رفتن به مطلب

و باز هم گارانتی سازگار!...

HeX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگه خدماتش خوب باشه این دو هفته نوش جونش

ولی متاسفانه وقتی همه لیوان خالی باشه دلمون رو به کجاش خوش کنیم؟

مثلا این قطعه گـــــــــــــــــارانــــــــــتـــــــــــی داره؟ پس خیالمون راحته؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من حداقل دوستانی که این مطالبو در اینجا میبینن از این شرکت خرید نکنند الان دستش بنده تا یه مدت فروشش که پایین تر بیاد شاید یذره تو گارانتی مانور بهتری بده برای جذب مشتری هم که شده

عزیز نمیشه !

براحتی 50 درصد از قطعات داخل بازار رو این شرکت داره وارد می کنه !

لینک به دیدگاه

عزیز نمیشه !

شايد فقط همين يه مدل هاردي كه شما داشتين اين مشكل داشت

يكم به نيمه پر ليوان نگاه كنيم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز نمیشه !

سلام

خوبی معین جان ؟

آقا تماس گرفتی باهاشون ؟؟؟ اگه جواب ندن ببین نمیاندگی این هارد ها در ایران هستن دیگه یه ایمیل بزن اونور آب با فیلم و عکس تا ببینیم واقعاً مشکل ار کجاست !!

میبینی که من تا آخر ماجرا اکثراً میرم یا من اشتباه خواهم کرد یا اون شرکتی که اینو داره ایران پخش میکنه

یه نمونش

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

درود

امروز یکی از دوستان یک عدد هارد 3 ترابایت سری گرین از شرکت معظم وسترن دیجیتال دادند بهم تا براشون پارتیشن بندی کنم .

تقریبا همه دوستان و اهالی بازار کامپیوتر اطلاع کامل دارند که هاردهای وسترن دیجیتال با گارانتی 2 سال شرکت سازگار ارائه میشه.(استعلام هم گرفتم از لیون جهت محکم کاری)

طبق عادت داشتم اطلاعات روی هارد میخوندم و سریال نامبر هارد رو با کارت گارانتی چک می کردم که ناگهان چشمم به تاریخ گارانتی و تاریخ تولید هارد افتاد !

تاریخ تولید هارد :

روز 24 اکتبر 2013

تاریخ انقضای گارانتی مندرج در کارت گارانتی شرکت سازگار :

روز 11 اکتبر 2015

با توجه به گارانتی 2 سال داریم؛روز شروع گارانتی :

روز 11 اکتبر 2013

خوب اما یه چیزی نمیخونه این وسط !؟

چطور میشه شروع گارانتی هارد 13 روز قبل از تولید به وسیله شرکت سازنده باشه !

قبلتر مسائلی از قبیل لبپر کردن هارد بوسیله کارمندان سازگار از جهت گارانتی نکردن محصول به واسطه آسیب فیزیکی شنیده بودیم ولی خیلی قابل استناد نبود !

کم فروشی در گارانتی(خدمات ارائه شده)از دیگر خدمات جدید این شرکت بزرگ وارد کننده در ایران هست !؟

بنده قبلتر شنیده بودم که شرکت های واردکننده زمان شروع گارانتی ها رو چند روز جلوتر تاریخ میزنند تا در پروسه چندمرحله ای فروش و رسیدن کالا به دست مصرف کننده گارانتی بیات نباشه !

مثلا اگر کالایی در تاریخ 10 ژانویه 2014 بوسیله شرکت گارانتی کننده برچسب میشه تاریخ رو معمولا چند روز جلوتر مثلا 25 ژانویه 2014 میزنند که اگر کالا پس از ارائه به قسمت فروش 1 ماه پشت ویترین جا خشک کرد از شروع گارانتی خیلی نگذشته باشه !

عکس زیر گویای همه چیز هست :

attachicon.gifDSC_0011.jpg

HEx جان نیکی پرسش؟خب مشخص هست چون اساتید سازگار از قیل خبر داشتند همین هارد قرار هست گاراتی کنند پس به این نتیجه رسیدند که جلوتر مشخصات و تاریخ رو چاپ کنند

در خصوص مشکلتون هم امید وارم این بار اساتید با این گارانتی چاپ شده روی هارد تقلبی هست و کلا به زنن زیر همه چی رو انجام ندن و یک بار هم که شده قبول کنند که اشتباه کردن و مشکلتون حل بشه

گرچه امده مردم و عزیزانی که کار های کامپیوتری هستند خب با گارانتی و شرکت گارانتی و داستان های حوالی اون ها اشنا هستن

لینک به دیدگاه

من هارد رو میگیرم.

خراب نشد که الحمدلله.

