رفتن به مطلب

دوستانی که asus vivo tab smart دارن کمک کنند

qoqnoos
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوست عزیز اگر منظورتون این مدل هست : http://www.mobile.ir/tablets/specifications-37089-asus-vivotab-smart.aspx

که برای کار با نرم افزار های مهندسی اصلا توصیه نمیشه. کلا برای اتوکد زیر core i3 اذیتتون میکنه.

من خودم یه نت بوک با پردازنده اتم دارم وقتی که تو کروم بالای 7-8 تا تب باز میکنی به شدت کند میشه و حتی مدتی برنامه not responding میشه. متلب رو هم با بدبختی اجرا میکنه و مسلما اگه کارای شبیه سازی سنگین تر بکنی باهاش ممکنه حتی زود به زود هنگ کنه. خلاصه اینکه تبلت یا لپ تاپ با پردازنده اتم فقط به درد دانلود ، آفیس و گشت و گذار تو اینترنت میخوره ( که همونشم به روونی لپ تاپ ها و تبلت های core i نیست. )

یه نظرم با همین هزینه یه تبلت خوب اندرویدی+لپ تاپ core i بگیرید به جفت اهدافتون میرسید ( هم تجربه وب گردی روون تر خواهید داشت هم autocad رو راحت اجرا میکنید ...

لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز اگر منظورتون این مدل هست : http://www.mobile.ir/tablets/specifications-37089-asus-vivotab-smart.aspx

که برای کار با نرم افزار های مهندسی اصلا توصیه نمیشه. کلا برای اتوکد زیر core i3 اذیتتون میکنه.

من خودم یه نت بوک با پردازنده اتم دارم وقتی که تو کروم بالای 7-8 تا تب باز میکنی به شدت کند میشه و حتی مدتی برنامه not responding میشه. متلب رو هم با بدبختی اجرا میکنه و مسلما اگه کارای شبیه سازی سنگین تر بکنی باهاش ممکنه حتی زود به زود هنگ کنه. خلاصه اینکه تبلت یا لپ تاپ با پردازنده اتم فقط به درد دانلود ، آفیس و گشت و گذار تو اینترنت میخوره ( که همونشم به روونی لپ تاپ ها و تبلت های core i نیست. )

یه نظرم با همین هزینه یه تبلت خوب اندرویدی+لپ تاپ core i بگیرید به جفت اهدافتون میرسید ( هم تجربه وب گردی روون تر خواهید داشت هم autocad رو راحت اجرا میکنید ...

خیلی ممنون از نظرتون .

توی آفیس روون هست یا نه مثلا ویرایش و نمایش پاورپوینت ؟

تبلت های اندرویدی آفیس و فونت های فارسی رو کامل ساپورت میکنن ؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از نظرتون .

توی آفیس روون هست یا نه مثلا ویرایش و نمایش پاورپوینت ؟

تبلت های اندرویدی آفیس و فونت های فارسی رو کامل ساپورت میکنن ؟

-کلا پردازنده های اتم هز جا که حجم فایل در حال ویرایش زیاد باشه اذیت میکنن. برای مثال تو پاور پوینت اگه 10-20 تا اسلاید داشته باشی مشکل خاصی وجود نداره ولی به نسبت افزایش اسلاید ها عملکرد برنامه کند تر و کند تر میشه. مثلا من اسلاید های درسی یکی از واحد های درسیم رو که با نت بوک مرور میکردم، فصل هایی که 50-60 تا اسلاید بود رو با تاخیر چند ثانیه ای اسکرول میکرد. یعنی اول اسکرول میکنی و بعد چند ثانیه این عمل انجام میشه و میشه نتیجه رو دید ( اسکرول آنی انجام نمیشه که بشه دقیق و در یک بار عمل تصویر رو برای کار بعدی آماده کرد)...

-مایکروسافت آفیس که در اندروید وجود نداره ولی نرم افزار های زیادی هستند که فایل های آفیس رو میشه نمایش و ویرایش کرد ( البته معمولا سه نرم افزار word excel و powerpoint در پکیجشون هست.) ولی خوب راحت میشه فایل رو تایپ و ادیت کرد و تغییرات پیشرفته تر رو در آفیس ویندوز انجام داد و خروجی گرفت.

