رفتن به مطلب

باز نشدن و دادن ارور فرمت مموری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان اومدم مموری میکرو گوشیرو که هشت گیگ هست رو که چند وقتی بیرون از گوشی هم بود روش بندازم و گوشی نوشت کارت حافظه مخدوش شده است باید فرمتش کنی

انداختم رو سیستم اونم این ارور رو داد 

نمی خوام فرمتش کنم توش اطلاهات دارم باید از دست نره راهی نیست به درون فلش راه پیدا کنم و بعد از برداشتن فایلها فرمتش کنم از طریق سیف مود رفتم نشد

post-10548-0-53317300-1392994897_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام عزیزان اومدم مموری میکرو گوشیرو که هشت گیگ هست رو که چند وقتی بیرون از گوشی هم بود روش بندازم و گوشی نوشت کارت حافظه مخدوش شده است باید فرمتش کنی

انداختم رو سیستم اونم این ارور رو داد 

نمی خوام فرمتش کنم توش اطلاهات دارم باید از دست نره راهی نیست به درون فلش راه پیدا کنم و بعد از برداشتن فایلها فرمتش کنم از طریق سیف مود رفتم نشد

سلام دوست عزیز

آره دو راه هست

اولی:اینکه فرمتش کن وخیلی راحت با یه برنامه ریکاوری قوی(مثل CardRecovery یا....) اطلاعاتو برگردون(ولی نباید بعد از ریکاوری چیزی روی اون مموری کپی کنی تا اطلاعاتت همه سالم وبدون نقص بازگردن).من خودم چندین بار آزمایش کردم.

دومی:مموری رو ببری پیش اونای که نمایندگی رسمی اون مارک مموری تو رو دارن وبهشون بدی و برات بدون هیچ زحمتی مشکل رو رفع میکنن(اونا با یه برنامه قوی که فقط خودشون دارن برای استفاده نقص یا گارانتی مموری های خودشون استفاده میکنن ) و به اطلاعاتت هم هیچ آسیبی نمی رسه

لینک به دیدگاه

با سلام

همانطور که دوستمون در بالا بهش اشاره کرد شما خیلی راحت میتونید فرمتش کنید و سپس با نرم افزارهای مختلف مثل همین CardRecovery یا Anyfound Data Recovery تمام اطلاعات برگونید.

یا 

از طریق Run وارد ترمینال cmd شده و دستور CONVERT J: /FS:NTFS رو تایپ کرده و اینتر رو بزنید;

در واقع با این خط فرمان درایوتون بدون از دست دادن اطلاعات از فرمت Fat32 به فرمت NTFS تبدیل میشه.

لینک به دیدگاه

درود

ضمن توضیحات دوستان ، درصورت امکان روی یک سیستم عامل دیگه هم مموری رو تست کنین!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینوکسی جوابه. یا OTG به آندروید ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...