رفتن به مطلب

کنسروهای خوشمزه و گران قیمت

ali_r
 اشتراک گذاری

انتخاب شما کدام کنسر میباشد؟  

71 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگه مجبور باشی کدومو انتخاب میکنی؟

• تخم مورچه در آب شور
    • جیرجیرک سرخ شده با تخم
    • کنسرو گورکن
    • موش کور جیر جیرکی با سس تند کاری
      0
    • کرکدیل با سس کاری
    • کنسرو عقرب سیاه در آب نمک
    • مار زنگوله دار دودی
    • حشرات غول پیکر با سس تند
    • کنسرو پستاندارهایی که ناقص بدنیا آمده اند
    • عقرب سرخ شده

Recommended Posts

من اگر از گشنگی هم بمیرم حاضر نیستم لب به هیچ کدوم از اینا بزنم . خیلی راحت صبر میکنم تا مرگم فرا برسه  :lol:

یا اینکه اگر بخوام کمتر زجر بکشم مثل ژاپنی ها هاراگیری میکنم و تمام  :(

الان شاید بیشتر دوستان به صورت حرفی یکی از این موارد رو انتخاب کنن ولی برسه به عمل باید طرف رو دید که رنگ صورتش تو چه مایه هاست . حتی فکرشم آزار دهنده هست  :blink:

لینک به دیدگاه

• ارسال 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

من اگر از گشنگی هم بمیرم حاضر نیستم لب به هیچ کدوم از اینا بزنم . خیلی راحت صبر میکنم تا مرگم فرا برسه  :lol:

الان شاید بیشتر دوستان به صورت حرفی یکی از این موارد رو انتخاب کنن ولی برسه به عمل باید طرف رو دید که رنگ صورتش تو چه مایه هاست . حتی فکرشم آزار دهنده هست  :blink:

هیچ مشکلی با خوردنشون ندارم  :wub:

مگه مزه حشرات غول پیکر بده ؟ اگه بده چرا آفریقایی شب سال نو میزنن به بندن  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی من جدی گفتم / یه بار خیلی گرسنه بودم با دوستام رفته بودیم بیرون یه چندتا هم دوست مسیحی داشتیم که از اون ور اومده بودن کنسرو خوک داشتن من حالم بهم میخورد / یکی از اینا گفت که اصلاً یادم نبودش کنسرو گوشت مرغ من از سر کوچه گرفتم بریم آمادش کنیم / خلاصه یه چی آوردن خوردیم و همچین خوشمزه بود که من بازم می خواستم

آخر سر قوطیش رو نشونم داد باور نمیکردم کنسرو خوک خوردم / گفت این کنسرو خوکها با اونایی که توی بیرون هستن فرق دارن کلاً اینا اصلاح شده هستن ;) ;) ;)

برا همین میگم من میتونم کروکدیل بخورم ولی اون یکی چیزا واقعاً چندش آوره

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

ولی من جدی گفتم / یه بار خیلی گرسنه بودم با دوستام رفته بودیم بیرون یه جندتا هم دوست مسیحی داشتیم که از اون ور اومده بودن کنسرو خوک داشتن من حالم بهم میخورد / یکی از اینا گفت که اصلاً یادم نبودش کنسرو گوشت مرغ من از سر کوچه گرفتم بریم آمادش کنیم / خلاصه یه چی آوردن خوردیم و همچین خوشمزه بود که من بازم می خواستم

آخر سر قوطیش رو نشونم داد باور نمیکردم کنسرو خوک خوردم / گفت این منسرو خوکها با اونایی که توی بیرون هستن فرق دارن کلاً اینا اصلاح شده هستن ;) ;) ;)

