رفتن به مطلب

پارس آنلاین آری یا خیر؟! (بررسی سرویس های نامحدود پارس آنلاین)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درسته پارس آنلاین هم دیگه مثل سابق نیست 

در نظر دارم کوچ کنم به های وب چندتا از فامیلا گرفتن راضی هستن

از دوستان کسی هست های وب داشته باشه؟

سرعت و کیفیت هر ISP توی هر شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه (فاکتور های دیگه هم هست ولی اینا توی اولویت هستن)

شما باید ببینی توی اون منطقه ای که زندگی میکنی دوست یا فامیلتون از های وب استفاده میکنه و راضی هست ، اگه راضی هست دیگه نیاز به تحقیق نیست برو ازش سرویس بگیر 

من الان خودم و پسرعموم صبانت داریم و از پینگ و سرعتش راضی هستیم (شبانه رو محدود کرده) ولی افراد دیگه رو که میبینم توی شهر دیگه هستن و از پینگ و کیفیت این ISP ناراضی بودن 

تو این آشفته بازار و این جریان محدود کردن شبانه توسط چند تا ISP الان شما 3 تا گزینه داری ~> فن آوا - های وب - مخابرات 

من از کیفیت این سرویس ها توی شهر شما خبر ندارم و نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی به عنوان گزینه پیشنهادی به طور کلی این 3 تا رو پیشنهاد میکنم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خدا کریمه...

111913512.png

این ماه فقط برای بازی انلاین تمدید کردم ولی میبینم که...

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

isp ها که کلا دزد هستن

ولی من خوزستان هستم هم آبادان و هم اهواز پارس آنلاین گرفتم

تقریبا خوب هست تو ساعت غیر رایگان که عالی هست ولی تو ساعات رایگان 512 دارم شبها روی 30 تا40 کی دانلود میکنه

نامحدود 256 هم یک ماه گرفتم تا 30 گیگ میتونی راحت با سرعت بالا دانلود بکنی بعد از اون میشه همون 1 به 8

من کلا راضی هستم

فقط دوستان کسی طرف آسیاتک نره که اصلا دانلود رایگان نداره و سرعت هم در حد دیال

یعنی تو isp ها این شرکت دست همه رو از پشت بسته

با سلام خدمت شما دوست گرامی

منم آبادان زندگی میکنم و کارم بازی کردن گیم آنلاین dota2 و mw2 هستش و سرعت دانلود برام ملاگ نیست و فقط نداشتن تایم اوتی و پکت لاس و پینگ پایین ملاکهو میخواستم 128نامحدود پارس آنلاین بگیرم

ببخشید شما که پارس آنلاین داشتین آیا به درد گیم آنلاین میخوره؟

با فعال کردن سرویس گیم پینگش چقدر پایین میاد؟؟

میشه یه تست پینگ از آیپیهای زیر برام بزارید:

10.31.36.98

146.66.155.1

146.66.152.1

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

ینو در جواب دوستمون که گفتن سمت آسیاتک نرین میگم : من دزفول هستم و اشتراک 6 ماهه 512 از آسیاتک دارم اسمش چلچله 60 گیگ در 6 ماه هست از 2 تا 8 صبح رایگان هست سرعت دانلود هم بیشتر مواقع بین 700 تا 900 کیلو بیت هست بعضی وقتا هم تا 1.2 مگ هم میره و تو ساعات رایگان هم سرعت روی 70 کیلو بیت هست.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

پارس آنلاین بدترین شرکت ارائه کننده تو اصفهانه متاسفانه...چه از لحاظ خدمات چه سرعت..

نا محدودشون هم محدوده و مثلا نا محدود 3 ماهه بگیرید حجم دانلودتون که از 30 گیگ بگذره سرعت میشه عینا دیال آپ...و دوباره باید ترافیک گرفت.(لامصب تمام قوانین هم مسخره کردند,اسمش نامحدوده ولی محدوده)

کلیه شرکت ها این طوریه ربطی به پارس انلاین نداره

در ضمن شما 256 نا محدود می گیری اصولا باید 32 دانلود داشته باشید

ولی شرکت ها میان تا مثلا 10 گیگ سرعت دانلود 100 میدن بعد از 10 گیگ میان رو سرعت عادی

لینک به دیدگاه

خدا کریمه...

111913512.png

این ماه فقط برای بازی انلاین تمدید کردم ولی میبینم که...

اینم تست پارس انلاین من:

126341328.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست گرامی

منم آبادان زندگی میکنم و کارم بازی کردن گیم آنلاین dota2 و mw2 هستش و سرعت دانلود برام ملاگ نیست و فقط نداشتن تایم اوتی و پکت لاس و پینگ پایین ملاکهو میخواستم 128نامحدود پارس آنلاین بگیرم

ببخشید شما که پارس آنلاین داشتین آیا به درد گیم آنلاین میخوره؟

با فعال کردن سرویس گیم پینگش چقدر پایین میاد؟؟

میشه یه تست پینگ از آیپیهای زیر برام بزارید:

10.31.36.98

146.66.155.1

146.66.152.1

با تشکر فراوان

40

300

250

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...