رفتن به مطلب

مورد عجیب با کارت ASUS GTX 760 DCU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من مدتی هست این کارت رو گرفتم . موقع خرید از اونجایی که فکر میکردم فقط مدل OC کارت در بازار موجوده دقتی نکردم و کارت رو خریدم و نصب کردم و بعدا متوجه شدم که کارت بنده مدل OC نیست (ظاهرا در مدل های OC این واژه روی جعبه کارت ذکر میشه که برای من اینطوری نیست).

سوال اولم اینه که آیا این کارت از لحاظ مداری و کیفیت ساخت فرقی داره با مدل OC؟ و قابلیت اورکلاکش فرقی با مدل OC داره یا نه ؟

مورد دوم اینه که در مدل OC داریم : 

Core Clock
1006MHz
Boost Clock
1072MH
در کارت بنده این اعداد به صورت زیر هست : 
9c7.png
ولی زمانی که داخل بازی هستم ماکسیمم فرکانس 1136 هست که حتی از فرکانس boost کارت OC هم بیشتره. ( در این تصویر همه پارامتر ها روی ماکسیموم مقداری که کارت رسیده هست)
5tn.png
 کسی از دوستان علت این موضوع رو میدونه ؟ ممکنه جعبه کارت مال خودش نباشه و کارت مربوط به مدل های بالاتر باشه ؟!
راستی در مورد دما و پارامتر های دیگه هم نگران هستم ممنون میشم اگه مورد خطرناکی هست بگید ...
ویرایش شده توسط Amir751
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

یه عکس از کارت میتونید بذارید؟

یا لینک کارت مدنظر شما

لینک به دیدگاه

post-5456-0-96241900-1387906217_thumb.jpg

این نمونه کارتی هست که چند وقت پیش من تهیه کردم

تا چند وقت پیش فقط یه مدل  dc ii oc 760 asus توی بازار ایران موجود بود

مدل دیگه 760 dc ii oc top هست که هنوز وارد ایران نشده

این هم نمونه تست دیگه ]

post-5456-0-33621000-1387906603_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

این تصویر جعبه هست :
 42957855936699506397_thumb.jpg
پس با این حساب این کارت باید مدل رفرنس با کولر غیر رفرنس باشه ؟ مشکل من اینه که فرکانس ماکسیمم ( هنگام بازی) چطور از فرکانس بوست هم بالاتره ؟

لینک به دیدگاه

حمید جان دمای کارتشون به نظربالا نیست برای همچین کولری؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این تصویر جعبه هست :

42957855936699506397_thumb.jpg

پس با این حساب این کارت باید مدل رفرنس با کولر غیر رفرنس باشه ؟ مشکل من اینه که فرکانس ماکسیمم ( هنگام بازی) چطور از فرکانس بوست هم بالاتره ؟

عزیز طبیعی هست بعضی اوقات از بوست تعریف شده هم بیشتر بوست می کنه :دی

اکثر کارتهای سری 6 و بخصوص 7 اینطور هستند.

لینک به دیدگاه

نه عزیز موردی نداره کارت گیگا بوستش ١١۵٠ هست ولی تا ١٢۴٠ بوست میشه.دما هم برای ٧۶٠ بخاطر فرکانس بالا طبیعی هست همون گیگا با سه فن تو تست فورمارک به ٧٩ درجه رسید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این میزان بوست بیشتر همون GPU BOOST ایست که انویدیا اعلام کرده

لینک به دیدگاه

عزیز طبیعی هست بعضی اوقات از بوست تعریف شده هم بیشتر بوست می کنه :دی

اکثر کارتهای سری 6 و بخصوص 7 اینطور هستند.

ممنون. پس الان من اگه فرکانس پایه و بوست رو افزایش بدم. اون فرکانس نهایی هم باید بالاتر بره ؟

نه عزیز موردی نداره کارت گیگا بوستش ١١۵٠ هست ولی تا ١٢۴٠ بوست میشه.دما هم برای ٧۶٠ بخاطر فرکانس بالا طبیعی هست همون گیگا با سه فن تو تست فورمارک به ٧٩ درجه رسید.

