رفتن به مطلب

فروش عسل 100 درصد طبیعی به قیمت مناسب


 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان گلم

این تاپیک رو از طرف یکی از دوستان بسیار خوبم اقای مهدی میرزایی ایجاد کردم

و به زودی ایشون هم میان اینجا و پاسخگوی شما عزیزان خواهد بود و نویسنده عنوان تاپیک تغییر میکنه .

 

ایشون یکی از کندوداران بسیار خوب خطه سر سبز گیلان هستن و عسل ایشون رو خیلی وقته ما داریم مصرف میکنیم و 100 درصد طبیعیه و بدون کوچکترین ناخالصی و بنده حاضرم اگر کسی غیر از اینرو ثابت کرد 2 کیلو عسل مجانی از طرف اقای میرزایی براش بفرستم .

 

شماره ایشون 09375330937

 

 

ارسال به تمام نقاط کشور رایگان هستش .

 

قیمت برای هر کیلو 52000 تومان

معادل عسل ایشون با این کیفیت در بازار بالای 80000 تومانه ( که بعید میدونم با این کیفیت هم باشه )

 

خرید 3 کیلو به بالا هر کیلو 5000 تومان تخفیف هم میدن ایشون

 

 

 

ckvfh9wcd74yu1xn8wt.jpg

 

این هم عکس خودم که هفته گذشته که برف اومده بود رفتیم برای نجات کندوها :D عکس از منبع هم گذاشتم :D

 

awgqdwshpbv147kil4c.jpg

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود جناب حسینی، عکس از خود محصول هم بزارین.

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود دوستان گلم

 

معادل اصل ایشون با این کیفیت در بازار بالای 80000 تومانه ( که بعید میدونم با این کیفیت هم باشه )

 

oqclmnzo9b7p7mnyglg0.jpg

درود آقای حسینی

 

عجب عسلی بشه این اصل  :lol:

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه
Share on other sites

والا اول تاپیک رو دیدم فکر کردم زدین تو کار عسل آقای حسینی :)) جریان اون برنج دودی شد ها  :))

 

 یک کیلویی هست فقط آقای حسینی ؟ یا مثلا نیم کیلو هم میشه خرید کرد ؟ من عسل خورم شدید !!! :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود جناب حسینی، عکس از خود محصول هم بزارین.

درود

عکس هم اضافه شد :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

والا اول تاپیک رو دیدم فکر کردم زدین تو کار عسل آقای حسینی :)) جریان اون برنج دودی شد ها  :))

 

 یک کیلویی هست فقط آقای حسینی ؟ یا مثلا نیم کیلو هم میشه خرید کرد ؟ من عسل خورم شدید !!! :D

درود رضا جان

واقعیتش ایشون محصولات بسیار عالی دارن و خودم یکی از مصرف کننده های توپشم که کلی از اطرافیانمون مشتری این عسل هستن . مثلا اقای محمد معتمدی همین سایت و خیلی از دوستانمون .

 

فروشگاهها محصولات ایشون رو توی فروشگاهشون توی رشت 80000 تومان میفروشن .

 

بله رضا جان یک کیلوییه .

 

با ایشون تماس بگیرید

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به به چه عکس خگشلی :دی دلم خیلی هوس کرد :wub:

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام

 

من 1 کیلو می خوام - تماس بگیرم ؟؟؟

درود

بله عطا جان باهاشون تماس بگیرید

لینک به دیدگاه
Share on other sites

یه عکس هم که هفته گذشته رفته بودیم برای نجات کندوها از خودم گذاشتم که دیگه نگید عکس نگذاشتی :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

از یه فروم خوب چه انتظاری دیگه ای میشه داشت ؟

چیز توش یاد میگیریم

آخرین آخبار رو می خونیم

اعتماد بین بچه ها موج میزه

تاپیک برای سلامتی ما هم زدن !!!

خدایی من تازه 10 کیلو از شیراز خریدم انشالله تموم بشه از ایشون میگرم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

از یه فروم خوب چه انتظاری دیگه ای میشه داشت ؟

چیز توش یاد میگیریم

آخرین آخبار رو می خونیم

اعتماد بین بچه ها موج میزه

تاپیک برای سلامتی ما هم زدن !!!

خدایی من تازه 10 کیلو از شیراز خریدم انشالله تموم بشه از ایشون میگرم

10 کیلو!!!

مگه با عسلا چه کار میکنین؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

میگم راهی وجود داره که بشه فهمید عسل کیلویی 80 تومن چه تفاوتی با عسل های کیلویی 20 تومن داره ؟؟؟

که بهمون نندازن ؟؟

با تشکر

لینک به دیدگاه
Share on other sites

میگم راهی وجود داره که بشه فهمید عسل کیلویی 80 تومن چه تفاوتی با عسل های کیلویی 20 تومن داره ؟؟؟

که بهمون نندازن ؟؟

با تشکر

کسی که کارش این باشه و یا هر ازمایشگاهی ببری میتونی عزیز ثابت کنی

 

10 کیلو!!!

