رفتن به مطلب

خرید ماوس و کیبرد تا 1.000.000 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوست عزیز سلام.

یه چند تا هم من توصیه کنم :

- موسی رو انتخاب کن که باتری قلمی قابل شارژ بخوره . مثل اروبوروس.

- برای استفاده از کیبورد شما به کلیدهای بلند عادت کردین یا کوتاه ؟

Logitech G19s کلیدهای پایه بلند داره و مثلا ریزر دث استاکر کلیدهای کوتاه.

این خیلی مهمه چون معمولا تایپ با کلیدهای کوتاه راحت تره و گیمینگ با کلید های بلند.

بله مثلا من خودم با کلیدهای کوتاه خیلی بیشتر عادت دارم واقعا توجه کنین خودم g19 داشتم اصلا برای تایپ مناسب نبود تجربشو داشتم فروختمش

لینک به دیدگاه

• ارسال 71
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

اگه تا این اندازه تایپ براتون مهمه به نظرم همون SideWinder X6 رو بردارید بهتره واستون! فکر کنم اون کیبردها با کلید بلند که دوستان میگن کیبردهای مکانیکال هستن!ولی من خودم با هردوش راحت میتونم کار کنم و اینا اکثرش به عادت مربوط میشه که بعد از چند وقت واستون راحت میشه
ولی یادتون نره همیشه برای محصولات حرفه ای هزینه های گزافی خرج میشه که شاید شما بعداً به این نتیجه برسید که اینقدر نمیارزیده!من خودم با توجه به اینکه موس های زیادی داشتم واقعاً به نظرم موسهای مایکروسافت از نظر قیمت و کارایی تعادل بهتری نسبت به برندهای دیگه داشتن
شما فکر کنید یک موس 500-600 هزار تومنی بگیرید!آیا منطق خاصی برای اینهمه هزینه وخرج وجود داره؟من موس مامبای خودم رو 230 هزار تومن خریدم!تازه اون موقع هم گرون بود به نظرم!الان که 500 هزار تومنه!بعد از دو سال به این نتیجه رسیدم که ارزش این همه هزینه رو برام نداشته البته نظر شخصی من اینه شاید نظر شما فرق داشته باشه ولی منظورم اینه واقعاً شرایط بازار جوریه که آدم باید با دقت بیشتری خرج کنه
در مورد موسهای مایکروسافت هم بگم که یک الی دو باطری قلمی میخورن و تا 6 ماه راحت براتون کار میکنن!از لحاظ ارگونومی هم بسیار قابل قبولن
در نهایت تصمیم گیری با خودتونه ولی با توجه به اوضاع بازار کمی با دقت هزینه کنید

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

اینم برای اضافه شدن اطلاعات عمومی دوستان لیونی
خودمم اولین بار بود که میدیدم :D

برترین کیبردهای گیمینگ دنیا

http://www.t3.com/features/best-keyboard

لینک به دیدگاه

دوستان این کیبورد  را ببینین

APEX VS. APEX [RAW]

http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-apex-gaming-keyboard

لینک به دیدگاه

بله مثلا من خودم با کلیدهای کوتاه خیلی بیشتر عادت دارم واقعا توجه کنین خودم g19 داشتم اصلا برای تایپ مناسب نبود تجربشو داشتم فروختمش

اگه تا این اندازه تایپ براتون مهمه به نظرم همون SideWinder X6 رو بردارید بهتره واستون! فکر کنم اون کیبردها با کلید بلند که دوستان میگن کیبردهای مکانیکال هستن!ولی من خودم با هردوش راحت میتونم کار کنم و اینا اکثرش به عادت مربوط میشه که بعد از چند وقت واستون راحت میشه

