رفتن به مطلب

مشکل صداي هارد

internet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من سال گذشته يک هارد western 160 ساتا خريداري کردم بعد از نصب و راه اندازي تا جايي که يادم هست هيچ صدايي ازش خارج نمي شد و حتي اگه با دقت زياد هم گوش مي کرديد هيچ صدايي حتي خيلي کم نمي شد ازش شنيد ولي الان با اين که تقريبا از 160 گيگابايت 100 گيگابايت اون پر هست ولي صدا مي ده با اين که من ديفراگ هم در صورتي که لازم باشه انجام مي دهم و چهار تا پارتيشن هم بيشتر ندارم به ترتيب :20 - 35- 52 - 52 گيگابايت

مثلا اگه من ويروس ياب رو فعال کنم که شروع کنه به ويروس يابي صداي هارد شبيه تخمه بو دادن هست و انگار توي کيس تخمه بو مي دهند

نمي دونم چرا باز هم جلز و ولز اين هارد در هنگام کار کردن بلند هست با اين که قبلا اصلا اينطوري نبود هيچ مشکلي هاردم نداره و به خوبي داره کار مي کنه يک نکته ديگه تا جايي که يادم هست اون موقعي که صدا نمي داد راحت اطلاعات پيدا مي شد و اگه اشتباه نکنم سريع تر بود الان با اين جلز و ولزي که هارد مي کنه و تا يک چيزي رو ران کنه ادمو کلافه مي کنه

ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

من سال گذشته يک هارد western 160 ساتا خريداري کردم بعد از نصب و راه اندازي تا جايي که يادم هست هيچ صدايي ازش خارج نمي شد و حتي اگه با دقت زياد هم گوش مي کرديد هيچ صدايي حتي خيلي کم نمي شد ازش شنيد ولي الان با اين که تقريبا از 160 گيگابايت 100 گيگابايت اون پر هست ولي صدا مي ده با اين که من ديفراگ هم در صورتي که لازم باشه انجام مي دهم و چهار تا پارتيشن هم بيشتر ندارم به ترتيب :20 - 35- 52 - 52 گيگابايت

مثلا اگه من ويروس ياب رو فعال کنم که شروع کنه به ويروس يابي صداي هارد شبيه تخمه بو دادن هست و انگار توي کيس تخمه بو مي دهند

نمي دونم چرا باز هم جلز و ولز اين هارد در هنگام کار کردن بلند هست با اين که قبلا اصلا اينطوري نبود هيچ مشکلي هاردم نداره و به خوبي داره کار مي کنه يک نکته ديگه تا جايي که يادم هست اون موقعي که صدا نمي داد راحت اطلاعات پيدا مي شد و اگه اشتباه نکنم سريع تر بود الان با اين جلز و ولزي که هارد مي کنه و تا يک چيزي رو ران کنه ادمو کلافه مي کنه

ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد

با تشکر

با درود

دوست خوبم به طور کل هاردها دو بخش اصلی دارن 1- بردش - 2 - خود هارد با متعلقات داخلش (مثل سیلندر و ..)

شما یک بار هارد رو فورمت کن و اگه بدسکتور نداشت امکان زیاد هستش که از بردش باشه چون زمانی که برد ضعیف میشه باعث میشه سلیندر با قدر کمتری کار کنه . (به استناد صحبتهای یکی از دوستان تعیمراتی )

یک بار کابلهای اتصال به هارد رو هم چک کن .

اگر گارانتی داره یه بار گارانتی ببرید ضر نیمیکنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

خير مشکل حادي نداره الان هم که دارم کار مي کنم هيچ صدايي نمي ده ولي خوب نمي دونم چون پر هست اينطوريه اخه هارد وسترن هم هارد خيلي خوبي هست نمي دونم شايد صداي طبيعي اش هست

اخه من شيراز هستم نمي تونم ببرم گارانتي مگه اين که بسوزه

خوب باهاش سر مي کنم يا مي فروشم يک هارد بالا تر مي گيرم

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

خير مشکل حادي نداره الان هم که دارم کار مي کنم هيچ صدايي نمي ده ولي خوب نمي دونم چون پر هست اينطوريه اخه هارد وسترن هم هارد خيلي خوبي هست نمي دونم شايد صداي طبيعي اش هست

اخه من شيراز هستم نمي تونم ببرم گارانتي مگه اين که بسوزه

خوب باهاش سر مي کنم يا مي فروشم يک هارد بالا تر مي گيرم

با تشکر

با درود

اگر فکر می کنید که فعلا کار میکنه و یا قصد تعویضشو دارید همینجوری سر کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...