خراب شد توشو باز میکنم و کیف میکنم.

وقتی هارد خراب شد یعنی اطلاعاتتون به فنا رفت.

به علت مسایل امنیتی هم دیگه اونو برا گارانتی نمیفرستم.

اینجوری خودمو از شر شرکتهای گارانتی کننده رهانیده ام. :D

لینک به دیدگاه

و در راستای تکریم مشتری توسط شرکت های گارانتی باید بگم که بنده یک عدد هارد Toshiba با گارانتی الماس برای مشتری گرفته بودم و طبق عادت مدت زمان گارانتی های الماس یک ساله هست. و از آنجایی که معمولا شرکت های تولید کننده هارد، گارانتی دو یا سه ساله برای محصولات خود قرار می دهند ، بنده هم کنجکاو شدم که علت این امر چیه و با وارد کردن سریال هارد در سایت سازنده ، متوجه شدم که هارد مذکور شامل دو سال گارانتی توسط سازنده هست در حالیکه شرکت های وارد کننده ایرانی مثل الماس یکسال گارانتی رو کم میکنند و هارد های دو سال گارانتی رو با گارانتی یکساله به مشتری ارائه می دهند . و این یعنی چی ؟ .........

خودتون قضاوت کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

و در راستای تکریم مشتری توسط شرکت های گارانتی باید بگم که بنده یک عدد هارد Toshiba با گارانتی الماس برای مشتری گرفته بودم و طبق عادت مدت زمان گارانتی های الماس یک ساله هست. و از آنجایی که معمولا شرکت های تولید کننده هارد، گارانتی دو یا سه ساله برای محصولات خود قرار می دهند ، بنده هم کنجکاو شدم که علت این امر چیه و با وارد کردن سریال هارد در سایت سازنده ، متوجه شدم که هارد مذکور شامل دو سال گارانتی توسط سازنده هست در حالیکه شرکت های وارد کننده ایرانی مثل الماس یکسال گارانتی رو کم میکنند و هارد های دو سال گارانتی رو با گارانتی یکساله به مشتری ارائه می دهند . و این یعنی چی ؟ .........

خودتون قضاوت کنید

چون فقط به فکر سود بیشتر هستند و نه مشتری مداری...

یکسال گارانتی کمتر= مرجوعی کمتر(مشخصا در سیکل دوساله احتمال کالای معیوب بیشتر از یکسال هست)

-----------

یه مبحثی تو مدیریت داریم که میگه چطور باید مشتری مدار باشیم تا مشتریان وفادار بمونند ولی چون اینجا حق انتخاب ندارید این جور گزینه ها اصلا در سازمانهای داخلی تحقق نیافتنی است !

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
با درود
با وارد کردن شماره سریال سایت وسترن مینویسه تا کی اعتبار گارانتی داره.

Serial No Model No /
Product Name
Status Exp Date
(MM/DD/YYYY)
ico_nosign.gif WMC4N0813436 WD30EZRX-00D8PB0
3 TB WD Green SATA Hard Drive Out of Region 11/27/2015

لینک به دیدگاه

چون فقط به فکر سود بیشتر هستند و نه مشتری مداری...

یکسال گارانتی کمتر= مرجوعی کمتر(مشخصا در سیکل دوساله احتمال کالای معیوب بیشتر از یکسال هست)

وقت بخیر

معین جان با این که میدونم پست قدیمیه ولی یه نکته رو باید بگم , شرکت هایی که هارد میارن با تعدادی شرکت های واسطه ای فعالیت دارن که اونا مدت زمانی برای گارانتی تعیین میکنند مثلا مانیتور های ایسوس حتی رو باکس هم نوشته 3 سال وارانتی ! ولی شرکت هایی که در امارات فعالیت دارن تمام مانیتور ها رو با 1 سال گارانتی میفروشن ! تو مدت زمان وارانتی مشکلی پیش بیاد کالا تعمیر میشه ولی اون 1 سال گارانتی معمولا تعویض میکنن حالا این شرکت ها هم بر همون اساس تاریخی مشخص میکنن

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

معین جان میدونم پستت قدیمی هست و نمیخواستم بالا بیارمش ولی خواستم بگم که با تمامی حرف هات موافقم و اینم تجربه تلخ من با این شرکته !

پریروز کل دنیا تو سرم خراب شد ! :| هارد My Passport Ultra 1TB من خراب شد ... هارد به درک ولی داده هام ...
سیستم رو که روشن کردم نیاوردش ! یعنی درایو رو میشناخت ولی نمیشد به اطلاعاتش دسترسی پیدا کرد

رفتم Computer Managemnent Disk Managerment.... دیدم جلو فرمتش زده RAW :|:| :|
کل اطلاعاتم توش بود ! سعی کردم با همون فرمت با HD Tune Pro ازش اسکن ارور بگیرم ولی نشد ... خود برنامه کرش میکرد...