ولی یادتون نره همیشه برای محصولات حرفه ای هزینه های گزافی خرج میشه که شاید شما بعداً به این نتیجه برسید که اینقدر نمیارزیده!من خودم با توجه به اینکه موس های زیادی داشتم واقعاً به نظرم موسهای مایکروسافت از نظر قیمت و کارایی تعادل بهتری نسبت به برندهای دیگه داشتن

شما فکر کنید یک موس 500-600 هزار تومنی بگیرید!آیا منطق خاصی برای اینهمه هزینه وخرج وجود داره؟من موس مامبای خودم رو 230 هزار تومن خریدم!تازه اون موقع هم گرون بود به نظرم!الان که 500 هزار تومنه!بعد از دو سال به این نتیجه رسیدم که ارزش این همه هزینه رو برام نداشته البته نظر شخصی من اینه شاید نظر شما فرق داشته باشه ولی منظورم اینه واقعاً شرایط بازار جوریه که آدم باید با دقت بیشتری خرج کنه

در مورد موسهای مایکروسافت هم بگم که یک الی دو باطری قلمی میخورن و تا 6 ماه راحت براتون کار میکنن!از لحاظ ارگونومی هم بسیار قابل قبولن

در نهایت تصمیم گیری با خودتونه ولی با توجه به اوضاع بازار کمی با دقت هزینه کنید

درود 

1-منم از همین میترسم که  با مکانیکال نتونم کار کنم  چون خودم LOGITECH  MX™ 5500 Revolution  دارم  اما دکمه هاش بین مکانیکال و کوتاه هست  --منم فکر کنم کاملا کوتاه باشه بهتر هست

2-  در حال حاضر ماوس و کیبرد LOGITECH  MX™ 5500 Revolution  دارم و راضی هستم -----برای خریدش پوله خونش دادم ---اما ماوسش مشکل پیدا کرده--- حالا دیگه با این ماوس های معمولی نمیتونم کار کنم انگار چیزی کم داره موقع کار کردن

لینک به دیدگاه

درود 

1-منم از همین میترسم که  با مکانیکال نتونم کار کنم  چون خودم LOGITECH  MX™ 5500 Revolution  دارم  اما دکمه هاش بین مکانیکال و کوتاه هست  --منم فکر کنم کاملا کوتاه باشه بهتر هست

2-  در حال حاضر ماوس و کیبرد LOGITECH  MX™ 5500 Revolution  دارم و راضی هستم -----برای خریدش پوله خونش دادم ---اما ماوسش مشکل پیدا کرده--- حالا دیگه با این ماوس های معمولی نمیتونم کار کنم انگار چیزی کم داره موقع کار کردن

در هر صورت هر نوع کیبوردی بگیری اولش کار کردن واست سخته!چون به کیبرد قبلیت عادت کرده بودی!

لینک به دیدگاه

درود

1- برنامه ماوس با ویندوز 8.1 مشکلی نداره ؟

2-برای اجرای دکمه های برنامه ریزی شده  در صورتیکه برنامه Synapse 2.0   

از سیستم پاک بشه  بازم کار خواهد کرد یا نه ؟

3-کیبورد که معرفی کردین دل مارو برد

درود

برنامه  موس کاملا رو ویندوز8.1 ساپورت میشه

برای برنامه ریزی کیبورد نرم افزار مخصوص خود شرکت Mad Catz داره که با ویندوز 8.1 کاملا سارگاری کامل و  بهترین صورت ساپورت میشه

ویرایش شده توسط Ronnie O'sullivan
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

من زیاد اهل بازی نیستم و تایپینگ برای من مهمتر هست  پس کلید کوتاه برای من بهتر هست 

در مورد کلید های کوتاه  چه کیبوردی پیشنهاد میکنید ؟

Razer Deathstalker Membrance

در مورد موس هم که فرمودین 5500 دارین اینو بگم که خیلی سخت میشه موسی در حد راحتی اون پیدا کرد.

ولی اوروبوروس یکی از بهترین هاست.

