه

ولی سیگیت نسبت به بد سکتور های زیاد حساس هستن و با کوچیکترین مشکل دیتکت نمیشن............

وقتی برای چند ماه (مثلا 6 ماه) از هارد زیاد استفاده نمیشه سرعتش میاد پایین و بعضی وقت ها دیتکت نمیشه!

کاملاً ایشون درست میگن ! همین مشکل یه هارد 2ترا منو به باد داد ! الان نمیدونم چطور اون بد سکتور هارو درست کنم ! یعنی هارد بالا نمیاد کا به صورت بوت درستش کنم ... چون روش اطلاعات مهم هستش اعتمادم نمیکنم بدم جایی تعمیر کنن ... 1.5 ساله همینوط مونده یه گوشه !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...