بله فارسی کاملا ساپورت میشه و اگر هم نشه با دانلود کیبورد فارسی برای اندروید میشه این کار رو انجام داد که اکثر کیبورد هایی که در اینترنت وجود دارن فارسی رو ساپورت میکنن...

-البته این رو هم بگم پردازنده های جدید اتم خیلی بازدهیشون بالاتر رفته و این مشکلات کمتر دیده میشه و شاید تو آفیس اذیت نشید ولی نرم افزار های برنامه نویسی و امثال mathlab و autocad رو میتونم تضمین کنم که کندیش واقعا اعصابتون رو خورد کنه ...  ;)

ویرایش شده توسط Amir751
لینک به دیدگاه

این تبلت رو برای پدرم میخوام که توی تدریس دانشگاه به جای لپ تاپ ازش استفاده کنه میخوام ببینم بازدهی تبلت های ویندوزی با این قیمت میصرفه یا نه ؟؟؟؟

دوست عزیز خودم موبایل اندروید htc دارم و کلی نرم افزار و روت و غیره انجام دادم ولی جنس قلم و فونت مثل آفیس ویندوز نمیشه یعنی فونت هایی مثل b nazani و b mitra ، آیا شما نرم افزاری سراغ داری که فایل office رو بدون به هم ریختگی بشه نشون داد و ویرایش کرد ؟

ویرایش شده توسط qoqnoos
لینک به دیدگاه

این تبلت رو برای پدرم میخوام که توی تدریس دانشگاه به جای لپ تاپ ازش استفاده کنه میخوام ببینم بازدهی تبلت های ویندوزی با این قیمت میصرفه یا نه ؟؟؟؟

دوست عزیز خودم موبایل اندروید htc دارم و کلی نرم افزار و روت و غیره انجام دادم ولی جنس قلم و فونت مثل آفیس ویندوز نمیشه یعنی فونت هایی مثل b nazani و b mitra ، آیا شما نرم افزاری سراغ داری که فایل office رو بدون به هم ریختگی بشه نشون داد و ویرایش کرد ؟

مسلما نمی ارزه چون شما با حدود 20-30 درصد هزینه بیشتر میتونید تبلتی بگیرید که قدرت پردازشی و گرافیکی به مراتب بالاتری رو ارائه میده. مثلا acer w700 ;که یکی از دوستان من داره و واقعا چیزی از یک لپ تاپ core i5 کم نداره. یا اگر میخواید اونقدر هزینه نکنید با قیمت همین vivo tab که مد نظر خودتونه یه اولترابوک بگیرید براشون سالها جوابگوی کارشون خواهد بود و حمل و نقلش هم به راحتی تبلت هست. کلا تبلت ها به درد presentation نمیخورن چون اولا باید برای گرفتن خروجی vga تبدیل hdmi به vga بزنید که یه درد سره. نبود کیبورد و موس هم ممکنه مشکل ساز شه . اگر هم بخوان موس و کیبورد رو هم حمل کنن که باز مشکل تر از حمل یه لپ تاپ خواهد بود.

بله روش هایی هستن که بشه فونت های فارسی و انگلیسی رو رو اندروید ریخت تا نمایش فایل ها درست بشه. ( البته فکر کنم باید تبلت root بشه ) .

در مجموع فکر میکنم شما به فکر یه لپ تاپ برای ایشون باشید. تو تبلت ویرایش فایل های آفیس واقعا مشکله ( برای مثال شما فکر کن با تاچ بخواید کرسر رو ببرید به یه جای خاص متن که نیاز به ادیت داره که از هر 5 بار 3 بار با خطا صورت میگیره بعد کیبورد مجازی ویندوز رو باز کنید که خودش نصف صفحه رو اشغال میکنه بعد ادیت کنید. خطا در لمس دکمه های کوجک آفیس در حالت تاچ رو هم اضافه کنید)...

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون لپ تاپ هست میخواستن برای حمل آسان تبلت بگیرن که با این اوصاف نمیصرفه .

چون تبلت های سری core i که از 2500 به بالا قیمت میخوره که میشه با این هزینه یه لپ تاپ فول دیگه گرفت .