مگه با عسلا چه کار میکنین؟

 

خود من مصرف عسلم بالاست . اگه یه سرچ در مورد فواید عسل بکنید متوجه میشید که چه خاصیتهای داره . برای رفع خستگی و هزاران درد و بیماری دیگه به کار میره

لینک به دیدگاه
Share on other sites

میگم راهی وجود داره که بشه فهمید عسل کیلویی 80 تومن چه تفاوتی با عسل های کیلویی 20 تومن داره ؟؟؟

که بهمون نندازن ؟؟

با تشکر

سلام و درود بر عزیزان لیون

من چند مورد از روش های سنتی رو جهت راهنمائی بهتون میگم:

یکی اینکه وقتی به عسل انگشت میزنی و از سطح ظرف بالا میاری حتما باید عسل کش بیاد و به هیچ عنوان قطع نشه,یجورائی مثه تار عنکبوت باشه :) وبرای جدا کردنش باید چند بار انگشتتونو تکون بدین تا اتصال قطع بشه...

 

دومیش اینه که یه عسل خوب در هیچ شرایطی(در داخل و بیرون یخچال) نباید شکرک بزنه.

 

سومیش اینه که اگه یه قاشق عسلو تو یه لیوان آب بریزیم و هم بزنیم نباید در آب حل بشه و باید ته نشین بشه.

 

آخریش هم اینه که یه عسل خوب یه عطر و بوی خاصـــی داره که راحت میشه اونو از عسل تقلبی تشخیص داد. (*)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود میلاد جان

فکر میکنم در مورد این دو گزینه اشتباه کردی عزیز

 

دومیش اینه که یه عسل خوب در هیچ شرایطی(در داخل و بیرون یخچال) نباید شکرک بزنه.

 

سومیش اینه که اگه یه قاشق عسلو تو یه لیوان آب بریزیم و هم بزنیم نباید در آب حل بشه و باید ته نشین بشه.

 

داخل یخچال و سرما رنگش عوض میشه ولی مهم اینه که وقتی بگذاری توی گرما دقیقا باید مثل اولش بشه . که من بارها امتحان کردم

 

توی اب حل میشه عزیز مگر اینکه مواد دیگه ای توش باشه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

شکرک زدن جزو جدایی ناپذیر قندهای طبیعیه وباید شکرک بزنه ولی تنهاراه مطمئن آزمایشگاه بردنه که درصد ساکاروز رو تشخیص میدن و20تومن آب میخوره 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود میلاد جان

فکر میکنم در مورد این دو گزینه اشتباه کردی عزیز

 

داخل یخچال و سرما رنگش عوض میشه ولی مهم اینه که وقتی بگذاری توی گرما دقیقا باید مثل اولش بشه . که من بارها امتحان کردم

 

توی اب حل میشه عزیز مگر اینکه مواد دیگه ای توش باشه

درود سعید جان عزیز

منظورم رنگش نبود;منظورم شکرک زدنشه ,حتما دیدی که برخی اوقات بعضی از عسلها رو پس از گذشت اندک زمان سرشون دونه های شکر دیده میشه و مثه این میمونه که شکر و با عسل مخلوط کردن...

واین دلیل بر ناخالصی بودن عسل رو نشون میده....

...............................................................................

در مورد حل شدنش هم من یه مطلبی رو یه جا خونده بودم واسه همین خاطر اینو گفتم: ;)

 

ghatreh.com/news/nn18133965

لینک به دیدگاه
Share on other sites

عسلشون خداست یکی از دوستان 15 کیلو درست شنید 15 کیلو ( توی راه به سرین یه سفره خونه داره می رم با پدر مادر اونجا تا می تونم سرشیر با عسل اوف اوف دلم اب افتاد ) بعد پرسیدم عسل رو از کجا می گیرید گفت که یکسی هست از طریقی اینترنتی می فروشه من هم اسم ایشون به یادم اومد که بهشون گفتم دوستم تایید کرد البته موضوع برای 1 سال پیش می شه نمی دونم هنوز هم می خرند یا نه البته ایشون اینترنتی سفارش نداده بودند تلفونی هماهنگ کرده بودند 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

شکرک زدن جزو جدایی ناپذیر قندهای طبیعیه وباید شکرک بزنه ولی تنهاراه مطمئن آزمایشگاه بردنه که درصد ساکاروز رو تشخیص میدن و20تومن آب میخوره 

