رفتن به مطلب

مشکل با موس

ali_r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان سیستم دوستم یه مشکل پیدا کرده اینکه موسش حرکت میکنه وقتی میخوای روی چیزی کلیک کنی بعضی وقتا اجرا میکنه بعضی وقتا اجرا نمیکنه بخاطر همون اورد پیش من براش یه ویندوز زدم ولی اون مشکل اصلا برطرف نشده 

بنظرتون مشکل از چیه؟ چیکار کنیم؟؟

لینک به دیدگاه

درود

مدل دقیق موس؟

نسخه سیستم عامل؟

لینک به دیدگاه

این مشکل روی موضوع های دابل کلیک پیش میاد ؟

موقع Drag کردن هم همین مشکل رو دارین ؟

با موس دیگه روی همون سیستم تست زدین مشکل داشته ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

حالا به غیر از مواردی که دوستان فرمودن پد ماوس رو هم عوض کن ببین بازم اینطوری میشه  !!! ( تو اداره 3 تا ماوس عوض کردن برا یه سیستم تا اینکه میرفتن سراغ تعویض ویندوز ؛ اتفاقی ماوس رو گذاشتن رو برگه A4 دیدن مشکل حل شد !!! )

ولی اگه فقط موقع کلیک کردن ( عملیات خود کلیک ) مشکل باشه دکمه ماوس رو بررسی کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان شما منظورتون اینکه با یک کیلیک برنامه اجرا میشه نه با دابل کلیک؟ اگه اره بگو تا راه حلشو بگم

شما سوالتون خوب مطرح نشده؟

اگه بگیر نگیر داره خوب امکان به قطعی سیم ماوس میره  چون ماوس دائم در حال تکون خوردن هست بعضی مواقع اتصال برقرار هست بعضی مواقع نه

اگه وایرلسی هست که قید ماوس رو بزن چون من یدونه دارم موقع استفاده خیلی تیک میزنه

لینک به دیدگاه

درود

مدل دقیق موس؟

نسخه سیستم عامل؟

ممنون نسخه عاملش رو نمیدونم ولی اسم موسش جنیوس فکر کنم باشه

این مشکل روی موضوع های دابل کلیک پیش میاد ؟

موقع Drag کردن هم همین مشکل رو دارین ؟

با موس دیگه روی همون سیستم تست زدین مشکل داشته ؟

نه یادمون رفت با موس دیگه امتحان کنیم

نه مثلا مای کامپیوتر رو باز میکنه وقتی میخوام درایورهاشو باز کنم اجرا نمیشه راست کلیک هم نمییشه

سلام

حالا به غیر از مواردی که دوستان فرمودن پد ماوس رو هم عوض کن ببین بازم اینطوری میشه  !!! ( تو اداره 3 تا ماوس عوض کردن برا یه سیستم تا اینکه میرفتن سراغ تعویض ویندوز ؛ اتفاقی ماوس رو گذاشتن رو برگه A4 دیدن مشکل حل شد !!! )

ولی اگه فقط موقع کلیک کردن ( عملیات خود کلیک ) مشکل باشه دکمه ماوس رو بررسی کنین

سلام

فکر خوبیه باید موس خودمو بهش بدم ببره امتحان کنه

الان شما منظورتون اینکه با یک کیلیک برنامه اجرا میشه نه با دابل کلیک؟ اگه اره بگو تا راه حلشو بگم

شما سوالتون خوب مطرح نشده؟

اگه بگیر نگیر داره خوب امکان به قطعی سیم ماوس میره  چون ماوس دائم در حال تکون خوردن هست بعضی مواقع اتصال برقرار هست بعضی مواقع نه

اگه وایرلسی هست که قید ماوس رو بزن چون من یدونه دارم موقع استفاده خیلی تیک میزنه

نه وایرلسی نیست

قعط و وصلی هم نداره چون تکون میخوره حرکت داره ولی بعضی جاها نه راست کلیک میشه نه کلیک

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیوایس منیجر رو باز بزار بمونه

و کار عادی تونو انجام بدید به محض اینکه مشکل پیدا کرد حواستونو بدید به دیوایس منیجر ببینید درایور ماوس قطعی و وصلی داره 

مثلا یه لحظه علامت تعجب بیاد و بره

ویرایش

البته این جوری کل موس از کار میافته

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان سیستم دوستم یه مشکل پیدا کرده اینکه موسش حرکت میکنه وقتی میخوای روی چیزی کلیک کنی بعضی وقتا اجرا میکنه بعضی وقتا اجرا نمیکنه بخاطر همون اورد پیش من براش یه ویندوز زدم ولی اون مشکل اصلا برطرف نشده 

بنظرتون مشکل از چیه؟ چیکار کنیم؟؟

همانطور که دوستان گفتند پد رو عوض کنید اما وقتی که کلیلک میکنید و هیچ عکس العملی دیده نمیشه به کف موس هم نگاه بندازید ببینید چراغ اون خاموش میشه یا نه

در صورت این که اینگونه یحتمل مشکل از خود موس هست و اگر این گونه بود و با موس دیگری تست کردید باز این گونه بود مشکل از سوکت مین هست

گرچه اگر این دلایل نبود در صورت توان موس رو باز کرده و کلیل ها رو خوب بررسی کنید تا احیانن گیر نداشته  باشند و به راحتی به صفحه زیرین خود که عمل های کلیک رو انجام میدن صورت میگیره یا نه

لینک به دیدگاه

دیوایس منیجر رو باز بزار بمونه

و کار عادی تونو انجام بدید به محض اینکه مشکل پیدا کرد حواستونو بدید به دیوایس منیجر ببینید درایور ماوس قطعی و وصلی داره 

مثلا یه لحظه علامت تعجب بیاد و بره

ویرایش

البته این جوری کل موس از کار میافته

منظورتون رو میفهمم

ولی قطع و وصل نمیشه

همانطور که دوستان گفتند پد رو عوض کنید اما وقتی که کلیلک میکنید و هیچ عکس العملی دیده نمیشه به کف موس هم نگاه بندازید ببینید چراغ اون خاموش میشه یا نه

در صورت این که اینگونه یحتمل مشکل از خود موس هست و اگر این گونه بود و با موس دیگری تست کردید باز این گونه بود مشکل از سوکت مین هست

گرچه اگر این دلایل نبود در صورت توان موس رو باز کرده و کلیل ها رو خوب بررسی کنید تا احیانن گیر نداشته  باشند و به راحتی به صفحه زیرین خود که عمل های کلیک رو انجام میدن صورت میگیره یا نه

فکرای خوبی هستش الان به دوستم زنگ میزنم بهش میگم

خیلی ممنون

دست همه کسایی که راهنماییم کردند درد نکنه

ممنون از لطفتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...