برا همین میگم من میتونم کروکدیل بخورم ولی اون یکی چیزا واقعاً چندش آوره

گوشت خوک بله منم گیرم بیاد دست رد به سینش نمیزنم  :lol: یا گوشت آهو .   من منظورم به حشرات و این جور چیزاست . شما یه لحظه تصور کن داری یه سوسک رو میزاری تو دهنت یعنی فکرشم آزار دهندست چه برسه به این که واقعی باشه . تو مکزیک یه کرم هست که بهترین غذاشون حساب میشه و از نظر وزنی هم قیمت با طلا هستش  :blink:  البته ما هم کله پاچه داریم که دقیقا این حس رو به یه سری خارجی ها میده یعنی شاید باورشون نشه که داریم چشم و زبان یه حیوون رو میخوریم ( البته من همینم صد سال نخورم  :D  ) یا یه مثال دیگه بزنم چند وقت پیش یه مربی خارجی آورده بودن تو ایران بعد جلوش یه شتر قربونی کردن طرف در رفت  :D  :p  :lol: . هر ملتی یه سری کارها و رفتارها و یا خوراک ها واسشون تعجب آوره . 

حالا یه چیزی میگم شاید دوستان تعجب کنن . بنده 35 سال سن دارم . و تا قبل از خدمت مزه هیچ گوشتی رو نچشیده بودم . حتی برای یه لحظه . کلا گیاه خوار بودم . اگر غذایی گوشت داشت باید گوشتاشو سوا میکردم و بعد میخوردم . ولی تو خدمت اونقدر گشنگی بهمون فشار آورد که یواش یواش به خوردن گوشت رو آوردم با اینکه خیلی خیلی واسم سخت بود و مزش به نظرم برام قابل هذم نبود الان خوراکم گوشته  :lol: یا تا 4 سال پیش یعنی تا سن 31 سالگی جیگر نخورده بودم که الان عاشق جیگرم  :D شاید این غذاها هم اولاش برامون خیلی آزار دهنده باشه ولی به مرور زمان برامون عادی هم بشه 

ولی درکل من تو بدترین شرایط هم که باشه دیگه سراغ حشره و این جور چیزا نمیرم .  ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی درکل من تو بدترین شرایط هم که باشه دیگه سراغ حشره و این جور چیزا نمیرم .  ^_^

مهدی گلی (درست گفتم فکر کنم)عزیز دوست گل خودم.

ملخ در زمان قحطی :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی از دوستان تا بحال گوشت جوجه تیغی خورده؟!(شوخی نمیکنم جدی میگم!)

شنیدم خیلی خوشمزه است,نمیدونم از کجا میشه تهیه کرد.دهنم آب افتاد =P~

عزیز بچه کجایی؟ ;)

میدونم که کدوم طرف عشق گوشت جوجه تیغی هستن ولی گفتنش درست نیست... ^_^

من هم شنیدم که جیرجیرک توسط اجداد بنده خورده شده باشه ولی یک تجربه خیلی نزدیک دارم که واسه خودم اتفاق افتاد که خاله سوکسه رفت تو دهن ما و از خواب پروندمون و تا صبح خواب رو از ما گرفت... :wacko:

لینک به دیدگاه

مهدی گلی (درست گفتم فکر کنم)عزیز دوست گل خودم.

ملخ در زمان قحطی :دی

سلام به استاد گل خودم . خیلی مخلصیم . آره عزیز اسمم رو درست گفتید . حافظه خیلی خوبی دارید . 

حرفتون هم درسته ولی خدا واسه هیچ کس نیاره  ;)  خوردن ملخ  :wacko:  اگر کسی بخواد از من حرف بکشه فقط کافیه تحدید کنه که یه مثلا سوسک رو بزاره رو بدنم . خودم تا فی خالدون هر کاری کردم رو لو میدم  :p

لینک به دیدگاه

این خوراکا و جانورانی که توشن از طیعت که نمیگیرند چون خیلی بد مزه است اینها مثل مرغ کارخانه ای و...پرورشش میدن و توری میپزن که بوش بره مثلا ما ایرانیا برای از بین

