رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کتاب خوان e book reader

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من میخوام یک e book reader بخرم

میخوام مثل کاغذ باشه یعنی صفحش نور نده

میخوام چشمم اصلا خسته نشه....

خواهش میکنم بهترین کتاب خوانی رو که میشناسید معرفی کنید

قیمتش هم مهم نیست

با سپاس

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

kindle  رو بهتون پیشنهاد میدم که عالی هست ازهرلحاظ و فقط مخصوص این کارهست!

البته یکم پیداکردنش توی ایران سخت هست ، البته درصورت اینکه پیدا نشد میتویند به دوستان بگین که ازاون طرف براتون تهیه کنن

البته برند sony هم یه چند مدل زده که من ازشون راضی نبودم ولی یه مدل درحدود900تومن بود که باز قابل انتخاب بود ولی بازهم به پای kindle نمیرسن هیچکدوم!

البته سایز صفحه 7 اینچ هست!

لینک به دیدگاه

ممنون

بله تعریف کیندل رو خیلی شنیدم

ولی فکر میکنم از صفحش نور میده یعنی دقیقا مثل کاغذ نیست...

این محصول هم میگن خوبه..

http://www.asus.com/Eee_Family/Eee_Reader_DR900

من چیزی میخوام که دقیقا مثل کاغذ باشه...یعنی از خودش نور نده که چشم اسیب ببینه...اندازش هم هر چی بزرگتر بهتر.10 اینچ فکر کنم خوب باشه.

وایر لس هم باید داشته باشه که تکمیل بشه....

برام جالب بود دیدم مغازه دارای شیراز حتی اسم e book reader رو نشنیده بودن... چه برسه چند مدل رو داشته باشن که از نزدیک ببینم کدمش واسه مطالعه مناسبه...

منتظر راه نمایی دوستان هستم.

با تشکر

ویرایش شده توسط sadeghdota
لینک به دیدگاه

ممنون

بله تعریف کیندل رو خیلی شنیدم

ولی فکر میکنم از صفحش نور میده یعنی دقیقا مثل کاغذ نیست...

این محصول هم میگن خوبه..

http://www.asus.com/Eee_Family/Eee_Reader_DR900

من چیزی میخوام که دقیقا مثل کاغذ باشه...یعنی از خودش نور نده که چشم اسیب ببینه...اندازش هم هر چی بزرگتر بهتر.10 اینچ فکر کنم خوب باشه.

وایر لس هم باید داشته باشه که تکمیل بشه....

برام جالب بود دیدم مغازه دارای شیراز حتی اسم e book reader رو نشنیده بودن... چه برسه چند مدل رو داشته باشن که از نزدیک ببینم کدمش واسه مطالعه مناسبه...

منتظر راه نمایی دوستان هستم.

با تشکر

خواهش عزیز

kindle رو ازنزدیک باهاش کارکردم و داشتم و بسیارازش راضی بودم چشم رو هم اصلا اذیت نمیکنه!

تنها ایرادی که میشه بهش گرفت سایز"7 بودنش هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

کیندل مدلهای مختلفی داره. سری های فایر پرو و کلا صفحه رنگی ها از lcd نور ساطع می کنن

ولی سری های E.Ink که صفحه نمایش تک رنگ دارند نوری ساطع نمی کنن. شما باید از مدل E.Ink انتخاب کنید.

من خودم یه Kindle Touch WiFi 4GB داشتم که واقعا واسه مطالعه عالی بود. یک ماه هم راحت شارژش جواب می داد. البته سری Paper White هم خوبه.

فقط توجه داشته باشید که در پنل های E.Ink اگر محیط مطالعه نور نداشته باشه، نمی تونین بخونینشون (دقیقا شبیه کتاب)

موفق باشید

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

ظاهرا کیندل پیپر وایت بهترینه
ولی خب خیلی نگران سایزشم اگر بزرگتر بود بهتر بود...
مثلا 9 اینچ یا 10 اینچ...
با این سایز کوچکش میشه pdf ها رو راحت خواند؟مثلا نیاز نباشه صففحه رو چپ راست کنیم تا یه خط خونده بشه...
شما جایی رو سراغ دارید که با قیمت کمتر از جاهای دیگه بتونم بخرمش؟

با سپاس

لینک به دیدگاه

حمید اقا PDF های فارسی من معمولا عکسی هست که از کتاب گرفته شده...

ایا شما با این کیندل خودتون مشکلی بابت خوندن این جور PDF ها ندارید؟

مثلا واسه خوندن یه خط مجبور بشید صفحه رو چپ و راست کنید... یا نوشته خیلی ریز باشه و چشم خسته بشه؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

حمید اقا PDF های فارسی من معمولا عکسی هست که از کتاب گرفته شده...

ایا شما با این کیندل خودتون مشکلی بابت خوندن این جور PDF ها ندارید؟

مثلا واسه خوندن یه خط مجبور بشید صفحه رو چپ و راست کنید... یا نوشته خیلی ریز باشه و چشم خسته بشه؟

با تشکر

دوست عزیز، معمولا پی دی اف عکس شده تو هر ایبوک ریدری دردسر داره. یعنی خونده می شه ولی بسته به اینکه عکس چه کیفیتی داشته باشه یا از اون مهمتر با چه سایزی ذخیره شده باشه، مشکلات کم خوانا بودن یا روان نبودن رو داره و نباید توقع داشته باشید مثله یه پی دی اف که بصورت استاندارد و از فایل World تبدیل شده باشه کیفیت داشته باشه. ولی می شه خوندشون و من باهاشون زیاد مشکل نداشتم (در حد یه کم Delay تو زوم کردن و البته چپ و راست کردن صفحه). البته من همیشه ترجیح می دم اینجور پی دی اف ها رو داخل حافظه نگه ندارم، مگر اینکه مجبور باشم. چون عموما حجم زیادی رو اشغال می کنن. موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...