رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید موس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان امروز من دل و زوده موس م رو در آورم که تمیز کنم حالا دکمه کلیک سایتش از کار افتاد ...
یعنی باید روش زیاد فشار داد که کار کنه ! حالا از قبل هم تو فکر عوض کردن موس بودم ! و فکر کنم وقتشه ...

اهل بازی هم نیستم ! کار من برنامه نوسیسی و طراحی گرافیکی هستش ... برای همین دو دل موندم چی بخرم و از کجا بخرم !

اکثر موس هارو دیدم ! هم از شرکت ریزر هم از logitech ! ولی نمیدونم کدوم برای من مناسبه !

خیلی ممنون میشم اگه دوستانی که در مورد موس تخصص دارن نظر بدن !
فقط دقت موس + ارگونومیک بودنش برام مهمه ! و شیار هم نداشته باشه که کثیف شه :دی

و بیشتر ترجیع میدم بی سیم باشه(برای راحتی)

سقف بودحه هم تا 300 هزار
خیلی ممنون از نظرات D:

Box.jpg

این عکس هم ربطه به موضوع نداره ولی یکم چشمو گرفته :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز 

تجربه هر دو برند رو داشتم ریزر رو ترجیح میدم و خیلی  موسهای ریزر کیفیت عالی دارند ! 

دوست عزیز شما با بودجه ی 300 تومن میتونین موسRazer IMPERATOR 4G رو تو فکر داشته باشین 

اما موسهایی هستند که دارای dpi 8200 هستند که فکر میکنم برای شما میتونه خیلی مناسب باشه و بی سیم هم هست اون موس همین موسی هست که عکسشو گذاشتین  موس Ouroboros اما قیمتش حدود 198 تومن از بودجه ی شما بالاتره !

اگر بتونین به بودجتون 198 تومن دیگه اضافه کنین میتونین یکی از بهترین موسها رو با بهترین dpi و بی سیم انتخاب کنین و لذت ببرین 

و اما بعد از این موس مامبا رو پینهاد میکنم که فرق خاصی با موس Razer IMPERATOR ندارن اما مامبا کمی زیباتر و به صورت بی سیم و با سیم میشه ! اما موس Razer IMPERATOR این قابلیت رو نداره ! ولی dpi هر دو فکر کنم یکی هست ! 

پیشنهاد من روی Ouroboros هست شک نکنین یکی از بهترینهاست !!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد من برای ارگونومی g9x است!

درود دوست عزیز تجربه ی g9x داشتم چند تا ایراد داره یکی اینکه کفش خیلی زود خط میفته  خیلی برام خوش دست نبود و ... خیلی چیز توپی نیست !

لینک به دیدگاه

میگم جداً موس های ریزر برای من خوبه ؟! منی که اهل بازی نیستم ... یعنی خوشم نمیاد رو موسم دکمه اضافی زیاد باشه ! 2 3 تا هم کافیه میکنه فقط خوش دست باشه !
پس به نظر دوستان Imperaror Mamba va Ouroboros بهتره !؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میگم جداً موس های ریزر برای من خوبه ؟! منی که اهل بازی نیستم ... یعنی خوشم نمیاد رو موسم دکمه اضافی زیاد باشه ! 2 3 تا هم کافیه میکنه فقط خوش دست باشه !

پس به نظر دوستان Imperaror Mamba va Ouroboros بهتره !؟

درود دوست عزیز 

بله که خوبه چون که شما کارتون رو گفتین چیه باید موسی انتخاب کنین که دارای دقت یا همون DPI خوبی باشه پس بنظر من شما اگر یک موس بی سیم ، خوش دست ، با DPI فوق العاده ای میخاین همین موس  Ouroboros رو باید انتخاب کنین !

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود 

ماوس لاجیتک Logitech Mouse G700S گزینه خوبی هم میتونه باشه 
فقط دکمه scroll  ماوس g700s  خاصیتی به نام free spain داره --برای صفحه وب پیجی  که طولانی هستند به نرمی از بالا به پایین حرکت میکنه و نمیخواد دکمه اسکرول موس را چند بار حرکت دهید یا تعداد خط های جابجا شدن  را تغییر بدید . که این خاصیت در ماوس Ouroboros نیست

----------------------------
در مورد Ouroboros --- باطری فقط 10 تا 12 ساعت یشتر جواب نمیده باید هر شب بزاری شارژ بشه --مدت زمان شارژ تا 90 درصد هم 4 یا 5 ساعت هست-- خیل موقع ها که یادم میره باید با سیم باهاش کار کنم تا شارژبشه اما انعطاف پذیری سیمش خیلی بیشتر از g700s  هست
یک مشکل دیگه هم که داره برای ماکروها یی که براش تعریف میکنی --وقتی کیبورد را فارسی کنی ماکرو ها جواب نمیده و باید حتما انگلیسی باشه 
ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...