و ultra book ها هم خوندم cpu هاشون که پسوند u داره ، بازدهی cpu های لپ تاپ های معمولی رو نداره و کلاکشون رو پایین آوردن و محدود کردن تا گرما تولید نکنند چون بدون فن هستند ولی باز هم به نظر میرسه همین ultrabook ها برای کسایی که گجت سبک در کنار راندمان بالا میخوان به صرفه ترین هست ، درسته ؟

ویرایش شده توسط qoqnoos
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون لپ تاپ هست میخواستن برای حمل آسان تبلت بگیرن که با این اوصاف نمیصرفه .

چون تبلت های سری core i که از 2500 به بالا قیمت میخوره که میشه با این هزینه یه لپ تاپ فول دیگه گرفت .

و ultra book ها هم خوندم cpu هاشون که پسوند u داره ، بازدهی cpu های لپ تاپ های معمولی رو نداره و کلاکشون رو پایین آوردن و محدود کردن تا گرما تولید نکنند چون بدون فن هستند ولی باز هم به نظر میرسه همین ultrabook ها برای کسایی که گجت سبک در کنار راندمان بالا میخوان به صرفه ترین هست ، درسته ؟

cpu های سری U فرکانس پایشون پایین تره و زمانی که از حداکٍثر قدرتشون استفاده بشه تا فرکانس های نزدیک به مدل های معمولی turbo boost میکنه. در مجموع شاید 20-30 درصد ضعیف تر از مدل های لپ تاپی باشن. ولی تبلت دوست من که تازه ivy bridg بود و گرافیک جداگانه هم نداشت (core i5 U) راحت pes2014 رو تو حداکثر تنظیمات روون اجرا میکرد. مسلما سری haswell باید قویتر هم شده باشن پس نگرانی از جهت قدرتشون وجود نداره.

کی گفته فن ندارن تا جایی که من میدونم تمام تبلت ها و اولترا های core i همه فن دارن و خنک سازی بدون فن فقط در سری اتم وجود داره. برای مورد استفاده شما فکر میکنم بهترین گزینه همون ultrabook ها باشن. از نظر قدرت هم نگران نباشید سری U HASWELL قدرتش حداقل در حد sandy bridge معمولی هست . قدرت گرافیکشم که به مراتب بالاتر از سری های قبلیه ...  ;)

لینک به دیدگاه

cpu های سری U فرکانس پایشون پایین تره و زمانی که از حداکٍثر قدرتشون استفاده بشه تا فرکانس های نزدیک به مدل های معمولی turbo boost میکنه. در مجموع شاید 20-30 درصد ضعیف تر از مدل های لپ تاپی باشن. ولی تبلت دوست من که تازه ivy bridg بود و گرافیک جداگانه هم نداشت (core i5 U) راحت pes2014 رو تو حداکثر تنظیمات روون اجرا میکرد. مسلما سری haswell باید قویتر هم شده باشن پس نگرانی از جهت قدرتشون وجود نداره.

کی گفته فن ندارن تا جایی که من میدونم تمام تبلت ها و اولترا های core i همه فن دارن و خنک سازی بدون فن فقط در سری اتم وجود داره. برای مورد استفاده شما فکر میکنم بهترین گزینه همون ultrabook ها باشن. از نظر قدرت هم نگران نباشید سری U HASWELL قدرتش حداقل در حد sandy bridge معمولی هست . قدرت گرافیکشم که به مراتب بالاتر از سری های قبلیه ...  ;)

اگه مشکل حرارتی ندارن پس برای چی سرعتشون رو پایین آوردن و محدود کردن ؟

شما این مدل ها رو نگاه کن و تفاوت بین خنک کننده ها رو ببین ، عکس های زیر لپتاپ با cpu معمولی :

post-13330-0-25032400-1389200000_thumb.jpg

post-13330-0-85804400-1389199978_thumb.jpg

این ها هم تازه ultrabook هستن حالا ببین تبلت های core i چه جوری پشت lcd فن میزارن ؟؟؟

post-13330-0-66627300-1389200014_thumb.jpg

post-13330-0-64881200-1389200029_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

در ضمن تبلت دوستتون 3 تومن قیمتش هست که با این پول میشه سری g اسوس یا msi گرفت .