لینک به دیدگاه

Razer Deathstalker Membrance

در مورد موس هم که فرمودین 5500 دارین اینو بگم که خیلی سخت میشه موسی در حد راحتی اون پیدا کرد.

ولی اوروبوروس یکی از بهترین هاست.

درود Santa Cruise 

1-راحتی اوروبوروس مثل ماوس خودم هست ؟

لینک به دیدگاه

درود Santa Cruise 

1-راحتی اوروبوروس مثل ماوس خودم هست ؟

اولش که دستتون میگیرینش نه. راحت نیست.

ولی یه نیم ساعت باهاش کار کنین بهش عادت میکنین.

البته اگه دست شما کوچیکه خیلی از اروبوروس خوشتون خواهد اومد ولی برای دستهای گنده یکم زمان میبره. چون پشت موس شبیه تخم مرغ نیست و یکم حالت flat داره. یعنی ارتفاع کمرش کمتر از 5500 هستش.

5500 یکی از بهترین موس ها است منتها 2 تا ایراد داره البته برا من:

عمر کلی باتریش کمه.

مال من بعد 1 سال خودبخود قفل میکرد.

لینک به دیدگاه

اولش که دستتون میگیرینش نه. راحت نیست.

ولی یه نیم ساعت باهاش کار کنین بهش عادت میکنین.

البته اگه دست شما کوچیکه خیلی از اروبوروس خوشتون خواهد اومد ولی برای دستهای گنده یکم زمان میبره. چون پشت موس شبیه تخم مرغ نیست و یکم حالت flat داره. یعنی ارتفاع کمرش کمتر از 5500 هستش.

5500 یکی از بهترین موس ها است منتها 2 تا ایراد داره البته برا من:

عمر کلی باتریش کمه.

مال من بعد 1 سال خودبخود قفل میکرد.

درود Santa Cruise 

1-ماشاا... شما چقدر ریز بین هستین 

2-اره دستمام  هست 

3-باطریش برای من عالی بود --عرض 2 ساعت شارژ میشد و یک هفته جواب میداد 

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

درود Santa Cruise 

1-ماشاا... شما چقدر ریز بین هستین 

2-اره دستمام کوچیک هست 

3-باطریش برای من عالی بود --عرض 2 ساعت شارژ میشد و یک هفته جواب میداد 

پس راحت به اوروبوروس عادت میکنین.

5500 من هم اوایل باتری خوب نگه میداشت. ولی این اواخر به زور 2 روز دوام میاورد.

لینک به دیدگاه

درود

بین Razer Deathstalker Membrance که 300 تومان و  Razer Deathstalker ultimate که 1.000.000 هست کدوم پیشنهاد میکنید ؟

واقعا Razer Deathstalker ultimate  ارزش داره که 700 تومان بیشتر بدیم ؟

لینک به دیدگاه

درود

بین Razer Deathstalker Membrance که 300 تومان و  Razer Deathstalker ultimate که 1.000.000 هست کدوم پیشنهاد میکنید ؟