ممنون . دمای safe  برای این کارت چند هست ؟ میشه اندازه مدل OC یا TOP بدون مشکل اور کرد ؟

این میزان بوست بیشتر همون GPU BOOST ایست که انویدیا اعلام کرده

ممنون . دوستان برای اور از همون GPU Tweak خود ایسوس میشه استفاده کرد ؟ یه توضیح مختصر میتونید بدید که کدوم پارامتر ها رو تغییر بدم؟ آیا فقط فرکانس رو تغییر بدم کافیه یا ولتاژ و ... رو هم باید افزایش داد ؟

ویرایش شده توسط Amir751
لینک به دیدگاه

ممنون. پس الان من اگه فرکانس پایه و بوست رو افزایش بدم. اون فرکانس نهایی هم باید بالاتر بره ؟

ممنون . دمای safe  برای این کارت چند هست ؟ میشه اندازه مدل OC یا TOP بدون مشکل اور کرد ؟

ممنون . دوستان برای اور از همون GPU Tweak خود ایسوس میشه استفاده کرد ؟ یه توضیح مختصر میتونید بدید که کدوم پارامتر ها رو تغییر بدم؟ آیا فقط فرکانس رو تغییر بدم کافیه یا ولتاژ و ... رو هم باید افزایش داد ؟

بله با بالابردن فرکانس پایه بوست هم بالاترمیره ولی کم کم نیازبه افزایش ولتاژهست!

بله ازخود نرم افزار کارت میشه استفاده کرد!

تا یه حدی بدون افزایش ولتاژمیشه کارت رو اورکرد ولی با هربارافزایش فرکانس پایه به اندازه مثلا30 mhz باید یه تست پایداری بگیرین تا ازاستیبل بودن کارت مطمئن بشی بعد پله پله بالا برید

لینک به دیدگاه

بله با بالابردن فرکانس پایه بوست هم بالاترمیره ولی کم کم نیازبه افزایش ولتاژهست!

بله ازخود نرم افزار کارت میشه استفاده کرد!

تا یه حدی بدون افزایش ولتاژمیشه کارت رو اورکرد ولی با هربارافزایش فرکانس پایه به اندازه مثلا30 mhz باید یه تست پایداری بگیرین تا ازاستیبل بودن کارت مطمئن بشی بعد پله پله بالا برید

مرسی. راستش نمیخوام ولتاژ رو از حالت auto خارج کنم و میخوام بالاترین فرکانسی که در حالت ولتاژ auto میشه رسید رو بگیرم تا افزایش محسوسی تو دما نباشه چون فکر کنم همون 80 هم زیاد باشه.

از چه نرم افزاری برای تست پایداری میتونم استفاده کنم ؟

لینک به دیدگاه

مرسی. راستش نمیخوام ولتاژ رو از حالت auto خارج کنم و میخوام بالاترین فرکانسی که در حالت ولتاژ auto میشه رسید رو بگیرم تا افزایش محسوسی تو دما نباشه چون فکر کنم همون 80 هم زیاد باشه.

از چه نرم افزاری برای تست پایداری میتونم استفاده کنم ؟

برای تست پایداری و اورکلاک میتونید نرم افزار msi after burner رو دانلود کنید و هم ازطریق اون نرم افزار میتونید اورکلاک کنید و هم میتویند تست پایداری رو انجام بدین با نرم افزار msi kombuster  که همراه after buner هست!

درحالت بدون افزایش ولتاژ میتونید 100mhz کلاک پایه رو افزایش بدین

لینک به دیدگاه

برای تست پایداری و اورکلاک میتونید نرم افزار msi after burner رو دانلود کنید و هم ازطریق اون نرم افزار میتونید اورکلاک کنید و هم میتویند تست پایداری رو انجام بدین با نرم افزار msi kombuster  که همراه after buner هست!

درحالت بدون افزایش ولتاژ میتونید 100mhz کلاک پایه رو افزایش بدین

مرسی عزیز...  :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...