لینک به دیدگاه

اگه مشکل حرارتی ندارن پس برای چی سرعتشون رو پایین آوردن و محدود کردن ؟

شما این مدل ها رو نگاه کن و تفاوت بین خنک کننده ها رو ببین ، عکس های زیر لپتاپ با cpu معمولی :

attachicon.gifcsm_N550_UnterseiteOffen_834c21d01d 1600x1200.jpg

attachicon.gifboden3 1600x1200.jpg

این ها هم تازه ultrabook هستن حالا ببین تبلت های core i چه جوری پشت lcd فن میزارن ؟؟؟

attachicon.gifcsm_unten_auf_07_e17e9dee84 1600x1200.jpg

attachicon.gifcsm_Vivobook_Innereien_11c1135995 1600x1200.jpg

دوست عزیز شما همون w700 رو عکساشو ببینید متوجه میشید که فن کار گذاشتن توش ( چجوریشو میتونید از خودشون بپرسید) ;)  . حتی ظریف ترین و باریک ترین تبلت core i که surface pro باشه به صورت اکتیو خنک میشه (یعنی با فن).

دلیل اینکه فرکانس و ولتاژ رو پایین آوردن به خاطر عمر باطری بیشتر و فضای محدود تر برای کار گذاشتن فن و هیت سینک بزرگتر و بالا بردن عمر باتری هست ...

شما یه سرچ بکن جواب همه سوالاتون موجوده. معمولا سوالاتی رو تو تاپیک مطرح میکنن که پیدا کردن پاسخش تو اینترنت مشکل باشه !  ^_^

در ضمن تبلت دوستتون 3 تومن قیمتش هست که با این پول میشه سری g اسوس یا msi گرفت .

بله 3700 هست. برای همین گفتم ultrabook به صرفه تر هست!

ویرایش شده توسط Amir751
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما همون w700 رو عکساشو ببینید متوجه میشید که فن کار گذاشتن توش ( چجوریشو میتونید از خودشون بپرسید) ;)  . حتی ظریف ترین و باریک ترین تبلت core i که surface pro باشه به صورت اکتیو خنک میشه (یعنی با فن).

دلیل اینکه فرکانس و ولتاژ رو پایین آوردن به خاطر عمر باطری بیشتر و فضای محدود تر برای کار گذاشتن فن و هیت سینک بزرگتر و بالا بردن عمر باتری هست ...

شما یه سرچ بکن جواب همه سوالاتون موجوده. معمولا سوالاتی رو تو تاپیک مطرح میکنن که پیدا کردن پاسخش تو اینترنت مشکل باشه !  ^_^

بله 3700 هست. برای همین گفتم ultrabook به صرفه تر هست!

دوست عزیز من تمام سرچ هام رو کردم و همه ریویوها و تست ها و بنچمارک های اینترنت رو مطالعه کردم و اون عکس ها هم از همن مطالعه ها دراومده ولی اینجا پست زدم چون دنبال تجربه کاربری استفاده از این گجت بودم و میخواستم ببینم کاربرها راضی هستن یا نه ؟ که جواب این سوال رو سایت ها نمیدن بلکه کاربرها میدن .

و باز هم میگم خنک کننده تبلت های core i کارایی لازم رو نداره و برای همین فرکانسشون محدود شده .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من تمام سرچ هام رو کردم و همه ریویوها و تست ها و بنچمارک های اینترنت رو مطالعه کردم و اون عکس ها هم از همن مطالعه ها دراومده ولی اینجا پست زدم چون دنبال تجربه کاربری استفاده از این گجت بودم و میخواستم ببینم کاربرها راضی هستن یا نه ؟ که جواب این سوال رو سایت ها نمیدن بلکه کاربرها میدن .

و باز هم میگم خنک کننده تبلت های core i کارایی لازم رو نداره و برای همین فرکانسشون محدود شده .

مگه بنده جز این گفتم ؟!  :D

"دلیل اینکه فرکانس و ولتاژ رو پایین آوردن به خاطر عمر باطری بیشتر و فضای محدود تر برای کار گذاشتن فن و هیت سینک بزرگتر و بالا بردن عمر باتری هست ..."

مسلما وقتی نشه هیت سینک بزرگتر گذاشت باید دما کنترل شه ...

موفق باشید  ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...