واقعا Razer Deathstalker ultimate  ارزش داره که 700 تومان بیشتر بدیم ؟

درود

علی جان

به نظر بنده ارزش این همه هزینه اضافی رو نداره

Razer Deathstalker Membrance گزینه خیلی خوب با امکانات کاملی هم هست

لینک به دیدگاه

من با یه کیبورد 30 تومنی 110 تا کلمه انگلیسی در دقیقه تایپ میکنم

نمیدونم با کیبورد 1000000 تومنی چند تا میشه تایپ کرد؟؟؟

کسی اماری نداره؟

کسی کیبورد 3 هزار میلیار تومنی سراغ نداره؟

پ.ن: نتونستم پست نزنم , ببخشید بابت اسپم. :D

ویرایش شده توسط sadeghdota
لینک به دیدگاه

آقا هر چی خواستی بخر ! ولی Microsoft® SideWinder™ X6 نخر :|
من اولش فکر میکردم نور Backlight اش پر نوره ! ولی بعداً فهمیدم اینطور نیستش ... Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB هم نورش زیاده(نورش سبز و بهتره از قرمزه) و هم کیفیت ساختش عالیه ... من خودم الان پشیمونم که Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB گرفتم و میخوام به جاش Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB رو بگیرم !
فقط خواستم تجربه خودم رو بگم ...
اینم یه عکس نزدیک از DeathStalker Ultimate ! البته چون سطه دکمه هاش صافه فکر نکنم برای بازی زیاد خوب باشه(دستو خسته میکنه)

mensgo8kbngqqa4j5i4c.jpg

کیبورد بیسیم درسته مزیتش اینکه هرجا میتونی با خود بکشی ببریش ... ولی مشکل شارژ داره  و Backlight ندارن(یعنی تا الان ندیدم که کیبورد وایرلس نور پس زمینه داشته باشه)
فکر نکنم کابل کیبورد خیلی اذیتت کنه ... ولی داشتن یه مووس بیسیم خیلی بهتره ... چون سیم مووس یکم دسته پا گیره ... مخصوصاً تو بازی باشی

همونطور که حمید جان گفتن و به نظر من هم اگه مزیقه مالی نداشته باشی Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB , Razer Ouroboros Wireless Customizable Mouse بهترین گزینه برای شماست...

محصولات برند MadCatz هم زیبا هستن ! ولی از نظر من کیفیت و کارایی مهمتر از امکاناتی هست که شاید به ندرت به درد آدم بخوره! مثل ال سی دی کبورد madcatz strike 7
و این رو یادتون باشه بدون هیچگونه تعصب به مارک خاصی این 2تارو پیشنهاد دادم ... چون هر دوشون واقعاض عالی هستن ...

ویرایش شده توسط ic0der
لینک به دیدگاه

آقا هر چی خواستی بخر ! ولی Microsoft® SideWinder™ X6 نخر :|

من اولش فکر میکردم نور Backlight اش پر نوره ! ولی بعداً فهمیدم اینطور نیستش ... Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB هم نورش زیاده(نورش سبز و بهتره از قرمزه) و هم کیفیت ساختش عالیه ... من خودم الان پشیمونم که Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB گرفتم و میخوام به جاش Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB رو بگیرم !

فقط خواستم تجربه خودم رو بگم ...

اینم یه عکس نزدیک از DeathStalker Ultimate ! البته چون سطه دکمه هاش صافه فکر نکنم برای بازی زیاد خوب باشه(دستو خسته میکنه)

mensgo8kbngqqa4j5i4c.jpg

کیبورد بیسیم درسته مزیتش اینکه هرجا میتونی با خود بکشی ببریش ... ولی مشکل شارژ داره  و Backlight ندارن(یعنی تا الان ندیدم که کیبورد وایرلس نور پس زمینه داشته باشه)

فکر نکنم کابل کیبورد خیلی اذیتت کنه ... ولی داشتن یه مووس بیسیم خیلی بهتره ... چون سیم مووس یکم دسته پا گیره ... مخصوصاً تو بازی باشی

همونطور که حمید جان گفتن و به نظر من هم اگه مزیقه مالی نداشته باشی Razer Blackwido Ultimate 2013 T1 Gaming KB , Razer Ouroboros Wireless Customizable Mouse بهترین گزینه برای شماست...

محصولات برند MadCatz هم زیبا هستن ! ولی از نظر من کیفیت و کارایی مهمتر از امکاناتی هست که شاید به ندرت به درد آدم بخوره! مثل ال سی دی کبورد madcatz strike 7

و این رو یادتون باشه بدون هیچگونه تعصب به مارک خاصی این 2تارو پیشنهاد دادم ... چون هر دوشون واقعاض عالی هستن ...

