رفتن به مطلب

تامین برق برای گرافیک sapphire 6870

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا سلام خسته نباشید من امروز انشالله میخوام گرافیک 6870  بخرم فقط یه سوال هست که بدجور اعصابمو خورد کرده

پاوری که روی سیستم من هست ردمکس 530 وات هست و یدونه خروجی 6+2 داره حالا میخواستم بدونم واسه راه انداختن 6870 یدونه 6 پین کافیه؟؟؟یا دوتا باید بذارم؟؟؟اخه تو سایتش نوشته بود که یکیش واسه برق خود گرافیکه و یکیشم واسه کراس کردن

از کمکتون ممنون بروبکس B)

لینک به دیدگاه

اقا یعنی کسی نیس کمکمون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هردو اتصال پاور باید وصل باشه وگرنه دردرازمدت باعث صعف درمدارتغذیه کارت میشه  و اصلا توصیه نمیشه!

حتی الامکان ازتبدیل برق مولکس به 6پین استفاده کنید یا پاوررو تعویض کنید که خیلی بهترهست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هردو اتصال پاور باید وصل باشه وگرنه دردرازمدت باعث صعف درمدارتغذیه کارت میشه  و اصلا توصیه نمیشه!

حتی الامکان ازتبدیل برق مولکس به 6پین استفاده کنید یا پاوررو تعویض کنید که خیلی بهترهست

اقا حمید میخواستم یدونه پاور 585 گرین یا 600 بخرم

به نظرت کافی هست یا نه؟؟

واسه این پاورم اگه تبدیل مولکس به 6 پین بگیرم ممکنه که سیستم بر اثر کمبود برق بسوزه؟!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

به نظرت کافی هست یا نه؟؟

واسه این پاورم اگه تبدیل مولکس به 6 پین بگیرم ممکنه که سیستم بر اثر کمبود برق بسوزه؟!!!!!!!!!!!

سلام داش مصطفی. دادا خریدی کارتو؟؟ دادا شاخه +12V  باور شما بالای 22 AMP  شدت جریان داره یدونه 8PIN  ک باورت داره اون یکی رو باید تبدیل مالکس ب ای ت اکس تهیه کنی

ویرایش شده توسط ALCATRAZ
لینک به دیدگاه

سلام داش مصطفی. دادا خریدی کارتو؟؟ دادا شاخه +12V  باور شما بالای 22 AMP  شدت جریان داره یدونه 8PIN  ک باورت داره اون یکی رو باید تبدیل مالکس ب ای ت اکس تهیه کنی

سلام عزیزم

مترضی ساعت 7:30 میرم کارتو بیارم فقط الان این سوالو پرسیدم  که مشکلی واسم پیش نیاد

فکر کنم باید پاور رو عوض کنم

واقعا این پاورآشغالو بم چاپوندن نه pfc active داره نه قدرت دقیقشو نوشته خدایا عجب اشتباه بزرگی کردم(همون غلط کردم هست!!!!)

لینک به دیدگاه

سلام عزیزم

مترضی ساعت 7:30 میرم کارتو بیارم فقط الان این سوالو پرسیدم  که مشکلی واسم پیش نیاد

فکر کنم باید پاور رو عوض کنم

واقعا این پاورآشغالو بم چاپوندن نه pfc active داره نه قدرت دقیقشو نوشته خدایا عجب اشتباه بزرگی کردم(همون غلط کردم هست!!!!)

دادا؟؟ مگه REAL  نیست؟؟ اگه REAL  نباشه ک 8PIN نداره.!! :blink:

ویرایش شده توسط ALCATRAZ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام رفیق

کارتهایی که تغذیه برقشو بیشتر از یک سوکت باشه اگه یدونه از سوکتها تغذیه بشه کارت اصلا تصویر نمیده و حتما باید برقش بطور کامل تغذیه بشه

و پاور 585 عالیه تو امضاء رو نگاه کنی من همین دوتا قطعه رو دارم و عالی جواب میده البته اگه در اینده بفکر کراس کردن هستی از همین الان یه پاو مخصوص کراس تهیه کن 

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

دادا؟؟ مگه REAL  نیست؟؟ اگه REAL  نباشه ک 8PIN نداره.!! :blink:

چرا مرتضی جان به ظاهر که ریل هست و یدونه 6+2 داره اما روی پاور میزان بازدهیش 75 درصده

دوتا مولکس بیشتر نداره!!!!!!!!!! :wacko:  :blink:

من موندم با این پاور چیکار کنم!!!!! :blink:

سلام رفیق

کارتهایی که تغذیه برقشو بیشتر از یک سوکت باشه اگه یدونه از سوکتها تغذیه بشه کارت اصلا تصویر نمیده و حتما باید برقش بطور کامل تغذیه بشه

و پاور 585 عالیه تو امضاء رو نگاه کنی من همین دوتا قطعه رو دارم و عالی جواب میده البته اگه در اینده بفکر کراس کردن هستی از همین الان یه پاو مخصوص کراس تهیه کن 

سلام مهدی جان

والا داداش به فکر 585 هستم و خیلی تعریفشو شنیدم

من زیاد  اهل کراس نیستم اخه مایشو ندارم که یه گراف دیگه بخرم!!!

چند وقته بدجور دنبال پاور 585 هستم ام کم گیر میاد یا اگه گیر بیاد تعمیری هستن!!

لینک به دیدگاه

به نظرت کافی هست یا نه؟؟

یه پاور600 گرین تهیه کنید بله کافی هست!

ترجیحا استفاده ازمولکس توضیه نمیشه!

لینک به دیدگاه

چرا مرتضی جان به ظاهر که ریل هست و یدونه 6+2 داره اما روی پاور میزان بازدهیش 75 درصده

دوتا مولکس بیشتر نداره!!!!!!!!!! :wacko:  :blink:

من موندم با این پاور چیکار کنم!!!!! :blink:

یعنی میگی atx version 2  هست؟؟ اگه اینطوره حتی با تبدیل مالکس  هم نباید روشن کنی سیستمو. منظورم 6870 هست. ب فکر باور باش!

لینک به دیدگاه

یعنی میگی atx version 2  هست؟؟ اگه اینطوره حتی با تبدیل مالکس  هم نباید روشن کنی سیستمو. منظورم 6870 هست. ب فکر باور باش!

چیزی که روی پاور نوشته atx 2.31 هست اما اینکه چرا مولکسش اینقد کمه خدا میدونه شاید سرکارم گذاشتن!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

یه پاور600 گرین تهیه کنید بله کافی هست!

ترجیحا استفاده ازمولکس توضیه نمیشه!

منم همین قصدو دارم که اصلا ازمولکس استفاده نکنم

حالا موندم این پاور آشغالو چیکار کنم بم بدجور چاپوندنش!!!!!!!!!

حمید جان از جوابات ممنون داداش

لینک به دیدگاه

چیزی که روی پاور نوشته atx 2.31 هست اما اینکه چرا مولکسش اینقد کمه خدا میدونه شاید سرکارم گذاشتن!!!!!!!!

اصلا امکان نداره ی باور استاندارد atx2.3.1  داشته باشه و با راندمان75 ....  دادا عکس بزار از باورت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...