رفتن به مطلب

عجیب ولی واقعی...... در مورد ظرفیت رم

hamid5566
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دارم خدمت همه بچه ها ومسئولان لیون.بنده چند ماه پیش یه رم 4گیگ kingmax 1333  نو با گارانتی وثوق رایانه خریداری کردم متاسفانه دیروز که بازکردم استفاده کنم نصب کردم ویندوز بدون مشکل اومد بالا ولی درکمال تعجب وقتی به قسمت نصب رم وسی پی یو رفتم مشاهده کردم 2گیگ رم نصب شده.دوستان تاحالا همچین چیزی دیدن واینکه چه کسی مقصره؟

بنا به فرمایش جناب حسینی عکس اضافه شد

http://upload7.ir/imgs/2014-02/66430140528614011951.jpg

http://upload7.ir/viewer.php?file=66430140528614011951.jpg

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

درود حمید جان

یه عکس از رم بگیر لطفا اینحا بگذار . لطفا عکست شفاف باشه که بشه پارت نامبر رو چک کرد . و از کجا خریدید ؟

لینک به دیدگاه

درود

ضمن انجام کاری که جناب حسینی فرمودند بفرمایید از گرافیک آنبورد استفاده میکنید؟؟

مدل مین بوردتون رو بفرمایید؟

لینک به دیدگاه

احتمالا ویندوزت 32 بیتی نیس حمید جان ؟ میدونستی ویندوز 32 بیتی نمیتونه بیشتر از 3 گیگ در مجموع بشناسه ؟

لینک به دیدگاه

درود حمید جان

یه عکس از رم بگیر لطفا اینحا بگذار . لطفا عکست شفاف باشه که بشه پارت نامبر رو چک کرد . و از کجا خریدید ؟

سلام دارم خدمت جناب حسینی مدیریت محترم سایت.عکس رو تا فردا میذارم.ازیکی ازدوستان فروشنده که ایشون از تهران خریدنفکرمیکنم از بازار رضا

لینک به دیدگاه

درود

ضمن انجام کاری که جناب حسینی فرمودند بفرمایید از گرافیک آنبورد استفاده میکنید؟؟

مدل مین بوردتون رو بفرمایید؟

درجواب سوال محمد جان بگم خیر ازگرافیک ATI RADEON 5450 2G استفاده میکنم مدل مین بورد ECS. G41T-M13 ISJ

لینک به دیدگاه

احتمالا ویندوزت 32 بیتی نیس حمید جان ؟ میدونستی ویندوز 32 بیتی نمیتونه بیشتر از 3 گیگ در مجموع بشناسه ؟

بله علی جان.درجریانم.ویندوزم سون 64 بیتی هست.اگه 32 هم باشه نصب رم 4 میشه منتها USABLE درحد 3گیگه.

لینک به دیدگاه

واسه منم هم تازگی ها اینطوری شده کسی میدونه چرا؟

8 گیگ شد 7/90

؟؟؟؟؟؟

post-11958-0-69399700-1392147785_thumb.jpg

ویرایش شده توسط iman22
لینک به دیدگاه

اینا که مشکل نیست، یه رم Kingstone Heper Blu 1600 دارم، وقتی روی سیستم می زارم، می زنه 1333، اون یکی رو می زارم می زنه 1600، گارانتی سریر هست، گذاشتم یه موقعی وقت کردم برم پیش رئیس اتحادیه بگم آقا این چه کاریه؟، واردات کالای تقلبی با گارانتی؟

لینک به دیدگاه

من قبلا رم  512 داشتم چند تا دونه از پایه هاش که روی اسلات برد میشینه کنده شده بود ... 480 و خورده نشون میداد .