دوست عزیز مگه قراره از BackLight بجای چراغ قوه استفاده کنی؟! :D

لینک به دیدگاه

درود خدمت دوستان  

ماوس را که می خواستم با پایه کانکت نمیشه ---هرچی 4  دکمه را گرفتم 3 تا چراغش هیچ تغییری نکرد--- مجبور شدم با سیم اول به کامپیوتر وصل کردم که کار کنه ---

دوستان راه حلی به نظرتون نمیرسه؟

لینک به دیدگاه

درود خدمت دوستان  

ماوس را که می خواستم با پایه کانکت نمیشه ---هرچی 4  دکمه را گرفتم 3 تا چراغش هیچ تغییری نکرد--- مجبور شدم با سیم اول به کامپیوتر وصل کردم که کار کنه ---

دوستان راه حلی به نظرتون نمیرسه؟

روی خود داکش دکمه ی وای فای نداره؟یه عکس از داکش بذار...دقیقاً مشکلت کجاست؟قبلش باید درایورش نصب باشه...یکم قلق دارن این موسای ریزر اولش منم اذیت کرد ولی مجبور شدم کلی بررسی و فیلم ببینم تا مشکلم حل بشه...راه حلشم الان یادم نیست اون موقع یه راه حلی توی یه کلیپی دیدم که اصلاً هیچ جا نبود و دقیقاً جواب میداد

برای مثال!باتری موس رو دربیار!دکمه ی وایرلس سرچ رو روی داک بزن بعد باتری رو داخل موس جا بزن!

باتری داخل موس هست؟اول باید موست روشن باشه!اون دوتا دکمه ی روی موس رو 3 ثانیه نگه دار بعدش دکمه ی داک رو بزن بعدش چهارتا دکمه ی کناری رو اینقدر نگه دار که چشمکشون شروع بشه وقتی هم داک هم سه تا چراغ موست ثابت شدن دکمه ها رو رها کن

اینم بگم که احتمال زیاد با قرار دادن موست روی داک مشکل پیدا میکنی!این توی همه ی موسهای داک دار ریزر هست ولی یاد میگیری چطور باید قرارشون بدی تا درست شارژ بشن و ارتباط برقرار کنن

لینک به دیدگاه

روی خود داکش دکمه ی وای فای نداره؟یه عکس از داکش بذار...دقیقاً مشکلت کجاست؟قبلش باید درایورش نصب باشه...یکم قلق دارن این موسای ریزر اولش منم اذیت کرد ولی مجبور شدم کلی بررسی و فیلم ببینم تا مشکلم حل بشه...راه حلشم الان یادم نیست اون موقع یه راه حلی توی یه کلیپی دیدم که اصلاً هیچ جا نبود و دقیقاً جواب میداد

برای مثال!باتری موس رو دربیار!دکمه ی وایرلس سرچ رو روی داک بزن بعد باتری رو داخل موس جا بزن!

باتری داخل موس هست؟اول باید موست روشن باشه!اون دوتا دکمه ی روی موس رو 3 ثانیه نگه دار بعدش دکمه ی داک رو بزن بعدش چهارتا دکمه ی کناری رو اینقدر نگه دار که چشمکشون شروع بشه وقتی هم داک هم سه تا چراغ موست ثابت شدن دکمه ها رو رها کن

اینم بگم که احتمال زیاد با قرار دادن موست روی داک مشکل پیدا میکنی!این توی همه ی موسهای داک دار ریزر هست ولی یاد میگیری چطور باید قرارشون بدی تا درست شارژ بشن و ارتباط برقرار کنن

درود 

ماوس کانکت میشه و شناخته میشه اما مشکل اینجاست

وقتی 4 تا دکمه را میگیرم روی علامت باطری شروع به چشمک زدن نمیکنه اما تو دفترش نشون داده که باید چشمک بزنه اما بعدش که ماوس را تکون میدم کار میکنه 