فرمتش کردم به NTFS بعد اسکن کردم دیدم کلی بد سکتور روشه ! هم با HDD REGENERATOR و هم با HD Tune Pro  :((((((((((((
زنگ زدم شرکتشون میگم این مشکل رو پیدا کرده ! بدون اینکه ضربه فیزیکی بهش بخوره ! گفتن بد سکتور شامل گارانتی نمیشه ... چون کاربر باعث ایجادش شده :| ولی باز شما ببرینش تبریز مرکز گارانتی شرکتمون تا بازم بررسی شه !
واقعاً این شرکت سازگاز چی رو گارانتی میکنه !؟؟؟ بدون اینکه هارد ضربه فیزیکی بخوره اینطور شده ... با HDD REGENERATOR میشد بد سکتور هاش رو درست کرد !!! ولی همین خودش 140 ساعت وقت میبرد ....

حتی یک سال از خریدش نمیگذره نه دچاز لغزش شده و نه دچار شوک !
حالا من خر 4 تا از این مدل هم گرفتم :دی الان منتظرم ببینم اونا کی قش میکنن ! واقعاً برای شرکت سازگار متاسفم ...

اینم تصویر این شاهکار(اسکنش تموم نشده ولی میشه تصور کرد بقیش هم اینطور مخملیه!) !

این هارد دیسکم که کلی داده مهم و حساس توش بود حالا از دست رفت ! حتی Recovery هم چیزی رو پیدا نکرد!

mqs24pzoudj8c9vkd1jf.jpg

ویرایش شده توسط Moien
لینک به دیدگاه

توی اون یکی تایپیک بهت جواب دادم ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین کار اینه که بیخیال دیتا و گارانتی بشی و یه فرمت سطح پایین بکنی و یه ریپیر هم با HDD REGENERATOR انجام بدی.
اینطوری حداقل شاید هاردت درست بشه !

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

توی اون یکی تایپیک بهت جواب دادم ... :D :D :D

منم تو اون یکی تاپیک جواب دادم :D :D :D

بهترین کار اینه که بیخیال دیتا و گارانتی بشی و یه فرمت سطح پایین بکنی و یه ریپیر هم با HDD REGENERATOR انجام بدی.

اینطوری حداقل شاید هاردت درست بشه !

:( من بمیرم هم تو این داده هامو نمیریزم ! هاردی که نصفش بد سکتوره !

حالا تلفنتی باهاشون حرف زدم اینطور گفتن باید برم حضوری تبریز دفتر گارانتیشون ... تا فکر نکنن با یه حالو طرفن !

خلاصه این دومین تجربه من در زمینه از دست رفتن اطلاعات هستش ! خیلی تلخه خداییش ! آدم چند روز افسردگی شدید میگیره !

نه به خاطر از دست رفتن دستگاه 200 300 تومانی ! بلکه برای داده های مهمی که توش بود !

الانم میخوام یه وسترن بلک 2ترا بگیرم و داده های حساسم رو بریزم رو اون تا رو این هارد Portable ! 

رو اون 3 تا دیگه My Passport Ultra  نمیشه حساب باز کرد ...

فقط میخواستم بدونم امکانش هست در آینده هم بدون شوک یا ضربه فیزیک این هارد جدید هم اینطور شه !؟

هرچند جاش ثابت میمونه  و تکونی نمیخوره ! ولی این مساله باعث شد یکم از وسترن دل زده بشم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کلا به هیچ وسیله الکترونیکی تضمینی نیست که دو دقیقه دیگه کار بکند یا نه ... شما اگه اطلاعاتت خیلی برات مهمه باید بک آپ داشته باشی چون احتمال اینکه دوتا قطعه باهم خراب بشه خیلی کمه مگه اینکه مثلا دوتا هاردت رو سیستم باشه یه اتفاقی بیافته دوتارو بسوزونه یا بپرونه ...   ^_^

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

من جز چنتا کالای خاص همه چیزی که می خوام رو به صورت مسافری می گم برادرم برام بیاره تا یه سال گارانتی تعویض اونوری داره تا حالا که به مشکلی نخوردم 

لینک به دیدگاه

من جز چنتا کالای خاص همه چیزی که می خوام رو به صورت مسافری می گم برادرم برام بیاره تا یه سال گارانتی تعویض اونوری داره تا حالا که به مشکلی نخوردم 

بله اگه کسی هم مثل شما اون طرف ساپورت داشته باشه دیگه نیازی به این گارانتی های آشغال نداره ... :D  :D  :D  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...