لینک به دیدگاه

از من هم رم 4 گیگ رو در 7 64 بیت 3.7 نشون میده xp 3.21 اپدیت بایوس مادربرد مشکل رو حل نمیکنه؟ :huh:

لینک به دیدگاه

واسه منم هم تازگی ها اینطوری شده کسی میدونه چرا؟

8 گیگ شد 7/90

؟؟؟؟؟؟

از منم اینجوریه! یعنی از دوستان با تجربه کسی نیست بدونه؟!

post-14347-0-35086500-1392157936_thumb.png

لینک به دیدگاه

از منم اینجوریه! یعنی از دوستان با تجربه کسی نیست بدونه؟!

دوستان از راهپیمایی برگردن حتما جواب میدن :( :( :( :(

لینک به دیدگاه

دوستان این موارد به خاطر گرافیک مجتمع سی پی یو هست که باید از بایوس غیر فعال کنید

دنبال گزینه هایی مثل onboard vga بگردید و روی اون گزینه قرار بدید که وقتی کارت گرافیک متصل باشه ، گرافیک آنبرد غیرفعال بشه

بنده مدت ها پیش همین مشکلو داشتم با این کار حل شد

لینک به دیدگاه

درود زمانی هم که غیر فعال باشه همین مقداره

لینک به دیدگاه

سلام دارم خدمت همه بچه ها ومسئولان لیون.بنده چند ماه پیش یه رم 4گیگ kingmax 1333  نو با گارانتی وثوق رایانه خریداری کردم متاسفانه دیروز که بازکردم استفاده کنم نصب کردم ویندوز بدون مشکل اومد بالا ولی درکمال تعجب وقتی به قسمت نصب رم وسی پی یو رفتم مشاهده کردم 2گیگ رم نصب شده.دوستان تاحالا همچین چیزی دیدن واینکه چه کسی مقصره؟

با درود

مین شما g41 هست شاید هر اسلات بیشتر از 2 گیگ نشناسه

لینک به دیدگاه

البته توی سایت سازندش نگا کردم هر اسلات 4 گیگ رو باید ساپورت کنه

لینک به دیدگاه

uppppppppppppppppppppp

اضافه شدن عکس !!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوستان این موارد به خاطر گرافیک مجتمع سی پی یو هست که باید از بایوس غیر فعال کنید

دنبال گزینه هایی مثل onboard vga بگردید و روی اون گزینه قرار بدید که وقتی کارت گرافیک متصل باشه ، گرافیک آنبرد غیرفعال بشه

بنده مدت ها پیش همین مشکلو داشتم با این کار حل شد

من مادربردم asus-p8p67-le...اصلا گزینه ای واسه گرافیک انبرد و امثالش نداره..

لینک به دیدگاه

رو دیفالت زدم دیدم درست شد...نمیدونم...شاید کار دیگه ای کردم... تون اپ رو هم نصب کردم و یکم دست کاری کردم..شاید ماله اون باشه.....ولی از منکه درست شد!!!

post-14347-0-29892900-1393077810_thumb.png

لینک به دیدگاه

اینا که مشکل نیست، یه رم Kingstone Heper Blu 1600 دارم، وقتی روی سیستم می زارم، می زنه 1333، اون یکی رو می زارم می زنه 1600، گارانتی سریر هست، گذاشتم یه موقعی وقت کردم برم پیش رئیس اتحادیه بگم آقا این چه کاریه؟، واردات کالای تقلبی با گارانتی؟

نه دوست عزیز رم شما باس 1600 ولی مین دیفالت داون کرده به 1333 از تو بایوس بخش اورکلاک اونجا فرکانس دستی بزارید روی 1600 تنضیمات سیو کنید 

ویرایش شده توسط S.A.M.U.R.A.I
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

برای اینکه مطمئن بشید رم ها اصل هستند یا نه برنامه CPUZ رو نصب کنید و اسکرین شات از تب SPD و Memory اینجا بزارید تا بررسی بشه...

لینک دانلود برنامه :

http://dl2.soft98.ir/soft/CPU-Z.1.69.exe

پسورد فايل فشرده : soft98.ir

ویرایش شده توسط SilverSaeeD
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...