1-روی داک دکمه کانکت کردن داره 

لینک به دیدگاه

درود 

ماوس کانکت میشه و شناخته میشه اما مشکل اینجاست

وقتی 4 تا دکمه را میگیرم روی علامت باطری شروع به چشمک زدن نمیکنه اما تو دفترش نشون داده که باید چشمک بزنه اما بعدش که ماوس را تکون میدم کار میکنه 

1-روی داک دکمه کانکت کردن داره 

آخه اینم شد مشکل؟!چرا روی موست عیب میذاری؟!:دی

خوب راستش موس من زیرش مثل داکش دکمه ی وایرلس سرچینگ داره!ولی وقتی که منم موسم رو تکون میدم به راحتی دیتکت میشه و چیزی هم چشمک نمیزنه شما الان مشکلت اینه که چرا چشمک نمیزنن؟!!یعنی توی حالت بیسیم کار میکنه؟!کل کابل های موس و باتری موس رو دربیار کامپیوترتو ریستارت کن بعدش وصلشون کن تا دوباره بهت چشمک بزنن :D

لینک به دیدگاه

آخه اینم شد مشکل؟!چرا روی موست عیب میذاری؟!:دی

خوب راستش موس من زیرش مثل داکش دکمه ی وایرلس سرچینگ داره!ولی وقتی که منم موسم رو تکون میدم به راحتی دیتکت میشه و چیزی هم چشمک نمیزنه شما الان مشکلت اینه که چرا چشمک نمیزنن؟!!یعنی توی حالت بیسیم کار میکنه؟!کل کابل های موس و باتری موس رو دربیار کامپیوترتو ریستارت کن بعدش وصلشون کن تا دوباره بهت چشمک بزنن :D

درود  دوست عزیز 

1- بله تو حالت بیسیم کار میکنه  

2- فقط برای برای تعریف دکمه هاش--- کارهای خاصی که کاربردی باشن میتونید پیشنهاد کنید

لینک به دیدگاه

درود  دوست عزیز 

1- بله تو حالت بیسیم کار میکنه  

2- فقط برای برای تعریف دکمه هاش--- کارهای خاصی که کاربردی باشن میتونید پیشنهاد کنید

نمیخوای بگی که نرم افزارشو دانلود نکردی؟!!

اگه نکردی از لینک زیر همین الان اینکارو بکن:

http://www.razerzone.com/synapse2/downloadpc

اگر هم انجام دادید که باید با سلیقه ی خودتون چینش و حساسیت و DPI و سایر موارد رو تنظیم کنید من که فقط دکمه های Back و Forward ویندوز رو روشون گذاشتم :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مگه قراره از BackLight بجای چراغ قوه استفاده کنی؟! :D

نه خب ! شب تو تاریکی خیلی بدرد میخوره ! وقتی نور مانیتور به کیبوردت میخوره شدت نور SideWinder X6 کم میشه ! اونایی که Blackwido دارن میدونن ! که نورش خیلی قابل قبوله !

لینک به دیدگاه

نمیخوای بگی که نرم افزارشو دانلود نکردی؟!!

اگه نکردی از لینک زیر همین الان اینکارو بکن:

http://www.razerzone.com/synapse2/downloadpc

اگر هم انجام دادید که باید با سلیقه ی خودتون چینش و حساسیت و DPI و سایر موارد رو تنظیم کنید من که فقط دکمه های Back و Forward ویندوز رو روشون گذاشتم :D

درود 

1-مگه میشه دانلود نکرده باشم

2- دیشب یک دفعه کلا 3 تا علامت باطری پرید و دو تا دکمه تنظیم dpi از کار افتاد 

3- دوباره گذاشتم شارز شد

4-اولش بازم این جور بود اما جای پورت را عوض کردم حالا کار کرد 

5-وقتی هم که نور دکمه ها را کم وزیاد میکنم نور باطری اصلا تغییر نمیکنه

نکنه ایرادی داشته باشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...