پدر شوهر عمه من حدود 50 ساله کندو دارن

اول از همه غذای 90% زنبور ها که به صورت پرورشی هستن شکر هست که درصد وجود ساکاروز به همین برمیگرده و میشه با یک سری کارها ساکارز عسل رو تا زیر 2% برد که البته جز اسرار زنبود دار ها هست

و هر سال به یکی دو تا از کندوهاشون عسل و شکر نمیدن ولی طعم و رنگ عسلش طوریه که هیچ کس باور نمیکنه 100% طبیعی هستن

من خیلی به طبیعت بخصوص کوه نوردی علاقه زیادی دارم به همین دلیل هم با اینجور چیز ها زیاد سرو کار داشتم

کیفیت عسل به فاکتور های خیلی زیادی داره ازجمله: نوع زنبور ، فصل ، خوراک زنبور، نوع پوشش گیایی ، آب و هوا و ........

واین ویژگی تشخیص  عسل خوب و بد فقط برای اون عسل هایی هست که شکر میریزن توش یا وارداتی چینی هستن!!!

یک سری ویژگی مشترک که من تو عسل کوهی حس کردم اینا بود:

خیلی شیرین هستن و عطرش بینهایت زیاده و آدم رو زود میزنه و کسی مثل من که زیاد از شیرینی خوشش نمیاد نمیتونه زیادش رو بخوره

رنگش تقریبا زرد رنگ به شکل چای دم نکشیده هست

خیلی آبکی هست

و باز هم تاکید میکنم بستگی به شرایط داره

مثلا بعضی موقه ها رنگش تیره تر مثل همین عسل های تو بازاری هست ولی یک طعم خیلی خاصی داره

البته اینجور عسل ها بیشتر خواص دارویی دارویی دارن و خوراک صبحانه نیستن

ویرایش شده توسط peyman_sh
لینک به دیدگاه
Share on other sites

منم از شیرینی زیاد خوشم نمیاد واسه همین با چایی مخلوط میکنم و یا با اب لیمو ترش . و خیلی وقتها به روش زیر معجون درست میکنم . تستش کنید اگه بد بود ضررش با من :

 

شیر مقداری

عسل به اندازه یک یا دو قاشق

پسته

مغز گردو

موز

خرما

هل دوستان این هل یکی از مهمترین طعم دهنده هاست اینو بزنید بعد بخورید ببنید چیه

دو تا گزینه زیر زیاد مهم نیست

 

انجیر اگه دارید

انگور

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

منم از شیرینی زیاد خوشم نمیاد واسه همین با چایی مخلوط میکنم و یا با اب لیمو ترش . و خیلی وقتها به روش زیر معجون درست میکنم . تستش کنید اگه بد بود ضررش با من :

 

شیر مقداری

عسل به اندازه یک یا دو قاشق

پسته

مغز گردو

موز

خرما

هل دوستان این هل یکی از مهمترین طعم دهنده هاست اینو بزنید بعد بخورید ببنید چیه

دو تا گزینه زیر زیاد مهم نیست

 

انجیر اگه دارید

انگور

سلام

جناب حسنی این فرمولی که دادین معجون نیست سوخت هسته ای هست خدایی / گوارای وجودتون باشه

حتما امتحانش میکنم البته با عسلهای جناب میرزایی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

منم از شیرینی زیاد خوشم نمیاد واسه همین با چایی مخلوط میکنم و یا با اب لیمو ترش . و خیلی وقتها به روش زیر معجون درست میکنم . تستش کنید اگه بد بود ضررش با من :

 

شیر مقداری

عسل به اندازه یک یا دو قاشق

پسته

مغز گردو

موز

خرما

هل دوستان این هل یکی از مهمترین طعم دهنده هاست اینو بزنید بعد بخورید ببنید چیه

دو تا گزینه زیر زیاد مهم نیست

 

انجیر اگه دارید

انگور

 

سعید جان گرمیت نکنه همه اینا رو با هم میخوری ... :lol: البته نوش جان...

من همچین چیزی بخورم جوش میزنم در حد آلبالو...

لینک به دیدگاه
Share on other sites

منم از شیرینی زیاد خوشم نمیاد واسه همین با چایی مخلوط میکنم و یا با اب لیمو ترش . و خیلی وقتها به روش زیر معجون درست میکنم . تستش کنید اگه بد بود ضررش با من :

 

شیر مقداری

عسل به اندازه یک یا دو قاشق

پسته

مغز گردو

موز

خرما

هل دوستان این هل یکی از مهمترین طعم دهنده هاست اینو بزنید بعد بخورید ببنید چیه

دو تا گزینه زیر زیاد مهم نیست

 

انجیر اگه دارید

انگور

هچی چایی با اب لیمو با عسل نمی شه 

 

اگر سرما خورده اید یا توی شهری با هوایی الوده زندگی می کنید بهترین نوشیدنی هست 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...