بردن بوی گوشت پیاز توی غذا میریزیم ولی اینها بازم یک مزه های دارن شاید حال به هم زن باشند که اگه نفهمی میخوری باید بهش فکر نکنی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرسنگی تاثیر مستقیم روی مغز و تصمیم گیری داره ، موقعی که 5 روز چیزه زیادی نخورده باشی دیگه اون منی که گفتی نیستی  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر سوسک اب پز با نون ببری خیلی خوشمزه تر به نظر میاد

با ترشی و پیاز

داداش چیز دیگه ای کنارش نیاز نداری ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز بچه کجایی؟ ;)

میدونم که کدوم طرف عشق گوشت جوجه تیغی هستن ولی گفتنش درست نیست... ^_^

نه عزیز دل برای اونور نیستیم. اونم شایعه است :)  فرصتش پیش بیاد و همه مخلفاتش هم تکمیل باشه و جمعش هم جمع باشه کسی نیست که نه بگه! البته عشق جوجه تیغی هم نیستیم  :lol:  ولی در وقت مقتضی بهش نه نمیگیم.

----------

استارتر جان مورد 4 ام رو اشتباه ترجمه کردی mole cricket همون آبدزدک خودمونه. موش نیست

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

اگه هیچ غذایی نباشه و یا غذا فقط قرمه سبزی باشه ، حشرات غول پیکر با سس تند رو ترجیح میدم  :D

یعنی قرمه سبزی دوست ندارید یا خدا دنیا داره به پایان می رسه مگه می شه کسی این غذا رو دوست نداشته باشه  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :wacko: 

کرکدیل با سس کاری خیلی حال می ده البته اگر نگن که گوشت کرکدیل هست 

لینک به دیدگاه

مشعلی خدا بگم چیکارت کنه بااین نظرسنجیت.... حالم داره بهم میخوره :phbbbt: :phbbbt: :phbbbt:

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

یه روز تو tv از افریقا نشون میداد طرف با قابلمه رفته بود جایی که  پر از یه چیزی شبیه  پشه بود

قابلمه رو رو هوا با سرعت حرکت میداد و پشه جمع میکرد بعد کل (محصول جمع اوری شده :D)  رو اورد منزل تاس کباب باهاشون درست کرد :)

بعد با چه لذتی =P~ هم میخوردنش انگار دارن کباب ماهی تابه ای ایرانی میخورن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیزان ماشاالله در خاک برداری فعالن

smilie_girl_146.gif گور کن ،چرا؟

چون دوس دارم،ذاقه خودمه!

دانلود کتاب فواید حشره خواری

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

34444180517786634916.jpg

- کنسرو پستاندارهایی که ناقص بدنیا آمده اند

حال بهمزن ترینشون این هست   :(  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:

لینک به دیدگاه

چقدر کرکدیل طرفدار داره......خوب شد توی ایران زیاد نیست و گرنه دو روزه منقرض میشد!!!

من هم کرکدیل رو انتخاب کردم!!! :D  :D

فکر کنم با سس خیلی خوشمزه بشه =))  =))

لینک به دیدگاه

کنسرو  دم مارمولک  با سس موشکی مهرام نداری

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

smilie_girl_146.gifsmilie_girl_146.gifsmilie_girl_146.gifsmilie_girl_146.gifsmilie_girl_146.gif

towzqbnur4epw5rhebsi.jpg

ihv7aqpxnr3r6wcusc1z.jpg

78375349825334492625.jpg

exqfkpew.png

n00008614-r-b-006.jpg

%D8%AD%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%AA-1.jpg

rumi8kjq27mykcxn9ayl.jpg

لینک به دیدگاه

من فک کنم گوشت تمساح رو هم تو ایران میفروشن

یادمه یه بار اخبار خودمون در موردش خبر نشون داد

میگفت برا اونایی که 

آسم دارن خوبه میگفت طعمش شبیه جوجه هستش !!

=))

=)) گوشت لاشخور هم واسه نازایی خوبه =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

smiley2102.gif

hallcandysmile.gif

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...