رفتن به مطلب

فروش پاور گرین 530AB

mohihehi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

پاور گرین 530AB
بنده این پاور رو خودم مدتی هست که استفاده میکنم و میتونم بگم که فشار زیاد و اور بهش نخورده و گیم باهاش شده، به همراه مرور وب و تماشای فیلم.پاور رو یک بار برای گردگیری باز کردم و به هیچ وجه تمیر نشده. این پاور دو عدد فن یکی در عقب و یکی جلو داره که یکی ورودی و یکی خروجی هواست. دور فنها زیاد بالا نمیره و نویز زیادی تولید نمیشه. دو تا لاین 12V داره که هر کدوم 18 امپ میتونن بدن. لاین یک فقط برای CPU و لاین 2 برای همه چیز به غیر از CPU هست. این پاور یک کانکتور PCI-E 6 پین داره و مار خیلی از گرافیک های امروزی رو راه میندازه.
Image002.jpg
Image000.jpg

قیمت پایه برای پاور: 75
روزهای چهارشنبه و پنج شنبه وقت برای ارسال کالاها دارم.
ارسال پاور هم از طریق پست خواهد بود. سفارشی یا پیشتاز با شما. قیمت پاور رو کمتر زدم که با هزینه پست سر به فلک نکشه.
سوالی بود در خدمتم.

IMG_2463.jpgدوستان این عکس ها رو از یه تاپیک دیگه که برای فروش این پاور و گرافیک 4850 باز کرده بودم گاشتم اینجا.

ویرایش شده توسط mohihehi
لینک به دیدگاه

قیمت مناسبه واقعا.

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

قیمت مناسبه واقعا.

ممنون داداش. دوستان یه سر به سایت لاین بزننید میبینید که قیمت دست دو این پاور بدون جعبه زده 109. من با قوطی و تمیز دارم 75 میدم باز میگید قیمت نهایی؟ 35 تومن هم به خاطر باز شدنش کم کردم اگر قیمت بهتری سراغ دارید از اونجا خریداری کنید.

لینک به دیدگاه

سالم هست. تعمیری هم نیست. با 1 هفته مهلت تست. قیمت هم 70 + هزینه ارسال سفارشی یا پیشتاز. 

از اولین روز دست خودم بوده و فشار زیاد اصلا بهش نیومده . 90% وقتش رو در آیدل برای مرور وب و اینجور کارا یا تماشای فیلم سپری کرده. 

الان تو صفحه اول لیون یکی برای فروش زدن 109 که جعبه نداره و من به دلیل اینکه قیمت منصفانه تری بدم و به دلیل اینکه بازش کردم 40 تومن از اون کمتر میدم. فقط و فقط برای گرد گیری باز شده بود.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...